|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
8.5.2006 12:14:03   
Tina15
Pozdravček še od mene,
danes imela prvič CTG in sem morala vmes na eno tortico, pa pol nazaj še enkrat, ker otroček ni bil dovolj aktiven. Pa sem ji povedala, da se pri nas bolj popoldne začne dogajat. No, v drugo je bilo malo boljše, pa še vseeno G ni bla čist zadovoljna. Zdej imam ponovni CTG v sredo.
Sem pa dobila tudi napotnico za porodnišnico, za posvet glede načina poroda, ker je bil prvič CR zaradi nesorazmerja med mojo medenico in hčerkino glavico. Tudi naš drugi otročiček ni prav majhen, tako da se mi obeta CR. Pregled imam 17.5. in če bo CR, bo verjetno kej prej kot je moj PDP (26.5.)
Drugače sem pa kar ok, razen stalnega otrdevanja trebuha, pa obiskov wc-ja. V sredo se še zvečer s kolegicami dobim na eni pjači, da se še mal razbremenim. Pa tamali sva kupila kolo in zdej bo treba it ven na prvo vožnjo.
Lep dan vsem.
Tina

_____________________________


(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
8.5.2006 16:08:15   
lenika
Pozdravljene.

Sem prišla iz pregleda. Je rekla, da je maternični vrat sicer bolj zmehčan kot v četrtek, vendar pa sem še popolnoma zaprta in brez popadkov.
Jutri imam ponoven pregled v porodnišnici, pa bomo videli kaj bo.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
8.5.2006 16:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
8.5.2006 22:08:38   
MiaSophia
Pozdravljene nečveke user posted image

Zgleda, da so vplivi polne lune že tukaj med nami, ker nismo nič kaj klepetaveuser posted image
Mene je danes kar ene parkrat fajn zategnalo v desni nogi oziroma v desnem kolku...Kot ena išias bolečina (ugibam), pa sem dobila info, da je to zaradi raztezanja mojega sp. dela...user posted image
Zanimivo mi je to, da bolj ko se bližam porodu, bolj se ljudje nagibajo k napovedim, da bom rodila user posted image , medtem ko je bilo prej skoraj vso ljudstvo na user posted image strani...Bomo videli. Baje da zato, ker imam tako lepo kožo, pa tudi pegice so bolj izrazite, blablabla...
Torej bom tudi jaz bolj redkobesedna danes...Lepe sanje želim, majčice


_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
8.5.2006 22:42:49   
tt79
Ker še ni prišel čas za spanje, še mal čekiram, pa statistiko gledam in sem ugotovila, da se maya2 še danes ni nč javla-očitno ji je tista hoja v hrib kaj pomagala, pa tut od mari71 ne duha ne sluha....user posted image user posted image user posted image

Očitno se že kje cartajo s svojimiuser posted image

mene pa dans že cel dan nekaj špika v nožnici, kot bi mi nekdo v mehko tkivo spodaj iglo porival, potem se to neha, pa spet...piči me ene petkrat, pa tri ure nič pa spetuser posted image A so to kao lažni popadki?user posted image user posted image user posted image

Sej vem da dans same neumnosti sprašujem, ampak to je tko ko je človk prvič nosečuser posted image , drugič bo že boljš...
No zdej grem pa mal še k TV-ju, pa mojgauser posted image pocartat...mogoče bi lahk še kej "potelovadila" v postliuser posted image user posted image , da bi našo bejbo mal predramla, da bi se odločla vn pridet....user posted image

Ti matr, dans mi grejo pa same bedarije po glavi...ajd fajn spite!!!!

Nočko od Teje

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 7:46:55   
TiaSara
Dobro jutro!

Danes sem pa super spala user posted image user posted image user posted image . Saj hvala bogu, sem mogla za včeraj not prinest. Ko sem se zbujala za nočne obiske WC-ja, sem opazila, da mi trebuh kar precej otrdeva, ampak sem to očitno prav lepo prespalauser posted image .

