|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
9.5.2007 23:29:50   
HEL36
user posted image user posted image user posted image user posted image  Sonchek bravo zate in tvojo user posted image  user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Larisa69)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.5.2007 6:44:00   
krtekxx
Sonchek, user posted image inuser posted image .

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.5.2007 8:51:30   
Shani
Čestitke Sonchek user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   . 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
24.5.2007 14:59:02   
sonchek
...No, pa ga dejmo spet mal obarvat!!!!

user posted image
UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image ---->user posted image   lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...

user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP?

user posted image ---->user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image 24.5. 07...UGLEDALA MAGIČNI user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP????

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image ....

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image ---->user posted image  Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ...PDP: december 2007

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
  -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
  -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
   spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..ČAKA NA user posted image ..

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE;
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

user posted image
    Do enega cilja sta že prispeli in navijata za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
    ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
    --------------------------------
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4479
    24.5.2007 17:16:05   
    pilotgirl
    Uau krtexx.....jeeeeej....super.....očitno bo to leto res plodno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4480
    24.5.2007 19:17:53   
    Milamay
    Ja, krtexx - SUPER!!!! user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke, pa seveda navijamo do konca.

Liona - ti še kar malo poskušaj dojiti, če bo seveda šlo. Če pa ne bo šlo, pa se ne sekirat. Mnogi otroci (tudi me) so/smo zrasli ob umetnem mleku. Bo pa tudi tvoj. Glavno je, da je sit in da se dobro razvija.

Pri nas še nič novega, moramo počakat še do naslendjega tedna, da vidimo, če sva kaj "pridelala". user posted image  Drugače pa ... ja, leto dni sem danes starejša. Pa to se ni ravno za hvalit. user posted image  Torej moja 5 še je spremenila v 6 (36). Vam povem, da se sploh ne počutim, da bi jih imela že 36. Nekako je moje počutje ostalo tam pri 25. user posted image

Pridne bodite in uživajte kje v senci.

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 4481
    24.5.2007 22:03:40   
    Shani
    krtexx- čestitke- želim ti lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Liona- bravo za vajuuser posted image user posted image user posted image . Kako je lepo slišati za srečni konec, saj je to velika spodbuda za nas.

Milamay vse naj naj za rojstni dan in seveda nej se ti izpolni tvoja željauser posted image . Števike pa niso važne pomebno je kako se pučutiš. Tudi meni je full čudno, da se sploh ne počutim toliko kot sem.

Punce za vse vas user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4482
    24.5.2007 22:06:22   
    Katina
    Vem, da vse, ki ste na tem postu veste kaj pomeni izguba .

Za nekaj časa sem se izključila iz forumov, vendar bi se vam želela pridružiti. Danes je 14 dni od abrazije, in 9 dni od reabrazije (nosečnost 12T, plod odmrl 8T4/7).

Dnevi v tem času so bili težki, vendar sem se odločila da si ne postavljam več vprašanj na katere ne morem najti odgovora. Preživela sem že kar nekaj življenskih pretresov zato vem, da čas zaceli vse rane, tudi tiste najglobje postanejo s časom le še malo večje praske.

Na forumih Ringaraje sem "spoznala" zelo prijazne ljudi, ki so bili pripravljeni pomagati tistim, ki so imeli v določenem trenutku probleme. Tudi sama sem našla odgovore, oporo ...

Vsem, ki ste po grenki izkušnji že postale mamice in tistim, ki ste user posted image želim srečno materinstvo in lepo neproblematično nosečnost. Tistim pa, ki smo se pred kratkim srečale z grenko izkušnjo želim, da kmalu zagledamo user posted image user posted image in uspešno krmarimo čez 9 mesecev user posted image . in na koncu srečno objamemo svoje user posted image .

Upam, da me sprejmete medse --> Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4483
    25.5.2007 7:01:51   
    krtekxx
    HVALA VSEM ZA PRISRČNE ČESTITKE IN ŽELJE PO NAJBOLJŠEM ...

