|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
16.7.2007 14:33:56   
mojsoncek
mojca75 - a se kupujes poganjalca? Jaz sem ravno nekaj zasledila na netu. Tale je v akciji: http://www.igrarija.com/trg/detajl.php?id=121&hid=13

imajo pa se kuzke, konjicke in miske:
http://www.igrarija.com/trg/index.php?begin=30&num=4&numBegin=1&total=34&sid=&hid=13&pps= 

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 14:43:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4652
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 14:47:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
16.7.2007 14:54:42   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

ha ha ha ... Maya vidim da se drugo leto lahk kar zmenimo v straškem - puncica se bo itak vrnila. k ji bo tolk všeč!

jaz sem za!! sva se z mojim že zadnjič menila ko smo se tam sprehajal da gremo naslednje leto tje dol, ali v hiško al pa kampirat oboje bi mi pasal... ja drugače imam jaz isti problem  samo hoch sezona pride v poštev, na žalost

So pa te hiške res fuuul drage, so letos ogromno nardil, so razparceliral kamp, napeljali vodo na parcele (po večini), cesto ob plaži zaprli za promet da o plaži ne govorimo... sem šla prejle gledat une slike od zadnjič... joooooooj skomini... jaz hočem na morjeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi imamo letos hiško malo od morja, tko da bomo lahko letal gor in dol s plažeuser posted image

cofek: ja sej vem ampak jaz še vedno komi čakam da shodi.... nikol ni pravuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
16.7.2007 14:58:29   
cofek
Ažbe pa ne mara poganjalca user posted image ...so mu pa ful všeč igrače, ki jih lahko vleče za sabo - mamo enega fisher priceovega slončka, ki ful na glas igra, ko ga vleče za sabo http://www.huda-mravljica.si/fisher-price-sloncek-kockami-p-523.php

Neposredna povezava do sporočila: 4655
   [Brisano sporočilo]
16.7.2007 15:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
16.7.2007 15:11:14   
mojsoncek
Mogoce pa res ne bi bilo slabo, ce bi najprej kje sprobali poganjalca, ce mu je sploh vsec. Ali pa ce bi sli vsi skupaj v trgovino, samo kaj ko so spletne trgovine zakon user posted image . Dajte mi se nekaj povedat tiste, ki imate poganjalce... Ali so uporabni tudi zunaj (kvaliteta ipd). Jaz bi ga vzela predvsem zato, da bi ga lahko imeli zunaj. Ali ima mogoce katera kaksno idejo, kaj bi se bilo primerno za ven (tricikel imamo, ampak ga je treba se upravljat user posted image )? Po drugi strani pa sploh ne vem ce bi kaj kupovala, ker ima ze tako ali tako dovolj taksnih in drugacnih gadget-ov.
Smo pa vceraj imeli ene druzinske prijatelje na obisku in so Anzetu prinesli kosilnico. Tako fajn ropotajoco in jo je sibal sem in tja pol ure skupaj user posted image . Sem na koncu ze rekla, da jo bomo nesli k mojim starsem, da bo lahko dediju pomagal kosit user posted image .
In povezano s tem, je zacel hodit v rikverc... in sedaj bi sel on kar v rikverc, potem pa se zaletava in pada ko hruska z drevesa.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
16.7.2007 23:18:17   
žmož
Ola!
Mater ste pridne za pisat-tiste ki niste na dopustuuser posted image ! Mi pa imamo ta teden neko krizo-ta mala noče nič jest, ful je pojokava, nonstop se mi tišči ob nogi, tako da ne morem prav nič. No in danes popoldne je še vročino fasala-upam, da ne bo nič hujšega (tolažim se, da je kriv zobek, ki je pokukal na plan). Punce, vi pa kar veselo rezervirajte za drugo leto dopust v Strašku-se vam z veseljem pridružim! Mi smo vsa leta hodili na Pag in meni je zakon! Čeprav sem letos gledala mobilne hiške v Zatonu (sem verjetno že omenila), je ful lepo, zabave za otroke in nas odrasle, ma kaj ko je tudi ful drago. No, mi smo za letos dali svoje skozi, za drugo leto pa bomo  mozgali tam enkrat marca.
Kar se tiče vročineuser posted image - za crknit. še dobro, da imamo ful hladno v hiši in nam vsaj za enkrat ni potrebna klima. Imamo skoraj konstant 21-22 stopinj. Edinole v mansardi je mal bolj vroče, ma ni take sile.
Kar se pa poganjavčkov tiče-jih mamo, pa kaj ko ji niso preveč zanimivi. Ona je vsa srečna, da se lahko kobaca po stopnicah, pa pod stoli mota, pa policah natika... V glavnem je bolj akrobatske sorte in je igrače nič kaj preveč ne zanimajo-razen bratčevih avtomobilčkov!
Aja, ste me pa tolk nažgale z temi zvezdami (Puncica in Marija), da sem sedela na terasi in veselo gledala v nebo-priznam, bolj za kakšnim utrinkom, da si potihem lahk kaj zaželimuser posted image  Ja, nam je pa tale Puncica zadnje čase nekam zelo romantična postala-da ne bomo slučajno kmalu slišali za kakšno prijetno posledico teh romantičnih večerov?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4658
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 7:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
17.7.2007 7:29:08   
puncica
O dobro jutro punce
Ste se pa razgovorile o straškem, no upam da bo vsaj pol tolk fino kot opisujete user posted image user posted image in če bo se sigurno vrnemo. Sva pa rekla ja drago je ampak sva oba dobila nazaj rezervacije od vzajemne pa še dohodnino, tako da smo rekl da si letos privoščimo, bi pa tud mi šli septembra če ne bi imela uvajanja s tamalim v vrtec, ker nočem da se to uvajanje prekine zarad morja smo rekl da gremo zadnji teden v avgustu, ni več tista high sezona ampak je še pa vedno drago, ma pa za en dopust nas že ne bo hudič vzel, men je predvsem pomembno to da imamo klimo in da ni treba vlačit cel coklpok po štengah, pa se klačit v en apartma brez balkona nekje pod straho user posted image

