|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 9:06:40   
MarijaPo
Hja,

majcice res kar rojevajo, to me vedno znova preseneca. user posted image

Sicer sem pa kar v redu, po vcerajsnjem velikem zmagoslavju (moja mama se je celo jokala), sem danes precej dobre volje. Fino sem se naspala (genialno je, da se vedno precej dobro spim) in se vrnila v stare tirnice - ob 7h pojem zelezo, ob 8h jem zajtrk, potem resujem krizanke in malo spim, ob 12h malica, potem malo pospravim in zacnem kuhat kosilo, ob 16h kosilo, potem pride Igor, se greva igrico (naseljenci otoka katan za dve osebi), sledi vecerja in potem grem spat.

Uzivajte in nikar prevec ne norite okrog, saj je fino, ce otrocicki ostanejo v nasih brhkih telescih do roka.

Marija

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 9:54:19   
TiaSara
Dobro jutro!

Danes vas je pa res bolj malo tu gor - no saj nekaj jih je res že rodilo, ampak se še ne bi smelo tako poznati. Morda pa samo še spite user posted image .

MarijaPo, včeraj sem bila tako zmedena zaradi Barbs pa še Cofek je rodila..., da sem čist pozabila napisat, kako sem bila navdušena, ko sem prebrala, da se je mala Evica kar sama okoli obrnila. Bravo puncauser posted image user posted image user posted image . Očitno je pesmica vendarle pomagalauser posted image .

Moje počutje je sicer kar dobro. Sicer se mi zdi, da je naš user posted image  morda vendarle malce nižje zlezel, ker čutim pritisk na drugih mestih, kot prej in ko me brca to še bolj neugodno boli, kot je prej. Danes imam pregled, pa upam, da bom kaj zvedela. Sicer ne računam, da bi že kaj bilo, imamo še čas, pa tudi mali je čisto preveč živahen. Spim še kar dobro, ampak vedno na desnem boku. Ta očitno tudi user posted image  najbolj ustreza, ker ko sem na levem brca kot zmešan, na desnem pa se lepo umiri in potem predrnjohava noč. Zjutraj pa vstajava z user posted image , ki se odpravlja v službo. Tudi če bi jaz še spala user posted image  ni za to in potem je najbolje kar vstat. Sicer pa je fajn, vsaj še zjutraj malo poklepetava, ko sem že potem toliko časa sama.

Danes je pa en lep dan zunaj. Jaz sem bila že na dolgem sprehodu, sedaj pa še do pošte skočim. Potem bo pa mimogrede čas za pregled.

Lenika - verjamem, da se tebi že pošteno vleče, zato držim pestiuser posted image , da se ti kaj kmalu začne dogajati.

Mojca - ti se pa nikar ne sekiraj, če bo treba rodit. Enostavno poveš, da si želiš iti rodit v Postojno in to je to. Saj nimajo biti kaj užaljeni, saj vsi vejo, da je Postojna bolj prijazna porodnišnica. No pa držim pesti tudi zate, da se ti odvije tako kot si želiš.

Lepo se imejte tudi vse ostale, pa se še kaj beremo (če prej ne, potem, ko boste napisale svoje porodne zgodbe).

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 10:11:18   
lenika
Sedaj sem bila zunaj na sončku, je res krasen dan, samo kaj, ko jaz nič več ne morem user posted image .

Pogešam pa Mari71, Punčico in Petko ter Mayo2 user posted image . A je katera že v porodni?
Ja pa Mojsonček ima tudi kmalu rok in se nič ne oglasi.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 10:32:11   
mojsoncek
ku ku... jaz sem se vedno tukaj, samo malo dlje sem pospala, ker je bil vceraj spet eden tistih malo bolj aktivnih dni user posted image .

Preden pa dobro zacnem, moram cestitati Barbs in njenemu Aleksu pa tudi Cofku in njenemu Ažbetu. Punci, super sta... sta lepo poskrbeli za mosko povprecje podmladka majskih hroscic. Pa se oba zacneta svoji imeni z A... tudi najinega pikeca bo spremljalo ime s taksno zacetnico (ce bo pikec seveda).

MarijaPo sem takooooooooooooo zelooooooooooo vesela zate, da se je Evica sama obrnila in da ni bilo potrebe z matranjem na zunanjem obratu. Hitro mi povej kaj si prakticirala, jaz in moje dete imava samo se 6 dni casa user posted image ...

