|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
7.5.2007 9:24:54   
tinaaja
Upam, da jih bom po porodu hitro izgubila

Men ne gredo nikamor.. Pol pa se Brina v jok, ko jo dam v vozicek, pa sploh ne gremo nikamor, tko da stala.. Jem pa predvsem od kosila naprej, tko da se huje.. jao..

Spala pa po porodu ziher ne bos vec user posted image user posted image user posted image Midva polha prej, zdaj pa velika ponocnjaka user posted image .. Brinka je super glede tega, ker se ponavadi zbuja samo 1x na noc za papat, ampak vstanemo pa kar pogosto med 5 in 6 user posted image user posted image user posted image Nasmehi vse poplacajo

A si se pol odlocila za CR?

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.5.2007 9:25:59 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
7.5.2007 10:01:47   
Liona
Ja, tinaaja, sem se kar za CR odločila. Spraševala sem Pušenjaka kaj svetuje in glede na to, da je moja posteljica še vedno do roba (nič ni odmaknjena od njega) pravi, da je CR smiselen, saj so možnosti krvavitve med samim naravnim porodom zaradi lege posteljice velike in je treba CR potem v primeru krvavitve naknadno naredit. Pa sem se malo prestrašila, da ne bo kaj narobe in grem raje na CR. Za dobro našega sončka. Res bi si vse življenje očitala, če bi pri porodu prišlo do zapletov... Se bom pa probala zmenit za CR s spinalnim blokom (si buden, le od trebuha navzdol nič ne čutiš).

Tvoja Brina je pa res pridna, ker tako lepo spi skoraj celo noč. Jaz upam, da bo naš tudi, ampak na to žal ne morem vplivat. Se bomo pa naspali, ko bo mali zrastel user posted image .

lepo se imejte

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
7.5.2007 10:04:25   
lana38
Liona!
Jaz sem po prvi user posted image  v 2 mesecih izgubila vseh 23 kg, ki sem jih pridelala v user posted image . Res pa je, da nisem dojila, ker nisem imela mleka in sem lahko hitro začela hujšati. Po lanskem UPN, pa sem tudi v 2 mesecih izgubila 10 kg, samo je šlo dosti počasneje, kot pred 10 leti.
Moj izcedek je izginil, čeprav me je pa strah, da se ne ponovi in se kar ne upam preveč veseliti, čeprav bi najraje vriskala, da ga ni več. Še vedno pridno počivam.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
7.5.2007 10:11:42   
nussy
Punce mene pa neki zanima.

Vsak dan mam vsaj malo svetlo rjavega izcedka. Ali to spet pomeni slabo? Ful me skrbi, pa še vsake toliko mam krče v trebuhu. Izcedek je res ful svetel.

Upam, da ni spet kaj narobe. Sedaj sem se naročila pri G, prvi pregled imam 5.6., se pravi v 9. tednu. A je to v redu ali je pozno?user posted image

Če katera ve odgovor, naj mi prosim pove.

LP,

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
7.5.2007 10:46:10   
Liona
nussy, težko ti rečem. Vsak izcedek v nosečnosti, ki je obarvan rjavkasto ali rdeče, lahko napoveduje kaj slabega. Ni pa nujno. Če si že imela pregled in če se je videl utrip srčka, potem se nimaš kaj bati. V nasprotnem primeru pa bi ti svetovala pregled prej. Da ti dajo vsaj Dabroston in ti povejo kako pa kaj.
Jaz sem imela do 10 tedna user posted image  izcedke vseh barv. Začelo se je že v 6 tednu s svetlorjavim izcedkom. Takrat na UZ-ju še ni bilo videti srčka. No, čez en teden je pa že lepo bil in mali je lepo zrastel kljub nenehnim izcedkom (rjavim, krvavim). Izcedek sem imela vseskozi, v 8t pa se je spet pojavil čisto krvav. Takrat me je panika in sem šla takoj na urgenco. Zadržali so me v bolnici, ampak je bilo s pikico vse vredu. Na srečo. Razlog je bil baje precej prekrvavljen maternični vrat. Še cel teden v bolnici sem nato imela rjavkasto obarvan izcedek, ki pa je čudežno izginil po tednu dni. Tako je bilo pri meni, ampak se je dobro izšlo. Vzroka pa nismo našli nikoli (lahko bi bil tudi polip, ki so mi ga po pomoti odstranili v 6t...).

