MiaSophia
|
Bravo vse majčice do zdaj, ki ste rodile Madona, je že cel stolpec ratal. Punce dojenčice vodijo, hm, me prav zanima končni rezultat Bravo tudi za Evo, ki se je odločila za drugačno taktiko in je fajn zafrknila zdravnika. Dekle ima talent za komičarko . Moj UZ je pokazal, da popadkov še kao nobenih, čeprav pa pol res ne vem, kaj pomeni vse to čudno zbadanje in x bolečine (-ice) , emm, odprta sem 2 cm. Glede na to, da opažam, da ga zdej pa res ne smem več palamudit z maratonskimi potepi po mestu, se raje prevažam z avtom, pa še to sem skrajšala, ker mi je najbolš ko počivam...Kdo bi si mislil, da bom takole pisala... Je pa tudi res, da se drugače počutim fajn in da imam energije še in še, pa še zadnje dni prav fajn spim. Včeraj sem pripravila cotke za , ko bo po naju prišel ...Le kdaj bo to. Do roka še 8 dni...Pravi moj dragi (pa tudi moja mami), da bo na rok. Hm. To še vidim. Mislim, da je takrat celo polna luna... Grem si eno solatko spedenat, pol pa mogoč kako okno spedenat, vsaj ta majhna kopalniška...Ker za ostala se je prijavil moj Uživajte, no, pa počivajte, uglavnem po potrebi vse do česar vam je...