In ne žmož dvomim da bodo kakšne posledice, no vsaj v planu nimamo nič. Je pa včeraj bilo spet tako lepo zunaj sva zunaj sedela in je moj kazal veliki voz in mi pol kazal kje točno je severnica, utrinkov ni bilo, pa tak blažen mir, dokler ni nek mulc z motorjem kolobocije izvaja. Sicer pa za naju kr ne najdemo cajta, pa ne vem kaj je zdej to, zvečer gre tamali spat ob osmih, tavečja ob pol desetih, pol preden se stuširam in urihtam je ura deset, pol še kakšne pol ure berem knjigo (vsaj nekaj imam zase), pol pa sem že koma zaspana se mi pa enostavno ne da več in padem direkt  v posteljo. Hmmm tole bo treba spremenit, ker moj že mal noriuser posted image , al pa dan podaljšat za nekaj ur user posted image

poganjalec ja lahko se uporablja zunaj so zelo trpežni, sosedovi otroci so stari od 3-7 let pa se še z njimi fijakajo so 3 in ima vsak svoj poganjalc in se po hribu spuščajo dol, ko imajo asfalt in kr ne moreš verjet kako trpežna plastika je to. Tako da je za zunaj, tud naš ga uporablja zunaj, najraje zdaj meče noter kocke al ga pa poriva po bajti ali pa zunaj, poganjat se še ne zna, ker ima prekratke nogice, ga pa naša tavečja obvlada, se kr z njim okol vozi. Tako da ja so trpežni. slonček poganjalec sem ga pa jaz zadnič v Mercatorju vidla se mi zdi, sam ne vem če jih še imajo. Sicer pa res ni problema, sprobat poganjalca v trgovini, zakaj pa ne, brez veze da leži nekje pa da ga malček še povoha ne. Smo rekl, tavečja je imela tricikel, za tamelga nismo novega kupoval in se kr z roza triciklom okol prevažamo user posted image je pa dobil poganjalca, ki ga tavečja ni nikol imela. Tako imamo mal razdeljeno

igrače ja sama bi tud kr kupovala in kupovala, pol pa primem igračo in si rečem, pa sej potem je to zanimivo 5 min, pol pa nekje v kotu leži. Zdaj je naš tamali v obdobju, ko bi knjige gledal, pa ne vem al bo tud tak knjigožer kot tavečja al je to zgol preblisk v nedeljo je zjutraj ob šestih prinesel knjigo od nodija in se drl pri postli da naj vzamem knjigo in njega in naj gledava user posted image . Pa rad vozi avtomobilčke po tleh, pa zakon so kljukice za cote obešat, najbolj fajn jih je iz košare ven zmetat in dol s terase na travo metat.
Mah sem spet dolga, bom še drugč kej pisala nič mejte se user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4660
17.7.2007 7:35:22   
maya2
dobro jutro!

