|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.7.2007 19:54:28   
mojca75
Auroraa - srečno pot in maximalno uživancijo.

Senca - jaz sem pred časom kupila "polšotor" v hoferju, nismo še stestirali, bil pa je cca 2jurja SIT (ja vem grozna sem )

Razprodaje - jaz grem jutri popoldan - sem si rezervirala cel popoldan, ker rabim rabim, ker grem čez 3 tedne v službo (user posted image  šment) pa mam že vse cunke nekaj zgonjene, nekaj mi ni prav,... bom videla kaj bom dobila. poročam jutri, rada pa bi ene 2 srajčki in ene 2 športno elegantna kostima (ala Esprit,
S-Oliver,... Street One)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 21:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
9.7.2007 21:33:24   
mojsoncek
joj se bliska zunaj... kaj bo res jutri tako mrzlo kot pravijo user posted image user posted image ... poletje pa tako...

maya2
- mi smo lansko leto kupili polsotor, pa se je kar fajn obneslo. Letos pa nam nic od sence ni prislo prav, ker Anze ne zna biti pri miru. Tako, da smo plazo prakticirali samo dopoldan do desetih in popoldan po peti uri. Ce ne bi imeli druge sencke, bi pa bazencek not postavili. Sicer smo ga kupili kar na morju (na stantu), ampak mislim, da bi jih pri nas znali imeti v Sparu, Mercatorju in njima podobnih centrih ali pa v kaksni sportni trgovini. Se to, lani na morju so imele skoraj vse druzine z majhnimi otrocki taksne polsotore postavljene na plazi.

razprodaje - bi sla malo "pogledat", pa dvomim, da mi bo zneslo. Bijemo nenehno bitko s casom user posted image . Vec srece prihodnjic user posted image .

auroraa - srecno pot in uzivajte!

ostale pa lepo panckajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
9.7.2007 22:32:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
9.7.2007 22:40:49   
žmož
Auroraa uživaj-sem ti kar mal fouš, čeprav smo glih dobro z dopusta-tudi jaz sem otrok kar se teg atičeuser posted image .
Mislim, pa kaj vse nekaj martra v tej vročini po še enemuser posted image !? Tudi na forumu vidim, da kar vse po vrsti razganja po še eni bebici-se vidi, da je poletje prav čas za delanje otročkov. Priznam, da sem tudi jaz že pomislila na to in sicer takrat, ko sem zvedela, da bom ostala brez službe. Idealna razlika med otročki bi bila, pa še dobro bi lahko izkoristla ta čas, ko bi bila doma. No, pa se zaenkrat še nisem ojunačla. 
Noč, pa sladko spančkajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.7.2007 8:36:04   
mojsoncek
Jutro! Jaz sem pa danes cisto gnila user posted image ...
Pri nas je celo noc tako ulival dez in pihal veter, da nisem skoraj nic spala. Od petih zjutraj samo user posted image in razmisljam o user posted image (kljub temu, da sem spila ze dve). Upam, da se bom spravila k sebi.

To vam nisem povedala vceraj... Sem sla vceraj z enim bivsim sodelavcem na kosilo. Vse lepo in prav. Listam in listam jedilni list in se odlocim za lazanjo. Vprasam natakarja, ce je slucajno notri cesen. In pravi, da ne! Dobim na mizo, pocakam, da se malo pohladi in zacnem jesti. Okus mi je sicer bil malo cuden in neprijeten (nisem pa mi uspelo definirati kaj me moti, ker je bil okus sira premocan), pa vseeno nadaljujem. Ko sem pojedla eno tretino, se mi ustavi in zakljucim. Grem nazaj v sluzbo in kaksno uro po kosilu me zacne boleti zelodec. Slo je tako dalec, da sem v sluzbi 2x bruhala. Komaj sem cakala, da bom sla lahko domov, ker sem kar lezla pod mizo. Le zakaj - ker sem jedla cesen, ki ga moj zelodec niti pod tocko razno ne prenese. Juser posted image m ti natakarje, ki nimajo pojma oz. se ne potrudijo niti toliko, da bi sli vprasati v kuhinjo. No in vsaka taka izkusnja me spomni zakaj ne maram hodit ven jest.

