|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.5.2006 21:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 21:15:41   
lenika
Maya2 iskrene čestitke ob rojstvu, sem si kar mislila, da si postala mamica, ko se nisi nič oglasila.user posted image user posted image

Mojsonček vso srečo jutri.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 21:28:04   
mammika
Še od mene še od mene čestitke,
ostale pa dobr opravte če bo kašna že šibala v rim

pappauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
9.5.2006 22:43:49   
MiaSophia
Čeer.


Čestitke Mayi2, atiju in Karin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
----------------------------------------------
Danes sem prvič v svoji nosečnosti preživela dan noteruser posted image Ob sedmih nisem več zdržala, sem klicala frendico, je prišla pome in sva se šli malo zluftatuser posted image .
Dopoldne sem pekla rogljičke, pa nardila kruhovo štruco za v skrinjo, pa kr neki...Sem malo cvikala it ven, ker je kar nekaj dogajalo v mojem sp. delu, no, okoli popka nekjeuser posted image
Popoldne sem celo zaspala pred tv...Pol sem pa še dve okni spucala, čeprav naj ne bi smela in je to opravilo bilo rezervirano, ehhhh...Seveda sem potem poslušala user posted image
Komaj čakam jutrišnji ctg, greva z dragim, me prav zanima kaj bo G rekel...

Porod: naraven

Telefoni: joj, kak so eni tečno no! Madona, to se moreš kar oglasit, če ne je že panika, ja, smo že mislil da si šla...Halo, ja preden grem, vas bom vseee poklicala, da boste ja ne vem kaj user posted image DEEEMET!!!!! Ja, takle pride no, kaj češ..Je pa vseen lepo, da ne pozabijo na nas, a ne?

Polna luna: hm, ja, imam PDP točno na polno lunico in me prav zanima, če bo kaj vplivalauser posted image Zagotovo boste izvedele user posted image

Glede panike po porodu: zaenkrat me nič ne skrbi. Poudarek na zaenkrat user posted image user posted image

Nabavila sem solno lučko, da bo zraven zibelke, ker je takšna lepa svetloba, pa še fajne so mi te lučkeuser posted image

Kakšne copate boste nesle s seboj rodit???

Punce moje, lepo spite user posted image


< Sporočilo je popravil MiaSophia -- 9.5.2006 22:46:15 >


_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 7:15:26   
mojca75
Jutro....

Maya2 čestitke user posted image user posted image user posted image ...

no če pogledam seznam sem počasi na vrsti user posted image  , ja danes je PDP! Sej sem rekla sam skočim pogledat če je kej nouga pol pa v Postojno! punce držte pesti (na rokah in nogah) da sem vsaj odprta, k če mi rečejo da spet ni nič... pol ne vem kaj bo!

Če druzga ne se mi bo danes od telefonov zmešal user posted image  (ane MiaSophia), sej lepo da me pokličejo, ampak vsak dan... in dons k je rok, bodo navalili, GARANTuser posted image
Straši bodo itak zvedli da so naju al obdržal al da sva šla not al kakorkoli bo že naneslo, za ostale pa pol dneva gor al pa dol? a? Ma sej pretiravam, sej sem vesela če me kdo pokliče sam k skoz vstajam po telefon, ... si ga bom privezala nase !
Včeri je bil res en tečen dan, pa še sama sem bila cel dan, in sem tud očita shecala zvečer ob 6h da me je prišel iskat, sem šla si kupit še en modrc za dojenje. sej je ful bil vesel da me taksira! Tud on ni mel kje delat!user posted image
A mimpgrede tiste iz LJ, v BTCju v Mulerji jih majo (modrce za dojit), 100% bombaž, men se zdi super, so samo beli ampak lepo prime, ni sicer čipkast je pa 2100 sit (za zadnja dva sem dala pa 7.500 za enega!). Mi je povedala soseda k se že 5 tednov carta s svojo princesko!
Copati - ma sem si za ziher vzela ene take s trdim podplatom za nataknit... kaj pa vem sej baje jih ne rabim, sam ??? če ne bodo pa pol za doma!

