|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 8:41:06   
Barbs
Ok, tt, kje maš ti "tole prijetno sonce" user posted image user posted image user posted image
Gledam, gledam, pa se sam neki vlačijo eni oblaki gor in dol....user posted image

Sicer pa ,dobro jutro!

Najprej sonca :  želim ti vse lepo, teh par dni "not" boš prestala; saj veš, vse za malega user posted image user posted image ... A ti tut fantka... jah, še dva, pa imamo majsko fuzbal moštvouser posted image  V glavnem, drži se!user posted image user posted image  Pa sporoči punčici, ko bouser posted image

Mi smo včeraj dejansko šli z malim k moji mami - potekalo je pa tako, da je zaspal takoj, ko smo ga dali v lupinico, spal vso pot (eno uro),  spal ko smo lupinico prenesli v bajto pri mami, spal v lupinici v dnevni na mizi,da je bil na razstaviuser posted image , prespal dve teti in dve prijateljici, ki sta ga prišli "sam mal pogledat", sama sem ga zbudila, da je komaj komaj "pojedel" eno joško in takoj nazaj zaspal, spal celo pot nazaj in spal še pol ure po prihodu domovuser posted image user posted image  Ful je imel velik od izleta user posted image ... Moj dragi je rekel, da zdaj vidi da je to to, da z babami res ni okrog za hodit tok zgodaj, fantje so pa čist neki druzgauser posted image user posted image user posted image  Sem mu pustila veselje, naj uživa...user posted image  Naslednji teden gremo menda v soboto že v Umag do nedeljeuser posted image

Danes moram poklicat in našega user posted image  naročit za pregled ob enem mesecu, pa sebe za pregled ob 6 tednih, pa dragi je šel že mal v službo po desetih dnevih, tako, da sva sama doma - bova vse skuhala in pospravila, pa še na sprehod bova šlauser posted image user posted image  

Auroraa, se mi zdi, da si danes ti na vrsti user posted image  - ja kje pa si ???? user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil Barbs -- 15.5.2006 8:43:03 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 9:04:58   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Kakorkoli že, ko mal zrastemo in ko bomo šli na obisk k stricu v Trbovlje, smo se odločili, da kar uletimo in pozdravimo Ažbeta ... sploh se ne bomo dali motiti, če ne boste zauser posted image   



draga moja, vi se kar oglasite - po možnosti na kak lep sončen dan, da bomo lahko imeli na terasi kakšen mini piknik

tale polna luna pa res dela... ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN OČKOM!!!!user posted image user posted image user posted image
 
sonca drži se!!!user posted image
 
Barbs, nič ne štekam - a tebi poje naenkrat več kot eno joško (jaz ga moram pri dveh obrokih dat na isto, da mi jo sprazni - zdaj pa ne vem al tolko malo poje (ker večinoma zaspi priklopljen) al mam toliko mleka?!user posted image user posted image al delam kaj narobe?
Me je pa v soboto čisto zmatral - predno smo šli ven na kavo sem ga podojila, pol sem si pa še za vsak slučaj spumpala drugo joško (če bi se predolgo zadržali in bi bil revež lačen) - me je že takrat čisto zmatralo - sem se mogla kar malo usedit. No ko smo pa prišli domov je bil pa že res lačen in je pojedel tisto spumpano in še malo se je moral priklopit. Pol se je pa začelo - tresenje, zeblo me je kot med najhujšo zimo tko da sem ležala cel popoldan v flisu pokrita skoraj čez glavo (user posted image pa je hodil naokrog v kratkih rokavih) - mimogrede jem dosti, pa tudi pijem ful
 
tudi user posted image  je šel danes v službo (menda mi pride vmes domov skuhat kosilo), jaz pa še tuhtam al bi šla ven na sprehod al bi šla počivat na teraso (seveda bi bil pikec tudi zunaj).
 
čaka me pa še eno tečno opravilo - poslati zahvalo s fotkami vsem, ki so poslali čestitke (ne morem se odločit al bi fotke sprintala ali bi jih dala razvit?!user posted image ).
 
tudi pri nas se je zdajle prikazalo sonce; uživajte
lp,t
 

< Sporočilo je popravil puncica -- 15.5.2006 10:16:06 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 9:22:23   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

kako vam kaj gre?
Vidim, da se redcijo vrste med nami.

