TiaSara
|
Ojla punce! Mi smo bili danes na gastro zarad tiste driske, ki je sicer ni več, je pa mal čudno vse skupaj zgledalo. Tako je sedaj na preiskavah. Zaenkrat še ni bilo hujšega, samo kri so mu vzeli, drugače se je pa igral z otroci in s tistimi mega igračami (seveda, če so bile pa drugačne kot doma). Jutri bo mal bolj zoprno, ker mora bit zjutraj na tešč, on bi pa jedel kar takoj ko vstane (tudi ob 5.30 včasih). Drugače se pa razvija podobno kot Mija sem videla. Tudi naš je navdušen nad temi posodicami z liki - no pravzaprav ga je nadvušenje že minilo, ker mu ni več izziv. Sedaj raje flomastre odpira in zapira (in občasno celo kaj nariše), rad tudi flaše šravfa (tole mu čist še ne gre, ampak poanto je pa že pogruntal). Pleza kot nor, zadnič je bila cela histerija, ker mu nisem pustila na lojtro splezat . Kavč je mala malica, pa tudi na naslonjalo se že potegne. Kobaca od 7 meseca, hodi pa še sedaj ne . No ampak menda bo tudi on enkrat. Saj, če se ga drži za eno roko, gre, ampak ima hitro dovolj in se kar na kolenčke spravi, pa šiba. Pa tudi zgovoren ni kaj dosti. Je pa zato strašno potrpežljiv - danes je bil cel dan čist priden, nič jokal, niti pri dajanju krvi. So ga vse sestre in zdravnice pohvalile . V glavnem, včasih se tudi jaz malo zasekiram, ko pripovedujete, kaj vse vaši obvladajo, potem pa vidim, da moj zna pa kaj drugega, pa tudi če ne bi - moj je in ga imam naaaaaajbolj rada na svetu. Grem, lepo se imejte. Aja, Jašku in Miji za prve korake, pa tudi Karin, čeprav še ni 100%. P.S. Še za našega atija, ki je bil danes cel dan z Andražijem na pediatrični, da je šla mami lahko vmes v službo. Pa še prav fajn sta se uštimala.
|