|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
2.4.2007 7:47:31   
MarijaPo
Ohoj Punce,

hvala za cestitke. :) Kako lepo, da ste se spomnile name!! :)

Rojstni dan je bil en najboljsih doslej. Mislim, da sem bila tako vesela za rojstni dan nazadnje, ko sem bila stara 10 let in sem dobila plasticnega dojencka. user posted image
No, Igor me je presenetil in mi podaril enoletno narocnino na Burdo (meni se zdi Burda ful predraga in zato si jo hodim izposojat v knjiznico in potem stalno prerisujem kroje, ker nikoli ne vem katero oblaclo se mi bo kdaj delalo, trenutno so v delu ze 3. in 4. strampljice za Evo).
Zvecer smo bili kar mi trije (Eva, Igor in jaz) in smo sli na sprehod do Preserca in nazaj in je bilo zelo zelo lustno. Pa tortice smo jedli, ki sem jih kupila na trznici. V soboto smo imeli druzinsko festo, je prisla moja sestra iz Maribora z njenim majhnim Lanom (ki je 1 mesec starejsi od Eve) in je bil zelo lustkan, ze zna stat ob opori in zna se pravilno plazit. Najprej smo sli na sprehod in z vzpenjaco na grad, potem pa domov, kjer smo potem lacni cakali na mojo mamo in oceta, ki sta prinesla musako in torto.
Res fleten rojstni dan. :)

Upam, da se imate fino! Lenika, jaz tud mislim, da si nas potegnila. Ce nas slucajno nisi, pa bravo, tako se dela. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.4.2007 8:35:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Lenika - a je tole prvoaprilska šala, ane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem cel cajt pri zajtrku tuhtala na tebe ampak mi ni dalo miru dejstvo, da imaš točno splanirano kdaj bo čas za drugega bejbija user posted image user posted image user posted image in ne bi nič prepuščala naključju user posted image

mam prav, ane user posted image

Ja, dobro ste me naštudirale. Upam, da ne zamerite moji prvoaprilski šali.user posted image

Mija user posted image  za 11 mesecev.user posted image user posted image user posted image

MarijaPo user posted image  za fajn praznovanje.

Kalina upam, da bo s Kalinco vse OK.

F*S*M pozdravite se.

Uživajte. Jaz moram ta teden še maksimalno uživat, ker grem drugi teden v službo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.4.2007 8:56:04   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Dobro jutro!

Me smo zalostne, ker je nas oci odsel sluzbeno v Italijo za 2 dni. user posted image No ja itak bomo prezivele, sam bove tecke verjetn.

Jutro vsem!

Kalina, midva bova pa tud sama 2 dni od jutri naprej - ma oči tud službene obveznosti.
user posted image  

Sej je pa pol ko pride nazaj toliko lepše user posted image .

Pri nas ni pa nič pretresljivo novega. Zobkov še vedno nimamo, čeprav se pa slini kot da bi imel steklino. Pa tudi dudo grize iz vseh koncev da je jooj. Upam, da bo to to in da bo v kratkem kakšen zobek pokukal ven.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.4.2007 9:45:00   
TiaSara
Lenika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - meni so takele prvoaprilske prav super!

Imejte se!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.4.2007 10:27:42   
puncica
lenika ja dobr si nas, sam če jaz ne bi prebrala že komentarje, bi tud ful v luft skočla pa tehle smajlijev user posted image user posted image user posted image gor na šopala user posted image Drugače pa men prvoaprilske sploh niso zakon, ker se potem počutim kot en bebecuser posted image ko mi povejo da kaj ni res. Dobro da moj ni tak šaljivec, ker bi kar še poslal nekam, če bi si kej zmislil kar ni res.

kalina a mala je pa bruhala, upam da ni kaj hudega in da je vse ok, ker bruhanje je prvi znak pretresa možganov, zato, če ti slučajno otrok pade na tla al pa z glavo kam udari ga je treba opazovat in če prvih nekaj urc al ne vem kolk kej bruha ga je treba peljat k zdravniku, ker je možen pretres možgan. Naša tavečja je neki padla v vrtcu, pa je potem tud bruhala smo se že ustrašl da bo kej hujšega a ni bilo potem nič. Pa seveda opazovat jo je bilo treba. No nočem strašit, samo tako v vednost. Verjetno je pa zdaj Kalinca že vesela in nasmejana in ni nič narobe.

