|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.3.2007 11:07:05   
žmož
Marija vse naj naj še z moje strani! 'user posted image '

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.3.2007 11:27:12   
mojsoncek
Oj!

MarijaPo
- vse najboljse ti zelim! user posted image user posted image user posted image

Drage moje jaz sem danes cisto sesuta. Vsako stvar, ki jo danes pocneva z Anzetom se spomnim, da to v taksni obliki pocneva zadnjic. V ponedeljek namrec ze zacnemo z UVAJANJEM v vrtec. Mene je kar groza. No, vceraj smo sli vsi skupaj tja, da smo se dogovorili se zadnje stvari. Vrtec je O.K., prostore imajo v hisi (septembra pa se selijo v novo zgrajenega). Imajo vsega skupaj tri skupine (pa se skupine so majhne kar je super) in vzgojiteljice so fajn. Zunaj imajo veliko prostora in igral, za tiste ki pa se ne hodijo, pa imajo veliko teraso, kamor jim postavijo igrala, gugalnice ipd. Vceraj je ful uzival, raziskoval in se igral in upam da bo tako tudi potem. Je pa edini, ki siba po vseh stirih, ostali so pa ze veselo na nogah. Pa eno glavo je manjsi od vseh user posted image - se tolazim, da ga bodo imeli vsi radi zato ker je tak drobizekuser posted image .
Pa se s hrano mi je zacel neki strajkat. Ne samo, da se je v zacetku tedna odstavil, se zlica mu ne gre user posted image . Danes zjutraj sva se matrala eno uro, pa ni in ni slo. Na koncu mi je pa z muko spil celih 120 ml mleka. Zdej me ne bo skrbel samo vrtec ampak se to, pa tak veliki jedec je bil.
Ah, se bom potrudila, da ne bom vec zganjala slabe volje. Se pa tezko bremzam, ker me skrbi kako bo.

bodite lepo, se bom se kasneje raje kaj javila.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.3.2007 11:42:38   
mojca75
Mojsonček - če ti bo v tolažbo tole. kar se hranjenja tiče - naša je v principu fulll dobra jedka, čeprav je bolj pri suhih, ampak pride pa kak dan ko vanjo spravim samo polovične ali celo tretinjske porcije kot običajno. In to ne samo en obrok, cel dan ali dva je tako, pa se apetit spet povrne. Včasih ugotovim vzrok (zobki, etc...) včasih pa ne. Mogoče je pač tak dan!

lej že dejstvo da se je imel lepo v vrtcu naj ti bo pozitivno vodilo! Mogoče bo tudi hitreje napredoval (tako pravijo) ker bo imel druge za zgled! Otroci se baje največ naučijo eden od drugega - ja tudi traparij!!!!

verjamem pa da ti je hudo. Tudi jest bi morala v ponedeljek začeti z uvajanjem, če bi dobila vrtec! Ok sej HB ostajam doma, ampak vem da bi me stiskalo in RES SOČUSTVUJEM S TABO user posted image !

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.3.2007 14:02:16   
TiaSara
Mojsonček - te čist razumem, tudi meni je grozno, ko bo treba pikeca pustiti. Eno user posted image za pogum.

Tita2006 - pri nas se še veliko dojimo in zmeraj bolj u je všeč. Je dober teden nazaj prebolel trebušno virozo in se je nekaj časa samo dojil (je vse drugo zbruhal) in se spet navadil na dojenje. Dojiva se pa zjutraj, popoldne, ko se zbudi, zvečer, pa še ponoči n-krat. Kar precej v bistvu. Zraven ima pa še 4 obroke goste hrane.

MarijaPo - čestitke!

Sicer pa punce prav res - ne primerjat svojih sončkov z drugimi. Vsak ima svoj tempo in vsak je v nečem najboljši, najhitrejši... vsi so pa NAJ NAJ otročički! Kot je rekla Mojca  - VAŽNO DA SMO ZDRAVI!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.3.2007 14:29:21   
lenika
MarijaPo vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tita2006 Matic se je pri 7. mesecih sam odstavil, tako, da se ne dojiva več. Kar se tiče presenečenja za moža, prisegam na spontanost.user posted image

Mojsonček ne se preveč sekirat, sploh ker vidiš kako mu je vrtec všeč.

