|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
29.5.2007 11:52:06   
krtekxx
Alo, bejbe. Na hitrco: včeri mi je moja G naredila tudi UZ, videli smo en mejhen mehurček cca. 3 mm in se zmenile za naslednji četrtek, ko bom ravno ene 6 tednov.
Kaj pa ve, a sam spite, al pa delate, da nima nobena časa gor kaj napisat?! Sej vreme res ni za kaj drugega kot za se skrivat pod toplo oddejo.
user posted image Andreja, Lana, Raho, Sonchek (katero sem še pozabila): a ve ste vse na bolniški že od začetka? Sam tko vprašam, moja G je itak takega mnenja kot Pušenjak, da počivanje glih ne pomaga prav veliko na začetku in zelo nerada napiše kako bolniško.
Aja, sej sem na Upanje po splavu - kako pa kaj ostale NE čakajoče na user posted image ? Da vam povem še eno briljantno od moje G: včeri je rekla, da je letos leto, ki je obrnjeno na glavo in da se pri njenih pacientkah dogaja to, da tiste, ki doslej niso imele problemov, jih letos zanesljivo imajo; tiste pa, ki so bile brezupen primer, pa jim letos vsem po vrsti ratuje. In naj to (vsaj drugo) velja za nas vse!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
29.5.2007 12:21:04   
lana38
krtexx, jaz sem na bolniški, ker se mi je v 6T pojavil rjav izcedek, ki je ne srečo hitro izginil. Na bolniški pa bom morala biti celo user posted image , verjetno tudi zaradi zarastlin, ki so še vedno v maternici, ker sem pač zanosila pred HYSC. Ja, tudi meni je G rekel, da nimam možnosti s temi zarastlinami, pa je res ravno nasprotno. Kaj čemo, tudi čudeži se dogajajo. Če ne bi imela nobenih težav, bi raje hodila v službo, ker to mirovanje v stanovanju je prava muka. Včasih več sploh ne vem, kaj naj. Tudi TV mi začne iti na živce. Pa za brati mi ni. Če bi bila lahko doma in bi bilo vse OK, potem bi to že bilo. Tako pa je res zoprno.
LP

lana38

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.5.2007 12:36:16   
andreja2000
krtekxx jaz itak nisem v službi,a če bi bila pa vem,da bi bila v bolniški,saj mi jo je moj G mislil dati,ker je mislil,da še delam.
Danes sem se naročila na AC in dobila datum 26.6 in upam,da se bo tokrat srečno končalo.

Vsem user posted image  in hkrati bodočim user posted image  pošiljam topel pozdrav in uživajte v vsakem danem trenutku!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.5.2007 13:09:45   
sonchek
ojla...
...ja res nas je tale vreme poslal v posteljo...jaz bi sam spala...user posted image user posted image user posted image
Krtexx...tudi jaz sem bila na bolniški zaradi izcedkov, čeprav vem da Pušenjak pravi, da počivanje naj ne bi dalo nobenih rezultatov v zgodnji nosečnosti, no ja v 1% bi lahko preprečilo ss...tko da...če sem bila prej v tem 1%, ko se mi je zgodilo, kar koli se mi je že...zakaj ne bi bila še zdej v tem enem procentu...da lahko preprečimo kar koli....
Čeprav se večkat spomnim Tinaaje...ko je isto imela izcedek in smo z njo vse trepetale in je ves čas delala...pa jo poglejte sedaj...srečna mamica....
...sedaj sem na 4-urni bolniški...in morem rečt da mi to kr paše...user posted image
...da se mal spočijem...

...jaz ti želim, da bi se čez en teden videlo že kaj več...in močno držim pesti!!!!

...jaz v bistvu sem zdej v tem obdobju ko se nič ne dogaja...zdej pač čakam na prve brcike...ki jih tudi lahko ni tja do 22.tedna...ampak sem kr potrpežljiva...haha..verjetno zato, ker skoraj vsaki dan poslušam srček svoje pikice....
...v četrtek imam spet pregled pa bomo videli kaj pravi G...seveda upamo na najboljše....

Pa lep čeprav deževen dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.5.2007 13:37:15   
lana38
Tudi jaz se strinjam s sonchek, če sem bila 1% v možnosti za DS, zakaj ne bi bila zdaj v tem 1%, da je vse OK, če počivaš. O tem se že prej razmišljala, pa sem potem pozabila napisati.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.5.2007 15:06:34   
krtekxx
Sej se zdim na cajte sama sebi mal trapa, ker IMAM NEPRESTAN IZCEDEK, delam najprej 8 stresnih ur v službi, norim z avtom domov, grem laufat, kuham kosilo, pospravljam, plevem po vrtu, vozim šajtrgo polno kamenja .... Res mi ni pomoči. Ne morem pomagat, če se ne znam vsest ali pa vlečt - to mi itak vsi očitajo to tudi drugače.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
29.5.2007 15:21:34   
Anonimen
Pozdravjene po dolgem času! Me ni nekaj dni in spet ena prelepa in čudovita novička!!!!!!

