|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.7.2007 11:41:21   
mojsoncek
user posted image user posted image user posted image

bravo Jasa in Mija za samostojne korake!

p.s. Lara - si pa pogumna, da imas bejbe na pultu zraven nozev. Jaz vem, da bi se nas takoj vanje zapodil. Drugace pa imas dve lustni punci, ki sta ze skoraj enako veliki user posted image in eno lustno hisico...

Sem samo malo za sprostitev pokukala na forum... mislim, da imam malo treme za danasnjo predstavitev user posted image .

Se bom potrudila, da bom popoldan ali zvecer bolj zgovorna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
11.7.2007 12:01:38   
mojca75
Mojsonček - držim pesti za tvojo predstavitev (karkoli že imaš)
Lara - ja tisti noži so tud mene stresliuser posted image , naša bi takoj kaj zagrabila

Jaša in Mija - čestitke za samostojno hojo

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 11.7.2007 12:04:55 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
11.7.2007 12:11:53   
lenika
Mojsonček mi imamo fisherpricove sandalčke in so mi super, ker so full mehki, enostavni za obuvanje, odspredaj zaprti in na ježka. Stanejo pa 19 evrov. Ima pa številko 23 user posted image user posted image user posted image .

Lara, ja, jaz sem se tudi najprej v tiste nože zagledala.

Risanje, barvice niso za risat, ampak za v usta.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
11.7.2007 12:12:41   
MarijaPo
No, tud nozi so kdaj zabavni. :)
Lara, ce vam spila in se do zdaj ni se nihce porezal, pol je najbrz ze kul.

Sicer imate pa fuuuullllll lepo hiso. Res. Predvsem barve so mi ful vsec. Res ste lepo naredili.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
11.7.2007 12:22:33   
Anonimen
hehe sej sem vedla da se boste vse v nože zapičle :) hehe. mojo mat je skor fršlok k je to sliko vidla :) ne nobena jih tut dirne ne. sicer sem bla skos zravn, tut fotič sem mela že prej na pultu, tko da... ponavad jih sploh ne dajem na pult, mije pa sploh ne k se bojim da bi dol skočila :) prej k pa nož prjela. :)

ja punčica 10 dni sta bli na cresu- tm mamo vikend. pa že prej 4 al 5 dni. no zdej k sta bli 10 dni sva šla midva od petka zvečer do torka za njimi, tko da so bli v bistu sami 5 dni. brez problemov. moji dve sta tko navajeni moje mami k ju merka da sploh ni nobenga problema. tisa j po tistem ko sva šla čez kake dva dni pol mal pojamrala da me pogreša ampak kakega tulena pa na ta račun ni blo.
drgač pa kakega hani muna ni blo..mal sva bl po štacunah letala pa gledala še zadeve za bajto en dan sem pa od 5h popoldne pa do 10h zvečer peglala :) ful hani mun :) o ja pa en popoldne sem prespala..to pa že nism 100 let :)

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4605
11.7.2007 19:41:57   
maya2
Hvala vam za obrazložitev, sem terapevtko vprašala, je rekla nekaj podobnega, za Karin bi bilo slabo, ker potem ne bi prenesla vso težo na nogice, pa bi še bolj izrabila situacijo za hojo po prstkih, je še rekla da bo hitreje shodila brez pomočiuser posted image , in da bo tudi manj nerodna ko bo shodila. Je rekla da je očitno zelo blizuuser posted image user posted image user posted image , vendar je še vedno problem ker se 'zihra' pa zdaj postavlja stopalčka ko Charlie Chaplinuser posted image , jo moramo popravljat, drugače pa je že dosti boljeuser posted image user posted image user posted image ja tudi mi bomo shodiliuser posted image user posted image user posted image

nič grem Karin skopat in dat spat, sem hin smo bile cel dan same (kaj je še novega??user posted image )

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.7.2007 20:34:06   
TiaSara
Ojla punce!

Mi smo bili danes na gastro zarad tiste driske, ki je sicer ni več, je pa mal čudno vse skupaj zgledalo. Tako je sedaj na preiskavah. Zaenkrat še ni bilo hujšega, samo kri so mu vzeli, drugače se je pa igral z otroci in s tistimi mega igračami (seveda, če so bile pa drugačne kot doma). Jutri bo mal bolj zoprno, ker mora bit zjutraj na tešč, on bi pa jedel kar takoj ko vstane (tudi ob 5.30 včasih).

