![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 12.5.2007 8:38:00
|
|
|
|
mojca75
|
Tremo mam. [/quote] Barbs, ti tremo, a dej ga srat! , veš da bo vse kul! Zdej ne boš več v.d. ŽENA, ampak samo ŽENA! Danes bo en ful lep dan za vse vas in to je to!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 12.5.2007 8:56:32
|
|
|
|
MarijaPo
|
barbs - veselo poroko in predvsem divjo porocno noc ti zelim!!!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 12.5.2007 9:44:31
|
|
|
|
mojca75
|
rečeno - storjeno, zemljevid LJ s priblišno (cca 50m) označeno lokacijo meetinga ! Če kliknete se vam poveča, pa mislim da bi se mogla dat tud sprintat še kar solidno, sej tivoli ni tolk velik, važn da veste v katerem delu je to, pa da se mal orientirate. Upam da vsaj kateri pride prav. Mojči že spi, danes se je prvič zbudila ob 5h, prižgala luč, pa sem jo shecala da je zaspala nazaj ampak samo do 6h! , zdele že spi prvo rundo, danes bomo očitno 3x spali, po malo, ma... Včeraj preživeli prvi žur, jutri pa še družinskega, slike ob priliki, ko jih snamem z fotlca!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 12.5.2007 18:27:22
|
|
|
|
puncica
|
Barbs ne skrbi, no zdej si verjetno že ven iz ta hujšega. UŽIVAJ!!!!!!! Pa pripravi se ko te bodo zdej kak mesec spraševali:"A je zdej kej drugač?" Marija ti si pa itak zakon, sej veš
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 7:33:09
|
|
|
|
lenika
|
Naše včerajšnje praznovanje je bilo super. Slavljenec je bil zelo dobre volje, torta je bila dobra. Bom popoldne prilepila kakšno slikico. Anže in Jan, ki sta prav tako praznovala včeraj vse najboljše za 1. rojstni dan. Čestitke pa veljajo tudi za Filipa in Mojco, ki praznujeta danes.
< Sporočilo je popravil katrin -- 13.5.2007 9:13:05 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 8:12:18
|
|
|
|
F*S*M
|
Oj, punce nam je praznovanje roj. dne uspelo 100 na uro, naš fant je žarel od veselja. Midva bi rada čestitala MOJCI ZA PRVO sVEČKO, MOJCA SEDAJ SI DEKLICA PRAVA POSTALA IN NE BOŠ VEČ PLENIČK POTREBOVALA, MAMICI BOŠ ZLATO VESELJE OČKU BOŠ CELO ŽIVLJENJE, ZATO RAZGRAJAJ IN NAGAJAJ IN JIMA SIVE LASE PODAJAJ. VSE NAJBOLJŠE MOJCA TI ŽELI FILIP no pa še za mojega fantiča DRAGI FILIP SKOZI 1. LETO SI ŠVIGNIL KOT BI MIGNIL IN PRI TEM ODKRIVAL MALE RADOSTI. ZDAJ KO POSTAL SI PRAVI KORENJAK, TI ŽELIVA, DA BI Z LETI POSTAL PRAVI JUNAK! MAMI IN ATI
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 9:00:24
|
|
|
|
F*S*M
|
pa še nekaj slikic kako je filip planiv na frančeka http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1494391
< Sporočilo je popravil katrin -- 13.5.2007 9:04:34 >
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 9:07:12
|
|
|
|
mojca75
|
Hvala za čestitke (pravi Mojca), naše glavno praznovanje bo danes! Poročam zvečer ali jutri, sedaj mam še nekaj manjših priprav za opravit! Joj joj, eno leto je okrog!!!!! FSM - hvala za lepo pesmico! Vse naj naj in koš poljubčkov tudi FILIPU!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.5.2007 9:12:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 11:17:06
|
|
|
|
tita2006
|
Najprej vsem slavljenčkom čestitke , Maticu pa za uspešno hojo-bravo. Moj Mark pridno plazi in odkriva svet, naju z mojim možem pa spravlja zvečer naravnost v obup, ker NOČE v posteljo. Je ura že polnoč pa utrujen je , da kar kinka, ampak ko zagleda posteljo začne tulit. Ležim ob njem, ga božam, pojem,še prej ga podojim ampak se zvija in upira in noče spat. Tole traja zdaj en teden in res sem že čisto fuč. Ali ima katera podobne izkušnje in predvsem kaj mi je storiti? Prej smo mesece spali od 21, 30-7,30 v enem kosu.Prosim za nasvete. Bodite pridne in uživajte v lepem sončnem vikendu.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 11:57:43