Mah, kar nekaj vam tezim, ker se ne morem osredotocit na delo...

Mejte se...

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.7.2007 8:44:34   
MarijaPo
mojsoncek - zgleda nisi edina. :) Tudi jaz sem danes kot bi me z valjarjem povozil.
Pa spet se mi je zacel dan menjat z nocjo (to se mi je ze med evino nosecnostjo dogajalo) in ponoci nikakor ne morem spat, podnevi bi pa lahko spala kolikor bi hotela. Za posizit.

Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.7.2007 10:11:25   
mojca75
ojla punce,

tud jest sem mal povožena, ker smo mel pestro noč - kr nekaj se je zbujala in jamrala in potem od 5h naprej nisem več spala, onadva sta pa švasala do 8.15user posted image

Mojsonček - ja revca no, ni prijetno, si predstavljam.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.7.2007 10:29:28   
puncica
Hja punce, tud pri nas nič novga, tamala se je prikradla k nama v postlo ob pol petih in ker je kao pozabila se je polulala user posted image user posted image in potem začela jokat tako naglas da je še tamalga zbudila, ki je itak hotel v postlo in smo bili vsi v tisti poscani postli, pol je tavečjo ati nazaj nesel in šel na kavč spat, jaz pa sem z vidom na brisači ležala, pa še nepremočljivo rjuho gor položila, ki se mi je pa dal ob pol petih postlo preoblačit, itak sem se pa čez 15 min ustala, pa atija kličem naj nazaj pride ker je tamali v veliki postli, ati pride nazaj, pa pol, še tavečja začne spet se dret ATI ATI ATI, da ne bo sama v sobi in pol smo se prekladal od sobe do sobe, pol sta se pa ob 5:15 pomirila in začela v kuhni igrat, tamal spet zakurblal tist svoj poganjalc, tavečja se drla da jo zebe, valda če je bla sam v kratkih rokavih in gatah mami mirno zajtrkovala, ati pa norel v postli, da kje smo dobl tako čudne otroke user posted image user posted image user posted image

Ja prava burleska pri nas, samo zaspana pa nisem zanimivo user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.7.2007 12:25:53   
lenika
Puncica, saj se ne sekiram zaradi tega govorjenja, saj ko bo pa začel govorit, ga pa ustavit ne bomo mogli. user posted image

Aurorra lepo se imejte.

Senca, mi smo tudi kupili en tak poceni polšotor a kaj, ko je naš Matic ravno 2 sekundi pri miru kot pravi Mojsonček za Anžeta.

Razprodaje, ne bom šla, ker imamo vsega dovolj in bi se samo za brez veze gužvala in zapravljala.

Žmož tudi mene je v teh dneh nekaj držalo, da bi imeli čim prej še enega otroka, sploh ko je bila pri nas na obisku ena dvoletna deklica in sem videla, kako lepo sta se igrala, kako je Matic vse ponavljal za njo in se nisem rabila ravno trgat od animacij. A sem po treznem razmisleku zgotovila, da ne bi hotela ravno sedaj biti noseča, ko moram nonstop teči za Maticem, ko se mu ne da še nič dopovedat, pa tudi dva otročka v plenicah ne vem kako bi zmogla. No in tako sva se odločila, da se bova držala prvotnega plana in poskušala naredit drugega otročka prihodnje lepo nekje konec pomladi ali na začetku poletja.

Vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se odločila, da bom Maticu čez kakšen mesec kupila anorak in škorenjce, da bova lahko tudi med jesenskimi deževnimi dnevi zunaj, ker notri se nam bo zmešalo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.7.2007 12:57:05   
marsovka
hihihi, dobra si, puncica, da stojiš pokonci, jaz sem že od veliko manj "žurke" ponoči včasih vsa povožena...pa hvala za te vpoglede v družinsko življenje z dvema, hehe, si kar predstavljam....pa saj verjetno se človek res utrdiuser posted image

kolk sta že tvoja dva narazen (po starosti)?