Pikicaa a ti misliš tudi prehitevatuser posted image  ja no , saj, jaz sem tudi že nestrpna, pa moj user posted image  tudi. Pa Teja tudi - očitno, ko ji grejo take misli po glaviuser posted image .

Aurora in Lenika, no saj gredo stvari v pravo smer. Še malo pa bo.

MiaSophia, glede nečvekanja, pa mislim, da je vzrok tudi to, da nas je vedno manj. In če pomisliš, da ni Barbs in Punčice, se to že zelooo pozna. Ampak kar naj uživajo s svojimi zakladki. Saj me bomo tudi, ko pridemo do njih.

Jaz imam za danes v planu bolj notranja dela (strateško planiranjeuser posted image ). Bom pripravila torbo za v porodnišnico, pa zavese za v otroško sobo dobimo, nekaj mislim narisati na okno v otroško sobico... Koliko pa bo, bomo pa videli.

Teja, mene pa kar user posted image  brca dol v te boleče predele. In prav neprijetno zaboli. Morda pa je to res kaj s popadki povezano, saj imamo pri nas paniko ravno takrat, ko se ta spodnji predel močno razboli. Potem se pridruži še bolečina v križu, pa pogosto otrdevanje trebuha. Sicer pa so nam v šoli rekli, da menda vsaka user posted image  po svoje čuti popadke. Boš potem povedala, če je bilo to to.

Aurora a ti kaj čutiš, da imaš user posted image  že tako nizko? In na kakšen način?

Lepo bodite!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   [Brisano sporočilo]
9.5.2006 8:12:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 8:32:06   
lenika
Dobro jutro majčice.

Jaz sem še vedno tukaj in čakam, da bo ura 12, da grem v porodnišnico na pregled. Pa saj vem že v naprej, da se od včeraj kaj bistveno ni moglo spremenit, sicer bomo pa videli, upajmo na najboljše.

Kar se tiče spanja ponoči, sem jaz spala še kar, no ja vmes so bili pač obvezni 3 postanki na wc-ju.

Maya2 in Mari71 se nič ne javita, tako, da jaz tudi mislim, da že cartata. Sedaj vidim, da sem jaz prva na seznamu in upam tudi, da bo res tako.

Ja nič, lepo preživite dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 9:08:25   
mammika
Ojla, evo jaz sem tudi še v enem kosu, čeprav imam vsak dan filing da ne prav dolgo. Me je pa kar panika mal, čeprav sem že rodila, si ne morem pomagat. Spim skoraj nič ne, problem z rokami in to vsako noč, tko kot bi mi zaspale in potem moram vstat se sprehodit mal potelovadit z zapestji in je ok, čez pol ure pa jovo na novo.

No ja sej bo kmal konc, pa bo. Povejte mi kako boste rodile? Naravno al epiduralno?

Lep pozdrav vsem pa se tipkamo
 


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 9:13:36   
mammika
Še nekaj me zanima... kam se potem preselimo na kater forum. da ne bom pol brskala pa iskala ko vas bom hotela pozravit...??


LP

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 9:15:06   
lenika
Jaz bom rodila naravno, potem se pa preselimo na forum Starši čvekamo.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 9:20:57   
MarijaPo
Jaz bom upam rodila epiduralno. To si zelo zelo zelim, upam da eva ne bo kako cudno obrnjena, al pa da bom imela prenizek pritisk.

Sicer sem pa danes kar v redu, sem mnogo bolje spala in sem zato dobre volje.

Ne dajte se punce, saj je se cisto malo! user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 10:02:11   
mojsoncek
Pozdravcek se od mene!

Vceraj po pregledu sem bila cisto zmedena in prav brez "moci", da bi vam se kaj napisala. Mi je mozek potem zamotil misli s tem, da sva si pogledala dva filma.