Da mal napišem, kako in kaj: ZM je bila 27.04., prejšnji ciklus je bil dolg 42 dni (6 tednov), pa tudi vsi nazaj do zadnjega splava približno toliko ali malo manj. Prejšnji mesec sva tudi spet začela delati na bebici(po nekaj obiskih pri bioenergetiku, opravljenih preiskavah pri endokrinologu). O čutim zelo intenzivno, običajno me en cel dan tam spodaj nevzdržno špika - tako sem jo čutila tudi 14 dni nazaj in bila nemalo presenečena in nejeverna da je tokrat tako pohitela. Že pred časom sem v sebi razčistila (ker G itak nočejo reči nič določenega), da bom takoj, ko zagledam + pričela jesti Dabroston. Zato sem tudi test delala. 1 dan preden sem delala test sem imela mini rjav izcedek, imela sem ga tudi včeraj in imam ga tudi danes. Kaj pomeni, zakaj je prisoten ... nima smisla razpravljati. Vse vemo, da je treba potrpežljivo čakati.
    Drage user posted image , zelo vesela sem, da sem se pridružila vašemu klubu, če zaradi drugega ne, ker vsaj z zanositvami nimam težav (statistika: zanosila 1 x v 5. ciklusu poskušanja, 2 x v 1. ciklusu, 3x v 2. ciklusu).

Tiste, ki ste se na novo pridružile - ko preberem za vsako novo, ki je doživela SS, v sebi začutim neizmerno žalost in podoživljam, kaj se je dogajalo meni. Ostanite močne, na koncu se bo vsem dobro izšlo. Ne vem katera je napisala, da sta se oddaljila s partnerjem po SS - nam ženskam ni lahko, SS, pa abrazija sta že fizičen napad na naše telo, partnerji prebolevajo to na drugačen način in mogoče si me napačno predstavljamo, da bi nas ONI morali tolažiti in biti neskončno razumevajoči do nas, pozabljamo pa, da so tudi oni potrebni naše tolažbe.

Sonček, ti si pa res neutrudna srečka user posted image , ki marljivo popravljaš naš seznam - prosim popravi še moja leta na 37.

(odgovor članu Katina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4484
    25.5.2007 8:50:05   
    Špela100
    Katina žal mi je za tvojo izgubljeno pikicouser posted image . Prav imaš user posted image user posted image , ne sprašuj se več zakaj in zakaj jazuser posted image user posted image , ker enostavno ni odgovora. Tako je moralo biti, jaz po mojih dveh splavih še nisem ugotovila zakaj je bilo to dobro, ampak ni važno...gledam naprej in samo naprej....user posted image user posted image user posted image
    Vedi, da enkrat bo tudi tebi uspelo in upam, da čimprej, poglej koliko nosečk imamo že na tej temi in vse smo bile na istem. Sploh ne vem več katere še niso user posted image . Tako, da upanje ostaja.

Drži se.

(odgovor članu krtekxx)
    Neposredna povezava do sporočila: 4485
    25.5.2007 8:55:39   
    lana38
    Milamay, vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image  Saj še vedno velja, čeprav je z enodnevno zamudo.
    Katina!user posted image
    Ostale pa se lepo imejte. Danes je petek in vikend je pred vrati.
    LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 4486
    25.5.2007 10:27:52   
    natasarobi
    Katina - žal mi je user posted image user posted image user posted image !

Sonchek - lahko prosim, dodaš še mene na seznam: natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (anancefalija)

Vse ostale - imejte se lepo kakor se le da!

(odgovor članu Katina)
    Neposredna povezava do sporočila: 4487
    25.5.2007 10:40:03   
    micla
    Krtexx BRAVO user posted image user posted image user posted image    Bo pa res to leto naše leto.

Katina user posted image .....pozitivno naprej.

Punce.... zadnjič sem vam napisala, kako lepo čutim rahle brcike - od sobote vsak dan po malem, včeraj pa nič.....niti enkrat. Ampak sem se hitro spomnila na Tinaajo, ki je napisala, da se zgodi kak dan, ko sploh ni več ne čutiš. No sej uredu, ampak fajn pa prav ni. Nehote se začnejo tiste črne misli...in če kaj ni uredu user posted image . Sem se odločila, da ne bom tako, ampak bom pozitivno gldala na vse. Pač otročku je toplo in je malo bolj pančkal včeraj.

Joj, so mi včeraj zatekli gležnji - desni bolj kot levi. Sem sicer sesala in brisala po stanovanju, ampak pol sem pa cel večer noge v luft držala, pa je le malo uplahnilo. Desna noga je še danes zjutraj malo otečena.  Mogoče malo tudi vročina prispeva. Upam, da bo kmalu boljš. 