Cestitam nasi dragi Mateji (Mojci), ki je naredila Mojco. Tok smo drzal pesti, da se je zgleda le izplacalo. Bravo tudi za naso bejbo Lano, a ni glih ona imela tasco, ki je ze celo mestece prepricala, da zdaj pa bo? In evo, res je bilo. :)

Moja mama je danes vsa ogorcena ugotovila, da ni v redu, da bo imela Eva oba priimka in me je potem s tem morila po telefonu. Bolj ko ji dopovedujem, da mi je vseeno kako se Eva pise, da samo nocem imet nobenih problemov na raznih mejah, zdravstvenih domovih, naravnih nesrecah,..., bolj ona meni, da bom zamorila otroka.
Groza.

Uzivajte punce, drzte se, Barbs, cestitam za uspesen prvi izlet, da je mali spal je dost logicno, kako pa naj bi drgac zdrzal tok enih dogodkov in ljudi. :) Mali Aleks ni neumen. user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 9:29:09   
MarijaPo
cofek - daj jih razvit, so ful lepse

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 9:31:38   
pikicaa
POZDRAVČKI

Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam.
 
Na seznamu čakajočih nas je pa res malo. Vse, ki ste že mamice naj vam povem kako vas je lepo brati. Komaj čakam, da bom tudi jaz lahko pisala o naši user posted image .
 
Auroraa in MiaSophia kje sta? A že gostujeta v porodni sobi?
 
Drugače pa je moje počutje čisto na psu. Cele noči me bolijo kolki in moje roke tudi spijo. Vsaj roke naj spijo, če že jaz ne moremuser posted image . Popadke imam vsak dan pa nič konkretnega. Vse me tišči dol. Non stop sem na WC-ju.
Moja tašča navija, da bi danes rodila, ker ima rojstni dan. Pravi, da bi dobila najlepše darilo v svojem življenju. To si tudi jaz želim, ker je vse skupaj že naporno.
 
Zdaj pa grem malo v čistilno akcijo. Mogoče bo kaj pomagalo. V soboto mi ni pomagalo niti čiščenje niti hoja po stopnicah, pa še polna luna je bila.
 
Uživajte na sončku. Se pišemo.
 
 
 

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 10:11:37   
Lara28
Ojla še od mene!
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM SONČKOM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem še v enem kosu, zdaj grem počasi na CTG, sam že zdaj vem , da bo spet ena ravna črta. Sicer skoraj vsak dan čutim kaki popadek - vsaj mislim, da je to to, ampak se začne dogajat popldne in zvečer, zdaj zjutraj, je vedno mirno. Če odštejem budne noči in pilotiranje po postelji, se pravzaprav zelo dobro počutim.
Pikicaa počakaj, ne hiti! Me moramo počakat na konec meseca! Sicer pa te razumem, tudi jaz bi že šla, ker se mi mudi že videt mojega sončka.
Zdaj pa šibam na CTG, pol pa še s kolegico na čvek - mimogrede vreme je danes fenomenalno na Štajerskem, tako da Barabs, mal se pripelji sem, če maš željo po sončku!

LP vsem

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   [Brisano sporočilo]
15.5.2006 10:34:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 10:38:51   
puncica
Ojla nosečke in mamice majčice
No danes pa ni še nobena rodila, vsaj javila ni, tako da se lahko mal razpišem o našsem stanju doma. Kako ste kaj danes na ta lep prelep dan, danes bomo verjetno šli za nekaj minut ven prvič. Tamali trenutno spi in je moram rečt kr priden. Sicer bi kr naprej jedel a okuser posted image , sam da se redi user posted image

Najprej dojenje, men je zlaufal takoj, tako da ne vem kako pomagat tamali sesa kot nor, jaz pa pijem kot žolna, da bi ja imela pri njemu dost mleka, ker pri punčici sem začela dodajat potem se je pa vse nehal in smo nehal dojit. Jedel bi pa če je buden vsake pol ure al pa vsakih 15 minut, kr išče joško, zdej pa ne vem al je skoz lačen al pa se sam hoče cartat. problem pa je ker potem po 2-3 min sesanja zaspi in ga bockam in budim, on pa lepo z joško v ustih zaspi. Je moj rekel: Ja tako bi tud jaz spal user posted image Danes ponoč je najprej 4 ure spal, se najdel, potem pa budnica točno na vsako uro 2.40, 3.40, 4.40, 5:40,... zdej pa ne vem al je natempiran na uro al kako.