Drugače se pa razvija podobno kot Mija sem videla. Tudi naš je navdušen nad temi posodicami z liki - no pravzaprav ga je nadvušenje že minilo, ker mu ni več izziv. Sedaj raje flomastre odpira in zapira (in občasno celo kaj nariše), rad tudi flaše šravfa (tole mu čist še ne gre, ampak poanto je pa že pogruntal). Pleza kot nor, zadnič je bila cela histerija, ker mu nisem pustila na lojtro splezat user posted image . Kavč je mala malica, pa tudi na naslonjalo se že potegne. Kobaca od 7 meseca, hodi pa še sedaj neuser posted image . No ampak menda bo tudi on enkrat. Saj, če se ga drži za eno roko, gre, ampak ima hitro dovolj in se kar na kolenčke spravi, pa šiba. Pa tudi zgovoren ni kaj dosti.  Je pa zato strašno potrpežljiv - danes je bil cel dan čist priden, nič jokal, niti pri dajanju krvi. So ga vse sestre in zdravnice pohvalileuser posted image .

V glavnem, včasih se tudi jaz malo zasekiram, ko pripovedujete, kaj vse vaši obvladajo, potem pa vidim, da moj zna pa kaj drugega, pa tudi če ne bi - moj je in ga imam naaaaaajbolj rada na svetu.

Grem, lepo se imejte.

Aja, user posted image user posted image user posted image Jašku in Miji za prve korake, pa tudi Karin, čeprav še ni 100%.

P.S. Še user posted image user posted image user posted image user posted image za našega atija, ki je bil danes cel dan z Andražijem na pediatrični, da je šla mami lahko vmes v službo. Pa še prav fajn sta se uštimala.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
12.7.2007 8:56:17   
mojca75
TiaSara - res bravo za vašega atija

No mi pa čakamo, sosedova punčka ima slinavko in je res bogica, in sedaj čakamo in molimo da pa tega pa res nismo pokasirali (vročinski krči, rota virus v 14 dneh, a zdej pa še to - UPAM DA NE!!!!!)
Res je da v zadnjih dneh nismo bili skoraj nič skupaj, ampak pr teh "povampirjenih" virusih pa res nikol ne veš. Sm že po netu prebrala čuda stvari in res ne bi rada ...no ja držite pesti.

sicer sva sedaj 3 dni same in včeraj je bla miška ful pridna, je prišla ena kolegica s fantkom (7m) in ji je glih zaspal v avtu in sta oba spala naprej - on 1,5h naša pa še urco prej - se pravi 2,5h, sva se prav fino načvekali!

Nič se beremo, grem še mal pripravit za kosilo, pol pa letiva ven do trgovine,...

Aja: včeraj je bil moj prvi delavni dan (sicer na dopustu) ampak porodniške je nepreklicno konec user posted image , no ja sej ni blo tko mal, in bilo je LEPO!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
12.7.2007 14:38:25   
MarijaPo
Mateji zelim kar se da prijetno in nestresno vrnitev na delavno mesto. :)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
12.7.2007 14:50:57   
mojca75
Marija - hvala - sej do 30.7 sem še na dopustu, pol gre pa "zares" 

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
12.7.2007 19:23:39   
TiaSara
Mi imamo pa laktozno intoleranco user posted image . Pa tako rad je imel vse možne Hippove rižolinote. Sedaj imamo en mesec strogo mlečno dieto, potem pa bo vsaj jogurte in skute lahko jedel. No, na ostale izvide pa še čakamo. Držite pesti, da je to vse, kar ga pesti.

Mojca75 - mi pa držimo pesti, da ne dobite slinavke. Menda je res zoprna bolezen.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
12.7.2007 19:49:57   
maya2
TiaSara: držim pesti da bo vse ok

Mojca75: user posted image nimam pojma kaj je to slinavka, ampak že zveni hudo, kar skrijte se v eno luknjico, da vas ne najdeuser posted image

Če vremenska napoved drži nas čakajo dnevi pasje vročine, spet bomo iskale senčko in vodo za ohladitevuser posted image iz ene skrajnosti v drugo...

Jaz še zmeraj iščem 'senco' za na plažo, povsod razprodano user posted image ja logično k se pa spomnem zadnji trenutekuser posted image

mirno nočuser posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
12.7.2007 20:50:48   
mojsoncek
Cer!

mojca75 - cuvajte se pred slinavko... sem nekaj dni nazaj na forumu zasledila, da kar na veliko razsaja tale zadeva in bojda res ni nic kaj prijetna. Drugace pa si me danes spomnila na to, da sem bila tri mesece nazaj ful jezna, ker mi niso podaljsali porodniske. No, sedaj se pa ze ve pocasi vracate nazaj v sluzbo. Mater leti tale cas...

