|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 10:23:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.3.2007 10:38:59   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

voziček: mi imamo tudi Peg Perego, isto kot Auroraa, pol pa šetamo tkle okol pa se nam še ena z istim pridruži (samo v drugi barvi) .... smo že razmišljale da bi se dal s kakšno reklamo mal zaslužit user posted image user posted image user posted image

user posted image si pozabla povedat, da ga ima vsaka drugačne barve in smo res kot iz kake PegPeregove reklame user posted image user posted image

bravo za Karin user posted image user posted image

user posted image  ja res jeuser posted image

Drugače pa sem včeraj čisto slučajno odkrila da se je Karin že poimenovala. Ko se  gremo v kopalnico rokice umit, se vedno pogledamo v ogledalo (ženskeuser posted image ) in včeraj ko smo spet šle se umit, Karin pogleda v ogledalo zacvili iiiiiiiii in reče Ka - Ka user posted image user posted image user posted image  sem misla ok samo naključje sem valda po pol ure probala še enkrat in pol še po pol ure user posted image user posted image user posted image  in vsakič :'Ka'

Danes na nfth se je gledala v ogledalu in govorila Ka - Ka - Ka - ...

V glavnem mi smo zdaj  Ka oz. Ka-Kauser posted image user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil maya2 -- 28.3.2007 10:39:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.3.2007 10:39:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

sori Mayči - sem šele zdejle opazila, da si napisala da ima vsako drugo barvo user posted image

oproščeno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.3.2007 10:53:48   
žmož
Ola čveke!
Ma ste se razgovorile!user posted image
Aktualna tema-vozički. Mi jih imamo pohno bajto. Ta "velikega imama od Chiccota (ne vem točnega naziva, in se mi tudi ne ljubi it pogledat ker  je v avtuuser posted image ), ga imam sicer še od ta večjega, je pa zakon-štirikolesnik z velikimi gumami, primeren tudi za malce zahtevnejši teren. Je pa težek za popuser posted image .  Pol imamo marelo od tavečjega, ki je sicer v obupnem stanju in je uporabna le takrat, ko kaj delam v garaži ali zunej, pa tamalo fliknem noter, vsaketolko si sposodim od sestre Haucka (večinoma takrat, ko pridem na obisk, pa nimam vozička s seboj, pol si ga pač mal sposodim), danes pa gram kupit rdečo marelco tudi od Haucka.
Kalina kar se tiče RA ti rada verjamem, da ni glih prijetno gledat to "seanso". Nas je do sedaj tudi imela dr. Zavrlova, ker je nadomeščala našo dr. Je res malček groba, pa grozno hitra in verjamem, da otroci tega ne marajo. Tudi meni je ful ostalo v spominu tisto, ko jo je tolkla po prstkih. No, zdaj imamo eno drugo, kakšna bo, bomo pa videli ob kontroli ob 1. letu. Še dobro, da so kontrole pri dr. na vsake 3-4 mesece, drgač se verjetno tudi jaz ne bi mogla več zadržat in bi kaj pripomnila. Ti pridno telovadi z Kalinco, pa bo še vse v redu. Sploh pa oni vidijo vsako najmanjšo nepravilnost, ki jo mi včasih še opazimo ne.
Hranjenje - še tako zeloooo slabo jemo, če bi pa sama jedla, ne bi pršle nikamor. Dam ji koščke kruha, sadja... na mizico in jih tudi poje, vendar ji dajem le med obroki in ne ob "taglavnem" hranjenju.
Nas je pa res pohno, ki bomo letos praznovale okroglo-ena je predlagala piknik, kar ni slaba ideja! Saj enkrat maja nam je Barbs obljubljala piknik ob Kolpiuser posted image ,  bomo pa še enga naredile.
Grem pripravljat kosilo, da ne bomo lačni ostali.
P.S. Se hecam Barbs, rada bi te samo malo vzpodbudla, da se nam kaj javiš, če si pa mislila resno, pa toliko boljeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.3.2007 11:05:36   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Drugače pa sem včeraj čisto slučajno odkrila da se je Karin že poimenovala.

