|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.7.2007 8:48:15   
žmož
Jutro!
Mari res lepo da si se javla, prej ko greš v "Rim". Vsekakor pa se nam javi tudi ko boš na poti nazajuser posted image . Srečno.
Mi pa smo včeraj pridelali kar 4 zobe od enkrat. Še dan poprej je bilo samo čutit nabite dlesni, včeraj zvečer pa pogledam in kar obe spodnji dvojki zunaj, pa še dve štirici. Saj ni čudno, da je bla vsa boga in pojokava.
Kar se pa trme tiče, je pri nas tako. Ta starejši ima prav gušt jo mal dražit in ji jemat stvari, ker se mu tako fanj zdi kako ona cepeta in se jezi. Včasih (kar pogostouser posted image ) ga tudi kar udari, ko ni kaj po njeno. Ga pa ful oponaša in če gre on sedet na kavč, mora tudi ona splezat gor in pol se preganjata in skačeta. Še dobro, da smo jo naučili kako se gre dol, ker drgač bi blo bušk. Je pa seveda najbolj fanj vozit avtke in raznorazno težko mehanizacijo in če hoče to bratec nazaj, jih dobi takorekoč skoraj v glavo. Sem pogruntala, da je še največji mir, če ju dam ven na pesek, jima prinesem vodo in potem onadva to veselo packata in mešata. Tam ni nobenega fajta, edinole malo joka je spet, ko jo odnesem direkt pod tuš. Pa tudi tle sem se sprakticirala, da ju kopam skupaj in je spet največji mir.
Sicer pa čakam, da se tamala zbudi in da gremo na sprehod. Tak lep sonček sije, včeraj zvečer pa taka grozna nevihta da je kaj. Pa še doma nismo bili in seveda sem imela vsa okna na široko odprta-to smo šibali domov. No, smo vsaj pravočasno prišli, drgač bi verjetno  imela pohne sobe dežja.
Pa, pa

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 9:10:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
25.7.2007 14:06:55   
cofek
auroraa veš kaj sem jaz zaključila - delaj tko kot tebi in tvoji družinici najbolj paše, pa če ste se že zmenili, pa prestavi, če vidiš da bi blo boljš. saj ni treba da se ful prilagajaš, če ne gre.user posted image če so ta pravi prijatelji bodo že zastopli in šli čez to. sploh ko praviš, da ima Zarja ful rada vodo je najbrž ne boš mogla zunaj držat - jaz bi bla (roko na srce) tud mal skeptična glede kopanja. Je pa res da so najbrž tudi druge aktivnosti...

mari - drži se...

risanke - je tudi Ažbe zadnje čase ene parkart obsedel pred bombažki in jih malce pogledal ; je pa bolj tehnični tip - njega bolj zanima kako se dvd vstavi in ven da, pa KABLI!!! ti so zakon - sem mogla v petek z notebooka izklopit miško, da sva sploh lahko šla spat user posted image

zobki - mi ni nič jasno..imamo spodnji in zg. enki in dvojki in spodaj desno PETKO!? user posted image user posted image user posted image pa še zgleda da bojo vse petke ven prišle - ma spodaj in zgoraj ful zatečeno...

trma...ah, ja ...cepatanje, ampak pol začnem tudi jaz cepetat, pa se začne smejat in malo pozabi za kaj se je šlo, pa kar nekaj se na kolena meče, pa usede se, pa uleže, pa če ga hočem dvignit rata ves mehak in roke dvigne tko da spolzi kot riba čez roke...a ni to "planirano" čez cca. pol leta user posted image user posted image

sladoled tud že je. sem ravno v soboto preklinjala, ker je mel majčko ČIST popacano s čokolado in naj vam povem da sem namazala z vanishem, namočila v vanish, pa še sem mogla s krtačo drgnit, da je šlo ven user posted image

a ni fajn, ko se je shladilo - se mi zdi da vsaj lahko diham....mari in ostale nosečke - sem se kar parkrat prejšnji teden spomnila na vas - upam da ste lepo prenesle vročino...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 7:58:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
26.7.2007 8:21:26   
tea
Dobro jutro vsem skupaj!