Lana, jaz sem do zdaj pridelala 12 kg. Malo me skrbi, kaj bom po porodu oblekla, saj mi moje stare cunje niso prav. Nikakor. Hlač ne dobim dlje kot do kolen user posted image . Bo treba še zame novo garderobo, ali kako user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
7.5.2007 11:26:35   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.Kako ste? Vdim da nekateri že pridno rastejo(Brina)user posted image user posted image user posted image user posted image ,nekatere že pridno čakate kdaj ga boste v roke dobile(Liona)-še malo pa boš na cilju,uf kako čas beži,še zdej se spomnim kako si nam sporočila lepo novičko. Lana ti se ne obremenjuj preveč ker bo še slabše-no sej vem lažje je rečt kot nardit aneuser posted image user posted image user posted image . Micla tebi vidim da tudi lepo user posted image  napreduje. Nussy,hja noben izcedek ni dober,čeprav pa ni nujno da je kaj narobe. Krče sem pa tudi jast mela. Špela100 kako si pa ti kaj? Upam da ok. No jast sem super,ker je po samo mesecu premora le prišla moja user posted image .Sploh ne morem verjet.Zdej pa ne vem al zarad Tifola ki sem ga ponovno začela pit al pa ne vem no. Uglavnem mam eno vprašanje za vas. Zdej si merim bazalno temperaturo pa ne vem al naj začnem pisat prvi dan cikla ,včerajšni dan al današnji. Zadeva je pa taka. Včeri ko sm šla na wc ,se obrišem,krvavo.Pol čez dan je blo bolj malček,pol pa grem učeri ponoči okrog 2 na wc in je blo kr orenk krvavo in s tem sem vedla da je prišla. No upam da ni preveč zakomplicirano. Zdej pa ne vem al nej dam da je biu učeri prvi dan cikla al je danes? Help me.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
7.5.2007 11:42:19   
Anonimen
Ojla, punce! Kako ste? jaz podn od podna. Sem se prehladila in sedaj me vse boli, teče mi iz nosa, kašljam, kiham...

Nussy - ČESTITAM za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinaaja - a si rpedstavljaš, da jaz ne bom spala še naslednjih nekaj let? In da bom najverjetneje dojila vsaj 4 leta skupajuser posted image

Jaz sem pa v soboto tako paniko zagnala, da je moj mislil, da se mi bo zmešalo. Sem opazila malo rjavkasto rdečega izcedka. V paniki pa sploh nisem pomislila na moje hemeroide. Šele čez 20 minut, ko sem bila že pripravljena, da letim v bolnico, sem ugotovila, da mi je počil zunanji hemeroiduser posted image

Kaj bo še do koncauser posted image .user posted image

Sicer pa sem se jaz v prvi nosečnosti zredila za polnih 33 kg (iz 57 na 90user posted image ). Upam, da mi sedaj ne bo uspelo pridelati toliko kg. Sedaj sem štartala s 7 kg več. Do stotke pa res ne želim prilezti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

< Sporočilo je popravil raho -- 7.5.2007 11:44:40 >

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
7.5.2007 12:18:21   
sonchek
Ojla...
Madona ste se razpričale...sem komi prišla do konca...mislim, da sem kr kakšno uro za rač...ja se vidi da je bil vikend slab....

