Barbs
|
Živjo ženske , je bilo prej na radiu, da danes vreme ne bo obremenilno vplivalo name, zato sem rekla, da se malo oglasim Nina, normlano, prave teme je treba, da kaj več napišem .... mal sem že sitna in stara, pa polno bajto imam raznih svojih in drugih otrok, pa našo malo dojenčico kužico (no ja, zdaj ni več tok mala, ima že tri mesece - saj vam sploh nisem povedala še, da smo dobili Bibo, verjetno) ...pa ne sfolgam vsak dan poročat, kolikokrat je Aleks prdnil Danes sem pa vsa ponosna, ker se je mladi mož končno ozobil. Desni spodnji rižek se je prebil na plano Tako, da je bojazen, ki me je glodala že nekaj časa, namreč, da bo Aleks edini otrok v zgodovini človeštva, ki nikoli ne bo imel niti enega zoba, rešena. Zdaj ga kar naprej dražim in mu nagajam, da kriči ali pa da se smeje, potem pa mu tečno kukam v usta in gledam to čudo Zdaj je revež zaspal na kavču, založen s tremi povštri, ker tudi v spanju miga in brca in ga ni več varno imet nikjer na samem.... Res pa je, da se tudi ob multi tomiju že sam pobere, ko sedi na tleh in ga šraufa, nato pa se mu izmuzne iz rok in ga zloži na trebuh.. Spet bom privlekla stajico , ker SPET niti na vece ne morem več... Sonceeee ja ja, Mojca , tako kot je Lenika napisala... že od osmih zjutraj je čisto jasno, zdaj samo čakam, da se mali škrat zudi, potem pa na lauf... Glede tega, da si se režala, ko si brala tisto o toplicah ti moram povedat, da sva se z mojim tudi rolala včeraj zvečer... Ker je rekel, da se mu je zdelo, da obstaja še kakšen razlog, da vedno tako navijam za toplice in masaže hrbtov...Drgač me je pa pokregal, da naj se ne usiram, naj raje peglam ta cajt, namesto da prepričujem prepričane No ja, peglala še nisem, ker pride mama na obisk, pa.... da bo imela kaj za počet, če bo slučajno dež p.s. pa še eno zeloooo lepo novico sem izvedela včeraj - še ena majčica bo poleg Mari, ki se je že izdala, že letos spet mamica Bravo punca