cofek
|
kooooončno se mi je uspelo prebit čez vaše poste...mi smo doma že od četrtka - blo je fuuul luštno, čeprav je v začetku kazalo na katastrofo. Smo pol v četrtek ob šestih rezervirali apartma na Krku v Punatu (HB ZA INTERNET ), se v petek ob destih zjutraj spokali od doma in uživali 100/uro...no, v torek in sredo je ful pihalo in je bil relativno mraz, tko da se takrat nismo kopali, smo pa zato veliko hodili in uživali morsko klimo, v torek sem pa nekaj pojedla al eno virozico staknila in sem pol v sredo dopodlan preležala, sam smo popoldan že strašili po Punatu...Tor se je obnašal in nas spomnil kak super pes je - res je zakon...ja, kampiranje je tokrat žal odpadlo, bomo pa naslednjič nadoknadili... bom probala mal nadoknadit teme: - oblekce do zdaj se mi je zdelo da mamo zadosti majčk, bodijev in kratkih hlač, sam smo na morju vse porabili - eno za v vodo, eno za na suhem, vsak dan svež (ker tiste hlače in majčka/bodi od prejšnjega dne so RES umazane - se usede v čist vsak prah, cesto, ...) pa je šlo.... - ninica tud pod razno ne ko gre spat grabi tistega ki ga uspava grabi po ustih, nosu, ušesih...sem mu probala nekaj podtaknit (zobno ščetko, medvedka, pleničko,...), pa čez nekaj časa spusti in začne spet grabit - govor - reče hvala (vala), pa dan (nan - prav smešen je, ko gre iz sobe v sobo pa pravi naaaan), pa pove za pit (biu/bi in pokaže), pa za jest (pap, pap), pa pa-pa, pa lupčka po tanovem tud vrže, ti-ti, ajš, pa pove ko zagleda kužka da je ov-ov, pa Tor (to), muca (mi), račka (ta-ta-ta), petelinček (tititi),ovčka (bee), ptički (tiv-tiv),...po ta novem pa PLEZA - povsod in kamorkoli - prejle sva z ležala na postelji in on PRIPLEZA GOR , no pa s postelje tud že zna splezat, pa včeraj je treniral s škatlo od čevljev za "ziher" na pencah, pol jo je pa nesel (škatlo) k mizi in spelezal nanjo in pogledal kaj je na mizi - senca za na plažo - pri nas ne bi funkcionirala, ker ni bil tud malo ne na miru - tud ko je bil zavit v brisačo, ko je prišel iz vode ni blio niti minuto, ko je že začel hodit okoli in šaflat in ... - razprodaje - sem čist prepozna..sploh nisem vedela kdaj so, pa sem šla preden smo šli na morje v šoping po kopalke in še ene par stvari, pa so bli že takrat popusti, zdaj pa ne mislim več nič kupovat - razen jesenske garderobe - kahlica khm...po moje spomladi oz. poleti..se mi ne zdi da šteka kaj mislim, ko ga vprašam "a kakaš?" me sam čudno pogleda tko da... - risanje - flumastri so zanimivi za odpirat in zapirat, nosit okoli in podtikat v pralni stroj (mi je zadnjič vrgel vijolični flumaster - tisti, ki se lahko spira - v boben pa sploh nisem opazila in pridejo pol vijolični fleki na cotah in meni nič jasno, ker ni blo zraven NIČ vijoličnega - in to dva stroja cot - in zlivam veniš gor in drgnem (pa še lepo je šlo dol in sem bla čist navdušena nad učinkom ), nakar najdem v bobnu flumaster ) JAŠA, MIA Andraž čimprejšnje okrevanje Barbs, LARA, Lenika evo, sem vam zatežila....mam čas, ker sta šla na bazen, jaz pa poročat kaj se dogaja lp,t
|