Pa sem tudi jaz v službiuser posted image   Sem si komaj uspela najti minutko in se vam oglasit. V službi se samo za zdaj učim in nimam časa na RR niti pogledat. Doma pa tudi ni časa, se je treba mojima fantoma posvečat. Zvečer pa padem v posteljouser posted image  Pa saj se bom navadla, a ne? Aja, otroka sta pa pridna pri moji mami in jim ni hudegauser posted image
Mari- tebi pa srečno!!!
Imejte lep dan, Tea

Neposredna povezava do sporočila: 4730
26.7.2007 8:33:08   
mojsoncek
Oj!

auroraa - po moje ni prevec dobro, da bi Zarja kaj dolgo sedela v bazencku. Malo za ofrisati ze, kaj vec pa ne. Probaj pa jo imeti cimvec brez plenicke, da bo ritka cimvec na luftu.

risanke - pri nas je pa aktualna Mojster Miha. Saj veste, traktor, bager in ostala tezka mehanizacija, ki mu je dobro znana tudi v zivo in zaradi katerih se mu kar mesa, ko jih vidi. Je tipicen fantek, ker ga je en sam AUTA in TATOR.

Si vasi soncki in soncnice tudi kdaj prebijejo ustnice? Anzetu je vceraj kar konkretno tekla kri, sem prav gledala, koliko je velika "rana", ce bi ga bilo treba slucajno peljat k zdravniku. No, pa se je potem kri le ustavila. Ima pa danes prav "lepo" zateceno zgornjo ustnico.

Ja nic, delovni teden se je prevesil v drugo polovicko in jaz komaj cakam vikend. Grem delat, da mi bo cimprej minilo... Lepo se imejte!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 4731
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 8:39:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4732
26.7.2007 8:48:00   
marsovka
mojsonček, naš si je prebil/pregriznil že zgornjo in tudi že spodnjo ustnico, tako da je bil že mickjagger user posted image  prejšnji vikend je pa padel in se ugriznil v jezik, pa je spet tako tekla kri, da sem samo gledala...user posted image user posted image
hja, so trpežni, na srečo. naš ima obtolčena kolena, bušk je pa kasiral že...ne štejem več.

uglavnem, del odraščanja, bi rekla (dokler ni treba na urgenco, aneuser posted image )

aurora, jaz ne bi dajala v vodo, sploh ne bi močila., samo luftala bi ritko, čim več. žal,user posted image mokrota bo samo poslabšala, se ne bo zacelilo...po moje.  pa saj ji lahko date pesek v bazenček?? pr našmu zaleže...saj vem, so različni.
probajte uživat vseenuser posted image

risank pa še ne gledamo, sploh ne tv-ja. ful super so knjigice s slikicami živali (taprave, ne narisane). to je toooolk enga "govorjenja" zravn, da se mu res nasmejim -  ful komentira!

imamo pa 12 zob! meni se zdi ful velik

zdej pa malo pred firmo na klopco, na en user posted image  s penico

Neposredna povezava do sporočila: 4733
26.7.2007 8:55:16   
mojsoncek
auroraa - mogoce jo bos pa lazje imela nagico, ko boste v naravi in na prostem. Jaz sem se prejsnji teden v tisti hudi vrocini tudi hecala, da bom Anzetu kar tisto vreckico za urin namontirala namesto plenicke user posted image .

tea - welcome to the club! Btw. jaz se po treh mesecih sluzbe se nisem navadila in sem konstantno ful utrujena user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4734
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 9:19:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4735
26.7.2007 9:32:33   
marsovka
jaz ga imam v bodičku brez plenice, ga zapnem in kar je, je user posted image  mislim, da ne seda z nago rito...

Neposredna povezava do sporočila: 4736
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 9:46:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.7.2007 12:10:29   
puncica
aurora  jaz bi naredila takole:
1. Bi jo imela v plenički in tako zapeto kot si napisala bol na rahlo glih da kakec in lulanje pobere, da ne gre vse po tleh
2. previjala bi jo bol pogosto tud na vsako uro, ji izdatno namazala kremo gor (no to ko ste dobil, čeprav jaz bi najprej poskusla s praško)
3. preden bi ji dala gor plenico bi ji kožico osušila z mrzlim fenom.
4. umivala bi jo samo z vodo, kr pod pipo, nobenih robčkov sploh ne teh tamokrih