No tiste ki ste same sočustvujem z vami in upam da dragi čim prej pridejo domov.

Pri nas smo pa po starem, včeraj sta bla babi pa dedi tu, to je bilo veselja, ponoč ga je pa tamal neki sral 2 ure je neki pojokaval na vsakih 5 min, tako da nobeden ni spal, pa sva ga prestavljala iz postlce v najino postlo in nazaj, ma nič mu ni pasal, sumim da je kriva kisla repa ki sem mu jo dala včeraj s krompirčkom, tako da danes ne dobi nič več.
Ja pa še to: Kaj menite o tem da starši pošiljajo slike otrok v vse mogoče revije in internetne strani za npr. kakšno nagrado al pa sam zarad objave? A ste za ali proti in zakaj.

Mejte se pa še kej napište.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.4.2007 10:31:02   
pikicaa
Mija čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.4.2007 11:02:40   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Ja pa še to: Kaj menite o tem da starši pošiljajo slike otrok v vse mogoče revije in internetne strani za npr. kakšno nagrado al pa sam zarad objave? A ste za ali proti in zakaj.

Mi je vseeno kaj s slikami počnejo drugi. Vsak se o tem sam odloča. Sma pa nisem še razmišljala o tem, da bi sliko Matica dala v kašno revijo. Ne vem mogoče pa kdaj, če se mi bo kakšna fotografija zdela res kaj posebnega.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 11:21:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.4.2007 12:10:01   
lenika
Jaz imam pa eno vprašanje. Danes sem prvič dala Maticu pšenični zdrob kuhan na alpskem mleku in upam, da ne bo reakcij. A že uvajate kravje mleko ali boste še počakale?

< Sporočilo je popravil lenika -- 2.4.2007 12:13:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3409
2.4.2007 12:12:06   
puncica
Mi pijemo in jemo kravje mleko že kak mesec, samo bolj po malem ker ga zapira.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 12:15:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.4.2007 13:29:52   
puncica
joj tud mi ne dajemo alpsko pač pa domače od enga kmeta tle gor, ker alpsko (no trajno) je baje najslabše, potem če se že kupi v trgovini je bolje tist ko se po 2 dneh pokvari.
Sicer pa pri nas tud vse kašice je s kravjim mlekom in tud špinačo, pa pire krompir, samega mleka mu pa ne dam zapit kot sem rekla ker ga zapira, tako da smo delno še vedno na adaptiranem, čeprav bi ful rada prešaltala pa očitno ne bo šlo, ker potem ful trdo kaka.

Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.4.2007 20:04:22   
sposa
zdravo MAJČICE IN MAJČKI...jas takole vdiram k vam sem pa iz sosednjega foruma JUNIJČKI ..zanima me samo če vaši že vsi spijo celo noč..in kako ste uspele ?????ker jas nemorem nikak MAJO navadit da bi spala, midve še se enkrat ponoči dojima pa še 2krat nosima okrog....

hvala....

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
2.4.2007 20:49:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.4.2007 7:53:43   
pikicaa
Ažbe in Aleks čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.4.2007 7:57:16   
pikicaa
sposa jaz imam tudi punčko Majo, ki je rojena junija (zaradi zamude) pa tudi še vedno ne prespi cele noči. Še en mesec nazaj smo spali zelo zelo malo. Dojila se je tudi do 10x na noč ali pa še več. Zadnji mesec pa se stanje počasi umirja . Včasih se dojimo 1x včasih pa večkrat. Mogoče pa so vse punčke z imenom Maja nespeče user posted image .

