|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
29.3.2007 7:19:54   
Kalina

Jutro!

Takoj da pohvalim mojo Kalinco, da se sama posedeuser posted image Tko jo je lepo vidit, ko se zbudi in se dvigne,sedi me pogleda se nasmeje in sama sebi da bravo bravouser posted image user posted image user posted image   Zdaj znam dati tudi papauser posted image Pa rece tika pa pokaze kje je urauser posted image Moja miska.

Glede frizure, huhu, mi mamo fuuuul dolge, sprednje ma do noska, tko da mamo copek, ampak pri nas (balkanuser posted image ) pac ne strizemo do 1 rd, tko da maja jo bomo postrigli, oci hoce na nulo, mami pa ne pusti, ne dam svojih lepih lask. Itak je bla pa rojena ze ful cupavkouser posted image

Laufam pit user posted image , oci pride vsak cas iz nocne.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
29.3.2007 9:22:00   
mojca75
Punce, v tem obdobju so otroci ful različni - eni so ful motorični - že hudijo,..eni bolj ustvarjalni - znajo razne veščine, pa pa, bravo,..etc,..
naša npr zna tud piskat na piščalko in orglice (not in ven) - če mi katera razloži kako dam filmček na net, vam prilimam filmček! user posted image
pa kako za šalo zložimo unga pajacka,...

Nina, to z dedovanjem je pa res,... jaz sem hodila pri 11mesecih, pri letu in pol si se pa baje z mano vse zmenil, moj mož je vse to osvojil mal kasneje user posted image , zato vse kar že zna podeduje po men, kar pa ne pa po možu,.... ha ha...user posted image user posted image

nič, letim migat, pa se pol že beremo.

Aja, naša gre septembra v vrtec!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
29.3.2007 11:04:53   
žmož
Še jaz se javim na hitro, da se mi ne bi slučajno kosilo prismodilo.
Striženje - že 2x smo jo ostrigli, prvič sami okrog 6 meseca, pred dobrim mesecem pa sem jo peljala k frizerju. Sicer nismo tako čupavi kot Kalinca, ima bolj nežne laske, jih je pa kar dosti.
Kaj zna niti ne bom pisala, ker mislim, da pač vsako dete osvoji določeno stvar ob določenem času in mamicam je vsak napredek v ogromen ponos, pa naj bo to pri n-mesecih ali 1 letu. Jaz imam za primerjavo doma starejšega fantiča, vendar sem hitro ugotovila, da nima smisla primerjat kdaj je kdo osvojil. Se mi pa zdi, da je trmo osvojila še najprejuser posted image .
Naša pikica pa se bo čuvala v vrtecu. Upam, da ji bo lepo i  da se bo hitro vklopla v družbo in se naučila na druge ljudi. Sedaj jo imam skoraj ves čas samo jaz, zato se malo bojim, da bo glede tega malo krize. Bomo videli, uvajanje začnemo šele sredino avgusta, mogoče začetek septembra.
Grem mešat po loncih. Pa, pa

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
29.3.2007 16:02:05   
puncica
Uh pa me verjetno spet ne bo neki časa, dokler naš vseh teh vaših veščin ne osvojiuser posted image   ker drugač se kr obremenjujem s tem

Ker pa smo še premladi (tudi jaz bom letos  30) in so naše stare mame, babice in dedki vsi še v službi  bomo dal našega najprej v varstvo k moževi teti, potem pa gre septembra v vrtec.

Ja nič morm it pogledat kaj se  zdej spet neki dere. user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
29.3.2007 16:28:57   
zungi
tudi naš fantek bo moral v vrtec, ker druge izbire ni.
Glede na to da so mi pa podaljšali porodniško imam še nekaj časa za izkoristit z mojim malčkom.

