MarijaPo
|
No, prav, ce ste take, pa tud Igorja ne bo. Se zal vam bo, ker je strasno lep in prijazen. :) Torej babji zur. Prideva s pevko sami, Igor se bo pa skrival za drevesom in oprezal za naso sleherno besedo, ki bi jo tako rad komentiral, a je ne bo smel, ker nima maternice. V resnici bi Igor cist znorel, ce bi zvedel, da bo edini odrasli moski in bi mi to ful zameril, tako da bo sel rajsi spat. Mi smo super. Pevka je pridna. Nic vec se sicer noce vsedat, najbrz je to zdej mal out, tako da samo ritulja po sobi in kao kuha - ima majhen loncek in zlicko in potem mesa po njem. Za Evin rojstni dan, ki ga bomo praznovali 20.5. smo naredili (no, tekst in slike jaz, postavitev pa Igor) internetno stran (ce katero zanima kako zgleda, naj mi poslje ZS, pa ji posljem link). Vabila sem poslala vceraj, na vabilih je pisalo samo: Beebebe, phhph, ghk, atititiit,... in link na njeno stran, kjer so vsa navodila. In seveda ena super smesna fotka Eve. Upam, da bo ratalo, povabljenih je 17 odraslih in 8 otrok. Torto bomo tudi mi prisiljeni narocit, ker za tok veliko ljudi mi ne bo ratalo spect torte. Mi ne bomo komplicirali in bomo narocili kar navadne. Sicer je pa razmislek od Barbs vseboval napako - tist, da froci ne dojamejo, da je to za njih torta in da je v resnici torta za nas. To ni cist res, ker ce jaz naredim torto npr. v obliki Barbike, ker je to recimo Evina najboljsa igraca, potem sem to naredila zase, ker bom jaz uzivala ob tem, kako je to lepo za Evo narejeno, isto kot kupujemo otroske oblekce s ful kica gor samo zato, da se potem mi dobro pocutimo, kako da so nasi otrocicki lepi. Valda ne kupimo kake kurbis obleke in jo potem naveznemo na otroke, ker so nam take stvari vsec. Ne vem, ce sem napisala razumljivo. :)
|