|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
5.4.2007 10:09:57   
tea
Jutro dekleta!

Kakšen lep dan se je naredil zunajuser posted image  Moj ljubček se je ravno zbudil in se veselo pogovarja sam s seboj v posteljici, tako da imam 5 minut časa. Bolj se bliža služba, manj časa imam. Me kar stisne, ko pomislim, da bom drugi mesec že delalauser posted image . Se mi zdi, da bo tako malo časa za moja sončka. No, ampak saj v službi sem se super zmenila- me čaka v roku 3 mesecev napredovanjeuser posted image  Aja, pa za na morje sem končno rezervirala. Gremo v Brelo, v apartma, s prijatelji, ki imajo tudi 2 otroka. Bo kar veselouser posted image
maya2- jaz bi pa tudi raje deteljico, sploh če boš kaj gor napisala. No, pa tudi rožica ni slaba. Mogoče ti zmaknem idejo. Danes grejo (mo) zasavčanke na user posted image , sam za informacijo če boš kaj po Trbovljah hodilauser posted image .
Nič, grem mojga otročka previt, ker se iz posteljice širijo ene čudne vonjaveuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
5.4.2007 10:49:43   
puncica
Dobro jutro punce. No sej smo že pokonc od pol sedmih a vseeno. Mam tolk dela do zdejle da se kr ne spravim do računalnika (telovadba, tuširanje, Beverly Hills user posted image ) Vmes mi še Vid zaspi. Ja sej res danes smo 11 stari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No še en mesec, pa tako si želim da bi prej shodil kot bo šel v varstvo sam očitno ne bo uspelo, ja ne bo druge kot da se sprijaznem. Sicer pa smo po starem, ne vem kaj naj pišem, sonček je pa svinsko piha zunaj, tak mrzl veter, včeraj se mi sploh ni dal ven, tako da sploh nisva nič bla zunaj, danes pa bova verjetno za kake pol urce šla pa očitno ga bom mogla kr urnk oblečt, ko tak smotan piha.

Na morje še ne vem kam bomo šli se pa neki oziramo za pagom, sam kakšno senčno lego je treba najd.

Nč mejte se grem še mal surfat pa pospravljat.
a ja maya kaj si se odločila, katera bo za vabilo in kaj bo gor pisalo?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
5.4.2007 11:08:48   
lenika
Puncica, saj Vid gre, če se ne motim, da si rekla šele maja meseca v varstvo. Kdo ga bo pa čuval? Do takrat je še 1 mesec in se lahko zelo veliko spremeni, tako da ni rečeno, da ne bo hodil. Saj veš kako naši malčki napredujejo iz dneva v dan. Ja, Maticu pa gotovo ne bo uspelo shodit do mojega odhoda v službo, ker sem samo še 5 dni doma.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 12:14:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
5.4.2007 13:02:51   
puncica
Hja sej vem, sam ne verjamem da bo že do takrat shodil, ker ko sem gledala našo na kaseti je bila ful bol mobilna preden je shodila, ta pa zdej komi stoji sam. Naša ta večja pa je tak cajt že hodila. Čeprav nikoli ne reči nikoli.

Aurora kaj pa če daš kakšno oviro pred stopnice (škatla, banca, stol,...)

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.4.2007 13:03:16 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 14:38:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.4.2007 15:23:44   
lenika
Ja, naš je tudi en tak rambo. Sem mu nastvila stol pred stopnice, pa si ga je lepo stran odrinil in nadaljeval  z vzpenjanjem. user posted image

Drugače pa sva danes imela nesrečo, ki se je na srečo končala brez posledic. Sem bila z Maticem zunaj in sem ga imela v triciklu. Je sedel in opazoval rožice. Nakar pride mimo soseda in se z njo začnem pogovarjat. Nakar slišim zraven sebe buuuum in jok. Pogledam in me je skoraj kap. Matic se je stegnil iz tricikla, da bi prijel rožico in tricikel se je prekucnil, Matic pa čofnil na glavo. Na srečo je padel med rože na mehko in sva jo odnesla brez buške.

Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.4.2007 17:44:48   
Barbs
Ja, lenika, kakšna mama pa si!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

No še ena najina dogodivščina od danes.... mu probam dat malico za mizo v kuhinji in venomer kaže s prstom ven... in dela ko ko ko ko ...(slišal je sosedove kure) .. On hoče ven!