Kje naj sploh začnem...aja
Micla....kaj naj ti rečem...jaz sem v prejšnji nosečnosti...mojmu do 20.tedna dala vsaj 3x košarico in sem mu rekla da nočem bit več z njim (no do zdej pa že enkrat..tako da napredujemuser posted image )...in kr trgal se mi je...ampak tok je bil en čuden obutek...vsega polh kufer...tud njega in sebe...najraj bi se nekam pogreznila in samo jokala...vse mi je šlo na živce...in tud živcev nisem več imela za nič...Grozna sem bila (no, ja...sem sem včasih še zmeri)...ampak taktrat vidim kok me ime moj user posted image  rad..hihihii...najprej se skrega z mano, k mu ni nič jasno...pol pa uvidi da so hormoni...in je vse drugače...hihiiiiii
...tko da ti lohk edin to rečem, da nisi edina...če bi pa to bilo več kot teden dni (ta situacija), da se ne bi pobrala...pol pa lohk da je že depresija (sem glih včeraj brala o tem)...tole kar mamo pa mi pa je hormonsko neravnovesje...user posted image user posted image user posted image ...vsak izgovor prov pride, kajuser posted image user posted image user posted image

Raho...tile hemeroidi...grrrrrrrrrrruser posted image ...kako jih sovražim...sem tud osebno zdr. vprašala pa je rekal da bolš nič uporabljat v prvih 12.tednih...tko da upam, da ni preveč hudo...

Pilotgirl,,,sej ne vem, kaj naj ti rečem...al naj ti čestitam za user posted image ,al naj jo nekam pošljem k te tok zajeb.... Se pravi niso našli nobenega vzroka za tole tvojo "zamujalko"user posted image ? držim pesti, da se tudi ti čim prej pridružiš nam v klubu user posted image ...
Aja pa mislim, da danes šteješ za prvi dan...mislim, da je to tisti dan, ko se pojavi prava krvavitev...ti bodo pa še duge povedale....
Pa srečno...do user posted image ...

Nussy...čestitam...za user posted image user posted image user posted image ...jaz bi se na tvojem mestu vseeno malo prej naročila k G....glede na tvoje krče in izcedek...k to pomoje v dvojni kombinaciji ni nič dobrega...ampak upam, da se vse dobro izteče...držim pesti tudi zate in tvojo user posted image

Liona...madona sej ne morem verjet kako čas teče...še malo pa boš prava mamica malemu navihančku....a ime ste že izbrali?

Aurora28...žal mi je da se je spet pojavila tvoja user posted image ..a so ti rekl, da glede na PCO, bi mogla čim prej zanositi...mislim, da so tako rekli eni k je bla z mano v sobi ko smo ležale na ginekološki....??? sej ne tega narobe razumet...sej vem da se matrata, ampak da kao se to lahko spet pojavi (popravi me če se motim...lohk sem pa čist v temo brcnila...)...držim pa zelo močno pesti...da vama čim prej uspe...!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sonchek - evo nov avtar user posted image user posted image user posted image Ja, ja, oci je doma in pazi Brino, pa imam sploh veliko casa user posted image user posted image user posted image

...mate pa res velik cajta...user posted image user posted image user posted image ...no, ti si predvsem probi zapomnit čim več...kar se tiče vseh stvari, k te bomo še rabliuser posted image user posted image user posted image ....tudi avtarjev...user posted image
Sem fulll vesela, da se imate fajn in da resnično uživate user posted image ...kako je zdej s krstom?...sta se že odločila?

natasarobi...naj ti jaz povem kakšen je bil povratek v službo...čeprav je velika razlika, kajti meni je glh pripadel porodniški dopust..tko da sem bila doma...se mi zdi celih 42 dni...al neki tazga...
preden sem šla v službo, sem jim napisala pismo, v katerem sem razložila vse kar se je dogajao...da ne bi bilo nepotrebnih vprašanj in začuda so to tudi spoštovali in niso ničesar vprašali...je preteklo kr neki časa preden me je ena izmed sodelovk vprašala...kako in kaj in ali so kaj ugotovili...prej sem pa nazaj prišla kot da tega časa ne bi bilo in da je isto, kot ko sem odšla...no, razen tega da jaz nisem imela trebuha...
...tko da ti želim, da bo prvi dan čim lažji in sporoči kako je bilo...
pa drži se ....

