|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
8.5.2007 14:50:38   
tinaaja
Raho, cim prej se pocajtaj.
sonchek, se 1 dan user posted image user posted image user posted image

Natasarobi, upam,d a je danjasnji dan v sluzbi boljsi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.5.2007 15:23:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
sonchek, se 1 dan user posted image user posted image user posted image

ja...hmmmmmmmmmmmmm user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.5.2007 15:26:43   
andreja2000
sonchek držim pesti za dobre novičke!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.5.2007 16:06:36   
Shani
Natasarobi upam, da je bilo danes v službi že bolje. Tudi sama sem imela to krizo, ker tudi jaz delam v velikem kolektivu in po SS je cela hiša vedela za mene(kolikor vem sem prvi primer). Prvi dan ko sem prišla sem imela tak cmok v grlu potem pa čez dan je pa že šlo in drugi dan še bolje. Naslednje dni pa kot prej.

Sama sem se odločila, da ne bom nič skrivala in da bom vsem lepo razložila kaj je bilo in kako, seveda je tudi meni solza pritekla ob razlagi ampak s tem sem ubistvu sebi pomagala, saj če govoriš tudi lažje preboliš svojo izgubo in se tudi ne zapiraš v sebe. Vem, da eni razmišljajo, da to ni njihova stvar zakaj bi jim razlagal se jih ne tiče ampak moji sodelavci mislim, da so si zaslužili, da jim povem ker jim ni bilo vseeno in tudi mi želijo, da čimprej zopet postanem nosečka.

No zato je moje mišljene, da o tem čimveč govori in ti bo lažje pri srcu in boš lahko šla v nov boj brez, da bi te karkoli tiščalo.

V nedeljo smo šli vsi trije tudi do Parka zvončkov, kjer smo naši pikici prižgali svečko. Bilo nama je hudo ampak potem sva bila z možem nekako bolj pomirjena. Preteklosti ne moreva spremeniti, zato lahko upava samo na boljšo prihodnost in to tudi želim tebi.

LP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.5.2007 17:45:32   
lana38
raho, upam, da se ti zdravje čim prej povrne.user posted image

Bolj malo se oglašam, ko mi je skoz slabo. Berem vas, pa še kaj malega napišem. Potem pa že moram iti kavč "peglat".user posted image  Kar naprej ga je treba nekaj peglat, pa se jaz gor vležem, pa je.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.5.2007 18:47:16   
aurora28
Raha, joj ti pa imaš res smolo. Čimprej se pocajtaj user posted image user posted image user posted image .
Moja user posted image se pa počasi poslavlja user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.5.2007 21:27:14   
sonchek
user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.5.2007 21:30:42   
Anonimen
Sonchek, danes si tako lepo napisala miroju (na temi nosečnost), da sem se kar user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako iz srca.
Sem kar ponosna bila nate.user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.5.2007 21:34:38   
sonchek
raho hvala..
...tud jaz sem zraven potočila kakšno user posted image ...
...ampak, ko daš nekaj takega skozi je to to...lažje razumeš in veš  (ali vsaj misliš da je prav) kako in kaj ...in mu probaš pomagat...
...lohk sam rečem da se mi smilita v dno srca...kakšna noč ju čaka in šele kakšen dan..user posted image
...joj me je kr groza pomislt...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.5.2007 21:36:48   
Anonimen
Verjamem. Ful bosta morala biti močna.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.5.2007 21:41:38   
natasarobi
Ojla punce! Evo mene - drugi dan je za mano in je bil nekoliko boljši od prvega, ampak danes sem klicala psihologinjo ga. Velikonjo (omenila že lusa, slišala sem tudi od 'cimre' od prvič, da je ona baje imela podobno izkušnjo) in grem jutri k njej na pogovor. Sem mislila, da bom lahko 'prebolela' tako hitro kot sem prvič, ampak očitno sem se zmotila. Nekako sem spoznala, da je tale moja preobčutljivost prehuda in da moram nekaj storiti, da ne bom šla še kam globje. Najbolj me preseneča to, da samo pomislim kaj se mi je zgodilo grem v user posted image , kaj šele, da bi mogla nekomu osebno povedat. Predvsem pa je moje trenutno stanje za nekatere, ki me poznajo šokantno, ker načeloma veljam za 'močno in trdno' osebo, jaz sem pa trudim to še vedno ostati - NAPAKA. Ko sem doma je ok, v javnosti pa 'panika'. 