Polna luna: je če gauser posted image prej ne spravimo ven, pa upam da ga bomo takat!user posted image user posted image  ko bo mel najbrž že 4,5 kg!user posted image

Punce vsem en user posted image , in če se do 13h ne javim sem najbrž ostala not user posted image user posted image user posted image  - me ni še nič strah!

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   [Brisano sporočilo]
10.5.2006 7:58:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 8:19:08   
lenika
Dobro jutro.

Pri nas še vedno nič. Jutri imam spet CTG in pregled in resnično upam, da se bo začelo kaj dogajat, ker to čakanje me pa že ubija. Včeraj je rodila moja prijateljica, ki je imela rok 15.5., jaz pa še kar nič.

Mojca75 po seznamčku sem še jaz na vrsti pred teboj user posted image . Želim ti, da ostaneš notri in čimprej cartaš.

Auroraa jaz sem se za naraven porod odločila iz istega razloga kot ti, pač nisem še nikoli rodila in se mi niti sanja ne kakšna bolečina je to. Saj verjetno je bolje, da prej ne vem, a ne? user posted image user posted image

Kar se tiče strahu, se mi zdi, da ga je vse manj, ker si resnično želim, da bi bilo že enkrat tega mučenja in čakanja konec.

Lepo se imejte in resnično upam, da se ne bom kmalu tukaj gor sama pogovarjala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 8:22:29   
TiaSara
Maya2 čestitke za malo Karin, pa seveda čestitke tudi očkatu in hvala, da nas je obvestiluser posted image user posted image user posted image user posted image .
 
Ostale smo pa vse kar precej na trnih. Sploh tiste, ki imate PDP že tako blizu. Saj bo, nobeden še ni not ostal user posted image user posted image user posted image . Meni je lahko govort, ker še nisem tam, pa vseeno sem tako pozorna na ta otrdevanja in na vsako novo bolečino... No vsaj telefonskih klicev nimam toliko - še!
 
Včeraj je bil res en depresiven dan, upam, da bo danes kaj boljše. Sicer pa sem jaz spet nekaj cotkic dobila in jih moram danes označit in preprat. Se bom vsaj imela s čim zaposlitiuser posted image . Pa še eno slikco za na okno v otroško sobico bom narisala - sem se odločila za Simbo iz Levjega kralja.
 
Glede poroda in strahu - bi lahko kar prepisala od Aurore - čimbolj naraven, pa tudi strahu ni (morda sem samo neumna ker še ne vem kaj me čakauser posted image ). No ampak saj pravim, moj moto je, da še noben ni not ostal, ali kot je rekla ena gospa - "če je šu not, bo šu pa še ven"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image
 
Pa dobro, da ste začele govorit o copatih, jaz moram svoje še kupit, pa sem na to čisto pozabila. Če jih pa ne bom uspela kupit pravočasno, bom pa pač njihove imela.
 
Barbs, lepo da se oglasiš in da nas čakaš, da se skupaj preselimo na nov forum. Se že vse veselimo user posted image .

Hej, MarijaPo, kako pa je kaj s tvojimi sanjami? Včasih si imela skoraj vsak dan kakšno zanimivo zgodbico.

Sedaj pa držim pesti za vse, ki želite rodit, da se vam čim prej začne in za vse, ki imate danes preglede, da bodo le ti čim bolj uspešni. 

Vsem ostalim pa čim lepši dan (naj že malo sonček posije, da nam izboljša razpoloženje). 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 8:25:40   
TiaSara
Lenika, ne skrbi - nas je še kar precej, tako da še nekaj časa ne boš sama user posted image . Pa tako mislim, da bo kmalu konec. Tako ali drugače. Saj dosti več kot kakšen teden te pa ne bodo pustili čakati. Verjamem pa, da ti je vsak dan čakanja odveč. Naj ti bo malo v uteho, da sočustvujemo s tabo.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 8:32:41   
lenika
Hvala TiaSara.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 8:45:32   
MarijaPo
TiaSara - ja, sanje so se vedno prisotne, samo da so zdaj zaradi ze kak mesec dolge abstinence popolnoma eroticno. Torej, samo se seks se mi sanja, jaz pa ne morem vec seksat, ker me vse boli in se porod lahko sprozim. GROZA!!