Dobl smo neke pikice po ritki, tako da zdej mažemo z daktarinom, upam da se pocajta čim prej, pa zanohtnce so se mu obogemu malčku naredile, je mel gor nogavičke ker se je ful po obrazku krempal, tako da upam da se tud to pocajta. Popek je ok, barva kože tud, redimo se pa tud super.

Punčica se je že mal privadla, pa tamalmu skoz naštimuje zvezdico da mu poje, tud takrat ko spi, pa spet je hodla s flaško okol po stanovanju, pa hotla mojmu trebuhu dat za pit, pa sem rekla ja dojenček ni več v trebuhu, zdej imamo tuki ga, Vid je bil v trebuhu, pa ji ni nič jasno user posted image

Nosečke držite se in upam da čim prej cartate svoje sončke.




_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 11:58:20   
Barbs
Punčica, žijo, lepo da si se oglasila in mal povedala kako ste...
pikicaa, držim pesti, da bo čimprej user posted image  Marijauser posted image  - matr maš lih na koncu enih problemov - a prej se pa mama ni spomnila? Eh, po svoje nardita, pa bo... razen, če potem dediščina odpadeuser posted image user posted image user posted image

Moja mati včeraj kar ni vedela, kaj bi... je kar neki v krogu hodila in jamrala in ene šestkrat planila v jok "joj, ko bi bil ata še živ..." , pa "joj, a boš zmogla, ka nisi več mlada" user posted image user posted image user posted image , pa "joj, še dobro da maš tacga moža" , pa "joj, kako je lep".... boga nona - poporodno depesijo je fasala namesto meneuser posted image

Cofek, glede dojenja - ja, jaz ga vedno dam na obe joški - lih zarad tega, da se  v obeh dela mlek na 3 - 4 ure enako... da ne bom potem z eno bombastično joško okrog hodila... user posted image  Vedno pa ga pri naslednjem obroku najprej pristavim na drugo, kot prej... Ker na začetku najbolj sesa in potem tudi kvalitetno sprazni... ta drugo mu dam "za povrh"... stiskam ne, da jo spraznim, le naslednjič ga dam na to, na kateri sva prej nehala... Nama kar laufa in tudi redi se super - se mi zdi, da ima kar mal podbradka že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Da se ne bo mali Ažbe navadu, da mu po flaši bolj teče kot po joškici in da je treba manj "delat", da se naje?user posted image   No ja...boš že vidla, vsak ima svoj način... Aleks je sicer resnično vzoren dojenček ( po kom neki user posted image  ), ampak bog ve, kaj še bo... user posted image

Držte se; grem en korenček in por pražituser posted image




< Sporočilo je popravil Barbs -- 15.5.2006 11:59:50 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 13:29:48   
TiaSara
En lep pozdrav še od mene!

