|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
9.5.2007 18:16:39   
tita2006
Živjo majčice,
po zeloooo dolgi pavzi se vam spet javljam. Najprej hvala za čestitke ob naši prvi svečki, ter hkrati vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image tudi vsem ostalim majčkom-za nazaj in za naprej.Na seznam prosim vnesi FSM še naju user posted image 5.5.06-Mark, pdp-7.5.06., da bomo res kompletne.Na vaše srečanje bom skušala priti, vendar obljubiti še ne morem ničesar za gotovo. Zadnje dni imamo neko tečno fazo in s spanjem cel kup težav. Mesece nazaj  smo že spali od 21, 30-7,30, zadnje dni pa pred polnočjo ni šans, zjutraj pa smo že ob 6 na nogah. Tudi čez dan smo prilično tečni... Upam, da so le zobje. Fotke sem si ogledala in res ste luškani vsi po vrsti prav za popapat.Žal mi je za neredno oglašanje, se bom skušala spet malo popraviti. Bodite pridne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 18:22:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.5.2007 19:34:01   
F*S*M

user posted image

oj, ker je kar nekaj se jih javilo da jih ni na seznamu, le tega kopiram in dodajam

NAŠE MALE MAJČICE IN MAJČKI z mamicami:
15.04. TAJA  - žmož (PDP 21.5)
17.04. ROK  - Panda1406 (PDP 14.5.)
24.04. SARA  -
Linča (PDP 7.5.)
26.04. LUCIJA MAJA  -
DeVilla (PDP 6.5.)
02.05. MIJA  - LARA (PDP 1.5.)   
03.05. AŽBE - cofek (PDP 16.5.)  
03. 05. ALEKS  - Barbs (PDP 10.5.) 
04.05. DAVID -
petka (PDP 4.5.)  
04.05. MAJA - bajko (PDP 12.5.) 
05.05. GAŠPER - Mari71, (PDP 5.5.)  
05.05. VID   - puncica (PDP 8.5.) 
05.05. MARK - Tita2006 (PDP 7.5.)
07.05. LANA  Shesha (PDP 8.5.)
07.05. TIM - nina64 (PDP 13.8.) 

08.05. KARIN  - maya2 (PDP 1.5.)  
12.05. JAN  - majamo (PDP 14.5.)  
12.05. MATIC - lenika (PDP 7.5.)  
12.05. ANŽE -
mojsoncek (PDP 10.5.) 
13.05. MOJCA -
mojca75 (PDP10.5.)  
13.05. FILIP - lana (PDP 12.5.) 
14.05. KALINA - kalina (PDP 3.7.)
15.05. VID - vita_kp (PDP 12.5.)  
16.05. MANJA - MiaSophia (PDP 13.5.)  
16.05. DAVID - Tina15 (PDP 26.5.)  
19.05. ZARJA - auroraa (PDP 15.5.)  
19.05. LARA -
tt79  (PDP 23.5.)  
20.05. GAL - zungi
21.05. EVA - MarijaPo (PDP 22.5.)  
21.05. MAJ - SelmaC
22.05. TIAN - mammika (PDP
22.5.)  
22.05. ŽIGA - sonca (PDP 23.5.)  
24.05. VAL - aljča (PDP 23.5.) 
24.05. JAŠA - tea
25.05. NIK - NIKI005
25.05. TIBOR - Nataša31 (PDP 25.5.)  
25.05. ANEJ - Lara28 (PDP 29.5.)  
28.05. ANDRAŽ - TiaSara (PDP 29.5.) 
29.05. SARA - Znidka (PDP 21.5.)  
29.05. GAL - pupica@
04.06. MAJA - pikicaa (PDP 29.5.)

tako da imamo 15
user posted image in 25user posted image

Kje pa so še punce samo fantje se javljajo user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.5.2007 19:38:15   
F*S*M
No tako, da vam povem kako smo, nič bolje, sva bila pri zdravniku dala vodo pokazalo nič, tako da je verjetno viroza, upam da bova vročino zbila ker jo je imel pred 2 urama zopet 39°C dobr da so svečke samo neki pretiravat z njimi ne upam. Če bo vročina še tako visoka kakor danes morava jutri nazaj drugače pa v petek. 

S user posted image sva se odločila da bomo imeli piknik vseeno saj ga imamo doma tako da upam, da bo vreme.

grem ker imam samo eno roko zdajle

čao

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.5.2007 19:59:27   
zungi
Prvo naj se vam v Galovem imenu zahvalim za komplimente. Sem mu povedala, kaj ste napisale, pa mu je postalo kar malo nerodno user posted image  - je bolj sramežljive narave. 