Kar se tiče napredka pa se ne bi več ponavljala, a vendar vsak napreduje s svojim tempom. Naš Matic je na nekaterih podorčjih pač hitrejši, na drugih pa ne, tako to je. Ko sem videla fotografijo kako Mojca sestavlja pajacka s krogci kar nisem mogla verjet, ker naš jih samo razmetava naokoli in mu nikakor ne potegne, da bi lahko to zlagal. Pa bo že. Če ne ta mesec, pa mogoče čez dva ali tri, ampak zagotovo pa bo.

< Sporočilo je popravil lenika -- 30.3.2007 14:30:06 >

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
30.3.2007 14:40:28   
zungi
marijaPo: iskrene čestitke za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Punce dej povejte mi kje imate te podatke za rojstne dneve kdaj ma kdo itn... user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.3.2007 14:57:14   
puncica
Evo spet jst sem misla da je že kalina kej napisala, pa da vidim novo slikco pa nič user posted image Sicer pa tud pri nas se ne dojimo od 7 mesca se mi zdi, se ne spomnem več, mi je pač še tist kar sem mela z GH nehal zmanjkovat.

mojsonček ne se sekirat, začetek vidiš je bil dober v vrtcu, mogoče res en bo kakšne večje krize, tako da srečna bodi da je tako je pa vsem mamicam težko ko gredo v službo otroci pa v varstvo ali v vrtec, no men je bilo predvsem hudo zarad punčice, ko je jokala pa to, ne tolk zato ker sem šla v službo, se je pač porodniška končala in po pravic povedan sem komi čakala mi je pa bilo potem kr hudo enih 14 dni dokler je bla kriza, so pa vsi v vrtcu fuuuuuul jokal, ja tako ja to septembra, tvoj pa se bo zdej navadil in ker noben ne joče mogoče tudi on ne bo. Je pa itak najmanjši, saj je lahko od koga tud leto mlajši no, saj je malček star šele 11 mescev drugi pa tud že več kot leto, 1. pa 2. skupini se to ful pozna, sploh pri napredku. Glede hrane pa tud ne se sekirat ima pač dan ko manj je, tud naš ma taka obdobje pa dokler je zdrav ni problema huje je če je bolan al pa joka al pa kaj.
Kam pa gre v vrtec?
.
zungi  Na tem forumu je vsak dan čestitka za otroke, mamice atije, obletnica pa ne vem kaj še vse. Mal prečekiri pa boš vidla

< Sporočilo je popravil puncica -- 30.3.2007 14:59:07 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 15:03:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3383
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 15:04:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.3.2007 15:49:37   
lenika
Kalina user posted image  za novo slićico.

Mojsonček naš Matic navadno manj je, ko mu rastejo zobki.

Tega podforuma za čestitanje, pa do sedaj sploh opazila nisem.

Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.3.2007 16:18:57   
maya2
Pozdravljene!
Nimam časa vas brat, zadnji teden je bil user posted image  ne vem kaj jo drži, ampak kar naprej sitka, danes je višek, še v naročju skoz sitnariuser posted image  res dobivamo spodnje dvojke, ampak saj je že prej zobke dobivalauser posted image  pa ni bilo nikoli tako hudo. user posted image  tako da ne vem kaj jo še zraven matrauser posted image  Jaz sem že  čist hin, k sreči bo user posted image  zdaj jutri doma, da si malo odpočijem... čeprav vseeno hoče da sem nekje kjer me lahko vidiuser posted image user posted image user posted image  