tud Ažbe se je začel klicat - včasih Be, včasih pa Abe user posted image

no, upam da ne bo problemov in bo zastopil, kaj mu hočem povedat, ko mu bom razlagala kako se ovčka oglaša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 11:47:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.3.2007 12:03:49   
puncica
No končno smo doma, mi je po 5 km skoraj ven vrgel ampak se je potem uneslo in do ljubljane sva prišla čista, nazaj pa tudi. HVala bogu.
hranjenje: naš še flaše noče držat, ne pa da bi žličko najraj pa tolče po njej z roko, ko mu dam v usta, kruha ne mara, ga kr ven pluva, tako da očitno tud nič namazanga ne bo jedel, kr špuka ven, tako smo še vedno bol na kašicah. Če pa mu dam kakšno bol mal zmleto kašico pa mi tist mele pa mele pa mele, zadnič mi je tako borovnico potem izločil iz ust, ker mu ni šla dol user posted image

kalina: verjetno bi jst kr popiuser posted image če bi mi tamalga po roki tepla a ni res nobenga drugega, jaz bi naslednič k drugemu peljala

spanje: ponoči se še vedno zbudi 1-2

govorenje: tavečja je pri tej starosti že oponašala ful živalc, naš tamal pa je bol komot, on sam posluša pa se smeje tako da pri nas mamo : jaja, baba, dada, to je pa tud vse ko bo pa rekel VID bo pa še veliko vode preteklouser posted image

Tako zdej grem pa kurt

Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.3.2007 13:29:00   
lenika
Kalina obup, takšno obnašanje z otrokom je nedopustno. user posted image

Govorjenje: Naš Matic govori da-da, ne-ne, ma-ma to pa je tudi vse. Se mi pa zdi, da nič od tega ne govori pomensko, pa bo že. Saj razume full veliko stvari, samo pove ne. Zna dat pa-pa, bravo, bravo, pokaže kako je velik, kje je medvedek, lonček, žogica, kocke, zna pokazat, kje ima medvedek noska, ušeska, kje imam mamica noska, lase, ušeska, zobe... Na daljincu pokaže rdeč gumbek, pa tudi povsod drugod zna pokazat rdečo barvo, če ga vprašaš.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.3.2007 14:14:06   
TiaSara
Lenika, Matic je pa res od sile - že rdečo barvo loči user posted image user posted image user posted image .

Kalina - čist res, strokovnjaki gor ali dol, nekaj odnosa pa morajo pokazati. Sploh pa če je Kalinca vsa prestrašena zaradi takega ravnanja, logično, da je čist zakrčena. Gotovo je sicer dosti bolje.

hranjenje - načeloma ne je sam, včasih pa tudi:user posted image

Sončnih očal ne bomo kupovali, ker kolikor jaz vem, to ni najbolj koristno, sploh če niso dovolj kvalitetna. Bomo itak bolj v senčki, pa poskusil bomo najti kakšno dobro kapo s šildom (verjetno bo morala biti za zavezat, ker sicer vse frči iz glave).

Lep dan vsem!

P.S. Andraž je bil v soboto pri "frizerju" - me ni bilo doma dve urici, pa ga je ati kar z mašinco postrigu (sej mu paše user posted image ).

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 14:33:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.3.2007 14:46:35   
mojca75
sončna očala - bomo meli kar klobučke, pa upam da bodo vsaj ti ostali na glavi, očala zihr ne bi user posted image

RA - no punce se strinjam da ni treba maltretirat otroke, sam itak otrok v tujem okolju fuuuul manj pokaže, pred tujimčlovekom pa sploh.

naša zna zložit pajacka, pa lončke v stolp, zna pokazat kje majo igrače učke, vsem da lupčka, da pa-pa, bravo, lupčka tko in pošlje ga tud, naredi "pridi k meni" = stegne in skrči pest, pokaže kje ma ona, mami, oči POPKA = DVIGNE MAJco in pokaže popek,... etc. face so tile naši pamži!
Ja kot vem pa je res maja PIKNIK pri BARBS!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Pa zelo veliko nas je obljubilo da pridemo!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3336
   [Brisano sporočilo]
28.3.2007 14:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.3.2007 17:23:58   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Uceri smo bili v RA, PORAZ!!! Tamala je fuuul jokala, dr jo je mal da ne tepla, tko je bla groba do nje, Kalinca je bla vijolcna od joka, je rekla da smo grozni, sploh rokice, da ma cist zakrcene, da nezna lepo sprostit prste in dlani, in jo je pol tm tolkla po rokicah, reees, brat me je pelu in je sel z mano notr, in je na skrivaj snemu po mobitelu, je reku da jo bo dal na tv, hehe, tolk je bil jezen in razburjen, sej pol se je umiru, no tko, skratka smo ful grozni, jst sm bla cel dan cist zalostna in jeznauser posted image  