Mojca - drzim ti pesti, da se kmalu zacne kaj dogajat, da bos vsaj imela mir. Pa nic se ne sekiraj, vse bo ok. :)

MojSoncek - zate pa srcno upam, da bos dobila to, kar si si zamislila, se mi zdi, da si najbolj nezna od nas tle na forumu in da te vsaka stvar cist dotolce. Ti se pripravi na najhujse - grozljive bolecine, kar koli bo pa pol drugega, bo pa lazje, ne daj se in srecno!!

Eva tako nori, da grem malo lezat (zakaj je moja Eva edina na svetu, ki se kar noce in noce niti malo umirit? kvecjemu vedno bolj divja ratuje)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 9:02:19   
lenika
MarijaPo, naj te potolažim, da se naš Matic tudi ni še čisto nič umiril, pa sem 3 dni čez rok. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 10:16:15   
tt79
Dobro jutro klepetulje...
Evo mene, pravkar sem se prikobacala iz posteljeuser posted image me je skor kap ko sem vidla da je ura že desetuser posted image Morem priznat, da si edino v takih trenutkih zaželim, da še nebi šla rodit, ker vem, da bom pol mela od spanja 20% manj kot imam zdajuser posted image Nad njim se res ne morem pritoževat, saj sem prespala več kot polovico nosečnosti...
Lenika še kar doma...upam, da ni tole kak sindrom pr nas na krajnskem in da ne bom tut js šla čez rok...user posted image ampak ti povem, da vsako jutro najprej čakam na inf. od tebe...
Marija Po čemu vzdržnost, prvošč si zdej, pol pa res ena dva mesca ne bo nč s sexomuser posted image Nam je rekla babica v materinski šoli takole: Ko začutte prve popadke, hiter k partnerju, en hiter in orgazmično učinkovut sex, šele nato v bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image baje, da ful dobro vpliva na porod...čeprav mi takrat res najbrž niti na kraj pameti ne bo ket takga pršl...
Maja2..user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da bom tut js kej kmal v rokah držala našo bejbo, ki se je v zadnjem tednu že ful umirila, morem kar štet njene gibe

Ok, zdej grem pa pod tuš, pa na kavo, pol pa k frizerju, da bom vsaj na prvih slikah z user posted image kolkr tolk zgledala....

Vse ostale pa dobr opravte na ctg-jih, pa tiste, ki si res noro želite, držim pesti, da ostanete notruser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 10:22:23   
Barbs
Punce, dobro jutro....user posted image  -

ta cajt, ko moj mali dremucka in posluša national geographicuser posted image user posted image  ( čez dan se trudim, da ni v čisti tišini in je "z nami".... ful dobro mu je in res lepo dremucka), vas pozdravim in polupčkam. No maya2 je " rešena" , vidim pa, da "stara garda" še kar vztraja.
Glede copat - jaz sem s sabo vzela natikače, kar take, usnjene, ki so poleti lahko tudi za zunaj in res so mi prav prišle. Ker sem se vsaki dve uri šla umivat v tuš kabino in je tam okoli vse mokro ( 4 smo uporabljale isto kopalnico) .. Cimra je imela bolnišnične, pa je bilo živo sranje, ker je vsakič prišla z mokrimi, pa če je še tako pazila...Tako da, od vseh "svojih" zadev, ki bi jih potencialno vzele s sabo, copati resnično prav pridejo. Ostalo sem imela kar njihovo in ni mi žal. Tudi vložki niso tako zelo slabi, kot ene stokajo, se čist da preživet; po dva si daš noter, pa je. Sicer mi je dragi prinesel iz sanolaborja te ta nove vir, ta zelene, ampak bi šlo tudi brez. Pa labelo mi je zelo prav prišel, sploh ta prvi dan - čista dehidracija in posledično izsušene uste ( ful je toplo v sobah), nogavic sploh nisem rabila, ker je kuhalo sto na uro. Pa hidratantna krema za obraz je nepogrešljiva....

