|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 14:35:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3826
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.5.2007 14:49:30   
maya2
Auroraa: javi se... me bomo šle do Merkatorja v šoping, če mate čas gremo pa lahko še en krog

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
10.5.2007 15:15:42   
F*S*M
Aurora a boš šal čez Trojane v LJ, ker midva bova mende šla z avtom, pa se lahko kje zmenmo pa pol skup iščemo čolnarno, ker jaz sem mislila it ob ene pol 3 od doma pa čez litijo gor pa parkirat v Tivoliju pred dvorano pol pa ?????????????????????????? naprej. Nič grem iskat karto Lj

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
10.5.2007 16:31:32   
mojca75
punce bom probala najt karto LJ in vam urisat, jutri, al pa danes zvečer

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
10.5.2007 16:37:47   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

jaz sem mama samohranilka dons in jutri user posted image  

heheh, tudi jaz sem "samohranilka" čez vikend - je mož službeno na internautiki.

No to sem hotela slišati koliko jih bo s parnterjem in koliko brez. Jaz tudi planiram priti sama z bebico.

Pri nas je pa zadnje dni prav noro. Gal se vsakokrat, ko me sliši da govorim z nekom po telefonu, dere kot sraka. Prav dere se (kar hrešči)- ne joka user posted image user posted image . Ali pa takrat ko hoče neki "utrucat".  

Ali je to sploh normalno????  user posted image user posted image
Kako naj ga odvadim tega???

Neposredna povezava do sporočila: 3830
10.5.2007 16:40:00   
zungi
Še to hotla napisat: jaz imam namen v pon. parkirat na parkingu v Tivoliju in iti peš do čolnarne čez park.
Če katera želi se lahko že tam na parkirišču dobimo in jo skupaj mahnemo do čolnarne.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
10.5.2007 19:12:51   
lenika
Ojla.
Maticu že cel dan teče iz nosa, a ga to ne ustavi in ravno danes 2 dneva pred 1. rojstnim dnevom je shodil. Naredi tudi do 30 korakov brez padca na rit.

Tudi jaz sem naročila torto in sicer v obliki kužka. Bom v soboto prilimala sličice. Imejte se lepo.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
10.5.2007 20:36:33   
cofek
čer!

sem se spravila urejat slikice za album, ki ga bomo dali razvit, pa bom prilepila par dokazov kako se v soboto nismo pustili motit dežju...

naša torta

user posted image

ažbe, ki mu nič ni jasno kaj se dogajauser posted image

user posted image

in nato uživa - njegov način žuranja user posted image

user posted image

tole metlo je mel cele tri ure "na tapeti" in mu je sploh nismo smeli vzet - boljša kot vse igrače user posted image

v nedeljo mamo tudi mi praznovanje - še za sorodstvo (ožje), ker prejšnji vikend nismo uspeli. tko da mojca tnx za vreme, ki bo menda res sončno. Če uspemo prit v ponedeljek dobiš pijačo tudi v našem imenu.

Čolnarna -  vam priporočam, da greste na avtoceti oz. obvoznici ven na Podutik - Koseze al pa Brdo, pa proti živalskemu vrtu in pol parkirate pri študentskem domu v Rožni dolini oz. tam ob robu Tivolija. Pol pa mate cca. 200m ob cesti, pa mimo vrtnarije v Tivoliju in ste tam.

< Sporočilo je popravil cofek -- 10.5.2007 20:53:20 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
10.5.2007 21:01:53   
petka
Sem se mogla javit - bravo MATIC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 21:16:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.5.2007 21:30:07   
cofek
MATIC user posted image user posted image user posted image - lenika zdaj boš pa vidla kolk boš letela za njim...pri nas se je že začelo - rečem ne tja, sem gremo, pa se kar spusti in gre po svoje. Pol ga pa skušam zamotit in odvrnit pozornost - recimo potiskat voziček...pa naredi tri korake pa nazaj...

res so smešni...

pa bravo Eva user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.5.2007 21:59:35   
mojsoncek
Spet samo na hitro... odkar sem na sihtu, res nimam cisto nobenega casa... takole zvecer se mi pa ful ne lusta kaj dosti tipkat user posted image user posted image .

