|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
5.5.2006 15:20:33   
mojca75
Tud jest prišla iz sprehoda in trgovine! pa opažam da mi nekaj pada tempo hoje, bl me boli tam spodaj,... in sem kar utrujena, no vmes sem se vsedla na eno kavo z kolegico ki ima pol leta starega fantiča, živahnega da je joj... in tako je prav!

No, pol sem si pa naredila za jest, ker moj user posted image  bo v službi jedel in zdej grem mal po dolgem pred TV, ko pa pride moj user posted image  pa greva v "taveliko trgovino" da mal zaloge obnovimo, da user posted image  ne bo umru od lakote če grem rodit!user posted image

počutje pa, kaj vem kaj naj rečem... špika me glih ne, sm bla pa tud že bolj polna energije! Trebuh pa otrdeva non stop!

No, držite se majčice, ..pa se beremo zvečer, ko bo mogoče že spet kaka sprememba na seznamu!

user posted image  vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
5.5.2006 16:13:15   
MarijaPo
Ohoj bejbe,

vidim, da tudi vam zmanjkuje moci za hojo naokrog. Res se blizamo cilju. :)

Eva me spominja na uno posast iz skotskega jezera Loch Ness = Nesi. Pojavi se bula, ki potem divja krizem krazem sem ter tja in potem, ko jo malo potrepljam zgine. Res je saljivka. user posted image

Bravo Lenika, da tako lepo popravljas seznam, edino, kar je skoda je, da si kmalu na vrsti. :)

MiaSophia nic oken prat, le mirno pocivat. :)

Uzivajte!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
5.5.2006 18:41:08   
mammika
Ojla vsem
najprej čestitke vsem novim mamicamuser posted image , pa tud tebi marijaPo za evico, je pridna ni kej. Joj kako hitro se odvija vse skupaj, me je kar malo panika začela grabit user posted image  

Drugače sem bila včeraj na obisku pri G, na ctg-ju nič ne dogaja odprta tud še nič tko da upam da mam vsaj še en tedn časa. Sem pa dobila antibiotike, levice ne delajo tako kot bi mogle in za vsak slučaj če pride do kakšne okužbe so mi dali Hiconcil. No sej mene skrbi samo da ne bo kej z bejbijem narobe.

Punce a je še kera da nima imena izbranega?? Al sam še jest okol trapam? user posted image

Nč držte se, danes nas  user posted image  pelje na večerjo, tko da se grem basat

se tipkamo pappa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
5.5.2006 19:25:06   
lenika
Pozdravljene.

Vidim, da ste se kar javljale skozi popoldne in očitno ni danes nobena več rodila. Jaz sem cel dan nekaj skakala naokoli, sedaj smo na vrtu naredili še en tak žar-piknik in se pošteno najedli dobrot. Sedaj pod večer, pa je zunaj ratalo precej hladno in sedaj sem zopet tukaj.

Se tipkamo zopet jutri.

(odgovor članu mammika)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
5.5.2006 19:53:54   
TiaSara
Tudi jaz se pridružujem vsem brezvoljnim, brez energije puncam... Sem šla kar malo na sprehod, da sem se malce zbrihtala. Saj na sprehodu je bilo super, sedaj bi se pa spet kar na kavč dala, potem pa v posteljo... Samo če preveč ležim me začne kmalu vse bolet, pa še spim slabše. No, bo že.

Kako ste pridne tiste, ki kar še delate. Jaz sem še za domače stvari vedno bolj lena.

A brez imena - ja, pri nas smo kar javni natečaj odprli. Še čakamo na tisto pravo idejo - končno ime bo pa verjetno znano šele ko pride user posted image  na svet. Sva pa z user posted image  vsak v svojo stran. Le redko se najde ime, ki bi bilo obema zares všeč.

Jutri imamo tudi mi v načrtu piknik. Upam, da bo vreme zdržalo - no da nas vsaj dež ne bi pregnal.

Lepo spite (kolikor se da), pa se spet beremo ko bo vikenda konec - me prav zanima, koliko vas bo v tem času odhitelo v Rim user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 7:08:28   
maya2
Dobro jutro!