No tako bi delala sama, upam da bo tamal čim prej pozdravla tele zadeve.

risanke pri nas je pa zakon NODI ampak samo začetni avizo, pol ko se začne ni več zanimivo, pol se pa dere še še še, pa mu ne mormo dopovedat da se je risanka zdej začela user posted image To pa zato, ker ga na NICK junior (tv kanal) vrtijo ob šestih zjutraj in je to edina stvar ki ga zamoti, da ga lahko v miru previjem, itak traja tole tam 2 min, glih da mu lahk plenico gor nataknem, pol pa spet šiba. Najbolj je smešn ko je to nemški kanal, pa potem pojejo NADI user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.7.2007 14:06:29   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

aurora  jaz bi naredila takole:
1. Bi jo imela v plenički in tako zapeto kot si napisala bol na rahlo glih da kakec in lulanje pobere, da ne gre vse po tleh
2. previjala bi jo bol pogosto tud na vsako uro, ji izdatno namazala kremo gor (no to ko ste dobil, čeprav jaz bi najprej poskusla s praško)
3. preden bi ji dala gor plenico bi ji kožico osušila z mrzlim fenom.
4. umivala bi jo samo z vodo, kr pod pipo, nobenih robčkov sploh ne teh tamokrih

tole se tud men zdi še najboljš.... čeprav bi z Advantanom recimo namazala zvečer pa še 1x čez dan - recimo ko spi, ko bi bla plenica dalj časa gor, vmes bi pa z Mustelinim Stelactiv (men je ta RES ZAKON!!! - sem se skor na nov zaljubla user posted image user posted image user posted image ) al pa kako drugo bolj "suho" kremo (ala praška pasta, penaten,...). Kopala je pa jaz tudi ne bi, ker bi jo itak najbrž peklo - no Ažbeta je, ko je mel vneto ritko...

pri bodiju pa mene še najbolj moti to, da ga je treba čez glavo slečt, pa če je recimo pokakan....user posted image

tea - saj se boš uletela pa se boš lahko bolj pogosto pofočkalauser posted image ...

lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
26.7.2007 19:03:37   
Lara28
Pozdravljene majčice in majčki!

No jaz sem še vedno z vami v stiku, ampak res zadnje tedne le berem na hitrco kaj se dogaja. Maj in junij , ko sem začela s službo se mi je prav mešalo in ni bilo šanse, da kaj napišem. Vse se mi je nabralo na koncu - služba, študijske obveznosti, domače obveznosti...user posted image brrr me kar zmrazi ko se spomnim. No potem smo takoj leteli na morje in se vrnili v ponedeljek. Skoraj tri teden smo preživeli na Pagu v apartmaju in bilo je suuuper. user posted image user posted image Anej je užival že zato ker je bil po dolgem času skozi z nama. Prej smo ga samo vozili od varuške k babici in zvečer spat domov. Zjutraj sem revčka morala zbujat, ker bi on seveda ob 6ih še spal. Hvala bogu je kar dobro prenašal. pri varuški se je super navadil - tako na njo kot na ostale otroke (vse skupaj so štirje), brez problema spi, je se zabava. Pravi pa da je najbolj živ in ga ne sme niti za pol sekunde spustiti z vida. Je pa tudi najmlajši. V dveh mesecih se je ogromno naučil novih fint.user posted image  Še največ se trudi nekaj spregovorit z nami, pa ga ne razumemo ampak prav smešen je ko nekaj tako vztrajno razlaga v čudni govorici in maha z rokami in potem ko vidi, da ga ne razumem, kar malo užaljeno gleda.  
No na morju je bil zelo srečen, skoraj ga nismo dobili iz vode. Zjutraj smo ponavadi že okoli pol devetih šli na plažo in bili tam do kakih pol dvanajstih, potem smo šli na hladno v apartama, Anej je zaspal včasih tudi za debele tri ure, jaz sem tačas pripravila kosilo, malo posedela, z možem sva končno imela spet nekaj časa poklepetati. Potem smo navadno okoli petih šli nazaj na plažo in ostali do sedmih ali osmih, na poti domov pojedli kak sladoled, če je bil mali pri volji sva midva spila kako pivičko na hitrouser posted image in potem ko smo prišli domov je zopet kar padel v posteljo in spal do jutra. No midva pa sva imela malo časa zase zopet. Občasno so takrat prišli še eni prijatelji, ki so letovali v bližini in smo malo vrgli kartre pa kako rekli. JA  tako na hitro in je minilo. Splih nismo vedeli kdaj. Skozi smo imeli lepo vreme, zadnji teden že skoraj pasjo vročino - no pa saj veste.....) vmes je ene tikrat deževalo samo ponoči.