Ok, pograbim skuto s podloženim sadjemuser posted image  in Aleksa in gremo na dvorišče, za mizo.... odprem skuto in tamaw v jok. Ga malo dvignem in ponosim do Kolpe ( ta zgornje dvojke mu še vedno lezejo ven in je očitno imel prebliskeuser posted image  ) , prideva nazaj in mu hočem dat skuto.... Skute nikjer. Naša Biba, pes frdamanuser posted image  , pa zadovoljno jezik do tal in me gleda... Tako je to. Bom očitno morala dvojno dozo skutic in jogurtov za naše dojenčke kupovatuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 18:20:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.4.2007 19:13:16   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Ja, lenika, kakšna mama pa si!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Očitno brezbrižna.user posted image user posted image user posted image

Drugače pa naša kužika tudi vedno vse tisto kar dobi Matic in obratno tudi Matic bi najraje jedel iz njene sklede.user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.4.2007 19:17:29   
maya2
Auroraa: a ti tud špricaš aerobiko dons?user posted image

Še vedno se nisem odločila ali deteljico ali rožico, seveda bom neki gor napisala sam še ne vem točno kaj, najprej moram 'podlogo' izbratuser posted image  sem pa našla še ene nalepke malih pikapolonic, tako da bi jih lahko nalepila na deteljicouser posted image  ma ne vem

tea: hvala za info.... sem bila v ponedeljek in včeraj v Trbovljah, pa jutri gremo na nfth, danes pa na žalost neuser posted image  vas je bilo veliko?

Ste že kaj pirhe barvale? jaz jih imam namen s Karin me prav zanima če bo kaj opazilauser posted image user posted image  Sem ji pa že dobila eno tako malo košarico pleteno tolk za en pirh, pa še kakšnega čokoladnega zraven, da bo lahko nesla žegnat v sobotouser posted image  to bo tudi še zanimivouser posted image  

Meni je vse takoooo zanimivo, ker lahko opazujem kako osvaja vse veščine kako se uči, proučuje igrače in pol tuuuuuhtauser posted image , res imamo srečo da imamo te naše user posted image user posted image , sploh ko vidim koliko parom sploh ne uspeuser posted image .... res sem ena srečkauser posted image user posted image

Lahko noč vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 21:59:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.4.2007 6:58:37   
maya2
Dobro jutro!

auroraa: user posted image user posted image  jaaaaaaaaa samo zdajle ob 8. imamo nfth, pol upam da bo mal zaspala tako da pred 11. ne. Te pokličem če boš še zauser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.4.2007 10:31:17   
puncica
Dobro jutro
Tamal spi, jaz odtelovadla pogledala Beverly Hils in sem spet tle.
auroraa  no potem pa nimam idej itak pa je pri nas vse neestetsko, ker za dvema pospravljat igrač, pa ne sfolgam, saj potem nič ne naredim, jaz cel dan igrače pustim kot so, zvečer ko gresta oba spat pa jih zmečem in pospravim v škatlo, ker drugač lahko skoz pospravljam, če kdo pride na obisk pa se ne sekiram preveč, pač imamo otroke in tako je. Sem pa tud že imela banco v kuhni ko sem pregradila da mi ni tamala ko je bla majhna hodla po hodniku saj je ful mrzl po tleh, pa uno ogrodje za cote obešat sem tud mela v kuhni, tavelika si kdaj prinese un škaf za cote obešat pa noter sedi in pravi da je v ladici, zadnjič se je pa spravla v vrečko od merkatorja sploh ne vem kako ji je rataluser posted image

user posted image

Mejte se LP

< Sporočilo je popravil puncica -- 6.4.2007 10:34:56 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.4.2007 10:33:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

no potem pa nimam idej itak pa je pri nas vse neestetsko, ker za dvema pospravljat igrač, pa ne sfolgam, saj potem nič ne naredim, jaz cel dan igrače pustim kot so, zvečer ko gresta oba spat pa jih zmečem in pospravim v škatlo, ker drugač lahko skoz pospravljam, če kdo pride na obisk pa se ne sekiram preveč, pač imamo otroke in tako je.