Tako, sobota je tu in mi se (spet) odpravljamo na ctg in amniouser posted image  Držite pesti za 'čudež' - v dveh dneh z nič na deset centimetrov:) ja to bi bil pa res čudež, .. sem danes precej slabše spala, zgleda da živčki delujejo...
user posted image
Se javim, ko pridem domov
LP

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 7:21:54   
mojca75
Ne vem a se pripravljam al kaj, ampak včeraj sem se počiutila tok slabo da se tud za računalnik nisem vsedla. Tko fizično, kot psihično! Psiha me nkol ni dajala zdej v nosečnosti, ne vem kaj je to blo.
Mi pošle kolegica sms da misle na nas kako smo, etc... jaz pa v jok, user posted image  no solze po licih user posted image

No pol sem se mal umirila (ko sva pojedla en sadni kompot), spat sem šla pa ob pol enih! in vstala zdele ker me že fejst kolki bolijo!
Sej se strinjam z MarijoPo, da naj bi mladički ostali čim dlje not, sam dva tri dni do roka pa... lahk pokuka.  
Jutri grem na pregled in upam da bom kaj odprta, mogoče bi me lahk kar obdržali v Postojni!user posted image  ah ja upanje umre zadnje!

Vsak dan pade tristo telefonov, al pa sms-ov - če smo še v enem kosu! A vas tud tolk čekirajo?

Imena: uh to smo pa mi dorekli kmalu, čeprav ne vemo spola. Smo ga pa za fanta mal spremenili pred tedni.
user posted image  bo Mojca (pa ne po mamici, ker mami dejansko ni mojca, ampak je moje ime tolk pogosto da je to bolj praktično - sej ne zameriteuser posted image ), če pa bo user posted image  bo pa Gregor. Imava tak klasičen priimek, da bi kako moderno ime zlooo trapast izpadlo, pa še všeč mi niso!

No tko, zdej pa kava - mlečna in zajtrk, pol pa v trgovino obnovit zaloge. Sm imela že včeraj plan pa nisem bila za dugam kot za na kavč!

Mojca75

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 8:02:56   
MiaSophia
Dobro jutro majčice user posted image

Očitno se ne smem pohvalit, kadar dober spim nekaj dni zapored, ker potem to (kljub trkanju po lesu user posted image ) še isto noč ne drži več user posted image . 2 x wc, 1 x telovadba sred noči - na vse štiri se zvijat po mačje (ja, mi paše tako). Se mi zdi, da vse pod mano škripljeuser posted image , še moje kosti kar pokajouser posted image in na sploh je že malo divje vse skupaj. A kot vidite me nocoj še ni odneslo v Rim...
Ja, Marija, te že ubogam, sam una dva okenčka sta res bolj nezahtevna in priznam...sem spucala, nisem mogla iz kože...user posted image
Sem pa tako kot Mojca tudi jaz včeraj popoldne imela neko vojno s hormoni in sem se na kratko scmerla user posted image za brezveze. Šla sem mal v postlo, brala eno bukvo, zaspala in sanjala neke butaste sanje (user posted image me je hotel presenetit z novo kopalnico in je namontiral neke plastične modre blazine povsod po kopalnici, da sem bila cela klastrofobična od teh blazin ogromnih in pol še ven nisem mogla in groza...), skratka user posted image sicer pa ne vem ZAKAJ sem cmerila user posted image Pride tak user posted image
Čaj sem spila, pojedla dve palačinki, bom zdele še eno activio, mi je fajna, ker je bolj mini pa tudi okus mi je všeč (suha sliva), pol pa grem v mesto čekirat cvetlični sejem in si privoščim kak konc rožic user posted image
Lep dan vam želim, čau user posted image user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 8:07:08   
pikicaa
DOBRO JUTRO

maya2 držim pesti, da bo čimprej mimo in da bomo že danes izvedeli veselo novičko.

mojca75 tudi zate držim pesti, da se ti uresničijo želje in da boš čimprej cartala.

Drugače pa sem danes malo bolje spala kot prejšnje dni.user posted image
Vsak dan me bolj špika spodaj včasih me peče cel trebuh križa in kolkov pa raje ne omenjam. Do konca maja pa je še daleč. Upam da bo vsaj kakšen teden prej.

Danes gren v službo, ker ima sodelavka rojstni dan. Popoldne pa grem na piknik ker praznujemo še en rojstni dan in sicer od user posted image  nečakinja praznuje 9 let. Upam da se bo vreme zdržalo.

Uživajte in se kaj javite, da bomo vedele kakšno je stanje. Pa ne preveč prehitevat po desni.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 8:28:07   
lenika
Dobro jutro majčice.

Tudi jaz sem še tukaj. Noč je bila še kar. 2x na wc in še nekaj vmesnih zbujanj, ampak večino noči sem pa le prespala.
Maya2 javi kaj se dogaja s teboj.
Mari 71 a ti si še doma ali že cartaš?

