Barbs
|
Jutro babe, saj veste, čekiram Lenika je, MarijaPo je, auroraa še vedno pridna, pa tiasara ..cofek je že humoristka ... punčica isto - mislim, da imamo vse tri podoben sindrom ....mali princ, a ne? Ene par se jih danes še ni oglasilo , u pam, da so na najboljši poti, da do konca tega tedna postanejo mamičke.... Po moje bomo ta vikend zopet čestitali in pozdravljali Aja, pozabla povedat že par dni; glede teže mojega palčka - saj veste, kakšna panika me je metala, ko sem vam razlagala najprej o 3.200 gramih, pa potem naslednji teden kar o 3.500 in tako dalje... No ja, očitno so to res LE ocene teže še Stanko je bil začuden - verjetno je mali lokal plodovnico in ravno vdihoval, ko ga je nazadnje meril, kajti ven je prišel ves vitek ... 3.200 g in 51 cm.... "Tak, pripraven otroček", je rekla naša mama ... Tako, da ne presega povprečja starejših sestric in mu gubice z lahkoto umivam, ker nima še špehastih šlaufcev... Sem videla, da ste tudi ostale približno tam tam... Ok, jih bomo pač zdaj poredile - Aleksa je včeraj tehtala strašna teta babca ( ki ne mara čebričkov - prav mi je, zakaj pa nisem kupla še bance) in je pridelal celih 10 dek.... A majamo se ni nič oglasila? Aja, še to - imam kar mal težav , kako ga oblečt - v bistvu smo udarli čebula sistem... Noter je kar hladno, tudi ven se je shladilo, ampak, pri nas, če ne kurimo, je res slabih 18 stopinj. Je imel ledene rokce - in točno tista dva plišasta pajacka, ki sem jih kupila tik pred zdajci, kar tako, ker sem bla sitna, mi zdaj prideta ful prav - pa še 56 sta številka - saj mu itak tudi to vse visi ... No ja, tolk o tem, kok se ne splača kupovat 56 - ke..... Pa najbolj glasna sem bila, se mi zdi... Držte se, pa dejte mal rojevat, da bomo ploskali