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.4.2007 8:04:52   
lenika
Aleks in Ažbe user posted image  za 11 mesecev.user posted image user posted image

Spanje ponoči: Ko se je prenehal dojit ponoči, ga nisem nikoli jemala iz posteljice, le dajala sem mu dudo in ga tolažila, če je jokal (a jokal ni nikoli več kot minuto).  Nikoli ga nisem ogovarjla, se z njim pogovarjala in mu skratka dala vedet, da je noč in da spimo. Od 6. meseca naprej se ni zgodilo več, da bi ga ponoči dala ven iz posteljice torej spimo celo noč. Občasno se še sedaj zgodi, da se enkrat proti jutru predrami, ampak kakor hitro mu dam dudico, zaspi nazaj. A to se dogaja vse bolj poredko. Upam, da tako tudi ostane.

< Sporočilo je popravil lenika -- 3.4.2007 8:06:02 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.4.2007 8:18:32   
zungi
Čestitke za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  ALEX in AŽBE.

Jutro!

Pri nas pa hvalabogu ni bilo nikoli težav s spanjem ponoči. Naš je že od prvega meseca dalje spal najprej od 23 h pa do 5 h zjutraj nepretrgoma, po treh mesecih pa od 21 do 5h. Od 6 meseca pa za enkrat še vedno  spi od 19.30 do 6-7 zjutraj.
Jaz mu sicer ob 21 uri dam še eno flašo mleka ampak on to poje v spanju in tudi pol spi naprej brez problema.
Seveda so dnevi, ko se tudi naš ponoči zbuja ali pa jamra, pa mu dam samo lepo dudo, ga pobožam, pokrijem, če je odkrit (to vse naredim v temi in tišini) in zaspi naprej.

Moje mnenje je, da mora otroček vedeti da je noč za spanje, zato se ga naj nebi ponoči previjalo (razen če je pokakan), se ne prižiga luči, se ne pogovarja z njim,... in tudi ne doji oz. pristavlja na dojko razen, če misliš da je otrok lačen.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.4.2007 8:19:38   
pikicaa
Barbs vse najlepše in najboljše ob tvojem osebnem parzniku. In da se ti izpolne vse kar si sama želiš!!!!

user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.4.2007 8:22:29   
MarijaPo
Bravo Aleks, nas zenin, kako si ze velik (star). user posted image

Mi nasemu malemu speheku dajemo alpsko mleko ze od ne vem kdaj, sploh kravje mleko pri nas ni bil problem, mislim, da ji ga dajemo ze od 5. meseca (v obliki skut in sladke smetane). Sta nama prediatrinja in gastroenterolog na kliniki rekla, da celo v porodnisnici unim ta ful shujsanim novorojenckom namest mleka dajejo sladko smetano, tako da se glede kravjega mleka ne sekiramo. Za pit ji pa dajemo Aptamil in Milumil, ker sta boljsa zanjo, kar pa se tice teh skut, gresa, sladke smetane, pudinga,... to pa vse dajemo ze skos.
Je pa res, da se pri podhranjenih manj pazi na alergije.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.4.2007 8:23:26   
MarijaPo
pikica, tole si pa trofla, glih za barbs. :)

Bravo Barbs, upam, da bo letos tisti tvoj slavni piknik, da te se v zivo prekusujemo. :)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.4.2007 8:34:58   
lenika
Barbs vse najboljše. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.4.2007 8:42:40   
maya2
Ažbe in Aleks: čestitke za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbs: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas še vedno ista pesem, Karin me mora imet skozi na očeh drugače je jok in sitkanjeuser posted image .... je pa v redu če me ni domauser posted image user posted image user posted image  Upam da tudi to obdobje mine, in da je le posledica zobkov: št 7 in 8 sta zunaj koooooooooooooončno!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj jih ponosno pokaže ko jo vprašam kje ima Karin zobke?user posted image

linea negra: a se še kateri pozna? mene zanima kdaj bo to izginilo, meni se še vedno rahlo pozna, sicer precej manj ampak vseeno.... zakaj traja toliko časa?

cofek: a nisi zadnjič nekaj omenjala neko novo kremo za temenca odstranit?

Nič gremo rajši malo ven ker je tako lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.4.2007 9:22:04   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: maya2
-
linea negra: a se še kateri pozna? mene zanima kdaj bo to izginilo, meni se še vedno rahlo pozna, sicer precej manj ampak vseeno.... zakaj traja toliko časa?

Meni se tudi še malo pozna.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
   [Brisano sporočilo]
3.4.2007 9:43:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?