cofek
|
MarijaPo vseeeee najboljše še od nas drugače je pa tudi pri nas "padla" odločitev, da naslednji teden začnemo zares - beri delat. Sicer je res še 14 dni, vendar v tem času se ne bo kaj bistveno spremenilo, če bo pa kak problem bom pa kak dan doma, pa bo (pa še slajši bojo ti dnevi). Smo že naredili plan - en teden pri eni, naslenji teden pri drugi babici (da ne bo kakih zamer ). mojsoncek - lahko pa da čuti, da si ti bolj občutljiva - ne sekiraj se, saj si vidla, da mu je družba ful všeč in se mu dogaja. smo bili danes v Celju in je Ažbe dobil "ta prave" čevlje - tudi mi smo šli zapravljat v Geoxx, jaz pa nekaj športne opreme, ker bom bolj pogosto začela hodit na trim , da malo obnovim mišično maso in zgubim tiste kile, ki so še ostale od nosečnosti . Se mi zdi da kak dan je vse ok, naslednji sem pa cela zabuhla in sem čist na tleh, po trimu se pa fuuuul boljš počutim. Sem prejšnje dni naredila celo doktorsko dizertacijo o marelah in sem najdla Römerja v BC in McLarna v Bušitu, pa smo šli čekirat tistega Römerja - in seveda ga niso mel , sem pa Ažbeta dala v Zappa in je sedel noter BP, pa še mal sem ga vozila sem pa tja, pa se mi zdi voziček ful lepo vodljiv, tko da sem se skor na nov zaljubla . Moti me pa, da se naslon in za nogice ne da spremenit. Tko da gremo jutri še v Lj prečekirat tistega McLarna, pol bomo pa vidli. je pa itak proti, ker "gre Speedy itak v vsak naš avto" . Gre ja, sam pol pa ni placa za psa, kovčke al pa kako drugo kramo, ki jo rabmo. No, bomo vidli - itak poročam... auroraa, kalinca ful lepe fotke , lenika pa je bil hitro tale petek, ne nič, grem mal pred tv pol pa spat... lep vikend - upam, da bo kaj sončka!!! lp,t
|