natasarobi
|
Ojla punce! Evo mene - drugi dan je za mano in je bil nekoliko boljši od prvega, ampak danes sem klicala psihologinjo ga. Velikonjo (omenila že lusa, slišala sem tudi od 'cimre' od prvič, da je ona baje imela podobno izkušnjo) in grem jutri k njej na pogovor. Sem mislila, da bom lahko 'prebolela' tako hitro kot sem prvič, ampak očitno sem se zmotila. Nekako sem spoznala, da je tale moja preobčutljivost prehuda in da moram nekaj storiti, da ne bom šla še kam globje. Najbolj me preseneča to, da samo pomislim kaj se mi je zgodilo grem v , kaj šele, da bi mogla nekomu osebno povedat. Predvsem pa je moje trenutno stanje za nekatere, ki me poznajo šokantno, ker načeloma veljam za 'močno in trdno' osebo, jaz sem pa trudim to še vedno ostati - NAPAKA. Ko sem doma je ok, v javnosti pa 'panika'. Jurka6 - tudi jaz se strinjam, da je treba povedat, vem, da to ni za skrivat in vem, da tudi mojim sodelavcem ni vseeno, ampak enostavno bruhnem v jok in ne izustim ničesar. Ko sebe sedaj malo opazujem, sem dobila občutek, da sploh ne morem izgovorit 'morala sem prekinit nosečnost zaradi ....' Na, še sedaj imam solze na očeh,... Mogoče je pritisk še toliko hujši, ker se mi je zgodilo dvakrat zaporedoma. Nič, dost teh črnih misli, jutri grem na razgovor, gospa je usposobljena za to,... Micla - Herpes je tudi moj stalni spremljevalec. Včasih so imeli ful dobro prozorno tekočino, ki ga je ful hitro pozdravla, ampak ga ne delajo več. Sedaj uporabljam eno rjavo kremo, ki hitro zdravi, ampak ful grdo zgleda. Zanima me pa ali ti g. dovoli kakšno uporabo grem v nosečnosti ali ne??? Jaz sem enkrat imela herpes, pa se nisem upala z ničemer mazat, pa sem ga mela skor tri tedne (groza).
|