Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 15:07:50
|
|
|
|
TiaSara
|
Mojsonček, jaz imam tudi tako marelo kot Aurora od BBY. Je kar O.K., čeprav je mi je čist jasno, zakaj sem dala toliko več za Jaguarja (imamo 4 kolesnika in smo super zadovoljni). Marelo imamo predvsem zaradi dopustov, da zavzame čim manj prostora v prtljažniku. Mi je pa všeč, ker gre naslon precej v leže in ker se naslon za noge premika (mi ga imamo še kar gor), pa nakupovalna košara tudi zelo prav pride. Pikicaa in Lenika, hvala za čestitke. Cofek - a se lahko igra v bideju in potem ni ves moker? Jaz se mu ne upam odpreti vode, pa je že sedaj ves navdušen nad njim. Mojca - takega klovnčka ima tudi Andraž in ga ima prav rad. Uporablja ga pa na oba načina - regularno, kot Mojči in alternativno, kot Matic . Pomivani stroj je pa tudi pri nas zakon, sem ga že dobila, ko je kar na vratca zlezel. Še dobro da ni ravno težko kategornik. Sicer pa sedaj berem o vzgoji, pa sem vsa zmedena, kaj lahko kaj ne smem... V glavnem bo pa nekaj treba, ker pri nas beseda NE skorajda nima pomena. Tako moram biti vedno zraven in ga odnašati stran od prepovedanih stvari, kot npr. štekarji, posodice za hrano in vodo od muc itd. Temu pa skoraj vedno sledi jok - obnaša se podobno kot sestrin dveletnik kaj šele bo! Imejte se!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 15:50:45
|
|
|
|
mojsoncek
|
TiaSara - imamo pa podoben okus, vsaj za vozicke . Vozicke bom sla pa definitivno se pogledat v zivo, preden se za kaj odlocim. Se slikice zadovoljnega uporabnika pomivalnega stroja: Saj drugace mu ne pustim, da se mi valja po vratih, ampak slikat ga je bilo pa treba .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 15:56:15
|
|
|
|
lenika
|
Tea, to je Maticev 5. zob, enke že ima.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 16:10:28
|
|
|
|
mojca75
|
Mojsonček mimogrede - maš lepo kuhnjo pa take ročke kot jaz, sam da moje so sijaj, tvoje pa mat, pa ko bom naslednič dala delat kuhinjo bodo moje tud mat (se manj vidi svinjarija ) Ja dans pa ful kle gor visim, a ste opazile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 17:01:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 21:37:07
|
|
|
|
zungi
|
ojla, kje ste čvekice?? Ni nobene na klepetu? Naj vam potem zaželim vsaj lahko nočko in miren spanec pa vašim angelčkom tud. Se jutri kaj "tipkamo".
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 21:37:41
|
|
|
|
cofek
|
tea - a mate Caddyja al Poneeja, sem si pa ogledovala tud "ta pravi" voziček (mislim da je 6WD), ker ko se zloži je itak manjši kot Speedy, ima pa večja kolesa - za premagovanje makadamskih poti (recimo za počitnice)...kaj pa vem no, te bom 1x res mogoče prosila - drugače pa kje pa si, se nič ne vidimo (čeprav res bolj malo pohajkujemo po mestu) - bi se lahko - dokler še mamo porodniško, ko bo kaj lepše vreme zmenile za kako kavico, a? mojca - ko se mi spravimo s twingotom ven sedita in tisti, ki ne vozi zadaj, spredaj je pa zložen voziček tiasara - v bideju se lahko igra zvečer tik pred kopanjem, ker ga pol itak preoblečemo, ker je res cel moker (vodo pa kar sam odpre). imate pa podobne probleme kot mi - stalno odnašanje od torovega prostora, skledo z vodo dam kar v tuš kabino, ker če ne...pomivalni stroj je tudi pri nas zelooo zanimiv (tudi košaro za pribor ven vleče), pa sesalec!!! lenika mislim, da je tea mislila glede izjem to, da ima Matic SPODNJE dvojke (najprej naj bi zrasle zgornje) ja, pa tale ura - spimo sicer res dlje, sam spat gre pa tudi kasneje - je tudi Ažbe prej hodil okrog osmih in sedaj seveda okrog devetih, pol je pa večer tko kratek , pa saj se bo naglihal (al pa mi) drugače sem pa mislila vprašat, če vaši majčki/ce že kaj poskušajo sami jest (ne kruha, sadja ampak kosilo) - z žlico al pa s prsti? ko je bil star 9M sem ene parkrat pustila, s tem da sem ga oblekla v eno kao palerino, pol pa nismo več prakticiral, ker se mi po pravici povedano ne da , pa bo treba spet...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 21:40:42
|
|
|
|
cofek
|
zungi evo ene smo skupi pisale....
