|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 12:11:08   
majamo
Barbs sem ti kr fouš, da se boš rešla in da boš kmalu že držala svojga pikeca v naročju. user posted image user posted image user posted image .  Dobro zrihtaj.  pa pa

mojca

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 12:17:03   
Nataša31
BARBS, držim pesti zateuser posted image  Da bo čimmanj 'boleče', pa da bo hitro. Da se boste kmalu cartaliuser posted image
lp
Taška

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 12:45:57   
Mari71
Barbs - srečno in hvalabogu da greš rodit, boš malo našo majsko statistiko popravila s tvojim user posted image user posted image !
Drugače pa jaz ravno s CTGja, je pa stanje povsem enako kot pri Petki - CTG OK; 2 prsta odprta, naslednji pregled ta petek. Še nič dorečenega torej. Punčica - jaz še vedno kolebam med LJ in PO (odvisno, kako se bo porod začel, če mi odteče voda grem 100% v LJ), morda pa bove medve cimri, ti ne bom rabila SMSja poslatuser posted image . Mojca75 - glede na mojo ne-končno odločitev kje rodit, se mi poraja enako vprašanje kot tebi - skratka, če me pošljejo po pregledu direkt rodit, bom po vsej verjetnosti ostala kar v LJ in s tem problem "Hvala za pregled, grem v PO" odpade. Bajko - držim pesti, da boš rodila, kot si želiš (da se bebica v zadnjem trenutku obrne). Srečno!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 13:08:37   
tt79
Barbs, jeeeuser posted image user posted image user posted image , pa tut vsem drugim, ki se že cartate s svojimiuser posted image
Js se najbrž še ne bom tko kmal, bi blo pa kar fino! Drugače pa sem zdejle do treh ponovno v službiuser posted image  in prav uživam, pa še dan mi bo en, dva tri minil...
Drugače pa imam js pregled v petek, pa upam da mi bo poleg CTG-ja pogledal tut če sem že kaj odprta.
Drugače pa sem dans zjutraj prvič imela tak zelenkast in kar močen izcedek iz nožnice (do zdaj je bil prozoren) A to kaj pomeni?user posted image  o sicer me pa ze kakšne tri dni spodn del trebuha ful boli, kot takrat ko ne morem na veliko potrebo...user posted image


No zdej morem pa nazaj delat, se še slišmo...

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 13:16:40   
TiaSara
Ohoho Barbs, prehitevaš malo, a? No, ko je ravno tretji pa naj ti bo!user posted image   Saj veš, da sem ti fovš. Bom pa vseeno pesti držala, da bo šlo vse kot po maslu. Še malo, pa bo mali Barbs fantek prišel na svet user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 13:45:20   
niki#
Pozdravljene majčice! No čeprav nisem ravno velikokrat tukaj pa je vseeno lepo videti, da se čisto zares pripravljate.... Punčica lahko tudi mene daš tik pred zdajci na seznamček imeli bomo punčko termin pa 17.5.2006 LJ?!!!
Berem, da nekatere k špika se tudi odpirate zraven to je super! Mene špikajo popadki že od sobote in upam, da so kaj produktivni! Naj javi tista ki je imela kaj popadkov pa se ni nič odprla?!? Jaz imam pregled v petek in upam, da bo kaj! Lepo lepo se imejte!!!!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 13:46:41   
lenika
Jaz sem sedaj prišla domov. Bila sem v trgovini, na kavi in pri mami na kosilu. In kaj preberem. Barbs gre rodit. user posted image  Želim ti lep, čimkrajši in čim manj boleč porod. Jaz tudi upam, da bo z menoj po jutrijšnjem pregledu nekaj podobnega.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 15:17:48   
mojca75
No sej Barbs je mela rok takat kot jaz, pa že rojeva, jest pa nič... trebuh mi kar valovi, tolk je še živahno dete!!!! Vsi me sicer hecajo da bo 9.maja - na dan zmage,... sam???
Mi pa otrdeva trebuh, sam ne kaj boleče, sam tko stisne pa spusti, pol se pa otrok mal narine na eno stran (z ritko), pa z nogami naredi bulo, ... pa če ne bi vedela kolk je še plasti vmes, bi me mal skrbel da bo ven pogledal!