Auroraa: ja Karin je bila danes tudi fuuuuul nemirna se je zbudila n-krat za pit s tem da je zaspala šele ob 22. Kaj naj ti svetujem: nič saj veš da se mi tudi borimo zvečer sploh, zdaj se je navadila da grem zraven nje ležat pol pa zaspiuser posted image , da je vsaj nosit ni treba več, ker je res že doooolga jo komaj gor držim; podnevi pa pizkušam še vedno da bi zaspala sama - poudarek na poizkušamuser posted image user posted image
Pag: meni je res super: lahko ti dam tudi kontakt za tist apartma v Stari Novalji v katerem smo mi bli. Sicer nima klime ampak junija in septembra kar gre. med sezono je pa najbrž kar problem. lahko greste pa tudi v tiste hiške v Straško, so septembra cene že kar sprejemljive. Midva sva si šla eno pogledat, je notri vse, tudi TV, klima,... ni da ni, samo je pa problem ker v spalnici ne boš mogla prenosne postelje postavituser posted image

Puncica: dobiš takoj ko bom lahko... še danes; zdajle grem namreč v službo še nekaj iskat..

Kaj uporabljate proti komarjem? Karin jih je letos že kar nekaj pičilo in moram nekaj ukrenit... kaj je najboljše?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4661
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 8:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
17.7.2007 8:16:45   
mojsoncek
Jutro! Ste ze pridne s pisanjem...

maya2 - pri nas nimamo komarjev (vsaj zaenkrat se nisem naletela na nobenega). Na morju jih je bilo pa fuuuuuuul veliko pa se ogromni so bili. V sobah smo uporabljali Baygon oz. njemu podobne zadeve na strom, za zunaj pa tiste spirale, ki tlijo in se od njih na veliko kadi user posted image . Anzetu pa sem za ponoci "izpostavljene" dele telesa pospricala se z Autan Family.

igrace - pri nas je trenutno "in" kosilnica, avtomobilcki (morajo imeti zadaj keson, da lahko gor nalozi druge igrace in jih prevaza okrog) in flomastri. Liki za vstavljanje so bili aktualni ze tam nekje okrog desetega meseca in jih sedaj niti ne pogleda - razen v primeru, ce kaksen lik vozi z avtomobilckom okrog user posted image . No, pa mega blocks-e tudi rad zlaga v stolpice. Knjigice so pa itak zakon za kaksne pol leta in mu kar pogosto kupim kaksno novo. Se kaj? Ma pojma nimam... V bistvu se vse stvari, ki seveda niti niso igrace in se nahajajo v "prepovedani" delovni sobi user posted image .

puncica - hvala ti za obsirno porocilo o poganjalcih user posted image . Bomo sli probat v kaksno trgovino, ce bi se sploh obneslo.

Bodite lepo in ostanite hladne tudi danes user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 4663
17.7.2007 8:51:50   
MarijaPo
komarji - so shit. Mi se proti njim borimo s komarniki in offom (ce torej kaksen vseeno prileti v sobo in mi ponoci "zuji" okrog glave, se naspricam z offom. Ni glih neka divje dobra taktika, ampak vsaj malo sem pomirjena. Eve ni se noben picil, ker nam zgleda tile komarniki vseeno dobro delajo.
V naravi jo pa po obleki malo namazem s tistim family autanom al kaj je ze. Za klope pa obvezno Forth.

vrocina v mestu - mi smo kar malo na suhem, ker je v hisi starsev dedek na obisku in smo zato nezazeleni. Pri nas, v stanovanju, ki gleda na jug in je v sedmem nadstropju je vroce kot pes, imamo sicer prenosno klimo, ki zal ni tok ucinkovita, kot bi si zeleli. Pomagam si s tem, da zjutraj vse ful prezracim, pol pa zaprem in spustim rolete, cez dan Evo malo v vodo v banci namakam, da mal k sebi pride in se skusava zadrzevat v delu stanovanja, ki gleda na severno stran. Je pa res kar kriza. Predvsem je bedno s kuhanjem, ker se bolj segrevas. Mi sicer obicajno kuhamo na balkonu (ja, tok smo nori), ampak je vseeno zoprno odpirat in zapirat balkonska vrata, ker kar busne vrocina notri.

