|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
3.4.2007 10:44:28   
puncica
Ojla punce
No jaz sem pa danes mal bol brez energije, je tamal včeraj imel vročino pa potem ponoči kr neki jokal, pa čist budn je bil, on bi se kr igral, potem sva mu dala calpol pa čaja je ful spil, pol je pa spal.

sposa - spanje: hja otroci so različni naj povej naša tavelika bo junija stara 3 leta pa se še kdaj ponoči zbudi, se je pa tam do skoraj 2 let vsako noč zbujala, ima pač rahlo spanje, pa še dudo je vedno okol iskala, pa doooooolgo je ponoč tud mlek pila ki smo ga potem po 1,5 leta ukinal, je blo mal krizice a sva ustrajala, pa se je še vedno zbujala. KO pa smo stran dal dudo to je blo pri 2,5 leta je pa čudežno bol lepo spala in tudi dlje. Midva sva vse poskušala pa ni uspelo, če ni dobila mleka se je drla tud 2-3 urce in to potem ko hodiš v službo res ni fajn. Smo pa res vse poskusl, nismo je previjal pa tud ne luči prižigal, nič ogovarjal, ma nič ni pomagal. Tako da druga ni ostal kot da se sprijazniš.

Pri tamalem pa tud se ne sekiram, on sicer 1-2 prije še ponoči flašo mleka ampak potem zaspi ponavadi takoj nazaj, tako da je kar bolje, ker pri tavečji pa smo jo mogl nosit, ker potem sploh ni hotla nazaj zaspat, ja pa seveda če je kriza ga dam tud v svojo postlo, sploh če naju vidi v postli, pa potem skupaj spimo.

Tako da pravega recepta ni, mi smo poskusili vse od krutih metod puščanja, do tega da sva ji dajala zapit in ne vem kaj še vse pa ni nič pomagal, morala je to prerast. Nekateri pač sami od sebe zaspijo in spijo celo noč nekateri pa ne. Naj ti povem da je več takih ki ne spijo celo noč in da so tisti ki spijo celo noč  v manjšini. Pri nas smo postal manj živčni in maj obremenjeni s tem, ko smo se pač sprijaznil da tako je pa pika. In tisti ki zeloooo radi delijo nasvete kaj NE delat ponoči ponavadi sploh nimajo problemov ponoči, ker jim otroci že itak spijo.

Je pa še nekaj mogoče ti pa čez dan premal spi in potem dobi preveč dražljajev iz okolja pa zato ne more spat.

linea negra: je sploh nisem imela ne pri tavečji ne pri tamalem.

auroraa čestitke za novega dojenčka

Barbs čestitke za tvoj praznik, prav tako tamalim ki praznujeta 11 mescev Aleksu in Ažbetu

Mejte se

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
3.4.2007 11:32:04   
F*S*M
oj,

mi smo vsi kaput, filip je še najboljši jazs em pa kot cota, je mel vročino pa smo jo zbili zdej mu pa samše iz nosa teče. Jaz pa kašljam kot tak star knap. UPam, da bom kmalu bolje

mejete se

vsem čestitke za 1. mes in Barbs za roj. dan

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
3.4.2007 11:50:46   
Barbs
Ej ženskice...... hvala za čestitke ; priznat moram, da sem prišla pogledat, če mi je katera čestitala al ste me pozabileuser posted image user posted image user posted image user posted image  Še posebno me je razveselil mladenič iz torteuser posted image user posted image user posted image

Čestitam za nazaj MarijiPO, moji...kaj že? Aja, tašči od Aleksauser posted image ... Mi smo fajn, le dela imamo toliko, da se ven ne vidim... gradimo, sadimo, urejamo, se potimo, mal smo vmes bolančkani ( zgornji dve enki nam obe hkrati rineta ven in posledično že dve noči ne spimouser posted image  ) Hodimo še ne ( smo pri bolj zaostalihuser posted image  ) , govorimo razne flance ; npr... dej dej, ah neeeeee, ata, dada, ka, .... jaz sem še vedno E... ko me pogleda in kao pokliče, reče na kratko E... Zna pa povedat, kako delajo kure, kako laja naša Biba in zna nas strašit kot volk ( le da semu potem vedno zaleti in začne kolcat...)... Pije in je vse, če le hoče ( včasih pljuva in tušira vse naokoli, ker mu je ful fajn, da umiramo od smeha, ko ga gledamo in posledično potem poje za en mišji drekecuser posted image  )  za zajtrk in po večerji  pa še vedno  najraje "cuza muza".... moja joška je očitno občinska.user posted image

Še mal za nazaj...imamo tako "marelo" kot aurora in je user posted image  , imamo tudi tiste obroče za zlagat ( Lenika, a si jih kupila v bambiju v Črnomljuuser posted image  ? ) .... Aleks jih prav tako kot Matic meče po celi dnevni sobi in to mu je kul, potem pa jaz, z mojimi pedagoškimi prijemiuser posted image , ga primem za rokico in mu pokažem, kako je treba KAO pravilno zlagat--- mhm...še mar mu niuser posted image