pa, auroraa, enjoy maximalno (ti pošiljam telepatsko, ker sedaj že šibate via more, če niste že kar dol), že samo sprememba tapete je blagodejnauser posted image

razprodaje...ne bom šla, nimam ne časa ne energije...pa bomo prišparali.....NOT, se ni za bat

pr nas je zdej že modro nebo, upam, da tako ostane, ker je moj spet med turki in bo tako do četrtka, tamau se pa prov dolgočasi doma.
aja, včeraj je spet kasiral eno ogromno buško na čelu. ko sta prišla domov, je bila že modrauser posted image

uuuuuffff, sem ravnokar pojedla celo pico in sem zdej ko en nasedli kit

pa kdaj mislite malo bolj zares začeti s to kahlico? naš je že rad sedal gor, zdej zadnje čase, ga pa prav ne spravimo in tudi ne silimouser posted image

sestrična je bila že pr 15. mescih brez...to je pa res krasota.

ale, se berjamo

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.7.2007 13:04:04   
lenika
Kahlica, jaz sem jo pred kratkim kupila, a nisem še sprobala. Mislim, da sploh še ne bi dojemal. On bi jo verjetno vrgel in šibal za njo ali si jo poveznil na glavo. user posted image user posted image  Jaz mislim, da bomo s tem prav resno začeli prihodnjo pomlad.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.7.2007 13:14:57   
MarijaPo
puncica - super scena tole s polulano pojstlo. :) Jo bom povedala Igorju, da se bo pol lahko zivciral v kaj se spuscamo. :)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.7.2007 14:47:39   
puncica
kahla ne nimamo jo še, no jo imamo od tavečje, pa ga ne interesira, no sploh je še ni videl jo mamo nek na podstrešju spravljeno user posted image Sicer pa vem da še nič ne dojema, ko je bil nagec zadnič v nedeljo, pa mu je bilo zakon si je tistga lulčija tolk vlekel in se smejal, mi pa z njim, pol pa kr naenkrat lužica je polula čeveljčke, pa sam debel gledal, potem pa gremo naprej, ko je opravil, ma vem da nima pojma kaj je lulanje, tako da mi bomo začel tako kot pri tavečji naslednjo pomlad-poletje.

Ja punce žurka je z dvema in naša razlika je 23 mescev in ko ju gledaš kako sta luštna ko se cartata, pa ko se tepeta, pa ko jo tamal že prebuta user posted image user posted image user posted image tavečja pa se dere, ma res ju je fajn gledat. Tako da mi ni nič kaj žal da je tolk mal razlike. Tako da punce nič se ustrašit. Pri nas se je tavečja odvadla plenic lani septembra, tako da plenice sploh niso bile velik problem, ponoči pa je začela zdaj kak mesec brez plenice spat in je super.

Tudi mi bomo verjetno naslednjo pomlad al pa poletje začel mal prakticirat spet cilanje user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.7.2007 15:04:51   
mojsoncek
Drage moje, oci imam rdece ze kot angora zajcek. Komaj se gledam. Se malo pa se bom posluzila metod z uporabo selotejpa in zobotrebcev. Moram pa nujno dokoncat eno predstavitev, ker se gremo jutri pogovarjat z vojsko user posted image . Se dobro, da imam v cetrtek en seminar, da bom se bom lahko malo oddahnila user posted image .

kahlica - jaz si niti ne predstavljam, da bi nas mali hiperaktivcek sedel na njej. Po moje bi bilo bolje, ce bi uporabljala kar vreckice za laboratorij user posted image ... mah, ne vem kdaj in kako se bomo lotili tega projekta. Marsovka - jaz sem bila tudi pridna in sem bila tako podnevi, kot ponoci suha ze pri letu in pol. Skoda, da taksne stvari niso v genih user posted image user posted image user posted image .