zvezde - puncica, to je super, da sta si vzela malo quality casa in si ogledala zvezde.
Moj je fizik in je za diplomo delal prasevanje v vesolju in ker sva bila takrat ze skupaj, se tega ful z veseljem spominjam. Sva stanovala v stanovanju njegovih starsev (ki so se locili in se odselili) in je on v kabinetu tipkal tiste njegove zapletene enacbe, jaz pa sem se ucila topologijo in ostale grozne predmete in kuhala in potem sva gledala Voyagerja in zraven jedla Lucke. Prav neskoncno lepo je bilo. Pa Igor mi je bil tok vsec, tako pameten se mi je zdel. No, hotla sem samo povedat, da je Igor ob teh ogledih zvezd vedno kot ziva enciklopedija, ker zna povedat kako se vesolje siri in kako mi to lahko vidimo in kaj je "na koncu" vesolja in kaj so crne luknje. In jaz potem to vedno pozabim in naslednjic mi lahko spet vse od zacetka pove.

Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 8:56:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
17.7.2007 9:14:21   
puncica
Tudi men je to takooooo všeč, ko tako fajn opisuješ igorja, pa kako fejst je, ma res nisem še srečala take ženske ki bi svojega moža tako oboževala kot ti in seveda je to fuuuuul plus, da ne boš kej druga mislila.

Sicer pa ej tole bi pa tud jaz z veseljem poslušala ko bi mi kdo o zvezdicah govoril, še tisto malo kar moj dragi ve  mi je fuuuuul dobr res zanimivo, no o kakšnih enačbah glih ne bi ampak tako po kmečko mi je pa vse tako fascinantno res. Najbolj se pa sprostim ko grem ven na teraso zvečer, pa kakšen vinček al pa sokec zraven in potem gledamo zvezde in poslušamo čričke al kobilice al kaj že ropota user posted image Se pa spominjam, ko sva bila z mojim dragim tam kakšno leto skupaj in je bilo za novo leto pri njih fuuuuuuuul snega in sva šla na sprehod in čist jasno nebo tam okol enajstih ponoč, tako na en griček tam pri nas in sva potem gledala zvezde in vsa tista belina okoli naju uuuuuuuu lepi spomini res user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4666
17.7.2007 9:26:46   
mojsoncek
ja zenskice, saj ste vse prav romanticne, imam kar kurjo polt ... ampak te res prav potegne k spominom, ko beres taksne poste user posted image ...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
17.7.2007 12:45:54   
MarijaPo
Ja, res smo lahko srecne, da imamo lepe spomine. Kolk enih generacij ni imelo nasega udobja in srece. Men se to zdi tok fajn.
Igor je res faca, upam samo, da me ne bo kdaj doletel efekt: kdor visoko leta, nizko pade. Ampak, kot receno na zacetku - ze zarad lepih spominov mi ne bo zal. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4668
17.7.2007 13:18:39   
F*S*M

user posted image

no mi mamo tut tazga pogajalca ki počiva v stajci saj sploh ni zanimiv, pri nas so in klinčki in pa veliki gumbi ki jih ima moja stara mama.

drugače pa

mi gremo pa na morje plavat se učit user posted image user posted image user posted image user posted image

a ste jih imele v plenički v vodi? Ker sem mu dons hotla kopalke kupit pa jih niso mel tako majhnih v H&M - u.

No tako jutri zjutraj gremo proti Puli ob 5 mamo štart upam, da ne bo šlo kaj narobe

nič se javim še zvečer čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 4669
17.7.2007 14:54:36   
SelmaC
Ma ste romantične....

Jaz boljše da ne začnem z vesoljem ker potem imam predavanje in o krogih v žitu, da ne govorimo. Moram pa priznati, da sem se v dragega zaljubila predvsem zaradi tega, ker se mi je zdel tako pameten in šarmanten, pa ljubitelj živali, pa to in ono.... ah res ti lepi spomini.
Kar se tiče kopalk in plenic, mi smo si v nedeljo nabavili tisti bazen za na vrt iz obija, in je kar super, cele popoldneve se namakamo. Maja oblečem pa v kopalkice, ki smo jih imeli na plavanju za dojenčke (še dobro da sem kupila malo večje), ko pa ne bodo prav pa pleničke za v vodo, čeprav je bil v morju seveda nagec.

Lepo se imejte na dopustu.... jaz bi tudi še kam šla...

