žmož
|
Ola čveke! Ma ste se razgovorile! Aktualna tema-vozički. Mi jih imamo pohno bajto. Ta "velikega imama od Chiccota (ne vem točnega naziva, in se mi tudi ne ljubi it pogledat ker je v avtu ), ga imam sicer še od ta večjega, je pa zakon-štirikolesnik z velikimi gumami, primeren tudi za malce zahtevnejši teren. Je pa težek za pop . Pol imamo marelo od tavečjega, ki je sicer v obupnem stanju in je uporabna le takrat, ko kaj delam v garaži ali zunej, pa tamalo fliknem noter, vsaketolko si sposodim od sestre Haucka (večinoma takrat, ko pridem na obisk, pa nimam vozička s seboj, pol si ga pač mal sposodim), danes pa gram kupit rdečo marelco tudi od Haucka. Kalina kar se tiče RA ti rada verjamem, da ni glih prijetno gledat to "seanso". Nas je do sedaj tudi imela dr. Zavrlova, ker je nadomeščala našo dr. Je res malček groba, pa grozno hitra in verjamem, da otroci tega ne marajo. Tudi meni je ful ostalo v spominu tisto, ko jo je tolkla po prstkih. No, zdaj imamo eno drugo, kakšna bo, bomo pa videli ob kontroli ob 1. letu. Še dobro, da so kontrole pri dr. na vsake 3-4 mesece, drgač se verjetno tudi jaz ne bi mogla več zadržat in bi kaj pripomnila. Ti pridno telovadi z Kalinco, pa bo še vse v redu. Sploh pa oni vidijo vsako najmanjšo nepravilnost, ki jo mi včasih še opazimo ne. Hranjenje - še tako zeloooo slabo jemo, če bi pa sama jedla, ne bi pršle nikamor. Dam ji koščke kruha, sadja... na mizico in jih tudi poje, vendar ji dajem le med obroki in ne ob "taglavnem" hranjenju. Nas je pa res pohno, ki bomo letos praznovale okroglo-ena je predlagala piknik, kar ni slaba ideja! Saj enkrat maja nam je Barbs obljubljala piknik ob Kolpi , bomo pa še enga naredile. Grem pripravljat kosilo, da ne bomo lačni ostali. P.S. Se hecam Barbs, rada bi te samo malo vzpodbudla, da se nam kaj javiš, če si pa mislila resno, pa toliko bolje .
|