Punčica-veš tudi mene včasih kr malo pol skrbi, ko berem vse napredke od naših majčkov in majčic ampak si pol nekako dopovem, da ima vsak otrok svoj čas. Eni prej drugi kasneje, tako kot rast zobkov kajne!?user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
29.3.2007 16:35:09   
mojca75
ma ne Puncica.... ne se sekirat, naša marsikej "ne zna" - zna pa nekaj kar drugi ne znajo! To jo dela posebno! enako je s tvojim piškotkom.
DA TE pa zato ne bpo na forum, pol raje napišem da naša še NIČ ne zna!!!!!
VAŽNO JE DA SMO ZDRAVI!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 16:40:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
29.3.2007 16:41:25   
lenika
Puncica, upam, da ne misliš resno. Saj veš kako je z razvojem otrok. Ko kaže, da še nič ne zna, potem pa kar naenkrat vse osvoji. Saj veš, ker imaš že starejšo punčko. Mi, ki imamo prvega otroka se navadno preveč sekiramo, kompliciramo in primerjamo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
29.3.2007 16:42:41   
lenika
user posted image  Zarja. Izgleda kot da je že stara 1 leto.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 16:43:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.3.2007 7:31:11   
mojsoncek
jutro...
smo se znasle na drugi strani...
vec pa kasneje...

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
30.3.2007 8:04:51   
mojca75
kako smo se znašle na drugi strani, pr men smo še na isti user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
30.3.2007 8:07:39   
lenika
Verjetno je mislila na strani 2. Drugače sem se pa danes zbudila full vesela, ker vem, da danes pride dragi domov iz službenega potovanja.user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
30.3.2007 8:25:07   
žmož
Jutro, jutro!
No, pa je spet malce bolj zamorjeno vreme. Nič zato, bomo že kako drgač poštimali da bo ok. Midve greve danes na nfht, jaz sem bila že ob 7.00 pod tušem, da sem se prav lepo prebudila, zdejle pa srkam user posted image . Ta mala sicer še spi, ma verjetno ne več dolgo. No, če povem po pravici, nimam nič pametnega za povedat, sam mal sem se tla javit. So pa ful dobre fotke -ta zadnje mislim da so od Aurore user posted image . Bom tudi jaz kakšno dala gor (ko mi jih o uspelo dat iz fotkiča na rač.-saj veste, da je za to potreben čas, tega pa ni na pretekuser posted image )

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.3.2007 8:31:40   
MarijaPo
Bravo Lenika. To je vedno lustno, ko moza ni, pa pol pride. Upam, da bosta dobr izkoristila danasnji dan. user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.3.2007 8:36:43   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Bravo Lenika. To je vedno lustno, ko moza ni, pa pol pride. Upam, da bosta dobr izkoristila danasnji dan. user posted image

Predvsem večer, ker pride zvečer.user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.3.2007 8:39:52   
Kalina
Hehe lenika to je pa se boljse, ker bo otrok ze spaluser posted image user posted image user posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.3.2007 8:48:21   
zungi
dobro jutro!

jaz pa moram povedati, da sva midva imela včeraj NFTH in da nam je uspelo celo malo telovadit.
Ker zadnje 3 tedne se je vedno neki trmil, jokal in rinil k meni v naročje, no včeraj, pa smo v eni uri aktivno telovadili kakih 20 minut user posted image user posted image user posted image .

Bravo naš fant, upam, da bo šlo sedaj vsakič na bolje in da bo počasi pozabil na trmo.

Ja mamo pa na petek 13-ga RA in me kr skrbi kaj bo spet ugotovila tale naša zdravnica. user posted image user posted image

Ma če sem odkrita imam do te RA tak odpor, pa nek strah v sebi, ker vem da če Galček ne bo pri volji za sodelovanje bo sigurno vse narobe, oh in sploh.user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.3.2007 9:06:33   
F*S*M
jutro, zame bolj slabo

nič nisem spala se je filip ob 2 zbudil s takšnim jokom, pol pa je pr nama spal in sem mela celih 5 cm2 na postelji čist sem zlomena, ah sej bo

