TiaSara
|
Dobro jutro! Danes vas je pa res bolj malo tu gor - no saj nekaj jih je res že rodilo, ampak se še ne bi smelo tako poznati. Morda pa samo še spite . MarijaPo, včeraj sem bila tako zmedena zaradi Barbs pa še Cofek je rodila..., da sem čist pozabila napisat, kako sem bila navdušena, ko sem prebrala, da se je mala Evica kar sama okoli obrnila. Bravo punca . Očitno je pesmica vendarle pomagala . Moje počutje je sicer kar dobro. Sicer se mi zdi, da je naš morda vendarle malce nižje zlezel, ker čutim pritisk na drugih mestih, kot prej in ko me brca to še bolj neugodno boli, kot je prej. Danes imam pregled, pa upam, da bom kaj zvedela. Sicer ne računam, da bi že kaj bilo, imamo še čas, pa tudi mali je čisto preveč živahen. Spim še kar dobro, ampak vedno na desnem boku. Ta očitno tudi najbolj ustreza, ker ko sem na levem brca kot zmešan, na desnem pa se lepo umiri in potem predrnjohava noč. Zjutraj pa vstajava z , ki se odpravlja v službo. Tudi če bi jaz še spala ni za to in potem je najbolje kar vstat. Sicer pa je fajn, vsaj še zjutraj malo poklepetava, ko sem že potem toliko časa sama. Danes je pa en lep dan zunaj. Jaz sem bila že na dolgem sprehodu, sedaj pa še do pošte skočim. Potem bo pa mimogrede čas za pregled. Lenika - verjamem, da se tebi že pošteno vleče, zato držim pesti , da se ti kaj kmalu začne dogajati. Mojca - ti se pa nikar ne sekiraj, če bo treba rodit. Enostavno poveš, da si želiš iti rodit v Postojno in to je to. Saj nimajo biti kaj užaljeni, saj vsi vejo, da je Postojna bolj prijazna porodnišnica. No pa držim pesti tudi zate, da se ti odvije tako kot si želiš. Lepo se imejte tudi vse ostale, pa se še kaj beremo (če prej ne, potem, ko boste napisale svoje porodne zgodbe).
|