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 21:52:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
Cer! mojca75 - ja mat rocaji so res zakon . cofek - pri nas skoraj da ne gre vec obrok mimo, da ne bi sam jedel . Je ratal obupen kar se tega tice (tudi tukaj se pozna, da je bikec). Ko se odloci, hoce jesti sam in mu za nic na svetu ne spravim v usta z zlico. Tako da mu vsaj tiste stvari, ki se jih da, narezem na koscke in jih sam nosti v usta (npr. meso, zelenjava, testenine, sadje). Ce pa je kaj takega, ker se ne da jesti drugace kot z zlico (kasice, juha ipd.) pa mu dam v roke se eno zlicko in mu vsake kvatre postim, da jo namoci v kroznik. Na koncu pa mu dam se kroznik, da lahko malo z zlico tolce po njem. In zanimivo, da vcasih prav lepo zajame z zlico in jo potem nese v usta (se najveckrat to dela s praznim jogurtovim lonckom). ura - se je kar hitro navadil, ker je bil danes ze cisto v svojem ritmu. Jutri gremo pa na izlet na Bled. Ima eno konferenco, midva bova sla pa zraven in bova malo setkala in lovila labode. lep nocko vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 21:57:58
|
|
|
|
zungi
|
IZVIRNO SPOROČILO: cofek zungi evo ene smo skupi pisale.... Hehehehe, no vsaj ena k je še pokonc - sm mislila, da so šle že vse spat s svojimi otročki. Mene pa še ni spanec zagrabu, pa kr mal bluzim tle po forumu . Ojoooj, k pomislim, da moram možu še kakšno srajco it zdele zlikat me pa kr mine . Pa ni druge, če ne bo revež jutr zgoraj brez v službi . Nč, najbolj da se kr lotim dela, dokler je še kaj volje. Bodi v cvetju in rožicah cofek, pa sladke sanje tebi in tvojim. NOČKO
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 22:09:03
|
|
|
|
cofek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zungi Bodi v cvetju in rožicah cofek, pa sladke sanje tebi in tvojim. NOČKO tnx,sam dons nisem v cvetju in rožicah, pač pa bolj v zemlji in gnoju - zgleda da je tak dan al kaj - sam jedla bi, pol se mi pa zdi da še mal pa itak ne bom mogla nič več obleč, pa pol bi sam jedla,...pa ful sem neki občutljiva...evo, sem mal zatežila , pa to ni bil moj namen... sem se spomnila še eno stvar, ki vas moram vprašat - a ste imele namen kupit sončna očala za ? po eni strani se mi zdi ful pametno zaradi očk in vpliva sonca, po drugi strani pa ne vem, če ne bo to stran vržen denar, ker zna bit, da Ažbe ne bo kaj preveč navdušen nad nošnjo očal - že zdaj si včasih kapo vleče dol
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 22:13:58
|
|
|
|
cofek
|
aja zungi - tudi tebi in tvojim sladko spanje in mirno noč
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 27.3.2007 23:22:37
|
|
|
|
pikicaa
|
Cofek midva sva ji kupila sončne očale. Hvala bogu tiste za jurja. Sva rekla, da probama. Če jih bo nosila bo pa dobila Chiccotove. Niti sekunde jih noče imet gor. Začne zganjat histerijo. Bomo pa še včasih probali, če jih bo sprejela. Pa še glede vozička. Mi imamo 6WD ampak je zelo težek, zato bova raje kupila Haucka. Lahko noč vsem.