Mejte se, en vroč pozdrav vsem mamicam, nosečkam in tistim ki še boste.

Se beremo,

micla

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 4488
    25.5.2007 12:05:30   
    andreja2000
    milamay tudi od mene čestitke za roj.dan in naj se ti izpolni tvoja največja želja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katina user posted image  hudo mi je,ko preberem,da katera izgubi svojo pikico,saj se takrat spomnih vseh mojih izgubljenih pikic.Res  so to zelo težki časi in če bi bilo v moji moči bi take izgube preprečila.Meni so vedno rekli,veste bolje tako,gotovo je z plodom bilo kaj narobe in potem mati narava poskrbi za to.Vendar vse skupaj vendar ni tako preprosto kot se sliši in nas boli v duši in srcu,a ker smo močne,gremo dalje,upamo in vrjamemo,da nam bo uspelo in uspelo nam bo!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu micla)
    Neposredna povezava do sporočila: 4489
    25.5.2007 17:15:31   
    Milamay
    Hvala vsem za lepe želje. Ja, upam, da se res uresniči moje velika želja.

Katina - pozdravljena med nami. Seveda te sprejmemo med nas. Vse tukaj imamo podobno izkušnjo za nami. Kot si zapisala, si že doživela marsikaj hudega in potem veš, kako je s tako močno bolečino. Vsak dan boli - ja, ampak počasi, počasi pa te tok žvilejnja nosi s seboj in tudi tista najhujša bolečina ne boli več tako grozno kot prve dni. Res pa je tudi, da nikoli ne izgine. Jaz sem pred 8 leti izgubila meni zelo ljubo osebo in čeprav je že kar nekaj let preteklo od takrat, čeprav se je moje življenje popolnoma obrnilo ... se neka čudna otožnost od časa do časa od nekod privleče. Ponavadi se mi zdi, da se mi več stvari nabere na kupu in takrat mi pomaga le jok. KO nekako vse te težave, bolečine izjočem, mi je spet za nekaj časa lažje. Ja, takšno pač je naše življenje - sestavljeno iz kupice dogodkov, med katerimi so pa žal tudi zelo tragični in žalostni.

Ampak pustimo zdaj te žalsotne dogodke nekje ob strani - koto vidiš se naš seznam pridno prazni, vsak dan teden nam katera sporoči, da je srečka user posted image . In imamo že dva zdrava dojenka. To pa je tudi zelo spodbudno, a ne?

Želim vam vsem lep dan _ pa še petek je - JUHUHU!!!!!

(odgovor članu andreja2000)
    Neposredna povezava do sporočila: 4490
       RE: UPANJE PO SPLAVU
    25.5.2007 23:06:18   
    kodrana
    ola.
    tudi mene lahko daste na seznam.. kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm.
    žal mi je za vse žalostne zgodbe in veselim se vseh lepih.
    z mojim sva se lepo pogovorila in res ugotovila, da sva se odaljila. sva se lepo zmenila, da si tega ne dovoliva več..
    me pa daje faza jeze, kar naprej sem jezna, žalostna.. po drugi strani se veselim, da ponovno začneva delat na user posted image . komaj čakam user posted image in potem še eno user posted image in potem računajte name, da bom med srečkami nosečkami.
    srečno vsem.

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 4491
    26.5.2007 8:02:41   
    tinaaja
    Kodrana, bomo drzali pesti, tudi moja brina user posted image , da vama cim pej uspe.

Katina user posted image Si na pravi poti, ce ti bo hudo, pa se le razjoci. Res je tole o praskav user posted image Moram reci, da je pri meni zagotovo tako, sploh zdaj, ko imam brino. Pac v zivljenju tako nanese in verjamem, da ima vse svoj namen. vcaih je zelo tezko, ampak treba se je sestaviti in iti naprej. no, pa cim prej ugledaj user posted image in porocaj user posted image

Krtekxx - kok sem vesela zate. Upam, da se dobro drzis. A nisi priblizno v tem casu lani zanosila, no malo kasneje. Navijam, da bo tokrat vse OK.

