sonchek
|
Ojla... Madona ste se razpričale...sem komi prišla do konca...mislim, da sem kr kakšno uro za rač...ja se vidi da je bil vikend slab.... Kje naj sploh začnem...aja Micla....kaj naj ti rečem...jaz sem v prejšnji nosečnosti...mojmu do 20.tedna dala vsaj 3x košarico in sem mu rekla da nočem bit več z njim (no do zdej pa že enkrat..tako da napredujem )...in kr trgal se mi je...ampak tok je bil en čuden obutek...vsega polh kufer...tud njega in sebe...najraj bi se nekam pogreznila in samo jokala...vse mi je šlo na živce...in tud živcev nisem več imela za nič...Grozna sem bila (no, ja...sem sem včasih še zmeri)...ampak taktrat vidim kok me ime moj rad..hihihii...najprej se skrega z mano, k mu ni nič jasno...pol pa uvidi da so hormoni...in je vse drugače...hihiiiiii ...tko da ti lohk edin to rečem, da nisi edina...če bi pa to bilo več kot teden dni (ta situacija), da se ne bi pobrala...pol pa lohk da je že depresija (sem glih včeraj brala o tem)...tole kar mamo pa mi pa je hormonsko neravnovesje... ...vsak izgovor prov pride, kaj Raho...tile hemeroidi...grrrrrrrrrrr ...kako jih sovražim...sem tud osebno zdr. vprašala pa je rekal da bolš nič uporabljat v prvih 12.tednih...tko da upam, da ni preveč hudo... Pilotgirl,,,sej ne vem, kaj naj ti rečem...al naj ti čestitam za ,al naj jo nekam pošljem k te tok zajeb.... Se pravi niso našli nobenega vzroka za tole tvojo "zamujalko" ? držim pesti, da se tudi ti čim prej pridružiš nam v klubu ... Aja pa mislim, da danes šteješ za prvi dan...mislim, da je to tisti dan, ko se pojavi prava krvavitev...ti bodo pa še duge povedale.... Pa srečno...do ... Nussy...čestitam...za ...jaz bi se na tvojem mestu vseeno malo prej naročila k G....glede na tvoje krče in izcedek...k to pomoje v dvojni kombinaciji ni nič dobrega...ampak upam, da se vse dobro izteče...držim pesti tudi zate in tvojo Liona...madona sej ne morem verjet kako čas teče...še malo pa boš prava mamica malemu navihančku....a ime ste že izbrali? Aurora28...žal mi je da se je spet pojavila tvoja ..a so ti rekl, da glede na PCO, bi mogla čim prej zanositi...mislim, da so tako rekli eni k je bla z mano v sobi ko smo ležale na ginekološki....??? sej ne tega narobe razumet...sej vem da se matrata, ampak da kao se to lahko spet pojavi (popravi me če se motim...lohk sem pa čist v temo brcnila...)...držim pa zelo močno pesti...da vama čim prej uspe...!!!! IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Sonchek - evo nov avtar Ja, ja, oci je doma in pazi Brino, pa imam sploh veliko casa ...mate pa res velik cajta... ...no, ti si predvsem probi zapomnit čim več...kar se tiče vseh stvari, k te bomo še rabli ....tudi avtarjev... Sem fulll vesela, da se imate fajn in da resnično uživate ...kako je zdej s krstom?...sta se že odločila? natasarobi...naj ti jaz povem kakšen je bil povratek v službo...čeprav je velika razlika, kajti meni je glh pripadel porodniški dopust..tko da sem bila doma...se mi zdi celih 42 dni...al neki tazga... preden sem šla v službo, sem jim napisala pismo, v katerem sem razložila vse kar se je dogajao...da ne bi bilo nepotrebnih vprašanj in začuda so to tudi spoštovali in niso ničesar vprašali...je preteklo kr neki časa preden me je ena izmed sodelovk vprašala...kako in kaj in ali so kaj ugotovili...prej sem pa nazaj prišla kot da tega časa ne bi bilo in da je isto, kot ko sem odšla...no, razen tega da jaz nisem imela trebuha... ...tko da ti želim, da bo prvi dan čim lažji in sporoči kako je bilo... pa drži se .... ...ooooo zaenkart je to vse...kasene je povetim še ostalim...me že rit boli od sedenja....pridem nazaj...papa