marsovka
|
prej me je ven vrglo, pa sem napisala cel roman dejmo še enkrat uglavnem, naj najprej napišem, da sem bila dva dni na bolniški , ker je mali v nedeljo zakuhal… po moje se je nalezel od fanta, ki je bil že v petk čist bogi, ampak ker je DEC seveda ne bo vzel nobene tablete, ne bo šel k zdravniku, ampak bo PRESTAL vse to (in okužil mene in otroka, grrrrrrrrrr) no, kukrkoli že, na srečo je vročina rasla »le« do 38,3, nisem dajala niti svečke, smo pa bili celo noč pokonci, jaz v ne-pričakovanju krčev (in z mislijo pri mojci, kot bi sledila kakšnemu priročniku, kaj storiti v takem primeru…) včeraj je bil že ok, je na srečo veliko pil in precej jedel (prežganka, mineštrce in to)…kljub temu sem nabavila tist napitek ORS iz lekarne…. Joooj, kaj se meni smili, če je kaj narobe, vzamem vso bolezen nase, samo da bi bil živahen in nagajiv kot ponavadi…ker v pondelk je prav ležal na meni cel dan, bogi cukr. No, nič, držmo pesti, tudi za ostale bolančke , naj gre vsaj v dveh dneh mimo!!!!!! Me jezi ta vročina, ker se mi zdi, da imajo virusi in bacili prav grupne!!!!! Zdej pa k zvezdicam…hihihi Al se mi je zaluštalo….. Kolk je fajn kaj takega prebrat, da se spomnimo, da furamo tudi »paralelno« vesolje s partnerjem…. Včasih si tako zaželim ene brezskrbnosti…pa ne, da ne bo pomote, imam malega blazno rada in si ne predstavljam več lajfa brez, samo na trenutke bi pa tako skočila v tisto brezčasnost in breztežnost časa pred otrokom, da bi se res lahko prepustila brez tega mini alarmčka v glavi, ki se verjetno nikoli ne bo čist izključil… Hm, veste o čem pišem????? A boste zdej rekle: dej, grow up, hahaha No, na kratko, moj dragi je bil b.m. (before marsovka) 1. oficir na potniški ladji in je zaradi navigacije poznal nebo v nulo…in ga je tudi meni moral zopet in zopet in zopet tolmačiti …se ne morš naveličat, res ne. In…imela sem celo idejo, da, če bi imela punčko, bi ji kot drugo ime dala Belatrix, kot je ena izmed zvezd v Orionu…a si predstavljate, kako bi me pogledali v porodni , ko bi izjavila kaj takega???!!!! Ma, kaj, me briga, meni je bilo blazno všeč (mi je še, torej kdo ve …) Hmhmhmhm, no, ve, zvezdice zaspanke, le oglasite se kaj… Pa lep dan si naredite….morm še mal delat (če sem že v službi, hihi)
|