Drugače pa - nisem  in the mood za nek popoln opis poteka poroda;bom kar neki nametala, une papirologije in klistiranja se mi ne da... je pa trajalo dlje kot sam porod... povem vam , da teorija o tem, da med popadki namenoma in čisto zares misliš na nekaj "drugega" zagotovo drži kot pribita. V bistvu sem se do doočene mere prav zabavala, kolikor se seveda da. Ne rečem, da ni bolečin, seveda so; in prav je , da vemo, ne tako kot jaz pri prvem porodu, ko mi je moja mama rekla "ah, to boli približno tako, kot kadar ne moreš kakat..." potem sem pa čisto zaprepadena mislila, da umiram, ker je pač bolelo neprimerno bolj...Ampak; treba je misliti tako, da čisto vse ženske boli, da vsak dan rodi ogromno žensk in da vse doživljajo podobno, pa da vse prenesejo te bolečine in da čisto vse povedo, da se jih takoj, ko zagledajo svoje user posted image  dobesedno ne spomnijo več. Res!

MarijaPO, meni so tako zelo pomagali zeleni travnički in morje, da kar verjet ne morem. Ko sem čutila, da prihaja popadek, sem si v mislih rekla : " ok, zdaj pa mal na travnik.... in sem razmišljala, kako "plavajo" marjetke, kadar piha veter... In trudila sem se, da sem zavestno sprostila spodnji del trebuha in res nisem bila pokrčena ! Rekla sem si, ampak dobesedno, v mislih " ti kar pridi popadek, vem da boliš, ampak boš kmalu nehal..." pri tem sem se ful zabavala na cajte in si dopovedovala, kok sem "ubrisana"... Potem sem se spomnila nekaterih naših debat, pa sanj MarijePo.... user posted image Moj dragi je rekel, da se mu je na cajte zdelo, da nisem lih ok, ker sem se kar neki režala vmes... Potem sva imela "zabavo", ker je spremljal popadke na ctgju.... "aha, je rekel.... zdaj bo, a ne..." Pa sem pokimala in predihala zadevo skupaj z mojimi mislimi.... Komentar : " uf, ta se je pa kot Triglav narisal!....." In jaz spet kimam.... Naslednji pride, moj komentar po koncu pa " ta je bil pa samo Pohorje.... a ne ...mal daljši, pa ne tok hud...." Oba sva se režala in naslednjih nekaj popadkov sva dala skozi veliko naših hribov in gora... No ja, ko je prišlo do Mount Everesta sem vedela, da je to to in tudi moj dragi je vedel, da bo to to...user posted image  In res - Pušenjak sploh ni uhitel pridivjati z drugega štuka, kjer je bil nadzorni še pred pol ure me je pogledal in neki duhovičil o tem, da gresta z dragim še na kafe jaz pa naj mal štrikam; ker ni pričakovl, da bo tako hitro... Ko sem začela intenzivno misliti na malega in na to, da želim čimprej, pa ko sem bila povsem sproščena spodaj in brez strahu pred naslednjim popadkom, je steklo kot namazano.... REs pomaga punce, mislite na to, ko boste "na mizi"....
Babica Tatjanauser posted image  si je komaj uhitela natakniti rokavičke, ko je Aleksa že katapultiralo ven - med enim samim popadkom za potiskanje . Kar celega, ne samo glavico najprejuser posted image user posted image user posted image  Babica je samo pogledala debelo, požrla slino pa rekla - o, saj je že tu... moj dragi je bil ves bled in nekaj momljal o tem, da je kar fajn...potem mu pa škarje kao niso delale, za popkovino prerezat - ampak to je že druga zgodbauser posted image  kot je posebna zgodba tudi ta, kako je na začetku moje porodne dogodivščine popravljal ctg v porodni sobiuser posted image  in zakaj bi dr. P želel imeti včasih namesto medicinskih pripomočkov kar kalašnikoveuser posted image user posted image  