...ooooo zaenkart je to vse...kasene je povetim še ostalim...me že rit boli od sedenja....pridem nazaj...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
7.5.2007 12:51:44   
andreja2000
O,punce,kako ste pridne v pisanju!user posted image

nussy jaz bi šla kar prej do G,da vidi kako je in ti morda res predpiše tabletka dabroston.Sama sem te tabletke že večkrat jemala,ravno zaradi rjavih izcedkov ali pa kar preventivno.Sedaj jih nimam,ampak če bi se pojavil rjavi izcedek bi takoj letela ponje.
Jaz ti želim in stiskam pesti,da se bo vse končalo dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana38 sem vesela,da se ta tvoj izcedek umirja!user posted image

Vsem,ki jih nisem imenovala pa pošilam tople pozdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
7.5.2007 13:07:14   
pilotgirl
user posted image user posted image user posted image Ne sonchek niso našli nič. Zaenkrat upam da se mi bo uredilo brez tablet in usega. Ta je sicer prišla brez tablet. Ja tud jst upam da se čim prej pridružim vašemu klubu user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
7.5.2007 14:03:44   
Liona
Sonchek, čas res hitro teče. Konec meseca, natančno 25.5. bo že eno leto od mojega SS. In še nekaj tednov do trenutka, ko bom k sebi stisnila našega sončka. Komaj čakam. Upam, da bo zdrav user posted image . Ime sva izbrala že pred časom. Mislim, da sem celo že pisala o tem, ampak naj kar ostane skrivnost do poroda. Potem vas pa obvestim kako je ime našemu fantu user posted image .

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
7.5.2007 14:23:34   
andreja2000
od mojega UPN,pa bo sedaj 19.5 minilo dve leti in srčno upam in si želim,da bo to pot z našo pikico vse vredu.

Liona kar ne morem verjeti,da boš že kmalu v naročju držala svojega fantka,neverjetno kako čas hitro beži.
Tebi in tvojemu user posted image  želim vse lepo in dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
7.5.2007 15:41:04   
sonchek
evo mene pa sem nazaj...sej se mi zdi da zmer k dam priletim najprej za rač. sedem in vam kaj napišem...

Andreja2000...res hitro mineva čas, če pogledamo nazaj....ampak, ko nekaj čakamo ali pričakujemo se pa tako vleče, kaj...
dve leti, se zdita tako daleč pa hkrati tako blizu...sej ni za verjet...ampak je...tud sama ne morem verjet, da je minilo že več kot leto od mojega UPN-ja...tako da ti sedaj lahko zaželim edino to, da se ne obračaš preveč nazaj...sedaj se znova lahko nečesa veseliš, kajti v tebi raste novo življenje, ki se mu boš posvetila do konca tvojega življenja...to je pa še tako daleč...

HEL36...kaj pa če bi test ponovila, ali si ga že????

Lana38...držim pesti da tvoj izcedek popolnoma izgine  za še nadaljnih osem mesecev...in počivaj, počivaj....

Tako pri meni nič novega...strah pred NS se veča in veča....prov groza me je ...sploh ker se resnično počutim totalno nenosečo...in mi je to fulll čudno...ker ni nobenih pretiranih sprememb...in vem, da je tako dokler ne pridejo prvi gibi...tko da počakajmo do srede ko imamo Ns...
Upam, da boste močno držale pesti zame in mojo user posted image !!!!

pa spet..KAKO ME JE STRAH, sploh vam ne znam povedat...pa čeprav se zavedam vsega tega...da itak da če je kaj narobe je bolje da je zdaj...in nikakor si ne predstavljala, da bo moja user posted image ..tok taka...čudna...nobenega pretiranega veselja...nezaupanje...pa kr neki..user posted image
Joj bom nehala da se ne bo še kera nalezla pesimističnega obnašanja...user posted image

No, punce lep dan...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4438
7.5.2007 16:06:49   
andreja2000
sonchek hvala za lepe in pozitivne besede.Seveda,treba je gledati naprej,vendar ko se bliža datum,ko sem se morala  pred dvema letoma posloviti od naše Tine,me pa še vedno v srcu zaboli.user posted image
Verjamem,da te je strah srede,saj ,kako pa ne,ko pa imamo za sabo tako boleče izkušnje,vendar boš videla,da je s tvojo pikico vse vredu.
Vsekakor ti močno stiskam pesti za sredo in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image  za srečo.Drži se!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
7.5.2007 17:29:00   
Milamay
Ja, danes pa ste res pridne.

