MarijaPo
|
Ohoj Bejbe, skusala bom opisat moje dozivetje vcerajsnjega srecanja. Vse mamice so bile skrajno prijazne in simpaticne in glede na moje izkusnje z ljudmi, me je to zelo presenetilo, nobena nic niti malo pametnjevala, ali pa bila vazna, ali kar koli. Zal sem zamudila skoraj 45 min, tako da sem videla Mari71 bolj malo, je pa imela zelo lep trebuscek in bila je cist v formi. Sem ji bila kar malo fovs. Ko sem prisla, so sedele za ene 5 mizami in vsaka je imela svojega otrocicka v narocju in zal mi je, da nisem skusala memorizirat vsake s pripadajocim otrocickom, ker sem potem vse zamesala. Mislim, da sem ene 4 fantke poimenovala Gal, ceprav je bil samo eden Gal, od Zungi seveda. :) Zungi je zelo lepa gospa, meni se je zdela taka, ki vse ve. :) Mojce se itak ne da zgresiti, je najbolj duhovit dojencek. :) Mama Mateja je pa taka, da imas ob njej takoj obcutek, kot da jo poznas ze 100 let. Eva in Mojca nista nek par, stalno sta se grebli za igraco in tista, ki je zgubila ta boj, se je pol drla, tako da sta se izmenicno drli. :) Aurori in njeni Zarji sem bila najbolj fovs, ta mala je skrajno srckana. Stalno se smeji in hodi naokrog, drzec mamo za roko in skos je v akciji. Tea in Jasa sta bila dalec najbolj zrihtana. Kar je glede na to, da ima Tea se starejsega fantka, ki je zgrizel igracko iz knjigice, zelo pohvalno. Oblecena sta bila barvno usklajeno (Jasa je imel vinsko rdece hlace in olivno zelen klobuk, oboje pa je zelo pasalo k Teini tuniki), kot sivilja ne morem, da ne bi komentirala, da sta zgledala super! Najbolj sem se prilepila na Petko in malega Davida. Petka mi je zelo vsec, tako karakterno kot vizualno. Mali David ima zanimiv nacin funkcioniranja - sam odkoraka nekam dalec stran, opazi oviro in se zaradi nje spusti na kolena, potem ne zna vstati nazaj in ker vidi, da je mama dalec, pride po vseh stirih nazaj. To se mi je zdelo super! Potem, ko smo dale fantke in puncke na tla, so se mali grebli za igracke (Eva kljub majhnosti ni nic zaostajala in je bila uspesna v boju za zogico/knjigico/gasilski tovornjak (ta ji je bil najbolj vsec), res pa je, da sem opazila, da so bile vse mamice zelo prijazne do tujih otrocickov in ni razen mene, nobena vzpodbujala svojega soncka, da bi komu sunil igraco). Potem so kar naenkrat vse spokale svoje otrocicke in odpeketale, midve s Petko pa sva ostali v travi in sfutrali ta mala dva. Evi je bil David tok vsec, da je pojedla cel frutek, kar je svojevrsten rekord. Skratka, bilo je super in res moramo ponovit. Vse smo pogresale barbs in smo se o njej malo tudi pomenile, kaj smo rekle, ne bom povedala, naj naslednjic barbs pride, pa ji bomo vse razlozile. :) Uzivajte in hvala, da ste tako azurne s fotkami, jih je Igor lahko pogledal in ko je videl, da je bilo polno fantkov, ni vec cist vedel, zakaj ni tudi on prisel. :)
|