MATIC user posted image za prve korake!!!

Tudi midva z Anzetom prideva v ponedeljek sama, ker mozeka cel teden ne bo. Drugace je pa rekel, da bi rade volje sel, da vidi se ostale male majske razgrajace user posted image .

Lepo nocko!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
11.5.2007 7:06:05   
lenika
Laura vse najboljše za 1. rojstni dan.
user posted image

Hvala za čestitke, jaz kar ne morem verjet, kako hitro tile naši otročki napredujejo, vsak dan je kaj novega. Verjamem pa, da sedaj, ko je začel hodit, da bo še bolj pestro.
Pestro pa smo imeli tudi današnjo noč. Matic ni mogel dihat, pa še davil se je zraven, ko mu je iz nosa teklo v grlo. Do jutra je bilo že precej bolje, tako, da upam, da bo boljše.

Lepo se imejte in uživajte, jaz pa šibam delat.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
11.5.2007 8:06:43   
mojca75
Laura... vse najboljše user posted image user posted image

Matic user posted image  za samostojne korake.

Sicer pa , ja super, kavo imam v dobrem od Maye2, pa pjačo od cofka,... ma tisto tortico si bom pa že plačala....user posted image  - tud v ponedeljek bo lepo vreme!!!!!

Zdej boste mele mal miru, nam se bliža "fešta" vikend, tko da ne vem kako se bom kaj javljala, vsekakor pa v ponedeljek poročam - po netu in v živo user posted image

MIMOGREDE - a veste da še vedno ne vemo kdo je tadruga srečka user posted image ! ? No ja .. prav vse dobro ji želim, se večkrat spomnim na to, kako ji je lepo.

Aja, pa BARBS...jutri srečno pa maximalno uživejta! Pa lepo prvo poročno noč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 8:34:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3840
11.5.2007 8:38:18   
MarijaPo
No, prav, ce ste take, pa tud Igorja ne bo. Se zal vam bo, ker je strasno lep in prijazen. :)
Torej babji zur. Prideva s pevko sami, Igor se bo pa skrival za drevesom in oprezal za naso sleherno besedo, ki bi jo tako rad komentiral, a je ne bo smel, ker nima maternice.
V resnici bi Igor cist znorel, ce bi zvedel, da bo edini odrasli moski in bi mi to ful zameril, tako da bo sel rajsi spat.

Mi smo super. Pevka je pridna. Nic vec se sicer noce vsedat, najbrz je to zdej mal out, tako da samo ritulja po sobi in kao kuha - ima majhen loncek in zlicko in potem mesa po njem.

Za Evin rojstni dan, ki ga bomo praznovali 20.5. smo naredili (no, tekst in slike jaz, postavitev pa Igor) internetno stran (ce katero zanima kako zgleda, naj mi poslje ZS, pa ji posljem link). Vabila sem poslala vceraj, na vabilih je pisalo samo: Beebebe, phhph, ghk, atititiit,... in link na njeno stran, kjer so vsa navodila. In seveda ena super smesna fotka Eve.
Upam, da bo ratalo, povabljenih je 17 odraslih in 8 otrok. Torto bomo tudi mi prisiljeni narocit, ker za tok veliko ljudi mi ne bo ratalo spect torte. Mi ne bomo komplicirali in bomo narocili kar navadne. Sicer je pa razmislek od Barbs vseboval napako - tist, da froci ne dojamejo, da je to za njih torta in da je v resnici torta za nas. To ni cist res, ker ce jaz naredim torto npr. v obliki Barbike, ker je to recimo Evina najboljsa igraca, potem sem to naredila zase, ker bom jaz uzivala ob tem, kako je to lepo za Evo narejeno, isto kot kupujemo otroske oblekce s ful kica gor samo zato, da se potem mi dobro pocutimo, kako da so nasi otrocicki lepi. Valda ne kupimo kake kurbis obleke in jo potem naveznemo na otroke, ker so nam take stvari vsec. Ne vem, ce sem napisala razumljivo. :)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
11.5.2007 8:42:52   
MarijaPo
zanositev - ja, mi smo po karakterju nemci in zato vse planiramo na null koma eins. Zaenkrat je plan, da zacneva z najbolj vrocim mesecem naslednji cikel, torej cez slab mesec. Tako da, ce bo vse po sreci, bom cez 1.5 meseca ze user posted image . Vsekakor vas bom obvescala o napredku.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
11.5.2007 8:51:39   
mojca75
Kuuuul Marija..tko za vabila nin spletno stran in tudi za nosečnost, da bi le ratalo!!!!user posted image