Najprej čestitke vsem novim mamicam: majamo, lenika, mojca, moj sonček in lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tiste ki smo pa ostale pa imamo očitno vse podobne zgodbe. No jaz sem za malenkost drugačno, ker sem vikend pod prisilo preživela v porodnišnici. V petek zjutraj (ob 4h), me je zbudil glavobol, ki je kmalu prerasel v migreno, tako da sem ob 6h večji del časa preživela ob straniščni školjki. Vsi tableti, ki sem jih vzela (po nasvetu zdravnika, tudi močnejši kot le Lekadol), so pa itak končali v školjki, skupaj z vso popito tekočino. Pa me je user posted image  kar v porodnišnico zapeljal, spotoma, ko je šel v službo, da sem dobila infuzijo, ki mi je zadevo ustavila. Petek sem seveda preživela tam, prav zadovoljna, da je glava še cela in da je želodec, kljub drugačnim namenom ostal na svojem mestu. Proti večeru pa sem bila že kar pri sebi in sem začela spraševati, kdaj bom šla lahko kaj domov - hja, bomo videli v soboto na viziti. Pride dohtar, mal pogleda papirje in komentira, ja saj jutri bo verjetno že kar za domov, danes pa naj malo ostane, da se ne bi ponovilo. Jaz seveda surla (doma obljubljen piknik), no, pa naj bo. Potem pa v nedeljo - spet vizita, seveda čist tretja dohtarca - aha, saj izvidi so kar vredu, bo jutri za domov - zdej sem pa že tkole user posted image  pa user posted image  pa user posted image  pa user posted image  gledala. A res ne bi šlo že danes, saj se počutim čist O.K.? Naj vas kar tisti zdravnik, odpusti, ki vas je sprejel. user posted image  Ja kako je super bit v bolnišnici kar tako, samo ker ni pravega zdravnika v službi - in to še za vikend, ki se ga vedno tako veselim!!!
No in potem se pa zgodi še nedeljska noč, ko mi od 6h dalje trebuh otrjuje in to dokaj kmalu kar na 5 minut. Tako je trajalo vse do 1h zjutraj potem pa kar konec. Seveda spala nisem skoraj nič. Zjutraj pa CTG - ravno! Ja nič, so me pa vsaj domov spustili - končno!

Sedaj vsaj vem, kaj rabim vzet s sabo v porodnišnico - tokrat mi je user posted image  vsak dan kaj novega prinesel.

Je pa prav lepo biti doma, kjer grem lahko vsaj na internet, malo počvekat, normalno se lahko sprehodim. Od samega ležanja me sedaj že pošteno križ matra namreč.

Punce, ki ste že mamice - kako super, da ste še vedno z nami user posted image . Kar počakajte do konca meseca, pa se potem skupaj preselimo na drug forum (vsaj upam, da bo to še ta mesec).

En lep dan želim vsem!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 13:46:30   
Mari71
Hojla, Puncica, Cofek, Barbs in druge majčice.

Pri nas je podobno kot pri Barbs: dojimo se na 3-4 ure (7X v 24ih urah), ga pa dajem vsakič na obe joškici. Na prvi ga pustim 10-12 minut, potem pa ga še na ta drugo priklopim. Kar dela. Mleka imam dovolj še za kakšnega mulca.
Imam pa vprašanje za vse doječe mamice: patronažna je rekla, naj si mleko do konca na roko izpumpam, če mi ga po dojenju še vedno veliko ostane v joški. Ja, kako naj pa izmerim, koliko ga ostne v joškiuser posted image ? Sej ni prozorna, da bi mal kot v flašo not pogledalauser posted image
Moj user posted image  pravi, da stran ga pa že ne bomo metali. Raje kot pumpanje v prazno se je moj user posted image  ponudil, da ga on izpumpa na bio načinuser posted image .
Drugače smo mi fajn, lepo ujeli ritem, tudi nočnega, zaenkrat smo od zunanjega sveta osvojili balkon. Izletov, kot je bil Barbsin, se še ne upamo delat. Ampak vse še pride na vrsto,....
Še user posted image  za vse tiste majčice, ki z bušiji naokrog letate. Dejte že pohitet, brez vas se tema na sosednjem forumu očitno ne bo odprla!! Pa še to moram podelit z vami - na dan, ko se je rodil Gašper, sem imela točno 0 svojih popadkov, črta na CTGju popolnoma ravna. Odprta pa sem vseeno bila 3-4 cm in potem rodila v manj kot 2 urah (zgolj z umetnimi popadki).  Kar pogumno!