Mi smo dobili zavrnjeno prvo vlogo za vrtec user posted image   cakamo se odgovor drugega vrtca. ce bosta oba negativna, bova cez par mesecev kar se bratca ali sestrico brini narocila user posted image

(odgovor članu kodrana)
    Neposredna povezava do sporočila: 4492
    26.5.2007 10:17:13   
    lana38
    tinaaja!
    Pri vas je pa res gužva, če že zdaj treba vrtec iskati.user posted image  To pri nas sploh ni problem. Kaj pa če ga nikjer ne dobiš?user posted image
    Danes sem napolnila že 9T svoje user posted image . Še malo pa bo konec s slabostmi. No, saj zdaj ko skoraj vsaki 2 uri kaj malega pojem, mi je kar bolje. Pojem kakšen sadež, jogurt ali pa sladoled, vse je seveda v majhnih količinah. Imam pa 3-4 večje obroke, ki pa so tudi dosti manjši od tistih, ki sem jih bila navajena prej. Upam, da ne bom preveč kg pridelala.user posted image
    Lp

lana38

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4493
    26.5.2007 10:26:24   
    Liona
    Ojla,

micla, ne sekiraj se zaradi brcik. Meni se je tja do 25t dogajalo, da tudi skoraj po dva dneva nisem čutila nič. Pa tudi drugače je bil naš sonček bolj "umirjene" narave. Tudi po 30-tednu ni bilo nekih hudo močnih brcik. Gibi so seveda bili, ampak jaz sem poslušala nosečke, ki so razlagale, da mali non-stop brcajo in to tako močno, da jih kar boli. No, mene naš tako močno ni nikoli, je bil precej nežen. Pa je zdaj pravi mali korenjak, ki brca in otepa na vse pretege user posted image .
    Zdaj naš sonček spančka. Ubral je nov ritem in se zdaj zbuja na 4 ure in ne več na 2-3. Tudi ponoči. Tako, da sta danes celo ati in mami malo več spala user posted image . Včeraj sem mu dala prvič za pit čajčka (je rekla babica, da lahko) in ga je full pil. Plantex, proti krčem. Očitno mu je bil dober, ker je malo sladek. Samo, da smo se znebili (vsaj upam) tistih hudih krčev, ki so ga napadali pred dvema dnevoma. Revež se je tako napenjal in jokal, da je sem še jaz dobila solzne oči...

Zdaj grem pa malo pospravit in kuhat. Danes prideta na obisk babi in dedi user posted image .
    Se še beremo

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4494
    26.5.2007 18:22:33   
    lana38
    Liona!
    Tile krči znajo biti res prav mora. Mojega sina so mučili vse do 6. meseca. Začeli pa so se že 2 ali 3 dan v porodnišnici, tako da sem vedno komaj čakala, da kdo pride na obisk, ker user posted image  pač ne moreš pustiti, da se joče na vse pretege. Včasih se je jokal tudi v vozičku na sprehodu. Saj pravim, prav nočna mora. Je pa zato od vsega začetka spal celo noč, ker ga je čez dan to tako zdelalo.
    Lp

lana38

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 4495
    27.5.2007 11:18:34   
    aurora28
    Meni več nič ni jasno user posted image , ta mesec naj nebi imela O, čeprav sem jaz čutila neko špikanje v desnem jajčniku, ampak očitno to ni bilo to. Danes je 24 dan in jaz sem dobila user posted image . Kako je to sploh mogoče, res da še ni močna, je pa rdeča. Še nikoli je nisem dobila tako hitro, zdaj sem pa res zaskrbljena kaj se to z mano dogaja. Pa še nekaj me zanima, S to user posted image začnem jemati klomifen od 5. do 9. dneva, zdaj pa nevem, ali naj že to štejem za user posted image , ker če začnem šteti današji dan potem klomifen začnem jemati  31. 5., načeloma bi ga pa morala začeti jemati 4. 6. Mislim, da se je meni hormonsko ravnovesje porušilo in zato sploh nisem imela O, pa še čist sem psihično obremenjena z vsem. Komaj čakam, da grem v torek k psihologinji na pogovor. Moram enkrat za vselej sprejeti svojo preteklost in živeti naprej. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 4496
    27.5.2007 14:45:15   
    Milamay
    Pozdravljene!