Ojla Kalina:

Tudi midva hodiva v RA k eni za moje pojme malo zmedeni zdravnici, katera tudi od otroka pričakuje da ji bo tam kar jedel in pil z dlani.
Jaz sem tako user posted image  na tak pristop, da sem tudi že razmišljala o zamenjavi.
Pri nas je pa tako, da ona pričakuje da bo otrok v tistih 15 min. pokazal vse kar zna, če ne je pa vse narobe.
Naš pa kot ponavadi glih takrat noče nič od sebe dat in pol si lohk misliš kakšen je njen odziv.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.3.2007 17:40:27   
puncica
oho zelo velik znajo tile vaši malčki, no naš zna dat sam bravo z rokicam, pa bežat po postli ko ga mami lovi da bi ga previla. Pa seveda ve kje je Janja pa ati pa mami pa ogenjček (itak če vsak dan kurimo v peči). Pa zadnje cajte je ful fajn odpirat omare in treskat z njimi.user posted image
Mah bo že, smo pač bol uzadi

Zdej pa moram it

< Sporočilo je popravil puncica -- 28.3.2007 17:41:08 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.3.2007 18:02:10   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

oho zelo velik znajo tile vaši malčki, no naš zna dat sam bravo z rokicam, pa bežat po postli ko ga mami lovi da bi ga previla. Pa seveda ve kje je Janja pa ati pa mami pa ogenjček (itak če vsak dan kurimo v peči). Pa zadnje cajte je ful fajn odpirat omare in treskat z njimi.user posted image
Mah bo že, smo pač bol uzadi

Punčica ne sekiraj se, nisi edina, tudi naš je bolj počasen pri teh stvareh, včasih se mi zdi da naredi marsikaj, spet drugi dan, pa kot da še nič ne zna.user posted image user posted image

Mah sej bo a ne, eni prej drugi kasneje kaj čmo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.3.2007 18:08:15   
maya2
tud Ažbe se je začel klicat - včasih Be, včasih pa Abe user posted image

no, upam da ne bo problemov in bo zastopil, kaj mu hočem povedat, ko mu bom razlagala kako se ovčka oglaša user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image  ja res! sej Karin pa kar naprej Ka - Kauser posted image

Jest sem dons čist hin, ponoči smo imeli žurke, mam že dost teh zobkov, v dveh mesecih smo jih dobili šest!!! kar naprej dobivamo zobke!!!!!!!!user posted image
Sem bla tko hin čez dan (je kar naprej sitkala in hotela bit pri meni) da se mi je PRVIČ v skoraj 11 mesecih kar jo imava naredilo da mi ni ratal kosila skuhatuser posted image ..... se je user posted image  javil da bo skuhal (beri: skočil do picerije po pice)user posted image user posted image  

Nič grem mal pospravit; smo šli končno zdaj tiste čeveljčke kupit smo kupili ene bež Cicibanove - men so všečuser posted image

LP

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.3.2007 20:42:54   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Zna dat pa-pa, bravo, bravo, pokaže kako je velik, kje je medvedek, lonček, žogica, kocke, zna pokazat, kje ima medvedek noska, ušeska, kje imam mamica noska, lase, ušeska, zobe... Na daljincu pokaže rdeč gumbek, pa tudi povsod drugod zna pokazat rdečo barvo, če ga vprašaš.

user posted image tale Matic je pa res facauser posted image

se bom še zasekiralauser posted image mi smo ga to šele začel učit - ampak počaaasiii. no, pa kot zgleda le nismo edini, kot vidim je še nekaj majčkov/ic takšnih, sicer so pa fantki bolj počasni - tole teorijo mi zbija Matic user posted image
lenika, bi mogoče zaupala tvoje pedagoške metode user posted image

glede frizure sem se pa ravno spraševala kdaj je pravi čas za frizerja - sicer ob strani je bolj švoh z lasmi, jih ma pa toliko več zadaj...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.3.2007 21:02:03   
Lara28
No tudi mi smo pri teh stvareh še bolj od zadaj, pa čeprav znamo že hodit.user posted image
Zna pokazat pa pa, pa ploskat, včasih naredi ne ne, drugače pa reče mama, ama, ata, teta, baba... včasih imam občutek da ve kaj pomeni včasih pa ne. Zvokov ne oponaša še nobenih. Aja pa pihat zna, pa pokazat kak si zobke umiva. Druagače pa kar neke face poka. Pa pokaže kje je lučka pa kuža. No saj je kar nekaj že pravzaprav. user posted image

cofek - mi smo že bili pri frizerju kakšen mesec nazaj. Je imal sicer malo las, ampak zelo dolge. Pa so se mu od takrat ful zgostili, zdaj ma že prav lepo frizurco.