< Sporočilo je popravil Mari71 -- 15.5.2006 13:48:48 >

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 14:23:46   
cofek
puncica najprej hvala, ker si mi "popravila" post - sem se sicer nekaj sama matrala, pa sem prej obupala (cist neprespana)

najbrz bi imele bolj popolne podatke glede nasega dojenja, ce bi vam ze na zacetku povedala, da se cez dan bolj kot ne dojimo vsako uro, vcasih tudi na pol ure,.. ponoci nam je sicer - razen danes ponoci- že ratalo se dojit na 3-4h. Vzorec dojenja je zelo podoben Vidovemu (so Ažbetu že v bolnici babice rekle da je pravi dec, ko bi po celo uro na joški viseluser posted image ). Tko da mislim da "ta druga joška" ne bo pozabila delat mleko, ker itak pride na vrsto vsake 3-4huser posted image . Koliko časa pa so ponavadi vaši pikeci priklopljeni? (na L tudi po pol ure, na D 15-20min - nimam pojma v čem je finta + 5 min ko podiramo kupček)

glede sprehodov - smo šli ven že ta prvi dan, ko sva prišla iz bolniceuser posted image  (smo se ravnali po navodilih iz Lj materinske šole - že ta prvi dan, ko prideš domov za 5 min ven) - pol so pa bili vsi začudeni, ko so nas srečevali in sva za preventivo vprašala patronažno kdaj bi lahko šli ven - pa je rekla, da ta 10.dan od rojstva - da edini problem je da se lahko user posted image pregreje ali podhladi. Tko da gremo zdaj skoraj vsak dan ven - razen včeraj nismo šli pa se je piko zbujal precej pogosteje kot prejšnje noči.

ok, grem počivat.
lp,t

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 16:10:07   
MarijaPo
Super,

prav v dobro voljo ste me spravile s svojimi posti, najprej puncica s tistim, da tamala nosi flasko k trebuhu, da bo nahranila dojencka, ki ga tam sploh vec ni, pa da navija pojoco stvar ubogemu Vidu, tudi ko ta spi. Res sem se ful nasmejala. Bravo puncica!!

Pa nona od Barbs - ko bi bil ata se ziv, pa da Barbs ni vec mlada... Res hecno, pri cemer je v resnici ful mlada. Moj Igor vedno pravi, da bova midva tud tko kot Barbs, da najprej bova imela dva  otroka zato, ker je tako prav, pol, ko bova pa ze ful zverzirana in vpeljana v zadevo, pa se tretjega - tko za duso, kot se rece. Sam sva pa mal pozno zacela po moje.

Tud mari je super napisala, da se je moz ponudil da bo kar on bio pumpa. Moj bo gotovo imel podobne ideje. user posted image

Bravo punce, iz vedrine se da razbrat, da se imate fino in to me navdaja z upanjem, da le ne bo tako grozno, kot vsi pravijo. Hvala vam za to!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 18:55:06   
lenika
Samo na hitro se oglašam. Danes sva z Maticem prišla domov. Oba se počutiva v redu. Ko bom imela kaj več časa in energije, bom napisala porodno zgodbo in dogajanje v bolnišnici.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 19:04:21   
Barbs
Leeeenikauser posted image user posted image user posted image  ... lepo se imejte, družinica!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
15.5.2006 23:11:53   
MiaSophia
Pozdravljene majčice,

ne ne, še nisem šla v Rim. grem pa jutri zjutraj. Jup. Danes sva šla z user posted image na kontrolo. Najprej sem debelo gledala, ko sem v roke dobila listek z navodili kak"oddat" urin, zraven plastičen lonček in v lončku en tampon (taka okrogla vatica) user posted image , ki bi si jo naj preden začneš lulat - dala v nožnico user posted image Prvič videla user posted image zakaj bi to bilo dober??? Skratka, po lulanju (ne, nisem si vtakila tega user posted image not) sem šla na CTG, kjer se je zabeležu en hribček, ki ga jaz nisem čutila user posted image , no, mogoče sem vmes preveč sanjarilauser posted image Babica reče: no, mogoče boste pa kar za noter ostat user posted image user posted image . KAAAAJ?
No, tut prav, če že ravno morem user posted image Kasneje na pregledu pri G, kjer poudari kako on ve, da je pregled neprijeten (ve on user posted image ), predlaga naj si izberem dan: danes ali jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUTRI!!!!! Torej, greva jutri zjutraj z user posted image v Rim user posted image Me pa vseskozi kar nekaj špika tam doli, pa tudi na minus hodim kar naprej...Pa še vedno ne dojemam...Jutri bom zagotovo dojela user posted image user posted image
Lepo se imejteuser posted image , se javim iz Rima user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 8:06:32   
Barbs
MiaSophia - go, baby!user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa ne pozabi dihatuser posted image  