Pilotgirl - jaz bi napisala tisti dan, ko se je prav vlilo, torej danes. Fajn, da se je user posted image  končno malo umirila.

Andreja, Lana, Sonchek - črne misli stran! Tokrat bo vse v redu! Mora biti!

Nussy - user posted image  za user posted image user posted image . Če se ti ti čudni izcedki ne umirijo, pojdi raje k G. Jaz sem tudi v prvi nosečnsoti imela izcedke nazačetku, pa so se po parih dneh umirili. Takrat sem sicer mislila, da gre za user posted image , ker še nisem naredila testa. No, v glavnem, takrat je bilo vse OK in zdaj imam že krepkega fantka, ki bo v petek dopolnil 3 leta.

Liona - res čas beži. Jaz sem imela tudi prvič CR, pa je bilo vse OK. Sicer sem bila po posegu čisto aut, a za svoje dete potem storiš vse in zelo hitro okrevaš. Res pa je, da ga po CR nisem takoj videla, da ga je mož prvi videl in ga držal v rokah, da ga je potem vsem že poslal po mailu, jaz pa ga še zmeraj nisem videla. Prinesli so mi ga komaj popoldan, CR pa sem imela malo po 10 zjutraj.
Po CR se potem pusti razvajati svojemu dragemu in ne dviguj dojenčka oz. čim manj. Naj ti ga raje on prinese v posteljo in naj ga potem on da nazaj. Vseeno gre za veliko operacijo in je bolje, da se rana dobro zacelli. Vsak napor pa je slab za rez.

Pri nas je zdaj 9. dan ciklusa, kmalu se bodo začeli O dnevi. Midva pridno user posted image  in seveda upava na najboljše. Naslednji teden pa že imam posvet v ambulanti za neplodnost. Moram še ta teden k svoji G po napotnico. Držite mi pesti, da se bodo stvari hitro razvijale naprej. Da bi mi vsak čimprej pregledali maternico ... res sumim, da imam kakšno pregrado. V petek imam moj sin 3. rojstni dan. Skorajda ne morem verjeti, da čas tako leti.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4440
7.5.2007 18:56:48   
aurora28
Sonchek! Ginekolog mi je res svetoval, da naj čimprej zanosim, sam kaj naj, če pa ne rata user posted image user posted image user posted image . Verjetno nama bo ta mesec ratalo, je ne pričakujem 31.5. in je ne želim. Ampak proti naravi telesa ne morem, bo že, enkrat že. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
7.5.2007 21:11:08   
natasarobi
Dober večer punce! Javljam se, da vam malo pojokam - prvi dan službe po bolniški GROZA!!! Čist me je spravilo iz tira - pri nas je velik kolektiv, ampak vse se ponavadi zve takoj. Sedaj noben ni imel pojma od pojma (razen treh sodelavk, šefinja in mogoče še kdo) in čist vsak me je spraševal kako sem, kako je, itd. Sem rekla da sem slabo, pa so še kar rinili vame. Mislila sem, da bom lahko povedala kako in kaj, ampak so se mi samo solze ulile. Za povrh ni bilo sodelavke in me je ogromno dela čakalo - nujnega. Mislila sem, da bom lažje prenesla, a očitno ne morem - razmišljam, da bom šla k psihologinji v porodnišnico v Ljubljano. Ko sem doma je OK, ampak, ko grem ven pa ni ravno v redu. Sem bila včeraj na pokopališču z mami pa je bilo zelo hudo.