Ja Mari, jest res (po svoje) upam da jutri nau nič, pol pa akcija, pa gremo za Postojno.... Ma kaj vem tak čudn filing mam, čeprav mi vsi pravijo da naj ne kompliciram, se zahvalim, pokličem user posted image  in greva via Postojna!

Aja, a vaši user posted image  gredo z vami na te zadnje preglede? al greste same, pa če kaj dogaja kličete naj se primajejo v porodnišnico. Moj je jutri k mam pregled dopoldan doma, sam nisem prepričana če ga je pametno sabo vlačit da tam čaka in se živcira... ker bo živciral še mene!? Ampak če bi pa kaj blo, bi blo pa fajn da je tam! Ah...

sicer pa .. bila na kavi, se lepo sprehodila, zdej čakam obiske...

Uživajte

Mojca


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 16:00:20   
mammika
OOoo Barbs hudo, upam in želim ti čim lažji porod pa da bo hitr mem...držim pesti.

mojca75 če boš slučajn že odprta za 10 potem ti bo rekel samo zdaj pa potistni pa boš rodila... tko dauser posted image user posted image  Pomoje ni čisto nič narobe če rečeš da greš tja rodit, to je pač tvoja odločitev in če misliš da je tako najboljše potem ti nima kej bit nerodno...

Se javim še kaj grem na sončka

papa

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 16:16:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mammika)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 16:57:50   
Lara28
Barbs - bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti, da bo čim lažje. Sicer pa si ti že vajena! 
Mene danes tudi nekaj špika čudno že cel dan. trebuh otrdeva in boli nazaj proti križu.... pojma nimam. pregled mam v petek, upam, da ne bom šla prej . Sem danes šele v 37. teden stopila, tako da še mam malo časa. Je pa vse pripravljeno.
Je pa postalo zanimiovo - vsak dan ena nova mamica, in prej ko slejk bomo vse na vrsti. Pišuka, zdaj se mi pa zdi, da sem šele včeraj zvedela da sem noseča, pa bomo že šli skoraj rodit. Noro!
Pridem še kasneje prečekirat, če je kaj novega!
LP vsem čakajočimuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 17:09:47   
Nataša31
Ojla punce!

Da še jest poročam s pregleda. CTG ni pokazal nič, mi je pa G pogledala odprtost, 2prsta!!!Je rekla, da ne ve če bomo zdržali 2 tedna...Joj, zdaj me je pa malo strah poroda.
Sicer imamo rok šele 25.5., ampak je tamali težek okoli 3200g, vse skratka OK. Me je pa res malo strahuser posted image
Ima še katera izkušnjo, koliko časa se zdrži z odprtostjo 2 prsta. Zdaj hodim tako kot ena račka, da mi ne bo user posted image  padel ven!
lp
Taška

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 18:19:25   
puncica
Ojla punce
Evo za tiste ki bi rade sporočile takoj ko rodite moja telefonska: 040/746463, pa pošlte SMS, da bomo na tekočem.

Barbs, verjetno že carta ta cajt user posted image user posted image user posted image Zdej moram pa dol, ker bi naša tamala rada gledala ojek in bojek (lolek in bolek).user posted image

Kasnej kej napišem.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 18:40:03   
petka
Nataša31, mislim da je ta odprtost relativna... Jaz sem odprta 1,5 prsta in imam danes rok - tako, da upam, da bom zdržala le še kakšen dan...
Ampak nekatere so tako odprte polovico nosečnosti, pa kar zdržijo. Tako, da je to zelo odvisno... Jaz se na tvojem mestu ne bi obremenjevala, prvič je tvoj user posted image  že dovolj velik, pa še sedaj vidim kako je na koncu težko zdržat. Ne spim, noge mi nenormalno zatekajo, VSE me boli ( če ležim me boli glava, če gledam TV me boli hrbet, če sedim mi zatekajo noge... user posted image  ) skratka, bi mi blo ravno prav ene 10 dni prej rodit, pa bi bla nosečka brez težav user posted image

Torej, brez panike user posted image

Komaj čakam novičko od Barbs. Lepo se imejte



_____________________________





(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 19:47:49   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

bravo Barbs, upam, da je ne bo prevec bolelo in da bo ostala dobra majska borka tud v najbolj kriticnih trenutkih.