< Sporočilo je popravil pikicaa -- 27.3.2007 23:24:02 >
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 7:19:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 8:09:28
|
|
|
|
lenika
|
Dobro jutro. Je kar trajalo, da sem se prebila skozi vse te poste. Ste bile pridne. Naš ati jedanes odšel na službeni seminar in se vrača v petek zvečer in tako bova 3 dni sama. Morje, naši imajo vikend v Umagu in bomo šli tam. Voda, jo obožuje. Avtomobili: imamo Opel astra karavan in clio. Ura, se je že navadil. Samostojno hranjenje mu zaenkrat še ne pustim, a bo počasi treba, čeprav bom potem 1 uro pucala za njim. Očala letos ne bomo kupovali, ker sigurno ne bi ostala na glavi. Upam, da bo te dni lepo vreme, da ne bova samo notri. Imejte se lepo.
< Sporočilo je popravil lenika -- 28.3.2007 8:10:20 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 8:11:35
|
|
|
|
zungi
|
dobro jutro vsem! Sončna očala: ja tudi jaz sem razmišljala, da nebi bilo slabo kakšna kupit vendar se bojim, da jih sploh ne bo prenesel. Je pa sigurno uredu, če ne pa rajši kapco s šiltkom - boljen nekaj kot nič kajne. Joj punce jaz si sploh ne predstavljam, da bi imela sedaj tak majhen avto. Še audi A4 limuzino smo prodali, ter smo kupili BMW serije 5 karavan. Velik, dolg in komot avto. Naš chicco je šel na mm v limuzino. Sedaj pa samo primem voziček in ga lepo "fliknem" v prtljažnik. Zobki: naš se slini kot da bi imel steklino, a o zobkih zaenkrat ne duha ne sluha . Jaz upam, da bo vsaj kakšen kaj kmalu vn pogledal. Kopanje: naš tudi 100 na uro uživa v banji, jaz ga kopam že kar v veliki kadi. Smo kupili tisto podlogo, ki tudi pokaže če je temperatura vode prevroča, pa še ne drsi mu, in se res lepo zabava s svojimi račkami. Morje: mi letos planiramo skok na Djerbo ali pa v Španijo, še nisem sigurna, ma mi je vseeno, samo da nekam gremo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 8:22:40
|
|
|
|
puncica
|
Hm čisto na hitro. Naš princ se je odločil da po četrti uri ne bo več spal v svoji posteljici pač pa pri mami in atiju, kjer je bol toplo. Smo po starem imamo še vedno samo dva zobka in kruha nekako sploh noče jest, če mu pa kej gor namažem pa kr ven pluva. Zdej pa me zanima, tiste ki jim dajete kruh a imajo že dost zob??????? marela: mi imamo eno levo iz spara smo super zadovoljni z njo bili že pri ta starejši, ima nastavljiv naklon in nogice kar mi je pri mareli zelo pomembno. Smo jo pa kupili predvsem za po mestu in za na morje, drugače po naših hribih ne moreš z drugačnim vozičkom kot veliki gumjasti kolesi. Imamo že od prve voziček Abc Design - FOcus ALu, ki je krasen, no vsaj mi smo zadovoljni. očala: jaz mu jih ne bom kupila saj pravijo da tako malim otrokom je bolje naredit senčko kot pa jih imet na soncu z očali, tavečja jih ni imela tamal pa tud ne za mene je to stran vržen denar. morje se še odločujemo, ker mamo problem bruhanja tako velike kot tamalega Zdej pa greva v LJ v službo da si še dopusta našopam do začetk maja, potem pa delat. UPam da mi ne bo bruhal, res me je ful strah in to pol pucat je tud kriza, pa otrok se ti dere. Mejte se
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 8:57:20
|
|
|
|
lenika
|
Puncica naš Matic je začel jesti kruh nekje okoli 8. meseca starosti, ko ni imel še nobenega zoba. Kar se tiče bruhanja, pa verjamem, da je neprijetno. Mi zaenkrat teh težav nimamo in upamo, da jih tudi ne bo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 9:03:36