Pa je nedelja že tu. Kako vikend hitro mine?! Jutri pa že spet v službo. Jaz pa bi nujno potrebovala nekaj dni dopusta. Se mi zdi, da je moja energija čisto na dnu. user posted image  Pa še danes se je user posted image  prikazala. user posted image  Ja, kaj hočem?! Danes je sicer komaj 28 dan, user posted image  pa je že prišla. Ponavadi sem jo zdaj imela na 30-34 dni, tokrat pa je tako pohitela. Kaj pa vem. NO, mogoče pa je po eni strani bolje, da je prišla, da mi bodo vsaj ta mesec naredili UZ maternice.  Se mi zdi, da samo iščem neke izgovore, zakaj je dobro, da je prišla ... Počutim pa se čisto zanič. Čisto nekje na dnu. Pa vem, da se je treba spet pobrati in iti naprej.

Razmišljam, da bi si spet merila BT. Kaj pa vem?! Ne vem, če mi bo to kaj koristilo. Se mi zdi, da sem potem še bolj obremenjena z vsem ... po dugi strani pa bi rada vedela, kaj se dogaja v meni in kdaj je O.

Katera od vas je že kar nekaj mesecev nazaj pisala o nekem O testu? Meni se zdi, da je pisal pilotgril, samo nisem več prepričana. Če se katera spominja tega linka in ga ima shranjenega na rač., se priporočam. Bom še enkrat malo prebrala, kaj vse zmore ta napravica. Ja, saj vem, zdaj iščem NEKAJ, kar bi mi prineslo željen rezultat. Mogoča pa je res dopust edina stvar, ki jo trenutno potrebujem. En pravi odklop.

LP 

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4497
    27.5.2007 15:41:31   
    kodrana
    aurora28 in Milamay žal mi je za vaju. user posted image za to, da tako trpita. in tudi za vse ostale, ki morate čez vse te težke preizkušnje. user posted image auora28 verjetno je to potem res m. in po mojem se ti to že šteje. boljše bo, da vprešaš g. za psihologinjo pa super, da si se odločila. bolje ti bo.
    Milamay če si lahko vzameš dopust, si ga kar vzemi. očitno ga res potrebuješ.
    kar se tiče ovulacijskih testov, jaz vem da obstaja v lekarni. čist točno ne vem. nam je pa prof. v ss govorila o tem in da lahko daš gor svojo slino in, ko se ti pokaže v obliki praproti, pomeni da je ovulacija. kar pa pomeni, da si bla plodna dan, dva prej preden je ta test pokazal ovulacijo. no, gotovo katere vejo o tem veliko več in ti bodo znale pomagat. za link o tem pa ne vem. držim pesti. v vsakem primeru ti polagam na srce, da se malo spočij in sproščanje ti bo vsekakor prišlo prav. malo odklopa.
    sama moram rečt, da se dobro držim, glede na vse, kar se mi je zgodilo. v petek sem naročena pri g., da potrdi, da je vse ok. čutim, da imam že ovulacijo.. opa. samo, itak bova čakala 2 ciklusa, preden ponovno poskusiva. da si maternica opomore in moja psiha, seveda.
    moram se učit, kar pa mi ne gre najbolje. ve ste skoraj vse že v službi..
    želim vam lep preostanek nedelje in veselo v nov teden. za vse nas bo posijalo sonce. user posted image

sanje so se uresničile..
    13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
    26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4498
    28.5.2007 10:29:26   
    sonchek
    Žal mi je za vse, ki vas bom dala na seznam...ampak to samo pomeni, da gremo skupaj naprej...kajne!!!!

user posted image

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
    user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
    user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image ---->user posted image   lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
    1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...

user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP?

user posted image ---->user posted image  Krtekxx, 37 let:

user posted image 24.5. 07...UGLEDALA MAGIČNI user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP????

ne čaka 8 M,

V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
    1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
    user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image ----> user posted image  Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)

-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
    -SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov

• junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..ČAKA NA user posted image ..

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE;
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (anancefalija)...

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
    ....čaka še eno user posted image ...

user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana

Kaj ti pove moj topli objem,
    ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
    --------------------------------
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4499
    28.5.2007 18:09:59   
    lana38

user posted image

user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP 29.12.

user posted image ---->user posted image  Krtekxx, 37 let:

ne čaka 8 M,

V tretje gre rado! 

user posted image ----> user posted image  Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (anancefalija)...

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
    ....čaka še eno user posted image ...

user posted image

[/quote]
  • Sem dodala PDP pri mojih podatkih.
  • LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OH
    Endometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?