marsovka
|
dobro jutro, pa smo s skupnimi močmi prigurali do sredine tedna, mojsonček, jaz sem našemu, ki ima tudi visoki nart (čeprav imajo menda vsi tamaučki bolj visoko nogico najprej) kupila sandalčke pol-odprte v TUŠ-U, so taki rjavi/bež, zapirajo se na ježka, res so ZAKON , jih ne morem prehvalit, ima pa št. 20 in mu zdej en dan nameravam kupit še št. 21, ker so res super, ravno prav za na nogavičke, pa da luftajo... kar se pa tiče piosanja in risanja, ja, enako pri nas, fulll rad to dela, smo nabavili take okrogle tope barvice in voščenke, ker je tudi on hodil s tistimi špičastimi v rokci ins em samo čakala, da se napikne na oko ali usta... doma pa dam na tla ene par taogromnih šeleshamerjev in potem veselo čečka, mi je pa tudi že v "spominsko" narisal, oz. v eno knjigo, ki jo imam na nočni omarici se je podpisal na prvo stran (sem zraven napisala datum, da mi bo lahko čez leta raztolmačil ) mojca75... čestitke za uspešne nakupe, ja, včasih je treba po eno dozo endorfinov na šoping!! mi smo pa našemu pri noni pred garažo na drevo na dolg štrikec obesili eno tako mehko žogico in sedaj on uživa 100/h, ko jo odbiva z loparjem za badminton. sicer se mu vsake toliko ovije okoli rokice (to je treba pazit, da ne zategne), ampk je pa tako veselje, ko odbije grem še mal delat, da zaslužim 1. jutranje kafe
|