Drugace pa pri nas vse po starem. Dete je se ful zivahno, malo mi otrdeva trebuh, itd... Upam, da zberem dovolj energije, da bom naredila vse, kar sem se namenila. Se mi pa zdi, da bi me znalo tole vreme premamiti in se bom rade volje podala na en sprehod. Najbolje, da kar dvignem rito in se spravim kaj delat, ker drugace ne bom realizirala cisto nic user posted image . Se se beremo...

Tiste, ki imate pa danes pregled, pa dobro opravite in sporocite, ce se ze kaj dogaja.

pa pa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 11:07:37   
Mari71
Lenika - midva z user posted image  v enem kosu sva se vedno tukaj. Sicer se že zadnjih 4 dni nekaj spodaj premika (špikanje inp.), ampak zaenkrat še nič konkretnega.
Držite pesti za Bajko, danes je njen dan (verjetno CR, ni pa nujno).
Jaz grem še na zadnjo dekompresijo čez kakšno uro, upam, da me sprehod do porodnišnice in nazaj (ena smer 20 minut) ne bo preveč zmatral, imam res že bolj malo kondicijeuser posted image
Sem se pa ravnokar malo v red spravila (beri oprala lase, še posušit jih moram), če bo slučajno akcija in da me bo moj user posted image  ugledal vsaj spodobno, ne pa z mastnimi lasmiuser posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 11:11:19   
tt79
Hojla bejbe...
pa se je očitno začelo tudi pri meni! Sicer nič v zvezi s špikanjem ampak na žalost s spanjemuser posted image 3x sem mogla na wc, pa še ful ma vse boli spodi trebuh in medenične kosti...user posted image
Drugač pa se je naša bejba že kar priljično umirila zadnje tri dni, tko da bo mogoče kar kmalu treba na kakšno pot...

Čestitke pa Barbs, Cofku, pa seveda Mariji, čeprav tiste taprave za user posted image še sledijo...
Zdej grem pa mal na šetnjo, se slišmo!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 11:18:12   
puncica
Ojla
Spet sem tu, pa nič kej konkretno se ne dogaja, sem pa obupno spala ker skoz sam študiram na to al je tisto včeraj bila plodovna voda al ne user posted image , pojma nimam, teče pa tud nič več ne, verjetno bom šla kr na en manjši sprehod, ko bi se mi že vsaj začel ti konkretni popadki, zdej ni to ne tič ne miš, ma nič, kr neki bluzi to moje telo. Jutri pa končno pregled, vse tako pogosto hodite pa CTG-ji pa to, pri meni pa niso delal še nobenga CTG-ja pa še pregledi na 14 dni, tako da komi čakam jutri, pa jo kr povprašam kako je z odprtostjo pa to, pa če že lahko grem v kako porodnišnico kej povohat. Jaz bi že tud kr rodila, mi je že prav mučno vse skupaj. Zdejle grem hodit v hrib, mogoče bo kej pomagal user posted image

Uživajte user posted image user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 11:26:05   
maya2
Pozdravljene!

Sem že tri dni čez rok, pa še vedno nič! Spet sem bila na ctg-ju, pa amnioskopiji, pa pravi doktor, da še ni čas in da bomo še lepo počakali, ker se mu ne zdi potrebno sprožitiuser posted image ... saj ravno tega nočem, ker bi rada rodila s svojimi popadki, ampak vsak dan se mi takoooo vleče... pravi pa, da se 'pripravlja'... karkoli že to pomeniuser posted image

Bom šla spet hodit po tem sončku, popoldan bom pa šef na vrtu, ko bo moj sejal perteršiljček, pa fižolček, pa korenček....
V soboto moram spet na ctg in amnio, pa upam da bodo takrat že kaj bolj vzpodbudne novice!!
A še katera 'zamuja' razen mene?
Se grem malo s kamero igrat, sva z mojim začela snemat filmček o tem kako pričakujemo našo user posted image !! Kr neki! ampak najbrž bo nekoč zabavno pogledat...

Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 11:27:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 11:29:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 11:50:49   
maya2
ja Auroraa ti kakšen dan prehitiš, jaz tako že zamujam, pa lahko kar skupaj okupiramo sobo v porodnišnici!

