|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
24.4.2007 15:14:30   
tinaaja
aurora, spela, milamay, pilotgirl, krtekxx in ostale s seznam - globoko vdihnite, ker virus se zgleda res siri z veliko naglico user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam vsem, da cim prej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
24.4.2007 15:33:40   
lana38
pilotgirl!
Morda pa se to na UZ ne vidi. Ne vem, ker nisem bila na UZ, ampak kar na HSG.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
24.4.2007 15:45:02   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pilotgirl!
Morda pa se to na UZ ne vidi. Ne vem, ker nisem bila na UZ, ampak kar na HSG.
LP

...jaz sem bila na Uz, pa se te zarastline ne vidijo...vidijo se s histeroskopom...

Ja očitno je res to prašičje leto...plodno leto....jupiiiuser posted image user posted image user posted image
...Zdej pa držim pesti, pa še za vse ostale, ki še vedno pridno čakajo user posted image user posted image user posted image !!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
24.4.2007 16:37:49   
sonchek
še enkrat...sem zasledila, da je tudi naša Irmy,ki je sicer spremenila nick, srečka user posted image ...!!!!
...čestitke Irmy oziroma ElaM

UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006  user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image ...FANTEK BOuser posted image !!!user posted image

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image ---->user posted image   lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...

user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP?

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
Mogoče bodo poskusili spet!!!! DRŽIMO PESTI, da tokrat ratauser posted image

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko
NE ČAKA user posted image ....

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . user posted image  sem po dolgem času le dobila,zdej bomo pa vidli kaj in kako bo naprej.

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...čaka še eno user posted image ...potem v akcijo...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image ---->user posted image  Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ...PDP: december 2007

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
   -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
   -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
    spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4204
    24.4.2007 18:51:15   
    aurora28
    Kakšen je občutek ko si noseč, mene namreč bega to, da ne vem kaj čutiš v začetku nosečnosti. Je občutek podoben črvičenju v želodcu, je občutek tak, kot da boš vsak čas dobil user posted image ali kaj.Očitno je pri meni konec O in imam prisoten takšen občutek kot, da bi dobila menstruacijo in jajčniki me bolijo. Lana38 daj še mene okuži z virusom user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4205
    24.4.2007 20:38:18   
    andreja2000
    aurora28 pri meni je bil prav tak občutek,kot vedno pred user posted image .Prav res ti želim,da se tudi ti ukužiš z tem virosom user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4206
    24.4.2007 21:44:44   
    aurora28
    Andreja2000 kakšen občutek pa imaš zdaj, ali sploh kaj čutiš? Za sebe namreč ne morem reči, kaj sem čutila ko sem bila noseča, ker mislim, da občutek, ki sem ga imela ni bil pravi, kar se je izkazalo, da res ni in sem nato imela ss. Upam in želim si, mogoče si boste mislile, da se mi blede, ampak si res želim, da bi mi bilo v nosečnosti slabo in da bi mi hrana smrdela, saj bi potem vedela, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
    Neposredna povezava do sporočila: 4207
    24.4.2007 22:02:44   
    Shani
    Aurora28 moja nosečnost ko sem rodila sina je bila krasna in nič slabosti in enostavno sem imela energije, da bi gore premikalauser posted image user posted image . Nosečnost, ki se mi ja nažalost končala z SS je bila katastrofalna, takoj slabosti, utrujenost, nisem mogla skrbeti za sina, bruhanje in še veliko. Tako, da pri meni ni bilo tako, vsaka nosečnost poteka drugače.

lp

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4208
    25.4.2007 7:01:15   
    lana38
    aurora28, tudi jaz sem počutim, kot da bo ravnokar prišla user posted image . Je pa bilo na začetku tudi v obeh prejšnjih user posted image  enako. Prvič sem imela super user posted image , isto kot piše jurka6, polna energije sem bila. Drugič pa mi je bilo od vsega začetka slabo, bruhala sicer nisem, ampak slabo mi je bilo cel dan, večer še najbolj.
    LP

lana38

(odgovor članu Shani)
    Neposredna povezava do sporočila: 4209
    25.4.2007 7:03:44   
    tinaaja
    aurora, meni je obakrat takoj po oploditvi zacel smrdet alkohol in cigarete (ful se mi je cudno zdelo, kako to, dokler nisem testa naredila).. drug znak so bile obcutljive bradavice, druzga pa nic.. do 1 pregleda razen morda kaksne slabosti drugih znakov ali sprememb nisem obcutila.. znaki se pa tok razlikujejo, da se je skoraj brez veze obremenjevat njimi.. daj v iskalnik, pa bos vidla :))

no mi smo po tezkem dnevu imeli se tezji vecer.. krci, jok, skoz bi bila na zizi.. ob 11 jepol koncno zaspala, jaz sem z vsakim dnem vecji zombi.. ampak se mi je zjutraj tko smejala, da je ze poplacano user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4210
    25.4.2007 7:49:19   
    Liona
    pilotgirl, zarastline se na UZ ne vidijo. Moji kolegici jih niso našli niti po HSG-ju, šele na laparoskopiji so ugotovili, da ima zamašena oba jajcevoda. Posvetuj se z ginekologom, da to uštimate. Upam, da čimprej zagledaš user posted image . In seveda tudi vse ostale, ki na to če čakate...