Se eno vprasanje, ker se mi res ne lusta vec gledat in izbirat med vso to ponudbo ceveljckov. Nasemu miskolinu je nogica cez noc zrasla iz st. 17 na 19. Odprte sandalcke imamo, ampak mi niso najbolj cool, ker so prstki tako na udaru. Tako, da kupujem zaprte sandalcke za nogico z visokim nartom. Vsaka ideja in izkusnja bo dobrodosla!

grem sfinisirat prezentacijo, potem pa hitro domov...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.7.2007 17:39:31   
maya2

user posted image

kahlica: hmmmm, jaz ne bi še vsaj dokler mi ne shodi, da se bo lahko sama vsedla in vstala z njeuser posted image

Mojca75: a nisi zadnjič omenjala da ne hodite več na nfth, al samo manj pogosto? meni je rekla nazadnje, da je ne smemo za rokice vodit, user posted image pa ne vem zakaj, saj jo bom itak jutri vprašala, samo zanima me, če je tebi tudi kaj takega rekla..

pri nas je ravno posijalo sonce, tako da se odpravljamo veeen je treba izkoristituser posted image , tile deževni dnevi so reees grozni, Karin ni variante da zdrži notri, si zmeraj tako splaniram, da gremo vsaj v trgovino po fasngo al pa k babi na obisk, da se ji kaj dogajauser posted image user posted image ;

Komaj čakam da shodi, saj vem da večina vaših user posted image že hodi, ampak mi pa še ne, čez 2 tedna gremo na morje in sem upala da bo doli že vsaj ob rokici hodila... no ja bomo videli, je pa ravnokar naredila 3 samostojne korake od mize do kavčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ob rokici ne hodimo zaradi prepovedi terapevtkeuser posted image )... sem bila tkooo vesela

Sem šla v BC gledat za tisto senco, še dobro da je bila ravno v akciji user posted image in da jim je zmanjkalo zaloge... bomo šli konec tedna najbrž v Celje pa bom tam poiskala....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.7.2007 20:48:39   
mojca75
Maya - ja ne hodimo več na nft, je pa rekla terapevtka da jo lahk malo vodimo, ampak raje za eno kot za 2 rokice, še bolj pa če za medenico (sam pol se jaz lahk polomim)
Sej prov velik jo ne vodimo, še vedno je spajderman - ob stenah, ohrajah,... šiba! je pa danes naredila 3 samostojne korake po kuhinji - jo je mož pazil, tko da nisem videla.
Smo pa doma stavili - moji in moj pravijo da bo shodila prej, jaz pa pravim da ne pred 15.8. Stava je družinska PICA user posted image , da mamo vsi  kej od tega!

Razprodaje - bila in zapravila pol premoženja, mam pa zato 2 hlačna kostima, pa še ene hlače in nekaj majčk oz srajčk in kopalke. user posted image  Sej se je splačal. Sem pa šla ob 12.30 in se vrnila ob 16.30 takrat ni blo nič gneče ko sem pa odhajala iz Emporiuma sem se pa komaj prebila domov. Mojči je pa dobila eno jesensko trenirko in kopalni plašč za na morje.
Zdej pa konec zapravljanja!

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 10.7.2007 20:50:39 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.7.2007 20:58:29   
mojsoncek
maya2 - meni je na NFTH rekla, da se ga ne sme voditi za rokico, dokler sam ne pokaze vecjega interesa za hojo. Ko pa je rokica le se psiholoski dejavnik in skoraj ze sami hodijo, pa ni noben problem, ker se dobro primejo sele takrat, ko jih kaj zanese in izgubijo ravnotezje. Anze je sel na zacetku sam brez rokice le v primeru, da je imel v roki kaj drugega npr. kanglico, avto ali kaksen flomaster.

Se eno vprasanje... A vasi soncki in soncnice ze kaj "risejo"? Anze je po novem cisto nor na pisala in bi samo kracal (se dobro da prodajajo taksne flomastre, ki se jih z lahkoto spere s koze in oblek user posted image ). Zadnjic si je user posted image s kulijem popisal cele nogice, ko je bil v kratkih hlacah. V vrtcu imajo navado, da jim dajo na mizice kar pole papirja in potem otrocki risejo stoje ob mizicah. Anze pa ne bodi ga len... se vsede na tla in zacne risati kar po tleh. In sta mu potem vzgojiteljici dali na tla eno veliko polo papirja, ga posedli na papir in je risal "po tleh". Sedaj pa samo cakam, da bo zacel se z grafiti po stenah user posted image .