MarijaPo: kar veselo na delo - za še eno punčko. Gal se nikoli ne brani lepih in prikupnih pupic.
Pa čestitke mali Evici za novi dosežek user posted image .

Mojca75: heheheh user posted image  ja svet je pa res majhen, no sej se bova tudi midve osebno spoznali v pon. in kakšno rekli.
Sem možu omenila, da ga poznaš, pa je rekel, da se po imenu res ne spomne kdo bi lahko bila.

Povejte mi ali boste imele vse s seboj tudi svojega partnerja ali ne?  

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 21:18:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
   [Brisano sporočilo]
9.5.2007 21:22:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.5.2007 6:50:40   
lenika
Maša vse najboljše za 1. rojstni dan.

user posted image

Mi smo danes nekoliko slabše spali, ker se je Matic zbujal v paničnem joku, ker ni mogel dihat. Ima namreč zamašen nos, a dudo hoče imet v ustih. user posted image
Lepo se imejte na srečanju, upam, da vas kdaj uspem spoznati.
Šibam, še dva dneva hodimo na bazen, potem pa zopet normalen pouk.

< Sporočilo je popravil lenika -- 10.5.2007 6:51:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 7:37:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.5.2007 9:24:49   
petka
Tudi midva prideva sama ( bomo imele pa babji čvek user posted image ). Kolikor bodo malčki dopuščal, David je namreč totalno hiperaktiven odkar hodi user posted image .

Skos se zvija, hoče na tla pa na noge, NIČ ne je - no ja, sem in tja kakšno skutko ali pa jogurtek, pa še to moram za njim laufat user posted image . Pa tako rad je jedel!!!! Moja mami prav, da je končno ugotovil čigav je user posted image user posted image user posted image  

Ma, nič mi ni prav user posted image . Grem raj naprej delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3810
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 9:46:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.5.2007 9:55:02   
tea
Živjo dekleta!

Vidim, da se obeta srečanje. Pri nas doma imamo samo en avto in ker je oči na terenu, tako nismo mobilniuser posted image  Se mi pa ne da it na vlak, drugače bi pa rada  prišla. Upam, da boste imele lepo vreme. Pri nas danes bolj čudno kažeuser posted image menda ja ne bo spet dež. Letos imamo pa maj bolj aprilski, a ne?
Vam moram povedat, da sem danes zjutraj prišla v otroško, ker sta se oba moja fanta na ves glas smejala. In je Gregi zlezel k Jašku v posteljo in sta ležala objeta in se na ves glas režala. Mi je kar user posted image  zaigral, ko sem ju videla.
Naš korenjak je zdaj osvojil plesanjeuser posted image . Ko zasliši muziko, hitro vstane in miga z zgrnjim delom telesa in z glavico. Je prav smešenuser posted image
Zdaj je pa čas, da nekaj pojeva in se spraviva na sprehod, preden bo spet kak dež.
Aja, pa vsem, ki praznujejo želiva vseeee najboljšeee!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.5.2007 10:16:30   
F*S*M
Oj,

Filip je danes bolje, zaenkrat vročine ni na spreled, zopet je tak kakršn je vedno razigran in vsepovsod ga je dovolj, ampak še vedno noče it po dveh, naredi 3 korake in konec jaz grem na kolena, ampak kaj mormo bo že po drugi strani je pa fajn da mi še ni treba skakati za njimuser posted image .

Drugače pa upam, da nama bo uspelo pridit na srečanje, saj če danes ne bo nič vročine upam, da se ne razvije kaj drugega in da je bila res samo začasna vročinica.

Danes morem napisati spisek za piknik kaj potrebujemo da gremo jutri nabavit vse razen mesa seveda po meso gremo pa v soboto. Komaj čakam.

user posted image Tortica bo v obliki Frančka, ker trenutno je pri nas Franček in. Tako da upam, da bo tudi dobra, sej cene so pa katastrofa lepih 40 ojrov sam de mi zdi da to more bit da bo imel v albumu lep spomin ko bo večji, čeprav se sam tako al tako ne bo nič spominjal.

Tako dost za danes lepo se imejte

Čaouser posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 10:41:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.5.2007 11:20:29   
mojca75
Ma ja sej zato pa bomo mi mel pikapolonico (totro), letos ji ne bo kaj veliko pomenila, pol k bo velika bo mela pa lepe slikice, jest zdej k mam otroke tud rada svoje slike nazaj pogledam, kjer sem slikana ob rojstnih dnevih,...