lep dan

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4211
    25.4.2007 7:59:27   
    aurora28
    Hvala vam user posted image user posted image
    Malo me panika grabi, saj se zelo veselim nosečnosti. Ne obremenjujem se kako bo, saj razmišljam, da so vsi parametri izpolnjeni in vse težave odpravljene (Leetz, HSG, laparoskopija, histeroskopija), tako, da zdaj bi pa moralo gratat in vse biti ok. Me pa že tri dni v predelu desnega jajčnika boli in mi včasih po glavi rojijo temne misli, na izvenmaternično nosečnost. Ne bom se pustila temnim negativnim mislim, takoj jih nadomestim z lepo mislijo in sem že bolje. Glede na to, da sem prej dvakrat kljub temu, da sem imela policistične jajčnike, endometriozo in čez celo maternico pregrado normalno zanosila (kar se je G zelo čudil, da sem sploh lahko) pa ni vrag, da zdaj ko so me porihtali, ne bi bilo vse ok. user posted image  

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 4212
    25.4.2007 8:21:49   
    Bety upa
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  OD VESELJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lana38....user posted image user posted image user posted image .........In ti zdravniki, ki se upajo izjaviti, da je skoraj nemogoče, da zanosiš. Pa življenje vedno poišče svojo pot. Toliko upanja si mi dala, da kar buljim v ta ekran.....in verjetno je res, da psiha tudi naredi svoje....Zanosila si takrat, ko si na to najmanj mislila.....

Bodi srečna, zdrava in brezskrbna user posted image .....Verjemi v življenje, ki te je izbralo!!!....

Srečno!!!

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4213
    25.4.2007 10:44:01   
    lana38
    Hvala vam za čestitke in podpoto.
    LP

lana38

(odgovor članu Bety upa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4214
    25.4.2007 11:22:59   
    Lusa
    Lana kakšna čudovita novica.par dni me ni gor ,potem pa...Vse dobro ti želim ,si resnično zaslužiš ,da ne bo pomote ,vse si zaslužiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4215
    25.4.2007 11:55:16   
    sonchek
    Lusa...
    lepo da se tudi tukaj kaj oglasiš...povej, kako si?
    ...a je kej novga pri vas? A bosta kej začela delati na user posted image , da vemo kdaj držat pesti?
    kako kej mala Luša?

lep in sončen dan vam želim...papa

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4216
    25.4.2007 12:10:09   
    andreja2000
    Aurora28   da ti odgovorim o mojih občutkih,takole je,smrdi mi vino in cigareti,bolijo me prsi,sem napihnjena,imam rahel beli tok,včasih rahle slabosti in razpoloženje mi niha in jasno,tudi jaz se bojim,vendar skušam ta strah vstrajno preganjat,ja težko je,saj se mi včasih odvrtijo v glavi vsi prejšnji ss-i ,če prav tega nočem,se mi včasih pa le nekako pretihotapijo ti stari spomini in kolikor se da hitro jih prekinem.Vendar jutri imam UZ in mi je res nekam tesno pri srcu,saj se je že zgodilo,da nisem prišla niti tako daleč,da bi videla utrip srca....,pustimo te temne misli,mislimo lepe in svetle misli,jutri pa bom itak videla kako je z user posted image ,upam,močno upam na najboljše.
    Drži se in nikar se že sedaj ne obremenjuj preveč kako bo če bo,pusti času čas in sledi čim bolj lepim mislim,jaz se noro trudim,da jim sledim,ker drugače bi me od skrbi pobralo,o,saj so še vedno prisotne,vendar,ko me začno  preveč napadati,si zavrtim Mocarta in mislim samo na glasbo,ki me popelje daleč stran.......user posted image

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 4217
    25.4.2007 13:00:35   
    aurora28
    Andreja2000 lepo si to napisala. Hvala ti. Čeprav se zelo trudim, da ne bi razmišljala negativno, se ti strahovi v meni in so prisotni v podzavesti. Se jih trudim premagovati. Držim ti pesti, da bo tvoj obraz jutri nasmejan in da bo občutek negotovosti zbledel, ko boš zagledala bitje srca svojo pikice.

user posted image user posted image user posted image  za srečo. Drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 4218
    25.4.2007 14:29:44   
    andreja2000
    Aurora28 hvala ti za pestke,sem jih res potrebna. UZ pa imam šele popoldne!