MarijaPo: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Lep vikenduser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.3.2007 19:09:36   
lenika
Maya2, ko je Maticu prodirala spodnja dvojka je bilo 2 dni isto, pa z enkami ni bilo nobenih težav.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
30.3.2007 19:35:31   
Kalina
oj miske piske, sam pohvalim se z novo slikicouser posted image user posted image user posted image
A ni moja Kalinca en velik cukrcek user posted image

puncica hvala se enkratuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
30.3.2007 21:03:20   
cofek
MarijaPo vseeeee najboljše še od nas  user posted image

drugače je pa tudi pri nas "padla" odločitev, da naslednji teden začnemo zares - beri delat. Sicer je res še 14 dni, vendar v tem času se ne bo kaj bistveno spremenilo, če bo pa kak problem bom pa kak dan doma, pa bo (pa še slajši bojo ti dnevi). Smo že naredili plan - en teden pri eni, naslenji teden pri drugi babici (da ne bo kakih zamer user posted image ).
mojsoncek - lahko pa da user posted image čuti, da si ti bolj občutljiva - ne sekiraj se, saj si vidla, da mu je družba ful všeč in se mu dogaja.

smo bili danes v Celju in je Ažbe dobil "ta prave" čevlje - tudi mi smo šli zapravljat v Geoxx, jaz pa nekaj športne opreme, ker bom bolj pogosto začela hodit na trim user posted image , da malo obnovim mišično maso in zgubim tiste kile, ki so še ostale od nosečnostiuser posted image . Se mi zdi da kak dan je vse ok, naslednji sem pa cela zabuhla in sem čist na tleh, po trimu se pa fuuuul boljš počutim.

Sem prejšnje dni naredila celo doktorsko dizertacijo o marelah in sem najdla Römerja v BC in McLarna v Bušitu, pa smo šli čekirat tistega Römerja - in seveda ga niso mel user posted image , sem pa Ažbeta dala v Zappa in je sedel noter BP, pa še mal sem ga vozila sem pa tja, pa se mi zdi voziček ful lepo vodljiv, tko da sem se skor na nov zaljublauser posted image . Moti me pa, da se naslon in za nogice ne da spremenit. Tko da gremo jutri še v Lj prečekirat tistega McLarna, pol bomo pa vidli. user posted image je pa itak proti, ker "gre Speedy  itak v vsak naš avto"user posted image . Gre ja, sam pol pa ni placa za psa, kovčke al pa kako drugo kramo, ki jo rabmo. No, bomo vidli - itak poročam...

auroraa, kalinca ful lepe fotkeuser posted image , lenika pa je bil hitro tale petek, neuser posted image
nič, grem mal pred tv pol pa spat...
lep vikend - upam, da bo kaj sončka!!!

lp,t

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
30.3.2007 21:51:46   
mojsoncek
Hej, hej!

Hvala za spodbudne besede. Ja, mogoce sem pa res samo jaz tista, ki bo imela z vrtcem najvec problemov user posted image . In prav gotovo bi bilo isto tudi cez tri mesece, ce bi mi podaljsali porodnisko. Ma, saj bo, vazno je, da so vzgojiteljice fajn in da mi je vsec njihov nacin dela... prvih sto let je tezko, potem se pa clovek pocasi navadi.

Ampak tale forum za cestitke je pa res ze malo too much. Me je kar na rit vrglo, ko sem videla, da tudi to obstaja. Meni se zdi, da ze prav malo pretiravajo user posted image .

Pa se tole pred spanjem. Smo si sli v sredo v zivo pogledat marele in smo se odlocili kar za BBY. Itak so vsi narejeni po istem kopitu, vazno pa je, da se ga da cimbolj zlozit, da gre lahko se kaksna druga stvar v prtljaznik. Zvecer sem ga narocila prek spleta, danes smo ga pa ze dobili. Seveda sva ga z Anzetom takoj sestavila in sprobala kar v hisi. Najbolj se mu je zdelo, ko sem dala gor se dezno prevleko. To bo se smeha, ko se bodo gor lovile dezne kapljice user posted image .

Zdej vam pa zazelim samo se lepo nocko (se posebej leniki user posted image ) in lep vikend!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 30.3.2007 21:53:30 >

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
31.3.2007 8:06:17   
Kalina
dobro jutro babe!