Mojca - jaz bom sla tudi na preglede v postojno - un ob terminu je itak samo v postojni (v LJ gres menda v porodnisnico sele, ko si ze 1 teden cez rok, prej hodis pa h svojemu G). Danes sem bila tam skoraj cel dan in so res ful v redu, osebje je noro prijazno.

Moj zunanji obrat je bil danes nadvse komicen, potem, ko so me sprejeli na ginekoloski oddelek - dali so mi haljico, copatke, posteljo, potem sem 3 ure lezala v porodni sobi in so mi merili CTG, pride G, da mi bo delal zunanji obrat in na UZju ugotovi, da se je moja mala Evica kar sama obrnila. Bravo Eva!!! user posted image  user posted image
No, tako da sem lahko sla domov. Pa se kosilo so mi dali (biti tesc 17 ur je kar zalogaj).

Pridne bodite!

Marija

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 19:56:16   
lenika
MarijaPo user posted image  za Evico.
Jaz sem pa bila danes celo popoldan na vrtu in se šetala gor in dol,da bi mogoče kaj pospešila porod, pa zaenkrat še nič ne kaže, da je kaj pomagalo. user posted image
Se pišemo jutri.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 20:12:32   
puncica
Evo punce še včeraj je hodila na Kum danes pa dobim SMS od cofka:

"Nekatere na CTG, druge v porodnišnico - rodil se je Ažbe (49cm, 3,20 kg) pozdrav vsem, cofek."

ČESTITKE mamica cofek in Ažbe user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 20:22:36   
puncica
No evo spet jaz, tamala je od vse zmatranosti zaspala, sej je bila celo popoldne grozno tečna, sam drla se je sam nosla bi se. Jaz pa tud ne vem kaj naj, ne vem al mi je mal vode odteklo al ne user posted image ma čist sem v dilemi, zdej bom počakala če se bo kej začel dogajat, če bodo popadki, pa če mi bo še kej odteklo je pa šit to, ker mi že itak urin uhaja pa ne vem al mi je zdej sam urin mal spusto al voda prtekla. Ja no. Javim kako pa kaj, sigurno še prej preden in če grem v porodnišnico, razen če se ne bo s svetlobno hitrostjo vse odvijal.
Ja nič zdej grem pa Extra gledat. Uživajte.

Pa še enkrat čestitke MarijaPo evo si vidla Evica te samo heca, pa se je na glavco obrnila, a ste z lučko svetl user posted image

Pa seveda čestitke novi mamici cofek in njenemu Ažbetu, Barbs  pa ni še nič javila, mogoče tud ona že carta.

ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image  user posted image
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.) user posted image  user posted image
25.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.) user posted image  user posted image
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.) user posted image  user posted image
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.) user posted image  user posted image
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.) user posted image user posted image

MAJČICE NOSEČKE
01. maya2, Trbovlje
04. petka, Ljubljana
05. Mari71, Postojna user posted image
07. lenika, Novo mesto (Maticuser posted image )
08. puncica, Ljubljana
08. Shesha, Ljubljana user posted image
10. Barbs, Ljubljana user posted image
10. mojca75, Postojna ali Ljubljana
10. mojsoncek, Ljubljana

12. bajko
12. lana, Trbovlje
13. MiaSophia
14. majamo, Maribor user posted image
15. auroraa, Trbovlje
17. sonca, Maribor
22. mammika, Jesenice
22. MarijaPo, Postojna (Evauser posted image )
23. aljča, Trbovlje
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
26. Tina15
29. pikicaa, Trbovlje user posted image

29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana


< Sporočilo je popravil puncica -- 3.5.2006 20:23:19 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 21:48:07   
puncica
Evo Barbs sporoča:
"Živjo, Aleks je moje ime. Dolgolas in bos sem danes zvečer deset pred osmo zamezikal v ta svet. Z mamico se dobro počutiva. Lep večer!"