Za danes nimamo kakšnih posebnih planov. Najbrž kakšen sprehod in malo posedanja na sončku pred hišo. Jutri je moj PDP, tako da resnično upam, da se bo začelo kaj dogajat, če pa ne, imam pa v ponedeljek pregled pri svoji G (v četrtek je bilo še vse zaprto in nič zmehčano ali skrajšano, popolnoma brez popadkov user posted image ).
Tudi jaz sem vse bolj tečna. Včeraj zvečer me je vse bolelo, a v bistvu sploh nisem vedela kaj točno me boli. Prav tečna sem bila.
Zvečer sem bila tako zaspana, da sem se komaj privlekla do postelje, potem pa sigurno kakšno uro nisem mogla zaspat. Tako zelo sem si želela, da bi se zopet lahko ulegla na trebuh in zaspala kot včasih.
Joj vidim, da sem napisala en kup jamranja, tako, da bom rajši nehala in naj se oglasi kakšna, ki ima kaj lepšega za povedat, kakšne bolj vzpodbudne besede.

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

< Sporočilo je popravil lenika -- 6.5.2006 8:29:33 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 9:24:54   
mojsoncek
Jutro!

Se se jaz na hitro javljam. Moja noc nekako taksna kot vasa, ampak sem se zgleda vseeno kar dobro naspala. Po tem, ko sem se zjutraj zbudila, sem pa se dobro uro polezavala in se obracala.

Jaz sem se cisto zagrela za tele vase piknike, ki jih planirate cez vikend. Ampak ta vikend pri nas ni izvedljivo user posted image . Bi bilo pa super, ker bo zgleda tudi vreme zdrzalo. Danes bom do kaksnih dveh se sama, potem pa se mi le pridruzi se mozek. Komaj cakam user posted image .

Sem pa malo zalostna, ker se se vedno nisva preselila. Kot kaze bodo selili naslednji vikend, ko bom v porodnisnici. No ja, vsaka stvar ima svoj namen.

maya2 drzi se... upam, da bo ctg danes pokazal kaksno dogajanje, da bos ze danes lahko cartala malo strucko.

Punce drzte se, ce bo kaj novega pa sporocte... lep dan

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 9:58:24   
F*S*M
Jaz vas samo lepo pozdravljam in vam sporočam, da sem še v enem kosu in da se te zadnje dni prav fajn počutim in tudi spim kar vredu z enim postankom na WC - ju.

Lepo se imejte čez vikend in uiživajte!!!!



ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM MAJČKOM/MAJČICAM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 10:18:33   
majamo
pozdravček tut od mene. 

Punce, jaz se že 2 dni sam cmerim, pa sama sebi smilim. Moj je cel dneve v službi, jaz pa sama doma. Včeraj večer je pa prišel domov, jaz pa v neutolažljiv jok.  Sita sem že tega trebuha da je joj,  pa še srbi me vse ko user posted image .     Zgleda da so hormoni pri meni fejst na delu.  
Pa še to.  Nekaj me je začela panika pred porodom grabit.   A je vas tut kaj strah? Strah me je predvsem bolečin.   Sploh tiste ki boste prvič mamice? 

No da ne bom preveč še vam zatežila bom raje nehala.


čav   

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 10:31:06   
sonca
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam spet javljam. Bila sem namreč v porodnišnici kar lep čas. No sedaj so me spustili domov ker je vse vredu (hvalabogu). Sedaj samo še čakam, kdaj bom imela znake da grem rodit.

Čestitke vsem majčicam, ki so že rodile.

V porodnišnici vidiš marsikaj, tudi nove novorojenčke. Joj, kak so bli lušni da bi jih kar domov odnesla.

Uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 10:42:41   
tt79
Dobro jutro!
No tut js sem se pravkar zbudila 10ur v kosuuser posted image -1postanek na wcuser posted image , tko da se kar bojim kaj bo ko rodim, ker vem da bo spanca dosti manj- midva pa oba taka zaspancauser posted image
Drugače pa sem tut js bla včeraj pri ginekologu, ctg OK, potem je naredil zunanji pregled trebuha in potem šok- naslednji pregled v bolnici na datum ko imam rok-23.maj- če ne bo prej nič.user posted image
Mene jo skor kap, vidim, da ve hodite na preglede zadnje 14 dni na dan ali dva al pa na en teden- js pa čez 18 dni...user posted image
Pol sem ga pa mal spraševala, zakaj nebi imela prej kakega pregleda, pa če bo pogledal kej kolk jeuser posted image velik, pa če sem odprta, pa je rekel, da ne vidi nobene potrebe po tem...(naj povem da je moj ginekolog kar en hud specialist iz ginekološke klinike-al neki takga v Ljubljani)  No zdej sem se že sprijaznla s tem , vseeno pa upam, da mi ne bo potrebno čakati do 23. majauser posted image