No na pregledu ni bilo nic posebnega... na ctg-ju se je ujel en popadek, odprta nisem se nic, dete (se vedno) ritko spodaj in bucko zgoraj, tehta cca. 3190 g. V materinsko knjizico mi je G napisla za sredo za sprejem v porodnisnico. Do tukaj je vse lepo in prav. Kar me je "vrglo s tira" je to, da mi je povedala, da lahko, da me bodo poslali domov in rekli naj pridem nazaj ko se bo zacelo kaj dogajati. Pa se to, da lahko, da bodo hoteli v porodnisnici malo eksperimentirati in se ne bodo kar takoj strinjali s CR. Skratka priporocilo moje G je CR (zaradi velikosti glavice in lege glede na mojo drobno postavo), kaj bodo pa v porodnisnici naredili pa je njihova stvar. Kaj pa moja psihicna priprava na taksen ali drugacen porod??? Komaj sem se navadila na idejo, da bom imela CR, pa je spet vse v zraku. Joj, res sem cisto zmedena!

Pocutje danes je se vedno malo mlacno in nekako pod vtisi vcerajsnjega dne. Se mi zdi, da bo sel danasnji dan spet mimo mene, ker se mi ne bo lustalo nic.

Grem skuhat kafe, ki ga danes ne bom mogla spit na balkonu na soncku. Vas pridem se kasnej malo precekirat... pa pa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 10:17:07   
mojca75
Ojla vse ki še vstrajate v enem kosu, jest tud še kar...user posted image
Spanje, vsako noč slabše, danes vegetirala od 1h do 4h zjutraj, ob 7h vstala, ker je šel moj v službo! ob 3h sem šla gledat TV, pa na 50 programih nisem našla nič pametnega...

telefonska statistika od 7h do 10h - oči klical 2x, mami 1x, plus 2 kolegici. še mal pa bom kupila uno slušalko za na uho...user posted image  da nam rabila držat. Ko bom "velika" sigurno ne bom telefonist!

Ja rodit nameravam z epiduralno, glede na dipotrijo imam tudi medicinsko indikacijo, upam da bo prijela,... če se pa kej zakomplicira pa ???

Dete je danes bolj mirno, izcedka pa nobenega več (no rjavega)... zdej pa čakam, kaj bodo jutri rekli, danes bom bolj počivala, da se kaj ne začne do večera ko sem sama, no moj ni takoj zraven...
Ah ja... pozajtrkovala sem, zdej pa eno kavico, pol pa po časopis, pol pa lenarjenje... moram pogledat če mamo kak dobr film ....

se še beremo... uživajte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 11:00:56   
Nataša31
Ojla majčice!

Zdaj pa res prihaja naš čas....Jest sem že čisto 'gotova'. Skoz me neki špika, zaprta sem kot user posted image , križ me boli, pa kolki in medenične kosti?!?!skratka in moj PDP naj bi bil šele 25.maja?!?!user posted image Kako pa naj zdžim do takrat?
Nič ne bo iz tega, glede na to da imam jutri pregled ob 9h, pa da mojo G nadomešča dr4ug G se bojim da bomo šli kar jutri rodit. bogve kok sem že odprta, če sem bila teden nazaj 2 prsta....
Upam, da bom rodila z epiduralno. Tukaj ne Jesenicah je zastojn, je pa tako da če prideš glih ponoči pa če so zasedeni jo lahko ne dobiš...Prav iz tega razloga me je moja g naročila rodit 15.5. zjutraj, sej pravim ne vem pa, če bomo zdržali.
Me pa že kar malo panika daje. Ne zaradi poroda, ampak kako bo potem z tamalim. Pa dojenje, kopanje, spanje, krčki....Malo prebiram aprilke pa me kar takšen čuden občutek tesnobice udari glede na to da je prvičuser posted image  kako pa ve?Vas že kaj 'daje'?
Aja, pa še polna luna je v soboto punce!!!!Začne se ob okoli pol devetih zjutraj, me prav zanima koliko nas bo spravila v porodnišnice predčasnouser posted image !
no pridne bodite, držim pesti za vse nas. Pa da se še te tedne malo naspimo, ker potem bo žurkauser posted image !
lp
Taška

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 11:32:29   
pikicaa
OJLA

Sem še v enem kosu. Spet sem bila na CTG-ju. Pokazalo je nekaj blagih popadkov.Če sem že kaj odprta niso nič pregledali. Kontrolo imam čez en teden. G pa mi je rekla, da bom verjetno prej rodila glede na včerajšnji CTG. Upam da bo res kar so mi napovedali.