TiaSara - upam, da bodo ostali izvidi boljsi in da bo slo en mesec brez mleka in kasic.

maya2
- ja res skoda za razprodano senco. Mogoce pa jo bos lazje dobila kar na morju v kaksni trgovini ali pa na stantih.

No, jutri je petek user posted image , z Anzetom imava zjutraj ze ob sedmin NFTH, potem pa vsak v svojo "sluzbo". Bomo pa tudi malo prej sli domov, ker nam pridejo spet malo kopat na parcelo. Upam, da bo projekt zunanje ureditve koncno zalaufal tako kot je treba...

Nic, bodite lepo in pazite se vrocine... lp

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.7.2007 7:17:00   
puncica
Dobro jutro punce
Sem se spomnla da je enkrat ena spraševala kje smo dobil tist poganjalc ki ga naš tamali nonstop kurbla, ja prinesel ga je Vidov stric in to iz Toysrusa in je zakon, ima ful tipk da špila in poleta, pa spredaj se propeler vrti. No tukaj je na angleški strani Toysrus Meni je res ušeč, pa kocke lahko noter meče in potem ko zadane pravo spet zaigra, pa tako kompaktern se mi zdi, naš tamali ga ima res rad.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.7.2007 8:19:06   
mojca75
Dobro jutro,

ja puncica jaz sem spraševala za tega poganjalčka, men je tud ful simpatičen sam v avstrijo s epa ne bi vozila ponj, razen če bo kdo šel glih v IKeo, al pa kej podobnega.
Mi smo danes zgodaj vstali (7h), nam pa glih pod oknom štemajo (Gratel) za tiste TV kable,... in bo spet cel dan ropotal. No sej HB imamo dobra okna tko da k zaprem je kr znosno - ko gre spat! Včeraj je kljub temu spala skoraj 3h, z manjšim zbujanjem vmes in dudo in mal boža boža - upam da bo danes tud ker bi rada poilikala, mam ceeeeel kup!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.7.2007 8:20:13   
mojsoncek
No, nasa NFTH je sla v maloro... smo zjutraj zaspali, da je kar groza user posted image . Ponoci so imeli zurko, ker ima mali cist zabasan nosek. Upam, da ne bo spet sledila se vrocina user posted image in da ne bomo spet na bolniski.

Mah nic, grem delat, ker bo danes zelo kratek deloven dan... se javim se kaj kasneje...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.7.2007 12:30:29   
marsovka
da nas malo dvignem in toliko, da vam vsem zaželim en lep vikenduser posted image

nad nami se sicer zbirajo temni oblakiuser posted image  za dans pa res niso napovedovali slabega vremena???

jaz jo mahnem v starom gorico po čevelje, jutri pa vsi skupaj na morje, v nedeljo pa ...verjetno svaljkanje doma in v okoliciuser posted image

uglavnem, uživajte, pa otresite se vseh nadležnih bolezniuser posted image user posted image

papa do "mondej-a"

Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.7.2007 13:59:27   
lenika
Hojla!

Mi gremo pa jutri na eno poroko, v nedeljo pa pakiranje in v ponedeljek na morje za 10 dni. user posted image  Vmes gremo pa naslednjo soboto še na eno poroko in to kar direkt iz morja, ker je full blizu, potem pa nazj na morje. Skratka pestro bo pri nas.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.7.2007 21:20:16   
TiaSara
Lenika, pri vas bo pa res pestrouser posted image user posted image . Mi pa jutri pakiramo in v nedeljo šibamo na morje. Gremo kampirat, pa upam, da bomo dobili kakšno dobro senčko, da ne bomo zgoreli v vročini, ki jo napovedujejo.

Mojsonček, sem res mal čudno napisala, no ampak mleka in kašic ne bo... dokler bolezen ne izzveni (če bo kdaj), čez en mesec bo pa vsaj jogurte in skutice jedel.

Grem zdaj večerjat, pa morda mal pakirat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.7.2007 21:29:37   
Barbs
TiaSara, lepo se imejte.user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.7.2007 21:35:34   
lenika
O Barbs, kod pa ti hodiš?

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.7.2007 21:52:49   
Barbs
Lenika, neki se matram tod okoli...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
14.7.2007 12:13:14   
mojca75
O Barbs.. že dolgo nisi nič sočnega napisala. A bi kej poročala kaj ste kaj počeli?

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
   [Brisano sporočilo]
14.7.2007 21:15:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
15.7.2007 8:34:13   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Karin in Maya2 - z Zarjo vaju pogrešamo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image enakooooo.... sem skoz misla na vas kolk se mate fajnuser posted image kdaj ste kej frei? mamo spet toooolk za prečvekat... a tvoj že ta teden začne?

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?