Jaz imam samo enega, pa delam enako.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.4.2007 11:10:02   
mojsoncek
Oj! Je ze skrajni cas, da kaj napisem, ker se ze cel teden nisem nic javila...

Najprej pa, sicer malo z zamudo, barbs vse najboljse!

No, v ponedeljek smo z celi z uvajanjem v vrtec in zaenkrat nam kaze kar dobro. V pon. sva bila skupaj tam dobri dve urci in se je Anze kar pridno igral, je prisel k meni samo vsake kvatre. V torek sem ga za dobre pol urce ze pustila samega, pa se je tudi kar dobro drzal (malo je sicer jokcal, ampak ni bilo krize). Vceraj je bil tam ze od desetih pa do po dveh, kar pomeni, da je tam jedel tudi kosilo in celo spal (in tovec kot doma - celih 40 minut). Danes sva sla pa ze ob osmih, sva skupaj pojedla zajtrk in ob devetih sem sla. Okrog enih pa pricakujem njihov klic, da ga pridem iskat, ko se bo zbudil. Vazno je, da ni kaksne hude krize, tudi vzgojiteljici pravita, da ni prevec hudo. Bomo videli kako bo slo naprej, ko bo dokoncno dojel, da bo to del njegove dnevne rutine.

Jaz ga pa kar malo pogresam user posted image , popoldan bi ga kar malo stiskala, pa se ne pusti kaj dosti motit in kar hitro pobegne k svojim najljubsim igracam. V vmesnem casu, ko je v vrtcu, sem pa pridna in delam za faks (se moram malo zamotit, da ne razmisljam samo o tem kaj pocne mali piscancek).

Grem naprej pisat dispozicijo... se se kaj javim in napisem kako nam gre.

Uzivajte v lepem vremenu!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.4.2007 12:52:54   
F*S*M
oj,

no pa je za nami najbolj grozna noč od kar imamo Filipa. Midva nisva vedla več kaj mu je, celo noč je prejokal, če je bil na rokah in si ga zibal je dremal drugače pa sirena do Zagorja. PA sva mu dala svečko in je prijela tam okol pol 5 in smo spal do pol 7, potem pa spet strašen jok in smo takoj pakirali za k zdravniku, sva mislila da so ušesi ker vem da noben hudič ne boli tako kot ušesi pa še skoz se je drgnu po njih. In ga zdravnicca pregleda vse bp razen seveda noska ki je zamašen že cel teden ampak pridno spušča, greva v laboratorji  kjer dava kri in čakava da se polula, pa ni bilo nič in sva šla domov jest ker smo leteli na tešče. Sem bila tako zmozgana da nisem nič regirala. In sem klicala ob 12 za izvide in so bp. Je pa res da je celo noč punkal in ga je napenjalao tako da upam da je bilo krivo samo to. sedaj pa spi že od 9 no tut jaz sem 2 urici izvlekla ven in se zbudila 5 do 12 da sem klicala zdravnico. Upam, da mi ne bo sedaj zamenjal dan za noč ker se mi bo sfuzlala, pa še dons sva sama doma, ker ma ati tekmo v gorici in pride domov enkrat v jutranjih urah.

nič sem mogla mal potožit grem ajat dalje

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.4.2007 13:15:39   
Barbs
Ojla,

moj sonček, ne predstavljam si, da bi Aleksa morala zdaj dati v vrtec, čeprav je naša Nika šla "od doma" točno takrat, kot vaš srček. Gaja je imela srečo - je bil nono že  v penziji in jo je bil pripravljen do tretjega leta čuvat doma. Šele potem je šla služit, sirota Jerica.....user posted image  Sta pa obe fajn punci! Aleksa si pa res ne predstavljamuser posted image  Mogoče zato, ker sem starejša in imam že une menopavzniške popadkeuser posted image