Skratka, do pol šestih sem glumirala okrog po porodnem bloku brez vsega - popadkov, bolečin... samo čakanje, da kaj bo... Ob pol šestih mi je dr. P predrl mehur, ker sem bila že 6 cm odprta, pa nič popadkov. Ob šestih so se začeli rahli popadki, čez pol ure so mi dodali par kapljic umetnih, potem je bla akcija.... petnajst do osmih je bil pa Aleks venuser posted image Le eno uro in pol sem bila torej konkretno na travničkih in ob morjuuser posted image

Tolk za danes, sem kar zmatrana - nisem več vajena tok nakladat... Aleks pančka k polhec, obrazček je ves spokojen in miren, vsake toliko cajta na play back mal pocuza v spanjuuser posted image .... Ful sem srečnauser posted image

Pa še to - ne se bat, da ne bo mleka- jaz, stara mlekaricauser posted image  sem imela prve tri dni kar malo paniko... se mi je zdelo, da ni nič, le par kapljic - dejansko je blo tko - ko sva prišla domov, sem se napila kompotauser posted image ; pa je steklo - zdaj ga lahko izvažamo - mleko (kompot pa tudi)...Tako da, ne se bat, mleo bo.... sam ne obupat takoj, pa takoj dat umetno....tudi naše joškice rabijo cajt, da se uredijo po novem....user posted image

Držte se, punce,  pridem še kaj, ko me bo spet prijelo in ko bo cajtuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 10:43:18   
aljča
Barbs VOV zlo lepa zgodbica...jaz se kar user posted image ko vas berem ....komaj že čakam da se pri nas to zgodi. Lepo se cartite in uživite pa držte pesti za naslednje majčice, ki smo še kar na listi čakanja.
Naši Maji  pa še enkrat tukaj čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tko zdej grem pa mal ven. Jutri pa upam da v akcijo.
Čao Aljčauser posted image user posted image

_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 13:27:25   
mojca75
pa sem nazaj.... ampak smo vsaj pridelali en konkreten popadek. je reku dohtar da je otrok še visoko, ampak zdele me že pol ure kr zvija, sam me ne boli, sam otrdeva trebuh (tko kot tist kar je ctg narisal za popoadek).
ampak moj je šel v službo - do večera tako da bom kar počivala, jutri bom bolj divjaška k imam dragega doma, v petek morava pa itak bit zgodaj spet v Postojni!

Vsaj dogajaat se je začelo! Jupiiii....user posted image user posted image

No barbs lepo je bilo prebrat tvojo izkušnjo! Upam da bomo tudi mi hitro privekali na svet!

sex med popadkom... ne vem ne vem, ... ampak tud men se že sanja, po tri tedenski abstinenci pa vsaj še 6 tedenska je pred nami mam včasih res pohujšlive misli, raj ne razlagam mojemu user posted image ... kako bo pa zdržal!

No ja...Lenika in MarijaPo... naše dete se ni še kaj dosti umirilo, pa tud visoko je še ... res upam da se v petek odloči priti na svet, pa če mu tud mal pomagajo! Lenika .. upam da se bo tdui pri tebi začelo kaj dogajat, sem prec boljše volje k sem uno "ledeno goro" videla na ctg-ju!

se beremo! zunaj je tolk lep dan. jaz pa moram pogruntat kaj bom za kosilo jedla!?user posted image

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 14:09:40   
TiaSara
Majčica Mari je v petek 05.05.2006 ob 17.33 rodila Gašperja, 49 cm, 2.700g.


Takole, da bo še tu zabeleženo!