Sva midva z mojim user posted image  oba zamujala, tako da user posted image  tud ne more drugače, se kar tolažim da še noben ni noter ostal...
Brat od mojga navija za 9. ker ima on takrat rojstni dan, jaz pa pravim da je čisto vseeno, da le ne bo user posted image  čakal/a do 20. maja ko ga ima moj user posted image !
LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 11:55:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 12:25:01   
aljča
Joj kolk ste pridne ,,,meni je pa kar malo nerodno,ko se javljam na vsake tolk časa. No zaenkrat sva še en z drugimuser posted image . Čeprav se pri nas nekaj dogaja že od sobote. Včeraj mi je g povedala da sem za en prst odprta in da se počasi pripravlja h koncu. Danes na CTG ni pokazalo nič popadkov...šraufanje pa je bilo skoz prisotno ....Uz pregled je pokazal vse ok in da je naš tamal velik za 39 tednov. G je rekel da počasi bo že. Če bo vse po sreči še pred  23.5. Mislim da tudi do takrat ne bom zdržala, ker mi to tiščanje dol in bolečine v križu niso glih pri srcu. Na to da prvič nisem imela svojih popadkov jih tudi sedaj prav na veliko ne pričakujem. Drugi teden imam zopet zmenek s svojo g in bomo videli kako je ...če bom sploh zdržala do takrat.
Vidim, da ste kar pridne in vse lepo čakate kdaj bo. Tiste ,ki ste maj pa že polepšale zuser posted image pa še enkrat Iskrene čestitke in veliko cartanja v družinskem krogu.

Če se ne javim prej, ker sem se malo polenila dobiš puncica sms iz bolnišnice.
L.p. vsem pa veliko lepih trenutkov še vuser posted image vlogi.
Držite se punce.
Čao Aljčauser posted image user posted image

_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 12:42:18   
mojca75
Prišla iz pregleda! rezultat - NIČ! popolnoma nič!
Na CTGju pravi sestra, ja kolk lep CTG mate... jaz pa vsa vesela, in kaj se vidi, da je dete prav zadovoljno notri, skoz po malem brca, pa srček lepo bije, o čem "drugem" pa ne duha ne sluha!
Buuuuuuuuuuser posted image ! Aja, in ker ni nikjer nič, me dohtarca ni niti pregledala, ker je rekla sej zadnič nisva bile nič odprte, ane? Halo, kaj pa če sva danes? Predvsem sem mogoče jest, ona ziher ni... in tako so me poslali domov!

Čeprav me boli križ, pa noge, ponoč so me ful kolena bolela (vem da nam tam rodila, sam )... sem zdej spet Ok, sramna kost boli ko vstanem, sicer pa ...NIČ.

Naslednji pregled 9.5.... halooo! jaz pa že tolk navdušena nad tem da bi pestvala user posted image ! Ampak so rekli da naj lepo še mal počakam.

Tolk!

Aja še to! sem šla z busom domov, pridem gor, polno, vsi zici zasedeni! A mislite da mi je kdo vstal! NAPAKA!!!!!! nihče!!!! user posted image

zdej si grem pa neki za jest narest pol pa se še kaj beremo!

mojca

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 12:45:08   
tt79
Aurorauser posted image user posted image
Sem ful vesela da je še nekdo, ki potrjuje, da nisem tko zlo neumnauser posted image , ker par dni pred rokom še delam. Sem rekla da grem na kavo pa me je šefica poklicala in sem šla...do treh-čisto za sprostitevuser posted image user posted image

Si ne predstavljam, da bi bla brezposelna....čeprav nikol na vem kaj me še čakauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 14:07:40   
Mari71
Majčice,
sporočam vam, da je Bajko danes postala mamica punčki Maji (49cm, 3730g).
A ni naša majčica izbrala povsem ustrezno ime?
Čestitke še tukaj mamici in očku za malo Majouser posted image .
user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 14:20:20   
mojsoncek
oj! Sem naredila eno pavzico s pospravljanjem in pucanjem, da vas pridem malo precekirat. Ja glede na to, da je nas mesec, se na nasi temi vedno vec dogaja in je bolje, da kar redno berem, ce ne se prevec nabere user posted image ... 

Res me je nekam cudno prevzelo tole pospravljanje, kot da se kaj pripravlja. Ce pa sodim po tem, da je dete fuuuul naspidirano, pa lahko samo ovrzem prejsnjo tezo. user posted image  mali si verjetno misli: "Mami ti kar pospravljaj in se pripravljaj, ampak jaz se ne grem nikamor". No saj konec koncev je pa se sest dni do roka, ceprav... Ja pricakovanje je iz dneva v dan mocnejse, se strinjam z vsemi!