KRTEXX, ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti prečudovitih 8 mesecev (eden je že mimo, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Mi2 počasi gurava. Naju malo vročina zdeluje, ampak najverjetneje bo ejseni boljeuser posted image  Še sreča, da sem v tistih najbolj nerodnih mesecih spet pozimi. To mi je najbolj všeč. ME vsaj vročina ne zdeluje. Drugače se počutim tako-tako. Nekaj me mantrajo glavoboli. Upam, da bodo kmalu izzveneli.

Krtexx jaz nisem na bolniškem in sem zelo aktivna - doma imam 2letnega nadebudneža, ki ni niti sekundo pri miru, v sužbi nenehno neke gužve, ogromno službenih poti, v hiši so nam menjavali okna, sedaj pa na veliko čistim... Zvečer pišem programe ali pa projekte... V glavnem kar pestro in všeč mi je tako. Danes sem ugotovila, da je pred nama samo še 200 dni (torej smo jih 66 že pretekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Upam, da bo naslednji teden na NS vse OK. Me je kar malo strah glede na EMŠOuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.5.2007 16:16:54   
lana38
raho, naj te ne muči EMŠO. Moj je kar za 6 let večji, pa seveda upam, da bo vse kot mora biti.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.5.2007 16:33:04   
andreja2000
moj je pa še večjiuser posted image in tudi jaz seveda upam na dobre rezultate!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.5.2007 21:48:36   
Milamay
Seveda boste vse imele super rezultate. A ve sploh veste, koliko nas drži pesti za vas?!user posted image  

Jaz sem danes dala kri (3 dan ciklusa), zdaj pa me v začetku junija čaka UZ maternice. No, pa da takrat vidimo, kakšno je kaj stanje.
Ja, tista napravica za ugotovljanje O je sicer res enkratna, samo ta cena ... Kaj pa vme? Verjetno bom še ta mesec počakala, kaj bodo ugotovili še na Uz, potem pa ... Ne vem, mogoče pa res nabaviva kaj takega. vem pa, da čudežev ravno ne morem pričakovati. Ni neke stvari, ki bi mi sedaj dala neko čudežno moč, da bi postala noseča. Še umetne oploditve niso čudežna rešitev, ker pri vseh tudi ni uspešna. Je pa res samo spočetje otroka en velik čudež narave.

Tako. Punce uživajte s svojimi dragimi in se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 4510
12.6.2007 9:36:22   
sonchek
No, pa še malo obarvajmo...

user posted image
UPANJE PO SPLAVU IN SKUPAJ NA POTI DO CILJA:

user posted image ---->user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
user posted image .. 13.03. zagledala user posted image !!!!user posted image   PDP 19.11!!!

user posted image ---->user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)... ...1.user posted image - Črtomir, 1.1.2005
user posted image  10.4.2007...zagledalauser posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image  PDP????

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image ---->user posted image   lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), 
-ima sina 10 let starega.
1.3. na HSG-ju našli neke zarastline v maternici... Opravila diagnostično HYSC...
user posted image 24.04.07...ugledala magični user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...PDP 29.12.

user posted image ---->user posted image  Krtekxx, 37 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana
6. ss junij 2007 ????

user posted image ---->user posted image   Špela100,33 let ;user posted image 1 ss november 2005 ( 8t5d); user posted image 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image );
user posted image imam pa že 10 let staro hčerko;

user posted image  ...10.06 ugledala magični user posted image , user posted image user posted image user posted image  PDP ???

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t) . 
user posted image ...ne čaka je!!!!

user posted image ----> user posted image  Andreja2000, 41 let (ima že hčer in sina)
1 ss1990  (10t)   Maribor;1 ss 1990 ( 8t )  Maribor;1 ss 1991(5T)  Maribor;1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor;1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov) 
user posted image 4.04.2007 zagledala magični user posted image user posted image user posted image PDP????

user posted image   julcy, 30let.
1ss junij 2006-10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006,

2 ss marec 2007- 9t....ni utripa...

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje
...opravila laparo in histero...akcijauser posted image ...

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image ----> user posted image  Irmy, - -1 ss v 8t, 12/04 ;laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV 
1. hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image ...PDP: december 2007

user posted image ---->user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici 

...SREČKAuser posted image ...PDP 11.10.2007user posted image

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007  

user posted image   Bety ali Bety upa,   

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
-21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
-21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image ---->user posted image   meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
...SREČKA user posted image ...pdp???

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB... ..