Bo pocasi dovolj, ker me cakata se metla in likalnik... Lahko nocko!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.7.2007 21:05:58   
mojca75
Mojsonček - bolje nisi mogla povedat glede vodenja za roko - enako so nam rekli na nft!

Risanje - ja mi že ene 2 meseca veselo rišemo, temu primerno zgleda tudi miza kjer sedi mojči, ampak se ne sekirava, itak nimamo bog ve kolk lepe mize in do takat ko odraste bo še veliko "grafitov", sicer pa JA običajno rišemo na papiruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.7.2007 7:33:38   
puncica
Mah pri nas riše ne, ker mu vse flumastre iz rok spulim, ker si jih da pol v usta in so pol usta modrozelenordečečrna in pol tist dol čohat.user posted image Sicer pa ja vzame barvico al pa voščenko in hoče kako stvar pobarvat ampak prej še vse z mizice dol vrže. Sem pa ravno včeraj zagledala da mi je dal svinčnik v usta in veselo racal, sem se tolk ustrašla, kaj če bi padel se mu direkt v možgane zapikne, da smo vse take zadeve pospravl, najbolj sem pa jezna ko tamala te barvice in flumastre povsod pusti in pol tamali uživa v odpiranju in zapiranju flumastrov s tem da nič kolikokrat kiksne in se čist po rokicah poriše user posted image user posted image Amapk držat pa barvice še ne zna, tako da risanje je še bol v povojih, pol proučevanje. Ja pa lump barvci sploh ne mara, zakon so flumastri in kuliji, kjer se zgoraj pritiskauser posted image

Moram se pa pohvalit da zna vržt okroglo kocko v poganjalca in se mu ful dopade user posted image user posted image user posted image   To je tist ko like v pravo mesto daš in pol pade noter, kocka, pirmaida, zvezdica, krogla.

Nič mejte se

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.7.2007 8:53:52   
MarijaPo
Uau!! Mali Vid zna ze shaperja obvladat. Noro. Tega nasa Eva se niti priblizno ne zna.
Res ste napredni, cestitam!

kahlica - mi je ne bomo imeli dokler ne bo stara 18 mesecev.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.7.2007 9:12:01   
marsovka
dobro jutro, pa smo s skupnimi močmi prigurali do sredine tedna, user posted image

mojsonček, jaz sem našemu, ki ima tudi visoki nart (čeprav imajo menda vsi tamaučki bolj visoko nogico najprej) kupila sandalčke pol-odprte v TUŠ-U, so taki rjavi/bež, zapirajo se na ježka, res so ZAKON user posted image user posted image , jih ne morem prehvalit, ima pa št. 20 in mu zdej en dan nameravam kupit še št. 21, ker so res super, ravno prav za na nogavičke, pa da luftajo...

kar se pa tiče piosanja in risanja, ja, enako pri nas, fulll rad to dela, smo nabavili take okrogle tope barvice in voščenke, ker je tudi on hodil s tistimi špičastimi v rokci ins em samo čakala, da se napikne na oko ali usta...
doma pa dam na tla ene par taogromnih šeleshamerjev in potem veselo čečka, mi je pa tudi že v "spominsko" narisal,user posted image user posted image user posted image  oz. v eno knjigo, ki jo imam na nočni omarici se je podpisal na prvo stran (sem zraven napisala datum, da mi bo lahko čez leta raztolmačiluser posted image user posted image )

mojca75...user posted image čestitke za uspešne nakupe, ja, včasih je treba po eno dozo endorfinov na šoping!!