Ritem pa je ura pri nas spremenila: zjutraj se zbujamo po stari uri- ob šestih, zvečer pa hodimo spat po novi - med deveto in pol deseto. (prej pa eno uro prej.)user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.3.2007 21:10:27   
zungi
naš se je pa že rodil z veliko las na glavi tako, da je bil že pri sedmih mesecih prvič pri frizerju zdaj bo moral it pa še enkrat ker mu že spet lezejo na očke. user posted image

Ni kaj, naš fantič je "čupavec" mali user posted image user posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.3.2007 21:47:15   
cofek
 mi smo nazaj na starem ritmu user posted image

saj res a zobke jim kaj umivate? mi imamo "first teeth" zobno pasto in "ščetko" za na prst, v katero vedno znova z veseljem zagrize - še dobro da ni ta najbolj tanka guma. jih pa umijemo zvečer pred spanjem, čeprav bi jih mogli tudi zjutraj po zajtrkuuser posted image , pa sem čist matasta, tko da vsako jutro sproti pozabim user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.3.2007 21:53:37   
nina64
Pozdravljene mame majčice!

Punce verjetno ja ne mislite, da ste ve zaslužne da vaši user posted image  že tolko znajo user posted image ?
Ne nimate prav, doma imate same pametne otročke user posted image , ki so se to sami naučili oz. so to podedovali po svojih pametnih očetih user posted image user posted image user posted image .

Ne me jemat resno, sem se samo malo pohecala user posted image user posted image user posted image user posted image .

No da še jaz napišem kakšen voziček pa imamo mi. Zdaj imamo v uporabi voziček Jane - zelo vredu, velika kolesa in zelo lahko vodljiv. Za kasneje pa imamo že kupljen voziček Zapp - naš mali že zdaj zelo malo spi v vozičku, samo kakšne pol ure, tako da bo ta čist vredu.

Laskov takšnih, da bi jih lahko že postrigli mi še niti slučajno nimamo. Ta prvi so mu skoraj čist vsi odpadli, zdaj pa že kar konkretno rastejo novi - še malo pa gremo k frizerju user posted image .
Kalina pa ima ta pravo čupico user posted image , pa fantiček od zungi tud user posted image .

Punce, vidim da vas je res kar nekaj, ki boste letos praznovale 30. Boste morale skupno fešto nardit za nas ostale user posted image .

Barbs - user posted image , midve pa ne bova o letih, kaj?

Kalina - sem se pa prav začudila nad ravnanjem dr. v razvojni. Naša dr.Korajžijeva je zelo vredu. če vidi da je otroček nerazpoložen nič kaj ne sili v njega in reče bo pa drugič pokazal kaj zna. Se pa jaz zanesem samo na besede fth., ker največ o otroku in njegovem razvoju ve ravno ona.

Moj sonček - hvala za ajdovo kašo, moram čim prej preizkusit kako bo naš to pojedel.

lenika - kako si kaj uredila v službi?

Tako bejbike, upam da vremenska napoved ne bo držala, ker drugače smo za par dni pečeni user posted image , doma zaprti. Eh saj ne bo tako hudo, nam pa ja nakupovalni centri ostanejo user posted image .  Hvala njim ki so se jih spomnili zgradit user posted image

< Sporočilo je popravil nina64 -- 28.3.2007 21:56:09 >

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.3.2007 22:00:03   
mojsoncek
Cer! Ste pridno pisale danes...