|
|
|
|
zungi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa MOJCA in FILIP - vse najboljše za 1. rojstni dan tudi jaz čestitam
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 20:04:24
|
|
|
|
nina64
|
Pozdravljene majčice. Vidim, da se vam kar dosti dogaja v teh dneh, ko vaši malčki praznujejo svoj prvi rojstni dan. Najprej bi se vsem zahvalila za čestitke Timu ob roj. dnevu. Ob tej priliki pa bi tudi jaz čestitala vsem majčicam in majčkom, ki so v teh dneh praznovali svoje nepozabne rojstne dneve. Pri nas je kar pestro vsak dan, zato je tudi tako malo časa za RR. Skoraj ves dan smo zunaj, razen za kuhanje kosila pridemo domov, se hitro najemo in spet ven. Zvečer ko Tim zaspi pa sem največkrat tako utrujena, da se mi enostavno ne ljubi vsest za računalnik in kaj napisat. Kalina - za podaljšanje porodniške. Barbs - za poroko, upam da je dan bil lep in nepozaben. Majčice lepo se imejte jutri na babjem čveku. Mi imamo jutri KO pri okulistu in enostavno ne znese še vožnja do Ljubljane. Marija - jaz bi tud rada videla slikice, prosim. Tukaj pa še dve slikici našega slavljenca.
< Sporočilo je popravil nina64 -- 13.5.2007 20:11:06 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 13.5.2007 22:17:48
|
|
|
|
mojca75
|
Zmagali smo, praznovali, uživali in se fino imeli. Premagali pikapolonice,... .... nekaj utrinkov! Maya2, kaj nisem zrihtala dobrga vremena? Mogoče predobrega? Mi smo vsi , tko da gremo v "šufiland", jutri se vidimo, midve prideva okol 16.30, prej ne verjamem da nama bo uspelo, zaradi spanja!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 6:21:31
|
|
|
|
lenika
|
Kalina čestitke za 1. rojstni dan. MarijaPo jaz bi tudi videla slikice. Tita2006 tolaži se s tem, da so to samo obdobja, ki pridejo in minejo, še vsaka stvar mine. Naš ima tudi že dva večera probleme zaspat, sicer ne tako hude, a vendar. Minilo bo. Drugače so pa lušne slikice, lušni majčki, lepe tortice. Bom poskušala popoldne šejaz kakšno prilepit. Grem pod tuš in v službo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2007 7:08:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 7:41:49
|
|
|
|
zungi
|
Jutro! KALINA - VSE NAJBOLJ IGRIVO IN ZANIMIVO ZA 1. ROJSTNI DAN . Midva imava danes FTH. Upam, da bo tako pridno kot ponavadi telovadil. Žeja:Jaz sem tudi opazila, da naš fant veliko več popije tekočine odkar smo na kravjem mleku. Sicer se ponoči ne zbuja, vendar čez dan popije enkrat več kot je prej. Slikice: punce, full lepe slikice, njamiiii torte, supeeeerr. No ene ste dale žurke že čez, pstale nas pa še čaka. Mi praznujemo ta vikend. Vreme pa se nam obeta full lepo za današnje srečanje. Se torej vidimo popoldan.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 7:55:30
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jutro! Samo na hitro, preden zacnem zares delat... Hvala za cestitke! Prava festa za rojstni dan nas se caka v soboto, ker se ta vikend ne bi mogli naslikat vsi povabljeni. Slikice sledijo... Jaz se tudi ta teden pridruzujem klubu mamicam samohranilkam, ker mi je mozek pobegnil v Zagreb na eno solanje. Tako, da se z Anzetom kar svercava pri mojih in sva cel teden v Ljubljani. Jaz sem ze ful v pricakovanju danasnjega meetinga . Vam moram povedati sledece... Anze je vceraj naredil 2x po tri korake od postelje do mene in potem se enkrat pet korakov od mizice do moje mami. Saj vem, da se ni zares shodil, so pa zacetki. V kaksnem mesecu bo ze slo. Se mora pa sam odlocit, da bo zakorakal, ce ga nagovarjamo, da pride do nas, ga samo zanasa in pade, ker ga se ful ravnotezje matra. Nic, bodite lepo in upam, da se danes srecamo v cimvecjem stevilu!!! lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 8:23:10