Jurka6 - tudi jaz se strinjam, da je treba povedat, vem, da to ni za skrivat in vem, da tudi mojim sodelavcem ni vseeno, ampak enostavno bruhnem v jok in ne izustim ničesar. Ko sebe sedaj malo opazujem, sem dobila občutek, da sploh ne morem izgovorit 'morala sem prekinit nosečnost zaradi ....' Na, še sedaj imam solze na očeh,...  Mogoče je pritisk še toliko hujši, ker se mi je zgodilo dvakrat zaporedoma.

Nič, dost teh črnih misli, jutri grem na razgovor, gospa je usposobljena za to,...

Micla - Herpes je tudi moj stalni spremljevalec. Včasih so imeli ful dobro prozorno tekočino, ki ga je ful hitro pozdravla, ampak ga ne delajo več. Sedaj uporabljam eno rjavo kremo, ki hitro zdravi, ampak ful grdo zgleda. Zanima me pa ali ti g. dovoli kakšno uporabo grem v nosečnosti ali ne??? Jaz sem enkrat imela herpes, pa se nisem upala z ničemer mazat, pa sem ga mela skor tri tedne (groza).

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.5.2007 8:16:40   
tinaaja
jutro
user posted image

herpes- dovoljena mazila - limona, kitajska mast, cinkova pasta, virolex, herpesan, za susenje prodajajo v lekarni od avene ene zadeve, ki so men ful hitro posusile herpes na hrbtu, so pa drage.. herpes ali zatres v kali ali pa ima 1 teden user posted image

natasarobi - meni je bila velikonja kul, ampak nadaljevanje mi ni bilo kul.dala me je v skupino za avtogeni trening. nekako ze po naravi nisem clovek za to, ampak poskusit ni greh. in bilo je ok na prvem srecanju, na drugega pa zaradi prebavnih motenj nisem mogla it in je rekla, da me poklice, ko bo startala naslednja skupina.. in tu se zgodba konca, klica ni bilo user posted image v skupini pa smo bile jaz, ena mamica dvojckov s poporodno depresijo in ena, ki se ze 7 let trudi zanosit. to smo si same povedale, razlogi zakaj si tam so zaupni. probaj se zmenit za pogovorne terapije.
drugace pa daj si cas.. ne skrbi, ce ne morres povedat, ne obremenjuj se s tem, da je zdaj drugace kot prvic in povej folku, da prevec boli, da ne mores o tem govorit.. ko bos pa pripravljena pa le povej vsakemu, ki mu bos hotela, pa ce so to vsi ali pa samo 3 najblizji. jaz po upn nisem hotla z nikomer o tem govorit, razen najblizjih, ki so itak vedeli, z njimi sem veliko govorila o tem. po ene 3 mesecih pa sem kar parim prijateljem povedala in mi ni bilo vec bed.
pa morda ti bi kaksna rekreacija pomagala - sprehod, aerobika.. vcasih se je tesko spravit v pogon, ampak je pol bolje. saj velikonja ti bo to ziher rekla user posted image ventil za negativno energijo..
sonchek- sem v mislih s tabo .. eno dobro vilo za sreco: user posted image

nosecke, upam, da ste ok, da slabosti niso prehude.. ampak ne dvomim, da boste za zdravo bebico potrpele vse
user posted image   user posted image  

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.5.2007 8:37:13   
Lusa
Natašarobi-en user posted image samo zate.Meni je g.Velikonjeva povedala ,da sem na vsak pogovor dobrodošla ,kdajkoli jo potrebujem ,naj kar pridem ,da pa bi se z drugimi dekleti srečevala ,hmmm..to najverjetneje ne bi.Izuser posted image  želim ti polno moči.