Sicer napredujemo, večjih težav nimamo hvalabogu, spanje pri nas je špica. Zdaj ko sva doma- jaz imam še lanski dopust in seveda letošnji, tako da sem doma še tri tedne - zjutraj spiva do devetih (ko sem bila v porodniški sva pa celo leto vstajala ob pol sedmihuser posted image ), potem se malo cartava, najeva, previjeva in šibava kam na teren, popldan spi kako urco in pol do dve, potem pa še popldan z atijem kam gremo. Zvečer hodi spat okoli pol devetih.

trma - o je tudi pri nas že začelo sekat, sploh, kadar je zaspan in kaj ni po njegove. Kar vrže se na tla in tuli. Skušam mu preusmerit pozornost, če ne gre ignoriram.... kolikor se pač da. Me je kar groza, da zna bit še huje in trajat še do 3 let.... 

nagec - na morju je bil ves čas nag na plaži. Lulal je stoje in se zraven smejal in začudeno gledal, kakal pa nikoli ni, ker kaka že takoj zjutraj vedno. V stanovanju sem mu dala pleničko.   

sladoled - ga ne mara...user posted image  Kvečemu je kornet brez sladoleda zgrizel. Nič ni po mami kar se tega tiče.

risanke . obožuje telebajske. Samo ga moram dat v njegov stolček, drugače nima časa bit na miru. Če je pa v stolčku, gleda tudi po 20 min. Zraven pa se reži. Še najbolj se mu dopade tisti sonček ki se smeji.

zobki - no mi smo meli enke in dvojke že dolgo, štirke pa so vse štiri istočasno prišle ven tam okrog 1. rojstega dneva. Je bilo pestro. aki teden nismo spali ponoči, pregriznit je pa hotel vse kar je videl . Še svoje rokice je imel čisto pokraspane od zobkov. Kar s straho čakam, kaj bo s petkami. Pa trojk še tudi nima.

No ja zadaj sem pa cel roman napisala. Sem malo nadoknadla. Anej  je pri babici, jaz sem mao pospravljala danes in še likala stvari z morja- pa čeprav smo bili od jutra do večera v koplkah, ponoči pa še brez tega. Sploh ne vem od kod so se nabrale te stvari.
No zdaj gre ati po njega, jaz pa še malo kuhinjo posprvit.

Mari - želim ti čim lažji porod!user posted image
MArija Po  - čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Ja meni se že tudi malo lušta novi dojenček, čeprav ko se spomnim prvih mesecov si ne znam predstavljat, kako bi bilo to zdaj ko imam še Aneja. Po drugi strani pa vidim, koliko lažje je, kadar je v družbi - se zamoti z otroci in ga lahko samo opazujem. Če sva sama, pa me skozi vleče za roko mu moram kazat to in ono in povedat kaj je kaj...  Pa ko berem Punčica tvoje poste, mi je kar toplo pri srcu in bi takoj mela še enega. No bomo videli. Imam še dve škatli tablet za pojest, potem pa mogoče.... 

Joj sem se razpisala .
Lepo se imejte!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.7.2007 21:11:47   
lenika
Pozdravljene!

Mi smo se vrnili iz Umaga in na hitro sem sedaj prebrala zamujeno. Šli smo po kosilu, da je Matic va avtu spal, ker drugače bi bila kar kriza, ker ne zdrži prav dolgo na miru.
na morju je bilo super, Matic je neskončno užival, v obroču se icer ni hotel več kopat, se je pa v mojem naročju. Vse mu je bilo novo, zanimivo, najin dopust pa je bil popolnoma drugačn kot zadnjih 9 let, predvsem pester, aktiven in seveda prečudovit. Ko smo prišli iz vode, se je Matic še nekaj minutk poigral na brisači, potem pa prijel enega ali drugega za roko in že smo mogli šibat naokoli.user posted image  Slikice bom prilepila enkrat v prihodnjih dneh.