|
|
|
|
maya2
|
Dobro jutro! Vse najboljše Kalini, Filipu in Mojci Mojca75: super vreme, boljše ne bo moglo bit!!! Ko ti nekaj rihtaš pa res ornk zrihtaš ! Jaz sem kar utrujena od včerajšnjega dne, tolk enih stvari za uredit.... v glavnem zabava je totalno uspela, vsi so prišli, vsi so se zabavali, za odrasle 'otroke' smo imeli pripravljen pikado, pa balinčke, tako da so se odvijala razna tekmovanja med moškim delom obiskovalcev in ženskim , za otroke sem na travci položila dekico so tam sedeli se igrali z raznimi igračami, se žogali,.... Karin skoraj nisem dobila v roke so jo vsi cartali imam še danes kar nekaj dela, nisem uspela včeraj vsega pospravit. Karin je bila najbolj hecna k so gosti začeli prihajati, pa so vsi prinesli darila v pisanih vrečkah in po prvih dveh jo niti niso več zanimali oni, ampak vrečke Imam tudi jaz nekaj sličic, bom kakšno prilepila ko bo čas , pa mal jih moram še prej pregledat, da vidim kaj so mi poslikali. lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 10:09:28
|
|
|
|
MarijaPo
|
Danasnje srecanje - punce, obljubite mi, da me boste tolazile, ko bomo ugotovili, da so vasi otrocicki 2x vecji, bolj motoricni, daljsi od moje Eve. Hvala.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 10:14:52
|
|
|
|
petka
|
Ahh Marija, nič sekirat . Saj veš kako bi jamrala, če bi bila Eva čisto povprečna punca p.s. Se vidimo! (ne vem, a nej kar kopalke oblečem )
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 10:39:15
|
|
|
|
mojsoncek
|
MarijaPo - nic se sekirat... sva ze dve in si bova lahko delale druzbo
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 10:55:58
|
|
|
|
mojca75
|
A dej pa mi je šel post v maloro! vglavnem, Marija ne seri, eni bodo lušni veliki, zaliti, drugi lušni drobni, pa eni majhni, pa drugi veliki, dolgi,... Tko kot me, ene bomo lušne zalite, ene pa lušne posušene (ja vem fovšija me daje, bi blo lepše rečt vitke ) Predvsem pa je važn da se vidimo. Marija, glej iz te plati, Petka bo mogla laufat za Davidom , jaz in ti (in še kaka) pa bomo mele naše pamže lepo v vozkih privezane . Sploh pa ni važn, važn je da so zdravi in fini in dobre volje in da me spijemo eno kafe, pa tortco pojemo, etc,..se spoznamo! A se bomo klicale po nikih ? Maya2 - vreme pa obvladam , sem bliz vremenajrjev doma , sej prideš,... a?
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 10:57:17
|
|
|
|
maya2
|
MarijaPo: mislim da Eva ne bo edina, ki še ne hodi, ali stoji na nogicah...... bomo vsaj lahko pri miru kavico spile Malce pozno, ampak se midve s Karin tudi fočkamo (če ne bo nič posebnega do 15. ) Auroraa: kdaj in kje se dobimo? Mojca75: če se kje v LJ zgubimo te pokličem Bomo tam zunaj sedeli ne?, Je pa res vroče! Se vidimo
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 11:00:52
|
|
|
|
maya2
|
jaaaaaaaaaa Mojca75: vidim da imamo iste misli bomo v miru kakšno rekle a za danes si se očitno tud zmenila.... za vreme
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.5.2007 11:05:41
|
|
|
|
F*S*M
|
jaz tut upam, da bova prišla ob 16 ker je šel gospod zdele spat pa ne vem kdaj bo vstal tako da če bom pozna javim aurori ok nič mejte se se vidimo babe komaj čaka da vas spoznam in vaše korenjake tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.