Smo rekli, da čakamo punco, al kako?user posted image  

Mari , glede pumpanja -  jaz si ne pumpam, saj poje toliko kot rabi in toliko se ga nardi - nekaj je seveda še not; mislim, da je tole s pupanjem bolj fora v tem, da bi ti recimo reees imela fuuuul mleka in bi čutila kake zatrdline - to ne bi blo fajn... če imaš pa mehko joškico po hranjenju pa ni treba pumpat... no ja, vsaj jaz nikoli nisem... zdaj pa tut ne.user posted image

Grem zdaj na naravno pumpo, se že prebuja... ( spi že od štirihuser posted image user posted image ) .... je pa res, da je danes med pol drugo in pol četrto imel neka predavanja na temo, kako on ne bi ležal v svoji postli. Ko sem ga položila not, pa lepo z blazinico založila, pa pokrila pa pobožala, je začel delati : " e...e....e..." tako , na kratko... sploh ni jokal, sam nergaluser posted image user posted image ... Moj dragi je rekel, da ne verjame pediatrom ( in meni) , ki pravijo, da če joka, mu sigurno kej manjka in da ne zna izkoriščat in izsiljevat... Rekel je, da se user posted image  že rodijo z najmanj tremi doktorati na to temouser posted image  Potem sem probala fintirat : sem ga dvignila, brez da bi ga dala na joško potem, pa je bil tiho  in se je "delal" da spi. Ko sem ga dala not, se je zgodba ponovila - ob treh sem že mal preklinjala...user posted image  Potem me je nekaj presvetlilo in sem mu v usta, ko je začel nergati, potisnila dudo. Je bil tako presenečen, da sploh ni mogel več jamratuser posted image  Najprej mu je šlo neki na bruhanje, potem je pa začel cuzat.... in zaspal!user posted image  No, to je spet presenečenje, ki govori o tem, da so otroci različni . Moji dekleti nista nikoli imeli dude... Ah, ti tipi, že od malih nog morjo skoz neki v ustih met...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 16.5.2006 8:18:35 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 8:56:00   
pikicaa
DOBRO JUTRO

MiaSophia držim pesti za čim lažji in hitrejši porod. Sporoči novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lenika user posted image user posted image user posted image  čimprej napiši porodno zgodbo.

Barbs tebe je tako fino brat. Res mi polepšaš dan.user posted image user posted image user posted image

Včeraj je imela moja tašča rojstni dan. Tako je bila prepričana, da bomo šli v Rim da so že pri sosedih na mizo pripravili steklenico vina. Ob devetih zvečer, ko sem šla od nje pa je bila tako razočarana, ker še nič ni. Sem ji rekla, da je bolje kakšen dan razlike, ker bomo tako lahko pili dvakrat.

Uživajte v lepem vremenu.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 9:02:24   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

danes je spet krasno sonce, sem kar posadila Nocno frajlo na balkon. Ta roza mi je ful vsec, ker se cvetovi ponoci odprejo in zadehti po okolici, tko kr mal seksi.

Ponoci sem imela ful grozljive sanje, tako da sem se zbudila in potem me je bilo strah, da bom od tega rodila in sem se prepricevala, da se evino rojstvo ne sme zacet z grozljivimi sanjami. Mogoce se mi je ze do konca zmesalo. user posted image
Igor je bil nadvse simpaticen in se je trudil ne smrcat in me bozat in je spet dobil plus tocke, ceprav je bil vceraj nesramen in se ni hotel jet z mano namizne igrice - Naseljenci otoka Katan za dve osebi. Kot izgovor je navedel, da bova itak pol, ko bo Eva rojena ful igrala to igrico. Ja, glih on ve, kako bo pol, ko bo Evica ratala eksterna.