Tudi mene vsi kar naprej klicarijo in pošiljajo SMS-e Če se že kaj dogaja user posted image .To mi bo res požrlo vse moje živce.

Moj user posted image  gre po službi še na seminar, jaz pa bom spet sama doma čakala če se bo kaj začelo user posted image user posted image . Najraje se kaj zgodi če si sam.

Vse ki ste že na vrsti pa držim pesti, da se bo začelo kaj dogajat.

Lepo se imejte in se še pišemo.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 15:04:29   
aljča
Ojla majčice!!

Pa da se vam še jaz malo oglasim, da veste kako je pri meni.
Danes sem imela ponovni pregled pri g. V četrtek grem na CTG in pa amnioskopijo. Bomo vidli kaj se bo dalo zmenit z g v bolnici. Po tem da me že fajn cuka in vleče na dol...in boli vse ko 100 user posted image si želim v četrtek rešenja.Odpiram se lepo, mali je že umirjen in samo čaka tisti pravi moment.Moja g pa mi je dala zeleno luč za rodit tko da bomo videli kako bo v četrtek. Upam, da nama uspe in bo najina želja uslišana.
Vsem vam, ki še čakate pa vam želim vse najlepš brez bolečin in pa veliko crklanja ko boste sončke držale v rokah.

Se vam javim tkoj ko bo možno.
L.p.Aljčauser posted image user posted image

_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 15:37:52   
Barbs
Punce moje,

vas berem vsake tolk za par minut in navijam za vas!user posted image user posted image Dajte hitro, da se preselimo potem na sosednji forum - jaz brez vas ne gremuser posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 16:17:42   
lenika
Pozdravljene.

Mi smo nazaj iz pregleda. Zaenkrat še nič ne kaže, naslednji pregled pa imamo zopet v četrtek.

Lepo se imejte in se tipkamo jutri.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 16:54:29   
mojca75
nič... prestavljam se iz fotelja in izpred TVja za računalnik in net... pa spet nazaj, ljubi se mi nič... sploh je pa dan takšen!

Upam da bo jutri na pregledu kaj "novega in zanimivega" .... jutri je PDP!!!!!!!!!


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 18:27:44   
maya2
user posted image user posted image user posted image user posted image Narava nama je KARIN dala sva očka in mamica postala sedaj težji smo za 3200g in višji za 50 cm
LP,Srečni OČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 19:00:24   
pikicaa
maya2 user posted image user posted image user posted image  čestitke ob rojstvu hčerkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sevesda čestitke tudi tebi očkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 19:12:16   
F*S*M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo mami in očka


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 19:29:28   
mojsoncek
user posted image user posted image user posted image

Cestitke maya2 za malo pikico.
Veliko veselja in ljubezni vsem skupaj!

-------------------------------------------------

No, pa imamo vsaj eno lepo novicko na ta cuden in "depresiven" dan. Jaz sem danes malo mucenisko nastrojena sama do sebe. Cel dan sem brskala po net-u glede poroda pri medenicni vstavi in sem ze cisto zblojena. Ampak si ne morem pomagat, ker me res zanima kaj vse lahko pricakujem.

lenika in mojca75 upam, da se bo zacelo kmalu kaj dogajati!!!

Ja nic, se grem malo pustit razvajat, ker bi znala biti danasnja noc zadnja, ki jo bova z mozekom prezivela sama user posted image .
Skratka, jutri zjutraj grem v porodnisnico, pa bomo videli kaj bodo naredili z mano. Ce me obdrzijo vam ze sporocim ali smo dobili user posted image  ali user posted image , ce pa me bodo poslali domov, vam bom pa porocala, kaj in zakaj so se odlocili, da me posljejo domov.

Punce drzte se! Pa pa

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 19:58:18   
pikicaa
mojsoncek veliko sreče jutri in sporoči kako se bo izteklo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




katero ime vam je lepše?
nika23



Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)


Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!