mi smo pa našemu pri noni pred garažo na drevo na dolg štrikec obesili eno tako mehko žogico in sedaj on uživa 100/h, ko jo odbiva z loparjem za badminton. sicer se mu vsake toliko ovije okoli rokice (to je treba pazit, da ne zategne), ampk je pa tako veselje, ko odbijeuser posted image

grem še mal delat, da zaslužim 1. jutranje kafeuser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.7.2007 10:39:06   
tea
Dekleta, sam na hitro vas pozdravim in pokorno javljam, da smo nazaj z dopustauser posted image  Je bilo tako super in krasno, da bi se najraje obrnila in šla nazaj. Otroka sta bila pridna, spala sta cele noči- Jaša je prvič prespal noč brez zizeuser posted image , lepo sta jedla- doma imamo z obema strašne borbe in dala mamici čas, da je celo prebrala par knjiguser posted image  Skratka imeli smo se lepo, samo prekratko. Zdaj pa bo počasi čas, da se pričnem pripravljati za v službo.
Ko bo malce več časa, vas preletim še za nazaj, zdaj pa šibava z Jaškom ven. Aja, pa Jaši je shodiluser posted image

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.7.2007 11:09:49   
Anonimen
po dolgem času se spet malo javim..tolk da javim da smo še živi :)

kaj se pri nas kaj dogaja..ja najbolj frišna novica je da je včeraj mija pa prav zares shodila...na otroškem igrišču se je končno odločila da ne rabi skos enga da jo za roko drži :) hodila je prej že ful dolg tko da se je držala, spustit se pa ni upala. sem mislna da bo bolj hitra glede na to da je puzala že od 7 meseca.
no prejšnji teden sta bili s tiso in mojima staršema 10 dni na morju, čez vikend sva jih šla pogledat še midva z možem. že prvi dan na morju pa je mijo babi odvadla dude in juhu zdej je brez dude. kar je zdej problem ratal azrad tega je samo to da mal dlje traja da zaspi drgač pa ni panike.
je strašni jedec, je praktično sama in to vse po spisku. z vilco ali žlico ali roko :) pije sama iz kozarca
ful je drgač spretna in motorinčna. zanimajo jo samo zadeve ki se nekaj premikajo piskajo, knjigic sploh ne obrajta z razliko od tise ki je cele dneve os pol leta dalje pa še zdej pri treh lahko knjige brala. njo bolj zanima kako se platnice obračajo. spleza povsod ko vevrca, po štengah gor dol, zakon je tobogan. reži se ko pečena mačka ko se fura po toboganu. nasploh je dobrovoljček. govori ne, zna pa oponašati par živali pa avijon, ki jo ful fascinirajo - takoj ga opazi na nebu. najljubša igra pa da loviva tiso pa se skrivamo, pol pa prežgačkamo in smejimo :) aja zna peti ..ne besedila ampak melodije, kar naprej poje lisčka je prav zvita zver :) risanje ni pretirano zanimivo, mal že pokraca raje pa zapira in odpira flomastre :) tko k vid :) sam ji kr rata azdet luknjo in fino zapre flomaster. rada ma te oblike ja, vse že da v svojo luknjo. (tisa je to obvladala ne vem če pri dveh letih če ne kasnej??!!)
zobki rastejo. imela je 4 zgori in 4 spodi in pol sem ful dolg gledala kdaj bojo trojke al pa štirice pa nč, pol se pa zanč en dan na široko reži pa vidm da ma zgorej petke??!! sploh ne vem kdaj so ji zrasle ??!! ne vem kako zaporedje je tu ubrala, verjetn tako da ji omogoča jest meso k ga ma ful rada :) no zdele ji pa skup naenkrat lezejo ven vse trojke.

no pa še par fotk

najljubše opravilo - prižiganje računalnika :)

mamici pomagam mešati filo za štrudel :)

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 17:13:47 >

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.7.2007 11:36:52   
puncica
Ej LARA pa tebe ni nič strah da bi tamala tistele nože zadaj prijelauser posted image , ma me je kr stresluser posted image ker vem da pri nas ne bi ostal na steni in niti podrazno si našega nebi upala dat tako blizu.

Sicer pa lepo da si se oglasila in poročala, veliko že zna ta vaša Mija. pa še to me zanima a obe Tisa in Mija sta šli za 10 dni na morje s starimi starši, kam pa, a daleč, in kako sta to prenesle brez mamice in atija ker jaz si kr ne upam pustit, bi pa najraj, moj pa ni šans da bi kej takega pustil.

Sta pa vidva imal taprav hanimun kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!