PS:; daj pošlji mi plis tisti link, moj mail imaš. ti maš vedno ene hude ideje!

Aurora... naša tud najde vse smeti. in drobinice in jih je... zgleda kot da ji nič ne damo, čeprav je prejle prav fino mazila sirov burek...user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
11.5.2007 11:11:10   
maya2
LAURA vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Matic
user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooo!

mi smo še daleč od tega..user posted image

MarijaPo: jaz bi tudi link če lahkouser posted image

user posted image user posted image user posted image za vreme, me smo danes leteče, smo že z nfth, zdaj moram mal pospravit, potem si oprat lase, skuhat kosilo, potem pa veeeeeenuser posted image , popoldan pa še z eno kolegico na pijačo, vmes pa hodim od trgovine do trgovine in nabavljam za piknik... Res upam da bo lepo vreme... končno število povabljenih se je ustavilo na 32user posted image user posted image

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
11.5.2007 19:41:40   
Barbs
Marija:):):)

Pošlji mi tisti link, kura zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
11.5.2007 20:37:08   
petka
Marija, link !!!!!!! Pa saj veš, da smo itak vse navdušene nad tvojimi idejami in tvoj stil pisanja, ane, je pa sploh ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
11.5.2007 21:11:02   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

No, prav, ce ste take, pa tud Igorja ne bo. ...
Torej babji zur. ....oprezal za naso sleherno besedo, ki bi jo tako rad komentiral, a je ne bo smel, ker nima maternice

... internetno stran (ce katero zanima kako zgleda, naj mi poslje ZS, pa ji posljem link). Vabila sem poslala vceraj, na vabilih je pisalo samo: Beebebe, phhph, ghk, atititiit,... in link na njeno stran, kjer so vsa navodila. In seveda ena super smesna fotka Eve.

user posted image user posted image user posted image

no, če pridem, pridem tudi jaz sama - se je user posted image tudi spuntal. bom pa probala Teo povabit zraven. A TEA? no, saj ti pošljem sms, ko bom prestavila turnus user posted image ,(ja, mi še ni ratalo - pozabila user posted image ) pa se bova zmenile. Bo pa treba 1x naredit piknik za vse, tudi za fotre, ne? no, pa saj je še dolgo poletje, en vikend nam bo pa menda ratalo tudi to.

drugače pa Marija - JAZ BI TUDI LINK. sta se tole ful dober spomnila - čist v vajinem stilu. Pa upam, da sta danes vse razturila user posted image .

Barbs glede na vremensko napoved (DEŽ), vama ne bo manjkalo denarja. user posted image želim vam nepozaben dan in ful dober žur...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
11.5.2007 21:30:18   
F*S*M
Oj,

no na hitro da se mal javimo priprave na jutrišni piknik roj. dan so v polnem teku.

Morm še mal stanovanje pospravt sem ga zanemarila ta teden, se mi ni dalo popolnoma nič, pa še filipova vročina je bil izgovor user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa marija jaz tut jaz tut

grem pucat predno pride dec domov dans ma 33. rd in je mel tekmo zdele in so dosegli v državnem prvenstvu in prvo leto v prvi ligi 3. mesto. No bravo Živex.

ok zdej pa res grem čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
11.5.2007 21:44:23   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
Barbs glede na vremensko napoved (DEŽ), vama ne bo manjkalo denarja. user posted image želim vam nepozaben dan in ful dober žur...

Tremo mam.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 22:16:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.