Pa seveda čestitke Mari za Gašperjauser posted image user posted image user posted image user posted image ! Saj tule smo že kar pogruntali zakaj se tako dolgo nič ne oglasiš user posted image   user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 14:14:51   
TiaSara
Barbs in Punčica - hvala za vajine porodne zgodbiceuser posted image user posted image . Sem pa že slišala to, da se moraš sprostit ob popadku, samo se bojim, če bo meni to uspelo, ker se čist avtomatsko zakrčim, če me kaj zaboli. No, bo že.

MarijaPo, ti se greš potem erotiko vsaj v sanjahuser posted image , pri nas je pa zadnji čas taka suša (sva oba z mislimi čist drugje).

Mojca user posted image user posted image  za popadek.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 14:27:58   
lenika
Mari 71 še tukaj čestitke user posted image .

Tt79 upam, da bom že po jutrijšnjem pregledu lahko napisala kaj bolj vzpodbudnega.
Barbs user posted image lepa porodna zgodba, sedaj pa samo uživajte.

Jaz sem bila v trgovini in s sodelavkami na kavi, sedaj sem se malo odpočila in zopet šibam ven na sonček, se malo sprehajat, da bi malo pospešila to dogajanje in bila jutri kot po čudežu že nekaj centimetrov odprta.

Lepo se imejte.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 15:47:40   
Mari71
Majčice (mamice in tiste še user posted image ), samo toliko, da vas vse lepo pozdravim.
Hvala za čestitke za Gašperja, vsaki posebej. Vam bom opisala zadeve bolj podrobno drugič, danes pa samo da vam povem, da držim pesti za vse majske preostale user posted image , da bo porod vsaj podoben mojemu (čas poroda: 1.45 minut). Imela sva najboljšo možno babico na svetu (Jožica Drame v LJ), naj vam jo angeli namenijo tudi tistim, ki boste rodile v LJ (in to pišem jaz, ki sem nameraval najprej v PO!!).

Doma smo od včeraj in se počutimo super. Gašper je za naju najlepši otrok na svetu, vsekakor pa največje darilo tega sveta. Drugače pa podobno kot pri Barbs - kar gledava ga in gledava in se ne moreva načuditi temu življenju. What a feeling!!!! 

Pozdravček, Mari

PS: Punčici sem sicer takoj po porodu poslala SMS, a glej ga zlomka, tudi ona je rodila isti dan kot jaz:) Čestitke Punčici še enkrat tukaj!
PPS: Barbs - Gašper vrača podrave Aleksu. Pa naj pove, če bo kaj zanimivega na NG. Mi zaenkrat poslušamo radio, TV pride (morda) na vrsto zvečer:) 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
10.5.2006 20:46:52   
tt79
Helou!

Men se pa dans ful dogaja, sem bla pr frizerju, zlikala sem en pralni stroj, bla na 3km sprehodu, zdejle pa sem še v četri štuk prtekla...user posted image Se je moj user posted image tolk smejal, ko je videl vse silne priprave in ko sem se zagnala po štengah navzgor...

Drugač me pa že cel dan neki špika spodajuser posted image , da ne govorim o tem, da se mi je trbuh vidno povesiluser posted image , pa še ko ležim na hrbtu ma trbuh tako čudno piramidasto oblikouser posted image ko bi vedla kaj to pomeni...drugače pa sem popoldan v trgovini srečala zdravnico, ki pri nas v bolnici daje epiduralno, pa sem se spomnla, da še nisem šla podpisat, da mi lahko dajo epiduralno, če bo prehudo...brez podpisa namreč ne dajo...user posted image

Drugače sem si pa danes ful sdja in zelenjave nabavla, da bom še zdejle mal v njemu uživala, ko pol ne bom moglauser posted image
Zdej grem pa še mal TV gledat, pa spat-lepo noč tut vsem vam,pa držim pesti, da se nam jutr kakšen novuser posted image pridruži!