Ok, grem tisto raco do konca spečt, govedina se mi je itak že pre pol ure prismodila....

p.s.
Mama je na obiskuuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
3.4.2007 14:42:41   
Kalina
Barbs vse najboljseuser posted image user posted image user posted image

Midve z Kalinco sve ble pri mojih starsih, uceri sve sle, prespale in evo nas nazaj, kajti danes pa oci prideuser posted image user posted image user posted image
To bo akcijauser posted image user posted image user posted image

Pri nas nc novga, razen da Kalinca ful lepo kolencka, se sama poseda, no ja danes pa dobimo izvid iz RA, da nasa punca ful zaostaja v razvojuuser posted image user posted image user posted image

Drugac je pa hiperaktivna, da me bo kr pobral, niti minute nima miru, aja zobki nas se vedno matrajo, ze kaksn dober mesec, pa se nc ni pokukal vn, zvecer je cist boga, da ji moram dat kr calpol.

V petek dobi Kalinca darilo od njene tete, ceprov imam jst rduser posted image user posted image Dobi pa tole:

user posted image

user posted image za teto GoYouser posted image

No tko, Kalinca spi, jst se grem pa mal ulezt, ker me kriz ubija.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
3.4.2007 15:31:05   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
imamo tudi tiste obroče za zlagat ( Lenika, a si jih kupila v bambiju v Črnomljuuser posted image  ? ) .... Aleks jih prav tako kot Matic meče po celi dnevni sobi in to mu je kul, potem pa jaz, z mojimi pedagoškimi prijemiuser posted image , ga primem za rokico in mu pokažem, kako je treba KAO pravilno zlagat--- mhm...še mar mu niuser posted image

Mi smo obročke dobili za darilo. Drugače pa našemu Maticu tudi nič ne pomagajo moji pedagoški prijemi.user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
3.4.2007 15:55:25   
puncica
Punce samo kot opomnik, da ne pozabite, ta mesec je treba oddat vlogo za otroški dodatek. No za tiste katerim poteče 30.4.

Tle je pa nov obrazec http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1444745

Tako zdej grem pa mal surfat, tamal spi tavečje pa tavečjega še ni doma, mam mal mirauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
3.4.2007 16:08:55   
lenika
A to z otroškim dodatkom velja za vse?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
3.4.2007 16:12:05   
mojca75
samo to: kako pa vem kdaj mi "poteče" dodatek, se pravikdaj moram oddat vlogo.
Sm v gužvi, mogoče zvečer kej več, glede na to da že dolg nisme nič napisala!

PS: Barbs in ostali manjčki in majčice - vseeee najboljše!!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
3.4.2007 16:15:36   
puncica
Kako misliš za vse, ja za vse verjetno, no tukaj maš lestvico, če presegaš zadnji razred (imate več kot 287.728,65 SIT NA OSEBO v gospodinjstvu) nič ne dobiš drugače pa, pa če je to 4 jurje je neki. Tako da ne zastopim tiste ki ne vložijo, ker je brez veze da tak mal dobiš, vsaj nekaj je in zakaj bi to puščal državi če lahko dobimo a ne.

Tukaj na koncu je lestvica: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

mojca to ti piše na odločbi za leto 2006, verjetno pa ti poteče aprila, no če si lani takoj vložila po rojstvu (no v treh mescih)

LP

Karla

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.4.2007 16:18:02 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
3.4.2007 16:46:41   
mojca75
****tiš še dobr da me kdaj kdo na kaj opozori! tenks, bom oddala! evo tamala je vstala!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
3.4.2007 20:58:53   
lenika
Puncica, mi dobivamo otroški dodatek, samo nisem vedela, da moramo vsi vlogo za podaljšanje oddat aprila, sem mislila, da pač 1 leto po oddaji prejšnje.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
3.4.2007 21:13:04   
Kalina
Jah odvisno do kdaj pise na odlocbi da imas, v tem mesecu moras pac oddati oz do tega datuma.

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
3.4.2007 21:18:12   
zungi
Mene pa neki zanima glede otroškega dodatka?!