Sem pa ze kar posteno lacna (ja od zajtrka je ze dobrih pet ur) in sem si sla juhico zakuhat, da bo za prvo silo. Drugi del kosila bom pa za potem pustila, da bova z mozekom skupaj papcala. No, pa saj ga moram se tako ali tako skuhati user posted image .

Grem papat juhico, pa se oglasim se kaj popoldan ali proti veceru... uzivajte!!!

p.s. sem tako "pridna", da sem cisto pozabila na sprehod. Ga bom pa na pozno popoldanski cas prestavila in vkljucila se user posted image  in sladoled user posted image .

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 14:22:20   
aljča
Še enkrat čestitke Bajkovi družinici.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa se je še ena majčica rešila. No sej bo punce zgleda da bomo šle kar nekako po vrsti...sam jaz vseeno upam, da ne bom proti koncu koledarjauser posted image .
Mojca75 pol si na istem kot jaz samo jaz sem že za en prst odprta in imam skoz občutek, da bo nekaj zlezlo ven tiščim noge skupaj ko samuser posted image user posted image .
pa so me danes iz porodnišnice tudi kar domov pošibaliuser posted image .
Držte se -čao.


_____________________________

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 14:24:45   
mojsoncek
No, sem toliko casa skupaj spravljala prejsnji post, da me je Mari prehitela z eno super novicko. Ja pri majcicah gre pa tole kar po tekocem traku user posted image ...

Bajko cestitke za pikico Majo!!!
 
user posted image user posted image user posted image
 

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 14:27:54   
lenika
Bajko, čestitke tudi tebi user posted image user posted image .

Jaz sem bila zopet malo na zraku, kosilo sem že pojedla, sedaj ga grem pa pripravit še za možeka, ki pride iz službe. Potem pa šibam pod tuš in končno bo ura 16.00, ko imam pregled. Špikanje v križu in trebuhu je vse bolj intenzivno, sedaj pa ne vem ali se res kaj dogaja ali je to vse od pričakovanja, ker upam, da me bodo iz pregleda poslali kar rodit.

Se javim, ko pridem iz pregleda.

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 15:09:11   
TiaSara
Bajko - čestitke za malo Majo - pravo majsko imeuser posted image user posted image user posted image .

Sicer pa danes očitno ni dober dan za preglede. Pri meni je edin gležne potipal, drugč pa če ne bi šla prej na CTG, sploh ne bi imelo smisla hodit na ta pregled. Saj ne da sem mislila it rodit, ampak malo trebuh zmeru pa potipal bi pa sedaj že lahko. Lenika, ti boš pa gotovo izjema od tega pravila. In kdo ve, morda greš pa res že kar rodit.

Kako grdo, Mojca, da ti na avtobusu ni nihče odstopil sedeža. Ljudje smo pa res vedno večji egoisti!

Ah nič, grem ven, pa eno novo knjigo moram dobit za brat. Sem na CTG-ju Potterja do konca prebrala in sedaj moram čakat, da izda še ta zadnji del - pa nekako se mi zdi, da mi takrat ne bo več najpomembnejše to, kaj se dogaja s Mrlakensteinomuser posted image .

Lepo se imejte in lepe porode želim vsem, ki mislite že kar rodit.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 15:28:01   
majamo
Hola Majčice

Ho kot vidim, tile naši mali majčeki kar dežujejo.   Barbs, cofek in Bajko, čestitke za vaše user posted image user posted image user posted image user posted image .   Kako fino je to slišat, da je vsaki dan ena od nas manj in en  user posted image  več.   

MarijaPo ful sem vesela da se ti je mala pikica obrila proti Rimu v pravo smer.  
Vidim pa tut da mate skor vse probleme s spanjem ponoči.   Se vam pridružujem.  Moje noči so tudi ubitačne. S tem da me srbi med nogami okol lule ko user posted image .  Celo mam zatečeno.

No sem bila na ctg ju in se je vso stanje umirilo.  Pred 14 dnevi mi je zaznaval popadke, ki so pa zginili in tudi čutit jih nič ni.  Ni več nobenga otrdevanja trebuha, nobenga špikanja, nič.   user posted image     Po moje se napovedi o predčasnem porodu ne bodo uresničile.  Pa sem se tako veselila da bom kmalu rešena.  

No so mi pa danes rekli v ambulanti, da me čez rok ne bodo pustili, ker je že naš user posted image  zelo velik. Ima  4.200 g.  Torej če do 15.5 ne  bo nič, mi bodo na termin sprožli porod, možno je pa tudi da bodo mogli zaradi velikosti napravit CR.  V glavnem še največ 11 dni.   user posted image

mejte se fajn

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 15:32:37   
mojca75
Bravo Bajko user posted image user posted image user posted image  in Maja je res lepo ime!