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
11.5.2006 7:58:26   
cofek
user posted image Pozdravljene majčice še od mene!!!!

naj najprej čestitam vsem novopečenim mamicam, ki so rodile ta teden (se opravičujem, ampak še nisem uspela prebrat vsega foruma - ko pa tako pridno pišete).

zahvalila bi se za vse čestitke in dobre želje, ki ste mi jih poslale!user posted image

moja porodna zgodba se začne ob 1h zjutraj, ko sem šla na stranišče in ko končam nisem še glih končala - me stisne in upam, da to ni touser posted image user posted image user posted image . Ampak TO JE BILO TO - počil mi je mehur in začela je odtekat plodovnica!!! In pol user posted image  vržem auf, na hitro spokam še zadnje stvari za v bolnico in pol gremo v porodnišnico. Ko me sprejmejo dam vse stvari user posted image , da jih pelje domov, ker so bile mokre (aja, tiste, ki ugotavljate, če vam je včeraj odtekla voda - iz mojih izkušenj se zadeva sploh ne ustavi - kar teče in tudi taveliki vložki, ki jih imajo v porodni sobi ne pomagajo glih - no, ja vsaj meni niso). user posted image  pošljem domov, ker od začetka itak nima nič za delat - so me popisali, klistrirali, sem se stuširala, posedala na žogi (ker nisem bila skoraj nič odprta) in brala knjigo. No, do petih zjutraj sem imela že svoje popadke redno na 3 min, zato pokličem user posted image ,ki pa je peljal še user posted image na sprehod. AMPAK - ko user posted image  pride, se mi popadki umirijo in niso več redni, okrog 6h se pa spet začne. Takrat pride že G (sem imela ful srečo, ker je bil moj G dežuren čez praznike), me pregelda in ugotovi, da še nisem glih odprta in se odloči da me priklopijo na umetne popadke. Najprej pa so me dali še na CTG. In ko so se risali popadki, se user posted image  postavi pred CTG, prekriža roke na prsih in ko ugotovi mehanizem naprave, me pri prihjajočem popadku vpraše če zdaj pa bo in ko pokimam pravi "zdaj pa pričakujem rekord" - jaz pa nmesto, da bi zadevo predihavala se začnem ful smejati. Ob 7h so me priklopili na infuzijo z umetnimi popadki - do nekaj čez 9 je še kar šlo, pol sem pa mislila, da me bo kar pobralo (sem imela popadke na ful na 1-2min) pa še pregledovali so me koliko sem odprta, nakar mi G ob 9.35 reče "ne bo šlo"user posted image user posted image user posted image . Meni pa so misli ful šibale poglavi - kako ne bo šlo, a bo kar noter ostal,a al kaj; upam, da ne misli na vakuum - ko bi vsaj rekel carski bo treba nardit,.. IN res pravi "je trtica koščena - ni hrustanec in se ne bo mogla umaknit -carski bo treba nardit". Pol so pa začeli priprave (pa kateter, pa se en spomni "joj, upam, da je operacijska na voljo (nekaj prenavljajo bolnico in ob sredah odstopijo operacijsko za operacije krčnih žil) - TA MI JE BILA ZMAGOVALNA, očitno sem zelooo pisano pogledala, pa mi ena sestra reče " saj smo vas odklopili od umetnih, zdaj bodo popadki ponehaliuser posted image user posted image user posted image  - koga ti flancaš????.
No, k sreči je operacijska bila frej in ob 9.50 se je rodil naš pikec. Lana očitno sem bila res jaz tista, ki so jo peljali na carskegauser posted image user posted image  - oprosti, ker te nisem opazila, ampak sem bila z mislimi čisto drugje user posted image (sem predihavala popadke - mimogrede tole ta kratko dihanje je pa res svinjsko - sploh po Dolantinu mi je bilo ful slabo).
Pol se pa spomnim, ko so me zbujali, ko je bila cela četa ljudi okoli mene (pa priklopit infuzijo, pa malega na jošk,...) tam zadaj nekje pa je skakal user posted image  (moram povedat, da kar žari tale naš ponosni očka) in mi mahal, jaz pa še čisto zadeta (itak sem pol cel dan spala - proti večeru sem se malo zbrihtala, da sem poslala SMSe). Zvečer pa so mi spet pripeljali Ažbeta, pa sem ga sam gledala in nisem mogla verjet.... Ampak sem bila ful zmatrana, pa še vstat nisem mogla, da bi ga dvignila pa je bila sploh znanstvena fantastika, tko da sem rekla da naj ga kar odpeljejo.
Moram povedat, da z mlekom (kljub CR) nisem imela nobenih problemov, ampak z bradavicamiuser posted image . Mali je prve 3 dni veselo jedel in spal izmenično na 2-3ure, pa so sestre, babice in drugi ga hodili gledat in govorili "kolk si ti priden" - pa sem si mislila, da saj nima nič drugega za delat, ko me je ta četrti da trofilouser posted image - smo jedli na 1h, začeli so se krči, hormoni so mi podivjali - so mi solze kar tekle poleg tega pa sem ostala še sama v sobi.
Moram pohvalit vse babice in otroške sestre v naši porodnišnici, ker so res zlateuser posted image user posted image . So mi ful pomagale (ena mi je pikeca tolažila, da sem se lahko šla tuširat in pol je vzela še mene pod oskrbouser posted image  in me malo potolažila,...).Naš polhec se je ob tako intenzivnem hranjenju zredil z 3200 na 3340g.
Včeraj, po 1 tednu, pa so me spustili domov. Danes ponoči pa čisto druga zgodba - SMO SPALI (od pol 11h do pol 3h in od pol 4h do pol 6huser posted image user posted image user posted image user posted image ).

