cofek
|
tko, da se javim s tega kao dopusta...A. trenutno spi, oči je šel smučat za slabo urco, jaz pa visim na netu, ker itak ne morem nič drugega pametnega počet...ker smo se odpravili na "smučanje" v Slo in ker sem dobila te zpuščaje sem ponedeljek in torek zabila doma oz. okrog dohtarjev oz. dermatologov in smo se šele včeraj pop. oz. proti večeru vrnili na dopust...vam rajši niti ne omenim, da to sploh ne zgleda kot kak dopust, ker mam čist vse pokvarjeno - vreme se je skisalo, ne morem na masažo, v bazen, smučat pa nekako nimam volje - se mi zdi da ne smem pretiravat s športom, da ne bo še slabše...in zdaj naj se tolažim, da nimam garij ponoči sem mislila da se bom čist skraspala, spat pa itak nisem mogla...sicer gre že na bolje, ugotovili pa itak niso kaj ta zadeva RES je - kar nekaj ugibajo od nevrodermatitisa, pa do reakcije po piki neke žuželke al pa insekta - th. je pa itak ista za to, pa naj se bolezen imenuje tko al pa drugače... joj, sem zatežila... vam pa še nisem povedala, da tudi mi nismo več brezzobi - se nam spodaj svetita dva zobeka...nekaj sicer kolenčka, vendar se mi zdi, da bo prej shodil...prehlad se ponavlja in se ga sploh ne mormo znebit - bomo nabrž počasi začel tudi mi pit ehinacejo...tudi pri nas je aktualna mama, pa amam, pa dvomim, če šteka kaj govori..živijo damo, če smo pri volji, bravo, bravo (sicer je pokazal da zna) zadnje čase sploh ne...usede se sam, vstane tudi...prst pa še vedno sesa...statistika pa v ponedeljek, ko imamo sistematskega... barbs pri vas je pa res lepo - sploh ne rabite hodi na dopust, ne?! mari super...pa tko fajn si vse splanirala...čeprav roko na srce, si ne predstavljam, da bi mela 2 tako majhna pikeca naenkrat...ampak s tvojo organizacijo - sem prepričana - ne bo problemov. drugače sem pa tudi jaz že razmišljala o novem vozičku, sam kaj, ko mene ne mika kaka paktična marela, pač pa Stokke, ki sem si ga ogledovala že med nosečnostjo, pa smo sa pol odolčili za Quinnyja, ker "bom hodili v hribe, Stokke pa je mestni voziček"...si lahko mislite koliko smo po hribih z vozičkom...pa zdaj ga ima še ena v Trbovljah in se mi kar sline pocedijo, ko jo vidim zdej sem pa RES zatežila - v glavnem vse, ki iščete službo upam ,da najdete primeno, bolančki pozdravite se... lp,t p.s. kaj pa je s temi smeški?
< Sporočilo je popravil cofek -- 7.2.2007 16:02:06 >
|