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.3.2007 9:27:31   
pikicaa
MarijaPo vse najboljše in najlepše ob tvojem osebnem prazniku. Želim ti, da bi se ti uresničile vse tvoje želje in, da bi Evica bila še naprej tako pridna. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 9:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.3.2007 9:31:37   
Kalina
wiwiwiiiii MarijaPo ja vse najboljseuser posted image user posted image user posted image Z mojo Kalinco ti zelimo, veeeeliko smeha, zdravja in ogromno prijetnih presenecenj, ki polepsajo dan, zelimo ti pa tudi se veeeliki otrokuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.3.2007 9:39:04   
tita2006
Po kratki pavzi se vam zopet oglašam. Zelo pridno pišete in sploh ste pridne.Kar se razvoja tiče menim, da smo se počasi razslojile, ker ene se rade pohvalimo kaj vse naš sonček že zna, druge se ob tem strašno nerviramo. Seveda je za razumet ene in druge. Tudi mi smo bolj počasni v privajanju na vse novo-od zobk, do plazenja itd. In tudi mene večkrat popade nek nemir, ko vidim, kaj eni že vse znajo...Zagotovo vsak otrok rabi svoj čas-bi bilo pa zanimivo se srečat na tem forumu čez 20 let in takrat malo pogledat, kje naši sončki so.Ali bodo prvi hodeči hudi telovadci-gimnastičarji in naši počasni mucki strašni učenjaki?Zagotovo pa so majčice, katerih user posted image  so trenutno "naprednejši" bolj zagnane pri pisanju, kot me ostale, ki se s tako strahotnim napredkom še ne moremo hvalit.
Zungi-čisto nič se nes sekiraj zaradi dr. v RA. Energično ji povej, da želiš malo več nežnosti s svojim user posted image , ker ga njena nervoza spravi v nerazpoloženje in zato pokaže manj kot bi sicer. V kolikor pa bo gospa prevzvišena, jo zamenjaj (npr.z dr. Frelih, ki dela na ulici Stare pravde.)
Čestitke vsem, ki danes praznujeteuser posted image .
Lenika-ali pripravljaš možu kakšno posebno presenečenje?
Zanima me, ali majčice še dojite in koliko? Midva sva namreč še vedno na 4 ih obrokih dojenja. 2x dojenje solo, 2x v kombinaciji z GH. Ker je dež bomo danes bolj doma, ampak upam da se nam zjasni.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.3.2007 10:30:23   
puncica
Uh, sej ni tako hudo, sam včasih pa res mislim a ženske sam nakladajo (pa brez zamereuser posted image ) al pa otroc res tolk hitrej napredujejo, sej kot sem rekla je naša ta večja tud pri teh mescih že ful več znala, eh sej si rečem se ne bom sekirala potem pa vedno kr neka žalost, ko vidim kako gre drugim pa vprašanja, ja zakaj pa naš tega noče, pa zakaj pa tega ne zna, ma bo že. Trudimo se po najboljših močeh in se ukvarjamo z njim. Hočem le da bi spal ponoč pa čim prej shodil, vsaj do takrat ko grem v službo. Za govor bo že še čas.

Sem se pa ravno včeraj s svakinjo pogovarjala in je punčka 4 mesce mlaj kot naš princ stara pol leta in uboga revca bo dobila očalauser posted image , da je neki kratkotrajno daljnovidna al kaj jaz vem. Tako da bo imela očala do šole al neki pa da se naj bi potem urihtal, sploh si ne predstavljam takega malega dojenčka z očaliuser posted image

Sicer pa Marija vse naj za tvojo 28-ko user posted image user posted image user posted image Pa dobro izkoristi današnji dan, malo Evo kr mal Igorju potur pa reč Danes je dan zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.3.2007 10:44:55   
mojca75
Marija VSEEEE NAJBOOOOOLJŠE

Mojči mi je zdele zaspala v naročju, pa sem jo sam položila, zdele pa hitim kej narest user posted image , zadnje čase sam gledam, kje in kaj bo ušpičila!!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?