Uzivajte punce in lepo skrbite za mala nova zivljenjca, me, ki smo se vedno v obliki krogle, bomo pa tud kmalu prisle na vrsto, MiaSophia, drzimo pesti!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 319
   [Brisano sporočilo]
16.5.2006 10:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 11:08:05   
Panda.
Ojla, majčice!

Moje dete je zaključilo svojih 28 poporodnih dni in torej ni več novorojenček, ampak od včeraj dalje že dojenček!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, mali!! user posted image user posted image
V nedeljo, ko je bil njegov teoretični rojstni dan user posted image , smo ga žurali na veliko  user posted image . Od doma sno šli ob 9 zjutraj in se vrnili šele ob 11 zvečer...user posted image user posted image user posted image Bravo mi! Mali namreč zaspi ko je sit in zahteva hrano (nuuujno user posted image , takooooj user posted image , zdaaaaaj user posted image ) ko je treba, vse ostalo pa ga ne moti in niti ne zanima. Previjanje pa nam je že tako rutina... user posted image

Jaz ga dojim ko pove, da bi on pa mleko in večinoma ločim kdaj je lačen in kdaj se mu kaj pretaka pa črevesju in bi se samo pocrkljal. Notranjo uro ima zelo natančno in brez milosti zvoni na dve uri...user posted image Tudi ponoči user posted image user posted image user posted image Z vmesnim podiranjem kupčka poje na obeh straneh in naslednji obrok štartava na isti strani kot je končal. Nikoli si ne črpam, da ohranjam ravnovesje med povpraševanjem in ponudbo. Se pa lotevam vseh "ljudskih" nasvetov da ostajam kvalitetna kravica user posted image : jem kompote, pijem čaje za dojenje in čaje proti krčem, pa sezamov prevretek tudi + velik kozarec vode po vsakem dojenju. Zaenkrat ga še tudi malo šparam in določenih stvari ne jem. In stavr laufa - če se mali slučajno ne zbudi takoj po dveh urah - mi obe joški začneta "puščat"...user posted image user posted image user posted image

Ja, včeraj smo imeli pa prvi pregled pri pediatru in ko smo prišli tja smo izvedeli, da smo naročeni v sredo, ne v ponedeljek... user posted image user posted image   To bo še nosečniška raztresenost, a ne? user posted image No, bomo poizkusili jutri znova...

lp He

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 11:11:08   
puncica
MiaSophia že poroča user posted image user posted image :
"Evo, pa je mami pritisnala in na svet je prišla MANJA; deklica velika 51 cm in težka 3500g. Obe sva okej. Lep pozdrav iz SG, čau MiaSophia."


ČESTITKE user posted image user posted image

ČESTITKE MAJČICAM MAMICAM
15.04. TAJA user posted image - žmož (PDP 21.5) user posted image  user posted image
17.04. ROK user posted image - Panda1406 (PDP 14.5.) user posted image  user posted image
25.04. SARA user posted image -
Linča (PDP 7.5.) user posted image  user posted image
26.04. LUCIJA MAJA user posted image -
DeVilla (PDP 6.5.) user posted image  user posted image
02.05. MIJA user posted image - LARA (PDP 1.5.) user posted image  user posted image
03.05. AŽBE user posted image - cofek (PDP 16.5.) user posted image user posted image

03. 05. ALEKS user posted image  - Barbs (PDP 10.5.)user posted image user posted image
04.05. DAVID user posted image -
petka (PDP 4.5.) user posted image user posted image
04.05. MAJA user posted image - bajko (PDP 12.5.) user posted image user posted image
05.05. GAŠPER user posted image - Mari71, (PDP 5.5.) user posted image user posted image
05.05. VID  user posted image - puncica (PDP 8.5.)user posted image user posted image
07.05. LANA user posted image  Shesha (PDP 8.5.) user posted image user posted image
09.05. KARIN user posted image - maya2 (PDP 1.5.) user posted image user posted image
12.05. JAN user posted image - majamo (PDP 14.5.) user posted image user posted image
12.05. MATIC user posted image - lenika (PDP 7.5.) user posted image user posted image
12.05. ANŽE user posted image -
mojsoncek (PDP 10.5.)user posted image user posted image
13.05. MOJCA user posted image -
mojca75 (PDP10.5.) user posted image user posted image
13.05. FILIP user posted image - lana (PDP 12.5.) user posted image user posted image
16.05. MANJA user posted image - MiaSophia (PDP 13.05.) user posted image user posted image