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 9:48:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.7.2007 10:06:14   
mojsoncek
Anze se je danes zjutraj zbudil z vrocino user posted image in tako smo spet doma... je pa svojevrsten uspeh tudi to, da je bil v vrtcu celih 7 dni skupaj brez bolniske. Pocasi napredujemo user posted image ... joj teli vrtci so v prvih mesecih res kriz...

Trenutno je ze pri tretjem pocitku danes (sicer bolj drema in pociva, ampak vseeno), jaz pa malo za sluzbo delam vmes.

Mah, saj nimam nic pametnega za napisat... Drz'te se!

Neposredna povezava do sporočila: 4672
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 10:41:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.7.2007 11:11:27   
marsovka
prej me je ven vrglo, pa sem napisala cel romanuser posted image user posted image user posted image

dejmo še enkratuser posted image

uglavnem, naj najprej napišem, da sem bila dva dni na bolniškiuser posted image user posted image , ker je mali user posted image v nedeljo zakuhal… po moje se je nalezel od fanta, ki je bil že v petk čist bogi, ampak ker je DEC seveda ne bo vzel nobene tablete, ne bo šel k zdravniku, ampak bo PRESTAL vse to (in okužil mene in otroka, grrrrrrrrrr)user posted image user posted image

no, kukrkoli že, na srečo je vročina rasla »le« do 38,3, nisem dajala niti svečke, smo pa bili celo noč pokonci, jaz v ne-pričakovanju krčev (in z mislijo pri mojci, kot bi sledila kakšnemu priročniku, kaj storiti v takem primeru…)

včeraj je bil že ok, je na srečo veliko pil in precej jedel (prežganka, mineštrce in to)…kljub temu sem nabavila tist napitek ORS iz lekarne….

Joooj, kaj se meni smili, če je kaj narobe, vzamem vso bolezen nase, samo da bi bil živahen in nagajiv kot ponavadi…ker v pondelk je prav ležal na meni cel dan, bogi cukr.

No, nič, držmo pesti, tudi za ostale bolančkeuser posted image , naj gre vsaj v  dveh dneh mimo!!!!!!

Me jezi ta vročina, ker se mi zdi, da imajo virusi in bacili prav grupne!!!!!

Zdej pa k zvezdicam…hihihiuser posted image user posted image

Al se mi je zaluštalo…..user posted image user posted image

Kolk je fajn kaj takega prebrat, da se spomnimo, da furamo tudi »paralelno« vesolje s partnerjem…. Včasih si tako zaželim ene brezskrbnosti…pa ne, da ne bo pomote, imam malega blazno rada in si ne predstavljam več lajfa brez, samo na trenutke bi pa tako skočila v tisto brezčasnost in breztežnost časa pred otrokom, da bi se res lahko prepustila brez tega mini alarmčka v glavi, ki se verjetno nikoli ne bo čist izključil…

Hm, veste o čem pišem????? A boste zdej rekle: dej, grow up, hahahauser posted image

No, na kratko, moj dragi je bil b.m. (before marsovka) 1. oficir na potniški ladji in je zaradi navigacije poznal nebo v nulo…in ga je tudi meni moral zopet in zopet in zopet tolmačiti …se ne morš naveličat, res ne.
In…imela sem celo idejo, da, če bi imela punčko, bi ji kot drugo ime dala Belatrix, kot je ena izmed zvezd v Orionu…a si predstavljate, kako bi me pogledali v porodni , ko bi izjavila kaj takega???!!!! user posted image user posted image Ma, kaj, me briga, meni je bilo blazno všeč (mi je še, torej kdo veuser posted image user posted image …)

Hmhmhmhm, no, ve, zvezdice zaspanke, le oglasite se kaj…

Pa lep dan si naredite….morm še mal delat (če sem že v službi, hihi)

Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.7.2007 11:20:49   
marsovka
se opravičujem za prejšni post, sem seveda kopirala in ratal je tako ogromen

to sem hotela še punčici napisat, malo manj romantičnouser posted image , se mi zdi, da si pred časom spraševala,če mi vse na putrču delamo tamalim....neeee, samo jajčka, sicer pa lepo olivno olje, kot za naju dva, sedaj jemo itak vse enako, čem rečt, ne kuham nič posebej 

tolk

aja, kaj kuhate, da ne pregrejete totalno stanovanja????? ideje? mi imo še znosnih 23,5 stopinj, samo se mi zdi, da je vsak dan pol stopinje več.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?