Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: tt79 Men pa dans ne bo treba nč kuhat, je Lara prejle ko sem čekirala kaj ste napisale bla sumljivo tiho, pa sem šla pogledat, pa je že pol šparovga kataloga pojedla Pri nas je tudi šparov katalog zakon. Niti hoferjev, niti rutarjev nista tako dobra. Vedno kaže s prstkom točno na šparovega in rita in miga v stolčku, dokler ga ne dobi za (khm kao) prelistat. Lista pa z velikim veseljem in užitkom. No ja, kake pol strani na tri dni mu pustim, več pa ne upam. Je pa hit knjiga, velika slikanica z naslovom Rad imam živali - noter so fotografije pravih živali od vsepovsod. Zadnje dva dni mu je najljubši kakadu. Ga tako prelupčka in preboža, da se knjiga kar zalepi. Aja, še to, če katero zanima - naročili smo jo na sončkovi spletni strani in je res lepa, pregledna, zanimiva, pisana ... Glede toplic in namakanja v bazenu pa ... mislim, ne vem no, lih pretiravat pa res ni treba. Če samo pomislim -prednosti dobre rekreacije v vodi, pa razvoja motorike, sproščujočega in blagodejnega učinka vode, družbe mamice in atija, ki se z otročkom zabavata in čofotata.... prisotnost drugih ljudi - socializacija, komunikacija s svetom, deci gostega soka iz kozarčka tam, kjer vsi "taveliki" pijejo morda pa potem otrok sploh ne bi več pustili, da se plazijo in kotalijo po tleh, ker tal res ne moreš nikoli do čistega zribati, saj po njih hodijo tudi drugi, da ne govorim o obrokih raznih malih smeti, ki si jih naš raziskovalec privošči v tem času morda sploh nikoli več ne bi šla z vozičkom po travniku do reke, ker je na travi tudi kakšen kurji drek, ki se zalima na gromozanska kolesa in se tam posuši, ker ko prideva domov, ne morem takoj prat vozička..in potem morda po pomoti s hlačnico mal porajšplam tam okrog in v istih hlačam sedem na stol morda bom šla prav takoj našo ta srednjo mal okrog kepe ker ima v kotičku ustnic mali herpes in mu je , čeprav ve, da ni ravno priporočljivo in fajn, po pomoti, avtomatično in z dobrim namenom dala za polizat žlico sladoleda ne ne... jaz nimam živcev in volje za litanije o tem, kaj je škodljivo in kaj ne, ker če ne bi me že davno pobralo... tako smo pa še vsi tu - z vsemi otroki, ki so kar naprej po bazenih in ostalih beznicah vred
< Sporočilo je popravil Barbs -- 12.2.2007 16:29:21 >