Me smo ze pokonci in se kregamouser posted image

user posted image kolk je moja Kalinca smesna k puza po vojasko, zgleda je cist po ocijuuser posted image

Lep dan vam zelimuser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
31.3.2007 9:51:21   
puncica
Ojla punce
No tud mi smo že pokonc no že kr neki časa. Oba sta že bila budna ob pol sedmih zjutraj, dobro da se je ura prestavila da mi ne ustajata več ob pol šestihuser posted image Tavelika gleda Art attack tamali pa pridno spančka. To je mir. Smo pa danes samiuser posted image , naš ati je šel pomagak k svaku delat plato, tako da upam da bomo pridni s čim manj joka.

Sem pa ugotovila da naš tamali noče kruha jest, pa če mu namažem ne vem kaj gor, kr pluva ven, pa sploh ne vem zakajuser posted image , on bi sam mlečne kašice zjutraj jedel, ko sem mu pa poturila kruh, je pa tako ven izstrelil da sem komi ujelauser posted image

Ja nič pridni bodite in lepo se imejte kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.4.2007 8:16:37   
lenika
Dobro jutro.

Jaz imam danes za vas eno novico. Sedaj sem prepričana, da je res in vam lahko povem. Novembra se nam bo pridružil še en družinski član. user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 8:36:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 8:53:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.4.2007 9:40:11   
Kalina
Ja jst tud mislim, da je to 1 aprilska salauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.4.2007 10:30:08   
puncica
Če je res jutri čestitamo, če pa ni, pa ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image 1. APRIL!!!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.4.2007 12:55:07   
maya2
lenika:
user posted image  
user posted image

Drugače pa nam še vedno manjka tudi ena nosečka..... se spomnite???  lp

< Sporočilo je popravil maya2 -- 1.4.2007 12:57:26 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.4.2007 13:09:41   
F*S*M
Dan, lenika jaz pa mislim da ti to kar resno, pa veš zakaj kr babrs nete večkrat naleti in nevem za katero drugo bi vedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če pa je 1. april pa tut prov.

No danes ima moj biološki oče rojstni dan, pa mu bom tuki čestitala, čeprav verjetno ni nikoli slišal za ta portal, pa verjetno tut za internet ne. No vseeno oči vse najboljše.

drgač smo pa bolani jaz pa moj stari ata, on smrka mene pa grlo boli da je za **** pa pričakujem da bomo kmalu šli s filipom k zdravniku, ker mu že neki hoče iz noska tečt pa muce se mu delajo. Sem bila sinoči tako bogo sem mela tak glavobol da bi si najraje glavo odšrafala pa jo dala počivat pa brez nje hodila okoli, ker mi že dva dni nismo nič spali. No včeraj se me je usmilu in je gospodič zaspal ob 23 in je spal celo do 5.15 potem pa flaša in še do 7.45 hura, ker če bi še eno noč prečuli bi mene dons peljal v vojnik.

NIč mejte se pa se še kaj tipkamo.

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.4.2007 7:25:40   
Kalina
Dobro jutro!

Me smo zalostne, ker je nas oci odsel sluzbeno v Italijo za 2 dni. user posted image No ja itak bomo prezivele, sam bove tecke verjetn.

Joj punce, nasa Kalinca je uceri tko grdo padla z pojstle,  ma neke nove fore, da vrze igracko na tla in leze cez rob gledat in se smeji. Mah drugac jo mam res skoz na tleh, ampak ucer nevem kaj je blo da je bla na postelji in je bil bum! Uf, prvo je prletela z glavo oz prsnim kosem pol pa se nogice, rokiceuser posted image Groooza! Je tako kricala in jokala, da je bruhala, men nc ni blo jasn, jo vzamem mirim, vsa panicna da nima kej zlomljeno, jo prosim da mi da bravo bravo, da vidim ce so rokice ok, ona bogica moja joka in naredi bravo bravo, uff, jo dajem na nogice, lepo stopi, ok nogice so uredu, pol je ze oci prletu, jo kao neki pregledavu, pol se je ze smejala. uff jst pa  v jok, tko mi je blo hudo. In se ji ful pozna poleg ucka ma tako prsko grdo. user posted image No ja sam da ni nc hudga, sm jo pa slikala oz njeno poskodbo, za spominuser posted image

No tko, drugac nc novga, jo grem previt, mislim da je blo na vrsti jutranje kakanjeuser posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?