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4219
    25.4.2007 15:10:00   
    Milamay
    Andreja - res ti iz srca želim, da bo jutri na UZ vse OK. Mogoče pa se bo srček že videl! user posted image  Držim pesti zate in za tvojo pikico.

Neposredna povezava do sporočila: 4220
    25.4.2007 15:11:26   
    natasarobi
    Pozdravljena aurora28!
    Tako kot je napisala Andreja2000 - misli pozitivno in ne oziraj se na znake nosečnosti - vsaka nosečnost je drugačna. Moja prva nosečnost je bila čudovita - nobenih slabosti, bolečine/krčev, slabe volje- do 20t, ko so ugotovili, da ni nič tako kot bi moralo biti (imela sem upn), drugič mi je bilo slabo, bruhala sem, počutila sem se zanič - spet UPN v 18t.

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4221
    25.4.2007 15:15:13   
    aurora28
    Pozdravljena Natašarobi! Hvala ti. Mi je zelo žal, da si morala to pretrpeti. lostno, pa vendar resnično, kaj vse moramo nekatere dati skoz, da dobimo svoje pikice. Nekatere pa sam hlače dajo dol in so že noseče. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasarobi)
    Neposredna povezava do sporočila: 4222
    25.4.2007 15:33:22   
    Milamay
    Ja, aurora, tako pač je. Eni se moramo za svoje user posted image  pošteno truditi, drugim se pa "kar zgodi". Moja prva nosečnost je bila dokaj težka - kar nekaj časa mi je bilo slabo, mali mi je ves čas pritiskal navzdol, tako da sem morala večino nosečnsoti počivati, dovoljeni so bili le 5-minutni sprehodi. In bilo je vse v redu, rodil se je zdrav, krepak fantič. Zdaj drugič mi je bilo še malo bolj slabo in se je končalo slabo v 22 t. Res ne moreš primerjati nobene nosečnosti, tukaj je res tako različno. Sploh pa ni rečeno, da če ti je slabo, da je potem vse v redu.

Natasarobi - žal mi je, da si tudi ti morala prestati nekaj tako hudega. 

(odgovor članu aurora28)
    Neposredna povezava do sporočila: 4223
    25.4.2007 15:41:00   
    Milamay
    Natasarobi - zdaj sem komaj videla, da si pred kratkim izgubila svoje malo dete. Res mi je hudo in ti pošiljam en velik topel user posted image . Kako se pobrati po takšni izgubi? Težko je, ampak treba je gledati naprej. Izguba je grozna, hudo boli. Meni je pomagal jok in pogovarjanje in seveda ta forum. Torej dobrodošla med nami (čeprav bi verejtno vse bile mnogo bolj srečne, če bi se srečale na kakšnem drugem forumu). Tukaj smo da si prisluhnemo, si pomagamo in se skupaj tolažimo. Mnogo energije nam zdaj dajejo nove user posted image  in naša mala forumska dojenčica Brina.   

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4224
    25.4.2007 15:44:37   
    natasarobi
    Milamay: žal tudi mene je doletelo, upam pa, da bom imela toliko moči in volje, da bomo poskusili znova - zaenkrat je vse skupaj še težko, saj je danes šele 12 dan po upn. Prvo moram počakati še rezultate iz genetike - prvič so mi ugotovili trisomijo 13, drugič pa so na uz videli, da je anancefalija in drugega mi ni preostalo kot prekinitev. Upam, da bodo izvidi spodbudni in da bomo lahko kmalu začeli delati naprej. Sicer, rekla sem si, da bom sedaj počakala malo več časa - mogoče kakšno leto, toda bojim se da bo želja prevelika. Imam probleme s ščitnico (mi ne deluje OK) in že g. mi je rekla, da imam srečo, da sem lahko hitro zanosila. Upam, da bo res tako (če bodo izvidi iz genetike ok).

A mogoče katera od vas ve kaj več o anancefaliji???? Genetiki mi niso znali povedati nič pametnega, na netu pa tudi nisem nič pametnega našla. Povsod omenjajo samo folno kislino (tudi genetik me je prvo vprašal, če sem jo jedla) - kao da je to razlog in da mi nasledič priporoča 10x dozo. 

lp, 

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?