Trma user posted image  ja tudi pri nas je zelo prisotna. Naj vam opišem en primer iz Umaga. Naš Matic obožuje pokrovke od loncev. No, in zraven na plaži so imeli eni lonec in na njem seveda pokrovko. Naš Matic je vlekel atija za roko, da bi šla po tisto pokrovko in ker ati seveda ni hotel iti, je bilo dretje, trnmarjenje, cepetanje. Poskušala sva mu preusmerit pozornost, a brez uspeha. Nato smo odšli v vodo in na srečo, ko smo prišli nazaj lonca ni bilo več tam, ker sicer bi se gotovo morali preselit, če ne bi hoteli poslušat dretja mi in cela plaža.user posted image

Lepo se imejte, se še javim kaj v naslednjih dneh.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
27.7.2007 7:14:18   
puncica
WB lenika, sem te že pogrešala user posted image in Lana28, ma veš res je lepo ko se bratec in sestrica igrata in res mi je kr mal žal tistih otrok ki tega ne morejo doživet, ali starši nočejo več otrok ali pa ne morejo imet. Seveda se lahko druži z vrstniki tudi drugje ampak po moje nikoli ni to tako kot če ima bratca ali sestrico.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 7:42:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 7:43:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4744
27.7.2007 9:27:11   
mojsoncek
Vikend je pred vrati user posted image user posted image user posted image ...

auroraa
- lepo se imejte in uzivajte!

lenika in lara28 - dobrodosli!

puncica - se cisto strinjam z laro, da je ful "mamljivo", ko pises, kako se tvoja soncka lepo skupaj igrata. In seveda delim tvoje mnenje, da bratci in/ali sestrice morajo biti! No, midva z mozekom se nekako nagibava k temu, da bi zacela naslednje leto (spomladi ali poleti) delati na temu, da Anze dobi druzbo. Do takrat pa samo suhi trening user posted image ...

A svoje malcke kaj vozite s kolesom in kako se vam kaj obnese? Nas Anze namrec neskoncno uziva v voznji s kolesom. Se takrat, ko je ze cisto zmatran, bi se sel takoj peljat, ce vidi kolo.

Bodite lepo...

Neposredna povezava do sporočila: 4745
27.7.2007 10:51:10   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

No, midva z mozekom se nekako nagibava k temu, da bi zacela naslednje leto (spomladi ali poleti) delati na temu, da Anze dobi druzbo.

Imamo enake plane. Mogoče bova drugo leto skupaj čvekali tudi na forumu čvekanje v pričakovanju.

Neposredna povezava do sporočila: 4746
27.7.2007 10:58:01   
puncica
Hja aurora pol ti pa ne ostane druga kot da čakaš da se poceli, sej ne more bit v 2 dneh pa vse ok, bo že. Glavno da ti delaš vse za to da bi se čim prej pocelilo. Pa ni se ti treba dret (velike črke) sam pomagat ti hočem, nič ne pametujem user posted image Pa lepo se imejte ne Kolpi.

moj sonček in lenika tud mi imamo podobne plane user posted image

Me pa zanima kako se ima kaj MarijaPo na morju, jo pogrešam, pa Kalino tud, le kje je user posted image Barbs se itak ne oglasi, noče razlagat o buškah in trmi user posted image , a ja Panda že rodilauser posted image ? Mah kr zgubijo se punce, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4747
27.7.2007 11:01:00   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

moj sonček in lenika tud mi imamo podobne plane user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 12:40:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
27.7.2007 13:00:16   
puncica
Mah sej ni panike, sam res se mi je zdel ko sem tole tvoje brala kot da kaj pa ti jaz zdaj pometujem če že itak veš kaj narest user posted image NO vseeno upam da bo ritka taka kot mora bit čim prej.

Barbs nas pa res očitno ne mara več user posted image Mah sej se naveličaš, no jaz se še kar nisem sploh ko sem v službi, doma pa skor nič več ne berem ne pišem, mah mi kr nekako ni, glede na to da cel dan gledam v ta ekran.

Akcija bo pa še mal počakala do spomladi/poleti, pol se bomo pa šle katera bo prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?