ČESTITKE ŠE ENMU KORENJAKU user posted image user posted image user posted image


ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image  user posted image
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.) user posted image  user posted image
25.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.) user posted image  user posted image
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.) user posted image  user posted image
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.) user posted image  user posted image
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.) user posted image user posted image
03.05. ALEKS user posted image - Barbs (PDP 10.5. ] user posted image user posted image

MAJČICE NOSEČKE
01. maya2, Trbovlje
04. petka, Ljubljana
05. Mari71, Postojna user posted image
07. lenika, Novo mesto (Maticuser posted image )
08. puncica, Ljubljana
08. Shesha, Ljubljana user posted image
10. mojca75, Postojna ali Ljubljana
10. mojsoncek, Ljubljana

12. bajko
12. lana, Trbovlje
13. MiaSophia
14. majamo, Maribor user posted image
15. auroraa, Trbovlje
17. sonca, Maribor
22. mammika, Jesenice
22. MarijaPo, Postojna (Evauser posted image )
23. aljča, Trbovlje
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
26. Tina15
29. pikicaa, Trbovlje user posted image

29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 21:51:21   
TiaSara
Ojla Punčica, lahko kar popraviš seznam:

"Živjo, Aleks je moje ime. Dolgolas in bos sem danes zvečer deset pred osmo zamezikal v ta svet. Z mamico se dobro počutiva."
Tole je ravnokar prišlo na moj mobi. Čestitke Barbs in Aleksuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Cez tri dni pa pričakujemo podrobnosti.

Ja, pa še čestitke Cofku in Ažbetu! user posted image user posted image user posted image  Sedaj se je pa začelo tisto pravo!

Čim lažjo noč vsem čakajočim in tisti, ki že cartate.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 21:52:41   
TiaSara
No, pa si me prehitela user posted image . Pa bolje dvakrat kot nobenkrat, ne?!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 21:58:37   
puncica
user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra istočasno piševa user posted image user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
3.5.2006 22:58:43   
mojca75
user posted image user posted image user posted image  bravo Brarbs, bravo Cofka.... oooooooo user posted image user posted image user posted image !!!

In Jeeeeeee, bravo Eva od MarijePo! MarijaPo sm mislila danes nate, kako "obračate" Evo! no pa še tolk bolje da vaju niso matrali! Pol praviš da so prijazni v PO, no super!

Ja jaz sem bla že dvakrat v porodnišnici na pregledu, ZATO ker moja zdravnica dela sam enkrat na teden v Leonišču in to glih na praznične dni, tako da me je potem "naročila" v porodnišnico - ZATO hodim tja in zato "mam probleme". No bomo videli kaj bo jutri!

Ampak sej sem se odločila, če bi bilo jutri kaj, se jim zahvalim in grem v Postojno, sicer pa me do roka itak ne bodo naročili več, 10.5 grem pa direkt v Postojno!

user posted image  danes mal sunkoviteje in bolj močno brca, tko da ne vem kaj bo iz tega, trebuh mi skoz otrdeva, ampak ne tko neprijetno boleče, pač otrdi...
Popoldan sem se še mal po BTCju potepala (ne sama!), pa spet posluišala, da bi morala mogoče mal doma biti (zakaj že?)...

zdej pa pod tuš pol pa spat, v upanju da bo mirna noč POLNA SPANCA!!!! optimistka!user posted image

Puncica hvala za številko, tako bomo res lahko sporočile da smo mamice!user posted image user posted image user posted image

Dobro spite, in user posted image

Mojca

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 6:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 8:55:52   
lenika
Dobro jutro majčice.

A je še katera tukaj ali ste šle prav vse že rodit?
Cofek in Barbs iskrene čestitke in veselo se caetajte. user posted image user posted image

Jaz sem danes spala katastrofalno. Šla sem 4x na wc, pa tudi navmes sem bolj ko ne samo dremala. Kakorkoli sem se obrnila, tako mi ni pasalo. Pritiskalo me je na želodec, rebra, mehur, križ... user posted image  Danes zjutraj pa se kljub temu čudovitemu vremenu ne počutim nič bolje. Non stop me nekaj špika in upam, da je to resnično to, ker ne morem več. Zjutraj sem si šla umit lase, tako da bom šla s čistimi lasmi rodit user posted image . Ob 16-ih imam pregled s CTG-jem in vaginalni pregled. Upam, da bodo ugotovili, da sem že toliko odprta, da moram iti rodit, tako kot je bilo včeraj z Barbs. Še bolj vesela bi bila pa, če bi se začelo že prej kaj dogajat.
Kako se pa ve kaj počutite, tiste, ki ste še med nami?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?