Drugače pa še enkrat velikuser posted image user posted image user posted image za vse majske mamice, tiste, ki ste pa že čez rok, pa držim pesti, da boste čimprej odpotovale v Rimuser posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 11:29:01   
maya2
Hvala vsem ,ki ste držale pesti, ampak ni nič pomagalo... še vedno se nič ne dogajauser posted image user posted image , še vedno sem popolnoma zaprta,user posted image user posted image user posted image   pa še od zdaj naprej moram vsak dan na preglede hodituser posted image user posted image , jutri zjutraj gremo spet! muka!!! Bom pa očitno res prva k bom 11 mesecev nosečauser posted image user posted image
Moj user posted image  se ful trudi me animirat, ampak ko je enkrat zadost... dons si bova privoščila piknik na terasi, mal roštiljčka da se zamotimo...

Lp in srečno vsem!

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 14:17:12   
mojca75
Očitno tiste ki ostajamo še ne bomo rodile, no me zanima kaj bodo men rekli jutri!
Nas pa vsaj hormoni dajejo, da nam ni dolgcajt.... me "veseli" da nisem edina ki sem se cmerala včeraj! sem se prav trapast počutila.

Strah red porodom: ja bo moj prvi, mal pa me daje, sam imam občutek da bom v PO v dobrih rokah, sploh če pogledam tista glasovanje za babico in porodničarje.

Zdej sem shecala mojega da me pelje mal k mojim - ker se mal dolgočasim, čeprav sem že cel dopoldan aktivna (nabavila mal zaloge v hladilniku - skupaj z user posted image , skuhala kosilo, pomila, oprala in obeslila 2 stroja perila, ... upam da je kaj pripomogla da se je kak cm odprlo...).

No lepo roštiljajte, se sprehajajte in uživate...

Vas prečekiram še zvečer!

Mojca75

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
6.5.2006 14:49:28   
Nataša31
Pozdravček majčice!

A niso za danes napovedovali grdo vreme? Sem se že veselila grdega dneva, da bi lahko brez slabe vesti ležalauser posted image ! Mi tako otrdeva trebuh če stojim, hodim ali sedim, da sem obsojena samo na ležanje....
Naj pa vam povem, da ne bomo čakali do 25.maja, ker me je moja G že naročila na 15.maj, seveda če zdržim do takrat je rekla, ker sem odprta že 2 prstauser posted image ! Se prav bojim malo pojamrat v porodnišnico, ker mi bodo mislim da dali lepo umetne pa rodit. Ampak jest še ne bi, moj dragi gre naslednji teden na vojaško usposabljanje od četrtka do nedelje, tako da prosim držite pesti za naju, da počakamo do 15.maja!!!!
Pijem ta Magnesol, pa jutri pridejo na obisk mami, pa babi in dedi in stric, jest pa stanovanje v razsulu. bom jutri navse zgodaj dvignila v luft mojga in ga komandirala iz kavča v dnevni sobiuser posted image !
No tako, pa sem malo pojamrala. sej bo, samo še 9DNI!!!Sploh še ne dojemam, da se bomo že čez 9 dni cartali.
Kar se tiče pa poroda, pa sem danes sanjala, da sem šla rodit. Pa da je bilo v porodni polno ljudi, mojga pa nisem mogla dobit. In sem popizdila, mi je moj rekel da sem ga v spanju tako udarila v roko, da bo plavico dobiluser posted image ! Kaj dela psihauser posted image user posted image !

Pozdravčke
Taška

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 7:10:55   
mojca75
Nič, odhajam na pregled (no ne čisto takoj) še kava, zajtrk in tuš...  in potem via Postojna!
Bomo videli če se kaj dogaja. Mal mam mešane občutke, po eni strani bi fuuul rada da bi bila odprta ene par cm in bi me obdržali, sprožili porod... sam ne vem če ga sprožijo pred PDP, če nimaš popadkov!?user posted image  Po drugi strani pa ne vem v kaj se podajam, pa mam mal strahu, ... kaj pa vem. Vsakič k zagledam tisto stavbo... pa še moj je včeraj prav pametni izjavil "zdej bo pa počas šlo ZARES"

Ker kej posebnega od otrdevanja trebuha, sicer zelooo trdo, se ne dogaja! Brcanje je še zelo aktivno, včasih user posted image  prav orng sune... ampak to bova z user posted image  potem obračunala user posted image user posted image user posted image !