Pa še moja mama, naša nona, je danes šla domov. Je včeraj govorila z najboljšo prijateljico, ki je hudo zbolela in se je odločila, da jo čez praznike ne bo pustila samo.  sem bila kar malo žalostna, ker smo bili zmenjeni, da bo do torka pri nas... po drugi strani sem pa vesela, da imam tako mamo. Je rekla " pri vas sem bila en teden, vidim, da ste ok in lepi in debeli in srečniuser posted image  , zdaj me pa drugje bolj rabijo".... pa je šla z vlakom ob desetih..Taka je naša nonauser posted image  Preden je šla mi je še dovolila, da objavim njeno fotko z Aleksom pri Kolpi.... A ne ,da sta lepa?user posted image  (celo Aleksu se je za to priložnost naredil podbradek user posted image  - kape mu pa nisem kupila jaz in jo je nosil zaradi družabnih in sorodstvenih obveznostiuser posted image  )

user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 13:41:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 16:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.4.2007 17:37:35   
pikicaa
Kalina in Igor od MarijePo čestitke ob vajinem osebnem parzniku. Naj se vama uresničijo vse želje in želim vama še mnogo let!!!!

user posted image Za Igorja

user posted image  Za Kalino

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.4.2007 19:28:04   
Kalina
Hvala pikicaauser posted image

Sm vesela, moja miska je na mamin rojstni dan dobila tretji zobekuser posted image user posted image user posted image

Laufam jo uspavat.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.4.2007 22:23:04   
nina64
Evo še mene po dolgem času. Vidim, da se vam kar dosti dogaja majčice!
Pa da grem kar lepo po vrsti in še za par dni nazaj najprej čestitam za rd.

MarijaPo - user posted image

Barbs - user posted image

Kalina - user posted image  in vsem skupaj želim user posted image .

lenika - samo malo še pa greš v  user posted image . Ti nič ne zavidam. Izkoristi še teh par dni ko si doma in uživaj z svojim user posted image .
Upam, da ne bo preveč hudo za vaju in da se čimprej navadita novega ritma. 

mojsonček - kako pa si drugače zadovoljna z vrtcem? Vidim da vama gre uvajanje odlično user posted image .

auroraa - Zarja pa je prava carica, zdaj si verjetno večkrat takole  user posted image  ko sama je.

Pri nas nič kaj novega, razen da zelo slabo user posted image , ponoči velikokrat  kar v spanju glasno stoka in posledično temu sem jaz zjutraj user posted image . Sem opazila da je tudi čez dan malo bolj siten kot ponavadi, kar naprej moramo bit zraven njega in se znjim ukvarjat. Nimamo pa še nobenega zobka in upam da je to povezano stem.

Punce drug teden od 10 - 20 aprila je treba oddat vloge za jasli, vsaj pri nas v Mariboru, če katero zanima.

Tako to je vse, samo še lepe praznike in ne najejte se preveč, ker potem bo hudo ko bomo stopile na vago user posted image user posted image user posted image .

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
7.4.2007 7:48:55   
lenika
Kalina user posted image  za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Tim user posted image  za 11 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Nina64 gotovo bodo zobki, boš videla. Hvala za vspodbudo. Saj sem se počasi že sprijaznila, da je konec. Tako pač je, vsega je enkrat konec. Bova pač takrat, ko bova skupaj preživljala čas bolj kvalitetno. Tolažim se s tem, da je bolj kot kvantiteta pomembna kvaliteta. Vidim sedaj, ko sva nonstop skupaj, ko ati pride domov, jaz sploh nisem več pomembna in je ati glavni.user posted image

Uživajte praznike.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
7.4.2007 12:30:03   
SelmaC
Pozdravljene,

joj sem enih 5 strani v zamudi, upam, da mi bo uspelo kmalu prebrat. Malo upočasnite pa bo.... No, se hecam.
Mi smo po starem, hodimo zaenkrat še ne. Samo upat si še more pa bo šel...
Čakamo enkice zgoraj, pa nič od nič. Še vedno samo 2 zobka. Spimo še ne. No, ko dežura oči se zbudi samo ene 3x, ko pa jaz je pa druga pesem. Jaz sem še vedno v fazi iskanja službe. nekaj se mi sicer odpira. Samo, kaj vem. po eni stani bi bila rada z Majem zdaj, ko je tako lepo po drugi bi rada tudi kaj delala in tudi v naš proračun je treba kaj prispevat, ni kaj.
Sem malo pokukala slikice in so res neverjetne!!! Ma ste vsi lušni!!!
Nič, grem mal o kosilu razmišljat dokler dete spi.
Lepe praznike vsem.
papa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!