Ja jaz sem prej pojedla prvo rundo (paradižnik, mozarela, olivno olje, bazilika, origano) zdej bom pa še trugo rundo - taistega! Moj je danes popoldan v službi tako da ne bom nič kuhala! se mi ne da!
Vmes sem pa malo spala na kavču user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image

no pol ko pojem grem pa v trgovino po novo zalogo sladoleda, pol pa si še kavo naredim!

Ja Mojsoncek, moj user posted image  si najbrž isto misle, mami ti kar.... jaz še ne mislim ven, zakaj bi že prišel, če mi je pa not tolk fajn, se pretegujem, toplo je...
Bova že pol obračunala!user posted image  user posted image  

Sploh pa imas rok takat ko jaz (pa Bajko in Barbs, pa obe že pestvata in se crtata!) Ah, blagor enim!

se beremo!

Aja, KAKO VAM ZRAČUNAJO KOLK JE TEŽEK OTROK? men to niti enkrat niso, sem enkrat vprašala dohtarco, pa je rekla ... sej je čist po merah, mal si v kako revijo poglejte? Halo? user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 15:50:26   
Lara28
Ojla, lep pozdravček še od mene!
Najprej seveda čestitke novim mamicam in user posted image ! Barbs, pa Bajko... še kdo danes? Saj več ne sledim čisto.
Jaz sem danes čisto zanič, cel dan sem že na kavču in se prepričujem, da bi vsaj nekaj lahko naredila. user posted image Se mi zdi da mam tak dvodnevni bioritem. En dan vse na glavo obrnem, povsod me je polno, nič mi ni težko, drugi dan pa    tema.user posted image
Zdaj sem se komaj malo do računalnika spravila in prebrala
današnje novice. user posted image user posted image Namesto časopisa, ker se mi tistega ne da da. Sigurno je nekaj v luftu. Sicer pa mislim, ad bo tu pri nas ravnokar začelo deževat - se že nekaj pripravlja.
Drugače sem ok, sicer je dete tako kot mama - vsake tolko se malo obrne in me spomni na sebe, drugače pa spi. No bomo videli kako bo. Sicer pa še te zadnje "samske" dneve lahko izkoristim v takem lenarjenju, potem najbrž to kar nekaj časa ne bo možno. Se bomo pa cartali!!! Že komaj čakam!user posted image
Tak, zdaj si grem po sladoled v hladilnikuser posted image , potem pa nazaj rolat po kavču. Mam še kaki dve urci, preden pride moj user posted image  domov, mogoče se mi bp potem kaj bolj ljubilo kaj počet - če ne druga vsaj pogovarjat.
Lepo se imejte!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
4.5.2006 16:30:45   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

nikar ne prehitevajte. Kako naj vas pomirim? Dlje ko bodo nasi soncki pridobivali surovine iz nas, bolje bo, zato nikar v hrib rinit (puncica), pa kroge po vrtu delat (lenika), pa na CTG hodit, tako kot je ena rekla - noge skupi tiscat. user posted image

Hvala vam vsem, ki ste pohvalile mojo malo Evo, ona je res faca. Ji bom dala poljubcka v vasem imenu, ko pride na svet.

Mojca - teza se obracuna iz mer, torej iz dolzine stegnjenice, obsega glavice, trebuha in se necesa (ne spomnim se vec tocno kaj vse merijo). Torej, ce je otrok recimo po povprecju mer v 37 tednu, potem je verjetno tezek toliko in toliko.
Zdravnica ti je hotela povedat, da je otrok po merah in da je zato tudi ustrezno tezek. Mislim, da so te teze tudi nekje na internetu. Jaz jih vedno razberem iz slikice, ki jo dobis ob UZju (ce ti jo da seveda) - na koncu pise kok je povprecno star in kok verjetno tehta.

Jaz sem danes res super - se celo v druzinski dnevnik sem napisala 2 strani.

Bravo maya za filmcek, to bo res super, bos videla kako bo mali prirastek vesel, ko ga bo gledal. :)

Pa cestitke Bajko - tudi jaz sem hotela dat ime Maja, ker je ful lepo in prikladno ime.

Uzivajte in pocivajte, da bodo nasi soncki ob pravem casu na pravem mestu. :)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?