TiaSara
|
Evo mene, sem že nazaj. Današnja noč je bila res nekaj! Ke okoli 5h zjutraj sem le uspela zaspati, spala pa sem do sedmih, potem pa auf, na sprehod, zalit, pa še v trgovino sem skočila, da bom imela kaj jesti za kosilo. Od začetka sem bila precej mačkasta, sedaj pa sem že kar dobro. Sploh ker imam obljubljeno, da dobim v varstvo malo miceno nečakinjo. Se že veselim . TT - jaz kar dobro ločim, ko se mi mali pretegne v trebuhu ali pa ko mi ta otrdi. Ko se pretegne mi ponavadi pod rebri štrli ven ena velika bunka, druga pa še nekje na sredi trebuha (noge in ritka domnevam, glavica naj bi že bila spodaj). Ko pa trebuh otrdi, kar spremlja tudi nek čuden mravljinčast občutek, pa rata trebuh kot žoga - okrogel in trd. MarijaPo, se mi zdi, da je vseeno malo pozno, da bi se Evica še naprej obračala naokoli po tvojem trebušku. Ti kar mirna bodi, gotovo ji paše tako bingljati z glavo navzdol - saj ne vem zakaj, ampak nekaj mora biti na tem, da to vsi počnejo (no skoraj vsi, kajneda mojsonček ). Ja, za tiste, ki so že kar nekaj časa tiho in okoli roka pa jaz kar sumim, da so nekje v neki porodnišnici. Samo problem je, ker naše moderatorke še ni domov. Pa saj bo gotovo že kmalu prišla in upam, da ji bo ostalo še toliko časa in energije, da nas bo lahko obvestila o novih . No, uživajte še danes v sončku (baje da ga jutri ne bo), tiste ki čakate se malo razvajajte, tiste, ki ste že v dvoje pa se lepo cartajte.
|