|
|
|
|
Kalina
|
Sam na hitrco napisem pr stvari, se mi mudi v trgobvino. Ocala; mi je pediatrinja rekla, da ni dober, ker vec skode naredimo s tem kokr dobrga, ker znajo potem otroc skilit itd, tko da mi nebomo nc kupoval. Uceri smo bili v RA, PORAZ!!! Tamala je fuuul jokala, dr jo je mal da ne tepla, tko je bla groba do nje, Kalinca je bla vijolcna od joka, je rekla da smo grozni, sploh rokice, da ma cist zakrcene, da nezna lepo sprostit prste in dlani, in jo je pol tm tolkla po rokicah, reees, brat me je pelu in je sel z mano notr, in je na skrivaj snemu po mobitelu, je reku da jo bo dal na tv, hehe, tolk je bil jezen in razburjen, sej pol se je umiru, no tko, skratka smo ful grozni, jst sm bla cel dan cist zalostna in jezna Laufam, se beremo kasneje.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 9:24:39
|
|
|
|
mojca75
|
kalina ne sekiraj se - to je stil komunikacije in dela od Zavrlove, sej moj mož je po drugi seansi tud skor znoru sam ona ipak hoče sam dobr, ampak pač ma tak stil. ne ne nisva v sorodu, da jo zko zagovarjam, tud jaz mam zadnji izvid tak k da imam na pol debilnega otroka, ampak,... whatever ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 9:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 9:32:03
|
|
|
|
mojca75
|
no pa še mal, čakam en obisk pa ga (no nje) kar ni in ni! Ura - smo že skoraj na starem ritmi - zjutraj sedaj spi do cca 7.45 , zvečer pa gre spat ob cca 20.15-20.30! pa 2x po 0,5-1h vmes! sama jest z žlico,.... , pa mi ne bomo na 2 dni belili!!!!! zaenkrat še ne, bo pa do jeseni treba twingo - carski dokler si sam! men je za otroke imet najbolj carski Berlingo, od kar ga imamo se lahk vsakič preselimo, zdej pa še trugo (opa strešni kouček) nabavimo pa smo zmagal, jabrž lahk cel stanvanje preselimo nič, grem si še eno narest, sm bl mal spala, sem mela čvekalni večer , sosedo na obisku!!!!!! to je mega!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 9:45:13
|
|
|
|
Kalina
|
mojca75 nemore zenska imet tak stil, da MALTRETIRA otroka, jst nevem kao ravna z vasim, ampak naso je ucer prov udarjala po rokicah, imam posneto!! tolkla jo je tudi po trebuscku, kao neki kazala, in je tamala valda bruhnla Mislim haaalo, to ni noben stil dela, ker s tem samom slabo dela, Kalina je se 1h hlipala in vzdihovala in se stiskala k meni, sej bo otrok mel travme uff bi zdej klela. Vse se da lepo in na miren nacin, cudno da na NFTH nikol ne joka, pa hodmo 1x na teden. Mislim ta Zavrlova je za . Res!
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 28.3.2007 10:18:11
|
|
|
|
maya2
|
pozdravljene! me smo že z nfth, smo ble pohvaljene kooooooooooooončn, se zdaj kao dobro vsede v obe smeri.... ostalo pa seveda še daleč od tega... nikakor ne še na nogice, bo še trajalo, je ne smemo nič postavljat jo bomo še mal nosil, še dober da ni tko zlo težka.... voziček: mi imamo tudi Peg Perego, isto kot Auroraa, pol pa šetamo tkle okol pa se nam še ena z istim pridruži (samo v drugi barvi) .... smo že razmišljale da bi se dal s kakšno reklamo mal zaslužit spanje: zjutraj potegne do 7:30, gremo pa zvečer kasnej Mojca75: mogoče bi lahko zamenjala samo ročaje, če ti niso všeč Kalina: kaj pa če bi šli drugam v RA? ojej se je zbudila nadaljujem kasneje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 10:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?