Midve na srečanje definitivno prideva same - mojemu bi se po moje kr snel da mu omenim da naj gre zraven, ... pa sej itak me same čvekamo, kaj čem njega silit tja zraven. jaz sploh nisem pomislila da bi prišli vsi 3je! šele pol k je Marija omenila sem pomislila, sam ne ne,.. midve bova v ženski dvojini,...

Jaz sem danes že nakupila za otroško fešto, za družinsko bosta pa moja mami in oči - ker poleg Mojči praznujeta še moj oči in sestrica. majo vsi v 4 dneh RD. a ni fajn, 1 žurka - 3 muhe padejo!user posted image

Nič, zdej Mojči spi, pol letiva ven na en kofe ... pol pa kosilo, pa spet spat pa popoldan spet ven,..pa tko kot vsak dan...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.5.2007 11:37:25   
petka
hehe Mojca75 - tudi jaz sem srečanje že apriori vzela kot babji čvek user posted image .
Moj bi mislu da se mi je totalno utrgal če bi ga vabla s sabo ( na srečanje mamic z otroki v čolnarno - haloo user posted image user posted image user posted image )
(On bi temu rekel da se počut ko baba user posted image )

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.5.2007 11:45:34   
F*S*M
Ja sej men tut na kraj pamet ni pršl, da bi deca sabo vlekla, že tuki pri nas ko se vsi poznamo smo 4 majčki, mu je skor da ne mučno da bi mogu zraven nas bab sedet pa čvekat to ne pride v poštev user posted image user posted image user posted image , tako da če bova zdrava prideva sama

mojca sej jmi bomo tut 2 roj. dneva praznoval - jutri ga ma ati v nedeljo pa filip tako da praznujemo v soboto user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 10.5.2007 11:47:09 >

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 11:48:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 11:53:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.5.2007 14:19:04   
mojca75
ja mislim da nas bo polno "mam samohranilk" user posted image  user posted image  user posted image , nas je že kar lepo število prijavljenih user posted image , ampak čolnarna je velika, mesta so še fraj...user posted image

Me se vsaj "poznamo", dedci bi se pa gledal user posted image  user posted image  user posted image , ne ne moj definitivno ni za te štose,

Mojči se trenutno fuuuuul pogovarja z eno tako veliko stonogo, jo je tolk dobr poslušat, bog vedi kaj ji pripoveduje, sliš se tkole, pišem to kar slišim:
" ko kva tol,... a ti ti, ta..kr.., uh...kja je... a te.., a meme...ne ne.. kuuuuj" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.5.2007 14:20:49   
maya2
Auroraa: evo mene tuki!!!user posted image ne me še za pogrešano razglašat!user posted image   - tašča fura Karin nekje tle okroguser posted image
Ja mogoče pa lahko ustanovimo svoj klub za 'žene' delovnih moškihuser posted image user posted image user posted image (naslednjič se dobimo pri meni)user posted image

kar se srečanja tiče še razmišljam, ker mi je mal poznouser posted image , glede na to, da Karin rata fuuuul zaspana ob šestih, pol pa nas čaka vožnja domov, k bo ziher zaspala, pol pa ne bomo šle do polnoči spatuser posted image ,... pa še za avto se moram zmenit, tale moj ga že pošteno sračka, sem prejle komaj do Domžal prišla, kr neki 'cuka'user posted image ... v glavnem da ne zakompliciram preveč .... še sporočim.

sem šla ravno tudi jaz tortico naročit, mi bomo imeli Dipsijauser posted image , od Barbs-inega posta naprej imam v glavi eno tako 'horror movie' sceno, kako žagamo ubogega pajacauser posted image user posted image

A bo v nedeljo lepo vreme??? se je katera že zmenila???user posted image

Nič šibam še mal pospravt dokler male ni nazaj, pol pa letimo v trgovino nabavit zadeve za nedeljo....

MarijaPo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evo!!!

slikice: fuuuul lepe slikiceuser posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.5.2007 14:25:29   
mojca75
Maya2 , ja jaz sem za nedeljo naročila lepo vreme ... sem "mastno plačala"...user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 14:30:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3823
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 14:33:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.5.2007 14:34:20   
maya2
tnx Mojca75 user posted image ! Dobiš kavo k se vidmouser posted image

Auroraa: boste jutri kaj zunaj? vama znese po 13.? me imamo zjutraj nfth...

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.