Barbs
|
Ej ženskice...... hvala za čestitke ; priznat moram, da sem prišla pogledat, če mi je katera čestitala al ste me pozabile Še posebno me je razveselil mladenič iz torte Čestitam za nazaj MarijiPO, moji...kaj že? Aja, tašči od Aleksa ... Mi smo fajn, le dela imamo toliko, da se ven ne vidim... gradimo, sadimo, urejamo, se potimo, mal smo vmes bolančkani ( zgornji dve enki nam obe hkrati rineta ven in posledično že dve noči ne spimo ) Hodimo še ne ( smo pri bolj zaostalih ) , govorimo razne flance ; npr... dej dej, ah neeeeee, ata, dada, ka, .... jaz sem še vedno E... ko me pogleda in kao pokliče, reče na kratko E... Zna pa povedat, kako delajo kure, kako laja naša Biba in zna nas strašit kot volk ( le da semu potem vedno zaleti in začne kolcat...)... Pije in je vse, če le hoče ( včasih pljuva in tušira vse naokoli, ker mu je ful fajn, da umiramo od smeha, ko ga gledamo in posledično potem poje za en mišji drekec ) za zajtrk in po večerji pa še vedno najraje "cuza muza".... moja joška je očitno občinska. Še mal za nazaj...imamo tako "marelo" kot aurora in je , imamo tudi tiste obroče za zlagat ( Lenika, a si jih kupila v bambiju v Črnomlju ? ) .... Aleks jih prav tako kot Matic meče po celi dnevni sobi in to mu je kul, potem pa jaz, z mojimi pedagoškimi prijemi , ga primem za rokico in mu pokažem, kako je treba KAO pravilno zlagat--- mhm...še mar mu ni Ok, grem tisto raco do konca spečt, govedina se mi je itak že pre pol ure prismodila.... p.s. Mama je na obisku