Raho-piknik gre venuser posted image Čimhitreje se pozdravi!

Lana-ma si boga ,ko ti je tako slabo.Upam ,da bo čez kakšna dva meseca(kakšna tolažba)bolje.Mislim nate.

Andreja-kako se pa ti kaj držiš?

Sonchek-tudi jaz stiskam pestke na vso moč.In res ,zelo lepo si napisala miroju.

Ostale pa fajn bodite!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.5.2007 9:03:41   
tinaaja
Lusa, saj ni srecanje, gre se za lekcije, kako izvajati AG trening. Me smo se to pogovarjale pred tem izobrazevanjem. Ona striktno pove, da je vse kar se dogaja z nami, zaupno.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.5.2007 9:23:53   
lana38
Lusa, ja pričakujem, da mi bo že čez kak mesec bolje.user posted image  Okrog 16.6. bi naj bila user posted image  že 12. tednov in takrat bi se naj slabosti polegle. Včeraj zvečer je še kar bilo. Zdaj pa spet komaj sedim. V tej user posted image  se mi zdi je še huje kot v prejšnji. Ali pa imam preveč časa, pa mi je zato še bolj slabo.
Vas berem, samo pisti nimam ne vem kaj, razen o slabosti. S tem pa sem že prav tečna.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.5.2007 10:54:27   
sonchek

user posted image
hvala punce...
...ja dons gre pa zares...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.5.2007 11:06:27   
andreja2000
sonchek držim pestke zate,drži se in mislim nate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lusa jaz sem kar vredu,z občasnimi slabostmi in utrujenostjo,toda vse to je itak normalno,tako da zaenkrat vse poteka kot mora.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.5.2007 12:04:47   
Špela100
Sonchek drži se, tukaj ti vse držimo pesti in ITAK da bo vse ok.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.5.2007 17:11:45   
sonchek
Punce...evo mene...
najlepša hvala za vse pesti ki ste jih držale zame in za vse ki ste navijale za naju...naj vam na hitrico samo sporočim, da je vse uredu...user posted image user posted image user posted image
pikica je velika že nekje 5,5cm...ima vse kar mora imeti....
risk je nekje 1: 3400...tle nekje se ne spomnim točne številke...ampak vseeno sem šla še na DHT...rezultati bodo znani nekje čez teden dni...
Aja...pa tud spol mi je povedala..ampak zaenkrat pstttttttttttttuser posted image user posted image user posted image
aja, kakšna je verjetnost da ima prav?

Še enkrat hvala vsem...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.5.2007 17:16:01   
Anonimen
Sonček, sem držala pesti in sem ful vesela, da je vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Možnost, da se je zmotila - pri meni se ni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo v prvo že v 13t vedeli, da bomo imeli dečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.5.2007 17:20:40   
andreja2000
sonchek  user posted image user posted image user posted image user posted image  to sem vesela zate in tvojo pikico,bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.5.2007 18:54:27   
tinaaja
sonchek user posted image user posted image user posted image itak
user posted image
verjetnost, da bo .... spola je ... pri nas je drzalo user posted image

user posted image

jaz pa jutri dobim domov pomocnico za ciscenje .. bomo koncno spet po cistem hodili  juhuhuhu
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.5.2007 19:12:15   
aurora28
Čestitke Sonchek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.5.2007 20:42:11   
Milamay
Sonchek - samo da je vse v redu. user posted image  Smo vse res stiskale pesti zate. Spol pa bo verjetno kar držal. Meni sicer niso tako hitro nikoli povedali spola, tam nekje v 17., 18. tednu pa sem 1. in 2. izvedela za spol in je vsakič držalo.

Nosečke - saj bo. Samo to si mislite, da bo kmalu minilo. Za zdravo pikico vse, ne? user posted image  Zdaj pa samo recite, da ženske v življenju ne trpimo več kot moški. user posted image  Še nosečniške slabosti so jim prihranjene. user posted image

Držite se!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.5.2007 23:22:25   
Larisa69
Sonchek čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.