Lana38 - kako ti je uspelo toliko shujšati??? Jaz bi bila zelo vesela, če bi izgubila vsaj 5 kg. Sedaj sem že prišla na kilažo pred zanositvijo, ne morem se pa znebiti kg, ko sem imela zlomnjeno nogo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.5.2007 9:34:00   
Lusa
Natašarobi-3tedne po Ajšini smrti ,sva z možem bila pri dr.Velikonjevi v lj. porodnišnici in je ena tako fejst oseba ,res ženska ,da ji ni para.Le idi k njej ,ona bo takoj prepoznala ,kaj doživljaš ,kako naprej,....in ti znala svetovat.

user posted image črne misli odgnat,čeprav ja ,lahko je govorit,....bom videla ,kako bo pri meni ,ko bo tako daleč.Mirno vsekakor ne bo,...sva pa tudi midva začela delat na user posted image  ,ko rata vam sporočim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.5.2007 9:43:34   
micla
Dobro jutro punce,
danes sem pa jst prva, tko da kavico danes častim jst.

Evo za vas: user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  Sem tko vesela, da sem včeraj uspešno preživela pregled. user posted image  Skratka, bilo je približno tko, kot je rekla že Tinaaja. Bila sem vsa v strahu in ko me je zdravnica pregledovala, sem bila tako ukrčena, da me skoraj ni mogla pretipat. Pol me je božala po nogah, da sem se vsaj malo sprostila in me je sploh lahko pregledala. Mislim, kaj dela psiha????????
Skratka, vse je uredu, razen vnetja, ki ga imam in sicer imam kombinacijo glivičnega in bakterijskega, tko da sem dobila canesten in še antibiotik kremo. Upam, da bo pomagalo, ker je zadnje dni res zelo neprijetno pekoče in srbeče in izcedek je tak zelenorumen.

No zadnji šok pa je bil, ko je zdravnica že šla spet k mizi pisat recepte in mi je sestra še z unim aparatom poslušala srček. Itak, da ga najprej ni dobila in mene je kar oblivalo. Kar neki je šumelo, pol po približno minuti, pa je le najdla.
Si predstavljate, kako dolga je bila zame tista minutka....... user posted image

Aja, pa še to vam moram povedat. Spet se mi je pojavil herpes. user posted image  Prejšnja lisa ni še niti izginilas in je mal bolj spodej že novo žarišče. G je rekla, da očitno je to moja šibka točka in je moje telo zaradi nosečnosti toliko bolj izčrpano in mi pada odpornost in posledično se mi vrstijo herpesi. upam, da se bodo ustavili, sicer bom v primeru, da bom imela herpes tudi ob porodu, morala nositi zaščitno masko. 
Tko, načeloma sva z user posted image  uredu, razen majhnih težavic, ki upam, da bodo kmalu odpravljene.

Vse vas lepo pozdravljam in vam pošiljam kup sončnih žarkov s primorske.

Se tipkamo,

micla

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.5.2007 10:38:12   
andreja2000
natasarobi ohjoj,si kar predstavljam kako hudo ti je moralo biti v službi.Mislim,da je res najbolje,da se pogovoriš z osebo,ki je usposobljena za te zadeve,kot ti je tudi predlagala lusa.

Lusa o,vidva kar lepo user posted image ,ko pa bosta user posted image ,pa le javi.Ti držim pesti,da bo to čim prej.

miclauser posted image user posted image user posted image  ,bravo zate in tvojo user posted image !

Vsem lep dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.5.2007 10:44:39   
lana38
natasarobi, nekje na tej temi bolj na začetku enkrat po 20.5.2006 je objavljena ena dieta 15 dnevna, po kateri sem jaz hujšala. Je kar precej za pisati pa se mi to zdaj ravno ne da. Mi je spet slabo in sem samo malo skočila na računalnik, da pogledam kaj je novega in vas pozdravim.

Milamay, upam, da ti čim prej odkrijejo, kaj je krivo, da ne zanosiš in potem hitro zagledaš user posted image .user posted image
Lepo se imejte.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.5.2007 13:25:40   
Anonimen
Punce, jaz imam pa gnojno anginouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.5.2007 13:30:43   
andreja2000
raho  o,ti boga revica.Ti držim pesti,da se čim prej pozdraviš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.5.2007 14:11:34   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Punce, jaz imam pa gnojno anginouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...a dej...user posted image
...ja ti maš pa res smolo no.....
a pol si doma na bolniški?..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.5.2007 14:15:46   
Anonimen
user posted image Japuser posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.