krtekxx
|
Špela, vem da te živci dajejo 1000 na uro, ampak bo treba zdržat in vem, da si dovolj močna, da boš tudi to preživela. Res je pomembno, da misliš pozitivno, rjav izcedek itak ima vsaka ta druga in je zanj lahko 1001 razlog, pri nekaterih se sicer ne izide, pri veliko pa je rezultat zdravo dete čez slabih 9 mesecev. Zadnjič mi je moja ginekologinja povedala, da je na začetku svoje službe delala v porodnišnici in da je pri tistih, ki so imele na začetku rjav izcedek in so jedle dabroston, običajno bilo kaj narobe s posteljico - pri otročku pa vse OK. Res ne obupat in takoj odpisat nosečnost. Logično da se na UZ ni nič videlo, videlo naj bi se kaj šele po VSAJ 5t4/7d. Milamy: tebi pa res zavidam koncert IL DIVO. Jaz si vedno, ko sem sama doma, navijam njihov CD in se mi od njihovih glasov kar koža ježi - tako seksi so. Sem prepričana, da moj mene ne bi peljal na ta koncert, ker bi bil preveč ljubosumen nanje. Ja, Milamy, tudi jaz nisem hotela videti deteta po UPN, včasih sem se vprašala, če je bilo to prav, pa si vedno znova odgovorim, da ja. Meni se zdi, da so vsa sredstva dovoljena, kadar želiš olajšati svojo bolečino. Niti enkrat nisem šla v park zvončkov, in tudi ne bom šla tja, da bi bila s svojim otročkom. Tako in tako njegove dušice ni tam, niti je ni bilo v teleščku ko je umrl, ampak je nekje na toplem in lepem ... Do tega razmišljanja sem prišla, ko mi je umrl oče in sem bila ob njegovem truplu in se sama sebi čudila, kako to, da me ne prevevajo nobene emocije, zdelo se mi je, da gledam voščeno lutko.... Tako oče kot naš nerojen otroček in vsi njegovi veliko veliko mlajši bratci in sestrice, ki jim ta svet ni bil usojen, so v mojem srcu in nenehno se spominjam nanje.
|