No če ne bo nič greva k tašči na piknik, prideta tud mojadva "tastaradava", če pa bo kaj pol pa  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in pol  user posted image  user posted image user posted image  in user posted image !

No ja... če se zvečer nič ne javim sem notri! sicer sporočiim, kako spet ni NIČ!

Lepo nedeljo, božajte user posted image  pa pustite se razvajat vašim user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 8:41:52   
lenika
Pozdravljene majčice.

Mojca75 želim ti, da dobro opraviš na pregledu in če se ne boš nič javila, potem že vemo zakaj se nisi.

Jaz sem danes še kar v redu spala, sicer z dvema postankoma na wc-ju. Drugače pa je danes moj PDP, pa vendar se mi zdi, da se našemu Maticu še nikamor ne mudi, jaz pa bi tako rada že pestovala.

Jutri imam zopet pregled pri svoji G in bomo videli, če je že kaj napredka od četrtka, ko ni pokazalo prav nič.  user posted image  Bi bila paprav vesela, če tega pregleda sploh dočakala ne bi.

Danes si bomo verjetno privoščili kakšen sprehod in posedanje na vrtu, kuhanje kosila, za kaj več pa tako ali tako nisem več sposobna user posted image .

Kaj pa ve? Kaj boste počele danes? Dajte se oglasit, da bomo vedeli, da ste še doma in čakate.

Lepo preživite dan.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 8:50:22   
maya2
Lep pozdrav tudi od mene! Sem spala 10 ur, pa samo trije postanki na wc-juuser posted image .. Se odpravljam na pregled in ctg, vendar tako ali tako ni nobene spremembe...  tako da sigurno pridem še nazaj...
Jutri dopolnimo 41 tednov!user posted image  pa še vedno nič... razen otrdevanja trebuha...

Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 9:01:38   
lenika
Joj, Maya jaz upam, da te ne bo nazaj, kajti to bi tudi meni dalo upanje, da se vse lahko čez noč spremeni. Srečno.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   [Brisano sporočilo]
7.5.2006 9:40:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 9:46:16   
mojsoncek
Oj! Vidim, da ni se nobene spremembe na seznamu. Je pa danes spet en lep soncen dan, ravno pravi za kaksnega user posted image  na svet spravit user posted image . Katera bo naslednja??? Mari71 se ze nekaj casa ni oglasi, njen PDP pa je tudi ze mimo. Bi znalo biti, da ze carta svojega malcka...

maya2, mojca75 in lenika naj se vam cimprej zgodi tisto kar cakate/cakamo ze devet mesecev. Jaz prav nic ne pricakujem, da bo pri meni kaj prej kot na PDP user posted image .

Vceraj sem celo popoldne gledala Twin Peaks. Me je tako potegnilo, da sem po vsaki koncani seriji rekla SAMO SE ENO POGLEDAM... In tako je slo celo popoldne user posted image user posted image user posted image . Glede na to, da se mi pa danes tudi nic kaj ekstra ne lusta, bi se znala pa zgodba od vceraj ponoviti user posted image .

Edini podvig, ki ga nacrtujem za danes je, da se povzpnem po stopnicah v cetrto nadstropje, ker greva z mozekom k mojim starsem na kosilo user posted image .

Uzivajte tudi danes in javite se se kaj!

pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
7.5.2006 11:41:22   
lenika

Pa še seznamček

ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image  user posted image
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.) user posted image  user posted image
25.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.) user posted image  user posted image
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.) user posted image  user posted image
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.) user posted image  user posted image
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.) user posted image user posted image

03. 05. ALEKS user posted image  - Barbs (PDP 10.5.)user posted image user posted image
04.05. DAVID user posted image -
petka (PDP 4.5.) user posted image user posted image
04.05. MAJA user posted image - bajko (PDP 12.5.) user posted image user posted image
05.05. VID  user posted image  - puncica (PDP 8.5.)user posted image user posted image
07.05. LANA user posted image  Shesha (PDP 8.5.) user posted image user posted image



MAJČICE NOSEČKE
01. maya2, Trbovlje
05. Mari71, Postojna user posted image
07. lenika, Novo mesto (Maticuser posted image )
10. mojca75, Postojna ali Ljubljana
10. mojsoncek, Ljubljana

12. lana, Trbovlje
13. MiaSophia
14. majamo, Maribor user posted image
15. auroraa, Trbovlje
17. sonca, Maribor
22. mammika, Jesenice
22. MarijaPo, Postojna (Evauser posted image )
23. aljča, Trbovlje
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
26. Tina15
29. pikicaa, Trbovlje user posted image

29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana






(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)


Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!