Fantje vodijo 10:9, a eno punčko smo dočakaluser posted image . Dejmo auroraa zdej si ti na vrsti user posted image user posted image Še 11 nosečk, ki bodo kmalu cartale user posted image user posted image


MAJČICE NOSEČKE
15. auroraa, Trbovlje
21. Znidka
22. mammika, Jesenice
22. MarijaPo, Postojna (Evauser posted image )
23. aljča, Trbovlje
23. sonca, Maribor user posted image
23. tt79
25. Nataša31, Jesenice user posted image
26. Tina15
29. pikicaa, Trbovlje user posted image

29. Lara28, Maribor
29. TiaSara, Ljubljana


< Sporočilo je popravil puncica -- 17.5.2006 9:39:30 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 12:34:18   
Barbs
Joj, MiaSophuser posted image user posted image user posted image ..... faca.... je mal pritisnala, je rekla....user posted image user posted image  Bravo, ženskica!user posted image

Pandauser posted image  .... mi imamo pa 6.6. pregled.... Glede dojenja - sistem enak, le  da naš user posted image   ni tako zelo  natančen glede ure.... 3-4....ponoči pa celo potegne...kdaj...user posted image

PUNCE - glejte ta imena... mislim, od otročkov.... Meni so vsa lepa... res! Nobena se ne afna pa ne izumlja tople vode! Pa vsi so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak , kaj drugega bi sploh pričakovala - majčice!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 14:04:04   
Znidka
Živjo punce,

Kva ste dobre.... in zabavne seveda. Sama nisem sodelovala v vaši debati, če pa mi dovolite bi se "prijavila" pri MAJČICAH user posted image  pod datum 21.05.2006 (spola otročka pa žal ne vemo).

Aja, pa čestitke vsem majčicam, ki ste že rodile,.... nas to še čaka...

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: MAJ je prišel v deželo - naš mesec...
16.5.2006 14:05:38   
tt79
Jee MiaSophiauser posted image user posted image user posted image Čestitam!!! Pa tudi mali Manjiuser posted image Mam občutek, da je bil tale porod na en dva tri...


Ti si kriva, da od zdejle naprej odštevam user posted image , ki imajo rok pred mano na prste ene rokeuser posted image
Čeprav men še nč ne kaže, da bom šla rodit. Včeri sem se sicer počutla kot en kup gno [sm=smiley35.gif" height="17" width="34">, tut spala sem sam do seedmih zjutraj, zato sem pa dans spet tolk bolj polna energijeuser posted image
Zdejle sem dala ravno kosilo kuhat, pa po tleh sem že pomila, zvečer mam pa v načrtu še pomivanje oken skupaj s user posted image

Drugače pa sem se odločla, da želim rodit v nedeljo zjutrajuser posted image , kolk me bo višja sila upoštevala bomo pa še vidl!user posted image user posted image

Drugač pa se ne sekirat za povprečje, tut mi čakamo na bejbo in vam povem da bodo ne koncu zmagovalkeuser posted image user posted image Vaši deci pa bodo imel tut pestro izbiro na vseh koncih Slovenije.user posted image

Lenika, sem skoz mislla, da se bomo srečale v NM, ti pa že doma... Uživaj z malim Maticem!user posted image

Zdej grem pa kosilo ušimat....se še kej slišmo!user posted image

Aja Barbs, ti si pa itak največja faca. Men so ful všeč ljudje, ki ne komplicirajo, upam da bomo tut pr nas tako "nekompliciral" in se podal kmal naokol... Prvo morje mamo tut mi že rezerviran za avgusta- gremo v Zadar...user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Katero ime?
Erin



Tinej (32%)

Timon (22%)

Tibor (46%)


Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!