Mi pa smo preziveli en lep dan. Sva sla z Anzetom na izlet, ker je imel mozek seminar na Bledu. No, jaz sem pa tam tudi videla nekaj sedanjih in bivsih sodelavcev. Je bilo kar fino mal pocvekat z njimi. Anze pa je bil tam cela atrakcija. Pa na sprehod smo sli malo okrog jezera pogledat racke in labode. Mali je bil cisto navdusen in sploh ni vedel nakatero racko naj pokaze s prstkom, ker jih je bilo toliko. Skratka, lepo smo izkoristili enega izmed "zadnjih" dni porodniske.

kalina - jaz bi pa na tvojem mestu dr v RA malo povprasala zakaj je dobra to kar pocne in kaj lahko s takim ravnanjem doseze. Nasa je ful prijazna in nikoli ni na tak nacin delala z Anzetom. Ce mu kaj ni pasalo, ga je pustila, da je ustvarjal po svoje in je malo kasneje spet poizkusila. Mani se zdi to kar malo kruto, da je malo Kalinco kar tako tepla.

Vidim, da ste kar nekaj tem predebatirale, pa bom se jaz kaj dodala.
1. ocala: sem pomislila na to, ampak me ni cisto prepricalo. Glede na to, da Anze vse zvlece dol s sebe, bodo ocala sala mala. Bomo raje kupili kaksno kapico s siltom ali pa kak lusten klobucek.
2. frizer: zaenkrat se ne bomo sli, ker laski se niso prevec dolgi. Zaenkrat se mu le gostilo, v dolzino pa ne gredo prevec.
3. govor in ostale vescine: je ful zgovoren. Ni tiho niti dve sekundi. Vcasih je tako kot bi poslusal marsovcke, vcasih pa je kot kitajec ali pa govori arabsko user posted image . No, salo na stran, poleg vseh moznih povezav zlogov ma, ba, ta, da, de, to, so njegove prve besede KUH = kruh, NANA = banana, kuza pa dela OU OU. Pa zelo odlocno rece NE, kadar mu kaj ne pase.  Ata in mama sta zgolj slucaj user posted image . Razume pa tudi ful veliko stvari in jih tudi pokaze user posted image . Ce ga motorika in fizicni razvoj malo daje, je pa na tem podrocju malo bolj hiter, ce lahko temu recem tako.

Jutri gremo v LJ ker greva z Anzetom v vrtec pogledat in se do konca zmenit za uvajanje in podobne zadeve. Me je ze zdaj kar groza, ker jutri dva tedna ze zacnem s sluzbo user posted image . Saj sluzbe in dela se veselim, bi pa z veseljem se malo ostala doma s skratkom. Prehitro je minilo tole leto, ni kaj...

Grem spat, ker moramo zgodaj vstat. Lahko nocko

p.s. se eno vprasanje, da odprem eno temo za jutri. Komu boste zaupale svoje malcke in malcice, ko boste ste v sluzbo? Jih bodo cuvale babice, varuske ali jih boste dale v vrtec?

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 28.3.2007 22:10:16 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.3.2007 22:04:55   
mojsoncek
se tole... cofek - mi ze kar nekaj casa umivam zobke. Uporabljamo pa kar tisti set treh krtack. Dve imata gumijaste glave, ena pa je s scetinami. Jaz mu najprej umijem zobke, Anze si pa potem sam se malo po zobkih in dlesnih drgne z gumijasto. Toliko, da se navadi na umivanje zobkov. Zobne paste pa se nic ne uporabljamo, ker pravijo da ni dobro, dokler jim ne mores dopovedati, da morajo pasto pljuniti ven. No, vsaj tako je povedal zobar v materinski soli.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.3.2007 22:13:23   
lenika
Cofek, lahko se zmeniva za individualne ure. user posted image  Hecam se. Nekateri otročki določene stvari osvojijo prej, drugi pa kasneje, a čez nekaj let bodo gotovo vsi govorili in hodili. user posted image

Mojsonček, Matica bo sedaj čuvala tašča, septembra pa gre v vrtec, ki ga imamo čez cesto.

Nina64 v službi je vse dogovorjeno, nastopim v torek 10.4. in sicer grem v tretji razred. Ja bo kar dela sedaj proti koncu leta. Saj bo, malo manj bom tukaj visela, pa bo.

Zobki, na začetku si jih je full rad umival, sedaj se pa kar upira in noče odpret ust, a nekako uspemo.

Nič, šibam spat, se tipkamo jutri. Mi je kar čudno, ker moža ni. Sva ugotovila, da nisva bila kakšnih 6 let tako dolgo narazen(odkar sem končala faks). Maj, saj bo hitro petek.
Lahko noč.

< Sporočilo je popravil lenika -- 28.3.2007 22:15:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3349
   [Brisano sporočilo]
29.3.2007 7:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?