tt79
|
Laura111 večina majčkov je plavalni tečaj že dala čez in preživela Če bi na vse stvari gledali s take perspektive kot gledaš ti, bi bilo bolje, da damo naše v ene sterilne komore in naj tam preživijo, če jim bo uspelo , tako da pikicaa le pogumno na tečaj boš videla kako bo super , pa mislim, da boš tudi napredek pri otroku kmalu zaznala, no vsaj jaz sem ga, morda tudi zato, ker je bila lara stara komaj 4 mesece, ko sva začeli s plavanjem. Drugače pa sva z tatijem že dala čez akcijo Odstranimo preteče nevarnosti V kuhinji sva z predalov odsranila ročaje, ker si je Lara že 2x prste priprla , razstavila sva klubsko mizico, ker ima ostre robove, pospravla vaze na dosegu rok, ki se lahko razbiojejo...Ostajajo radijski stolp, DVD player, videorekorder...morda preživijo V glavnem Lara se je v treh dneh naučila plazit, sama vstajat ob omarah, foteljih, stolih...tako da za takale pisarjenja ne bo več prav veliko časa. No zdaj pa še dve pohvali: 1. Lara že sama je zajtrk. Na koruzni kruh ji namažem maslo ali kakšen sirni namaz, kruh ji narežem na male koščke razporedim po krožniku in ona si jih jemlje in je. 2. Po dolgem času končno spimo!!! Vse mamice , ki imate težave s spanjem vaših otrok, vam priporočam da si preberete in se potem tudi držite navodil iz knjige SPI DETE, SPI, avtorja dr. Eduarda Estvilla. Midva sva jo skupaj prebrala, začela po njej delati pred 10 dnevi in zdaj že 2 noči prespimo celo noč No, prej smo se 3 mesece prebujal na pol ure in je zaspala komaj, ko naj je izsilila in prišla v najino postlo. Lahhko pa vam povem da vam bo sigurno nekaj noči ful grozno, tut men je blo in me je moj kar ene parkrat zadržat na postli, da nisem šla Lare dvignt, zdaj pa imamo mirne noči Poskusite, morda uspe tudi vam.
|