Sem že iskala forum, kjer bi majčice mamice čvekale, pa ga nisem našla - očitno ga še ni?!
punce, uživajte in če se le da se naspite zdaj.
Se "slišimo", lp t

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
11.5.2006 8:32:23   
lenika
Dobro jutro majčice.

Cofek user posted image  čestitke še enkrat in lepo se cartajte.

Jaz sem še vedno doma user posted image , imam pa danes zopet CTG in pregled v porodnišnici in resnično, resnično upam, da se je začelo kaj dogajat. Vesela bi bila že, če bi se vsaj malo odpirala.
Drugače me pa danes že celo jutro boli križ in upam, da je to znak, da se nekaj pripravlja.

Kako ste pa ve kaj? Mojca75 in Mojsonček a sta še doma?

Lepo preživite dan, jazpa komaj čakam, da bo ura 12.00 in grem v porodnišnico, kjer upam, da me bodo tudi zadržali.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
11.5.2006 8:56:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
11.5.2006 9:13:25   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

pri nas tudi nic novega in tako je prav. :)
Vceraj sem imela pregled pri G in je Evica se vedno lepo na glavo obrnjena. Bravo majhna glista, le ostani tako!!
Pregled je trajal pol minute, niti nismo nic preverjali odprtosti in to, tako da sem potem veselo sla na sadno kupo v Orehka v BTC.
V zadnje 14 dni sem se zredila za 1/2 kg, kar je kar v redu, sem zadovoljna.

Barbs - bravo za porodno zgodbo!! Navdusena sem, da so ti pomagale moje abnormalne sanje, vsaj nekaj dobrega od njih. user posted image  

Tudi danes se mi je sanjal seks, kar cela orgija, mokrih sanj pa od nikoder, kar je samo dobro, ker me ob orgazmu vse tako boli, da ni za ponovit. :)

cofek - bravo, da si tako dobro prezivela zadnje trenutke pred CRjem, najbrz ti je res kar odleglo, ko si videla, da bo slo do konca brez bolecin.

mojca - bom drzala pesti za jutri, da bo le kaj akcije. :)

lenika - tudi tebi drzim pesti, zdaj si pa res ze ornk cez rok, bi si ze zasluzila en lahek in hiter porod. :)

Uzivajte in ne daj te se!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)


Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!