Jaz sem lani dala vlogo za dodatek in sem dobila negativen odgovor ker pač z možem presegava povprečje.
Zdej bi vas pa rada vprašala, ali se pri dodatku upošteva stanovanjski kredit?? Če se, potem je dobro, da pa vendarle tudi letos oddam vlogo in mogoče celo dobim kot ste rekle min. ca 4 čukce?
Upam no user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
3.4.2007 22:33:00   
pikicaa
Kalina midva sva tudi Maji kupila takšno marelo, še enake barve je.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.4.2007 7:14:26   
Kalina
pikicaa in kako sta zadovoljna? Jst upam, da bo okuser posted image Ma sm se namatrala da smo jo najdl, v Lj in okolici so imela samo se temno modro, tko da sm klicarla naokol v Ariele in sm dobila v Celju in so bli tako prijazni v Celju, da so jo poslali v LJ, jo gremo v petek iskat, ko pride teta. Pa tuki v Lj jih moram mal napizdit, ker so ful nesramni in neustrezljivi, jim bom rekla da se mal zgledujejo po Celjuuser posted image

Joj moja Kalinca spet neki kasljauser posted image Upam, da je to sam zarad suhega zraka, aja sm razmisljala, da ni mogoce kej alergicna, k so zdej te nahodi itd. Ker najvec kaslja uzuni, pa seveda zvecer, suh zrak pa to. Upam da ni hujsga.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.4.2007 7:40:33   
lenika
Maja user posted image  za 10 in David user posted image  za 11 mesecev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.4.2007 10:21:30   
pikicaa
David čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.4.2007 10:23:32   
pikicaa
Kalina uporabljamo ga sicer še ne. Ampak sva Majo dala not in je bila zadovoljna. Meni se zdi res super, ker ima spredaj varovalo in nastavljiv naslon in nastavljivo za nogice. Mi smo ga dobili v Litiji pa še ta je bil edini rdeč. So imeli tudi samo temno plave.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.4.2007 10:24:29   
puncica
joj zungi to pa ne vem, pojma nimam, najbolje da vprašaš na forumu družinska zakonodaja al pa pobrskaš z iskalnikom, mogoče boš pa kaj našla. Sam bi bilo res žalostno da se kredit ne bi upšteval, to pa jauser posted image

lenika ja vlogo je treba oddat do 30.4 če imaš odločbo do tega datuma, skratka če npr. oddaš 1.5 potem ti pač dajo od junija naprej in si en mesec zamudila, če bi pa dala npr. 3 mesce po tistem ko si vložila potem pa 3 mesce zamudiš, skratka fora je le v tem, da za nazaj ne dobiš, pač pa z naslednjim mescem ko oddaš. No pa nekaj novega veš a neuser posted image

No mi smo po starem, tamal kr neki kuha, sploh ne vem ma pa nima vročine, pa včeri je bil tud siten tu pa tam, je mi ful mal, mogoče ga pa res zobki matrajo.

Uh sproti gledam tisto oddajo na RTL Mein Baby, pa se čist vsako oddajo pri rojstvu zjokam user posted image user posted image Sej najraje sam rojstva gledam, kako se mamice mučijo, potem pa tak radostni trenutek, ko dobiš otroška na bušija. Sam ni mi blo pa jasno zadnič, ko je ena rodila tako kleče, no upirala se je na eno tako gugalnico iz rjuhe pritrjeno na stropu, potem pa ko je rodila je kr stala, jst sem pa misla da bom kr fertik, ko je tamal končno ven prišel, no nič večč moči nisem imela, še premaknla sem se komi user posted image

Mejte se.

< Sporočilo je popravil puncica -- 4.4.2007 10:25:56 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.4.2007 14:55:32   
maya2
Pozdravljene!

sem se spravila delat 'prototipe' vabil za Karinino zabavo za 1. rd. Pa sem naredila te dve vabili ki sta mi všeč, zdaj pa ne vem katero bi izbrala.... Kaj pravite? Rožica je bolj živahne barve, deteljica pa je naš nekakšen 'zaščitni znak' (sva nam dala že ob Karininem rojstvu delat zlate obeske deteljice tako da imamo enake).... zdaj pa res ne vem..... HELP!

user posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.4.2007 15:40:59   
puncica
Kaj boš pa gor napisala? Mislim kako, se mi zdi da bi se na deteljici lepše vidl, kaj pa če še kakšne črne črtice narediš na deteljici? Ma jst bi se za deteljico odločila.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.4.2007 17:16:43   
lenika
Mari71 te vidim, daj napiši kaj. Kako se kaj počutiš?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
   [Brisano sporočilo]
5.4.2007 7:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
5.4.2007 8:10:19   
lenika
Maya2 navijam za rožico.

Viduser posted image , Gašeperuser posted image in Markuser posted image  za 11. mesecev.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
5.4.2007 9:46:17   
pikicaa
Vid, Gašper in Mark čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

ALI JE ZAKONSKI SVETOVALEC ŠE VEDNO TABU
carmencita

Ali bi poiskali pomoč zakonskega svetovalca, če v zakonu/zvezi škripa?

Nikakor NE (tujemu človeku nebi zaupala svojih intimnih težav v zakonu) (16%)

Mogoče (37%)

DA, SEVEDA (obrnila bi se po nasveti strokovnega zakonskega svetovalca) (46%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!