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

user posted image  mala pikica,  SS v januar 2007 (7. teden), nasljednje NE čaka user posted image  ? 

user posted image  ---->user posted image nemrak; avg 2003 rodila user posted image   CE;
    konec jan 2006 UPN v 20t (turnerjev sindrom) +abrazija LJ;konec nov 2006 ss v 8t brez abrazije CE
    user posted image konec feb 2007 magični user posted image , PDP 5.11.2007 CE

user posted image  jurka6, 32 let, 2001 - feb. rodila sinauser posted image ,  31. januar 2007 SS - 14 Tuser posted image ,

Ne Čaka user posted image ...od 15.5 naprej....

user posted image  Katina, 38 let,  1.ss 8t, l.1996, 2. l.1997, hči, ki bo kmalu dopolnila 10 let, 3. ss 10.5.2007...

user posted image  natasarobi, 32 let, 1.UPN junij 2006 (trisomija 13), 2. UPN april 2007 (anancefalija)...

user posted image  kodrana, 22let (kmalu 23), odmrtje ploda v 9 tednu, abrazija v nm
    ....čaka še eno user posted image ...

user posted image
    Do enega cilja sta že prispeli in navijata za nas!!!!!

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
    user posted image ....21.03.2007..RODILA NAJLEPŠO PRINCESKO...BRINO....user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let -1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
    user posted image ....8.5.2007 RODILA KORENJAKA... SVITA...user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu lana38)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4511
    12.6.2007 10:31:17   
    Špela100
    Ha, ha Sonchek kako je smešno, ker se na seznamu po tolkem času smejem...ha, ha...ja ravno taka izgledam...če ne bi bilo ušes bi šlo naokrog...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam je potrebno določene popravke naredit, 33 je že 34 in hčerka 10 je že 11...čas teče...
    PDP si pa sploh ne upam izračunat dokler ne vidim user posted image ...brrr..........

Pilotgirl žal mi je.user posted image

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4512
    12.6.2007 14:36:38   
    pilotgirl
    Hvala punce za vaše user posted image .Mi je zlo lažje.:)Hja upam da nam v tem letu res uspe zagledat user posted image user posted image . Upam da se mi želja le usliši.Dans so mi pršli klimo preklopit.Pa sem glih razmišljala da zdej k mam pa klimo pada pa dež! Zdej očitno ne bo vročine da bi klimo potrebovala.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja je pa res,da upam da se mi bo vsaj ta user posted image  uredila. Lep deževen dan vam želi. 

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 4513
    12.6.2007 15:00:22   
    tinaaja
    pilotgirl,  user posted image za user posted image .. glede klime pa je bilo lani pri nama enako.. ko sva jo dobila, se je vreme skisalo user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
    Neposredna povezava do sporočila: 4514
    12.6.2007 15:25:11   
    pilotgirl
    Hja tinajaa kaj čmo tko je ne?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4515
    12.6.2007 16:41:44   
    Špela100
    Dobila sem rjav izcedek, sem bila pri g., dobila dabroston, zdaj pa počivam...

Please držite pesti, čeprav jaz sem že čist brez upanja.

Neposredna povezava do sporočila: 4516
    12.6.2007 16:50:42   
    lana38
    Špela100!user posted image
    Jaz počivam že več kot en mesec. Imam tudi Dabroston. Drži se. Kmalu se boš zelo naveličala mirovanja, ampak za user posted image  se pač potrpi.
    LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 4517
    12.6.2007 16:54:48   
    Shani
    Špela100 držim močno močno pestiuser posted image user posted image user posted image , ne obupat, probaj skoz počivati...pa se ti bo umirilo. Za vajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
    Neposredna povezava do sporočila: 4518
    12.6.2007 16:57:31   
    andreja2000
    špela100 tega je zadnje čase zelo veliko,ti lepo počivaj in bo vse dobro,ti držimo pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 4519
    12.6.2007 19:46:55   
    sonchek
    Špela100..tudi jaz sem imela več kot teden dni rjav izcedek, NE OBUPAJ, nič še ni izgubljeno...
    Počivaj, poslušaj navodila G. in veliko sreče!!!!
    Držim pesti da bo vse ok...user posted image

l.p.

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 4520
    12.6.2007 19:55:31   
    Liona
    Špela100, ne obupat!!! Jaz sem imela izcedke vse do 11t( tudi krvave). Enkrat se je tako vlila kri iz mene, da sem bila 100%, da je konec... Takrat sem ostala prvič v bolnici. V začetku novembra, v 8t. Ampak se je pikica obdržala, danes pa stiskam k sebi največjo srečo. Do 16t sem jedla Dabroston. Zatorej, glavo pokonci. Vse bo vredu user posted image user posted image user posted image .

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
    2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4521
    12.6.2007 20:10:01   
    Sulfinija
    Špela100,ne izgubi upanje pridno počivaj in pozitvno misli!

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 4522
    12.6.2007 20:25:07   
    Milamay
    Špela 100 - ne izgubi kar upanja. Krvavitve so pogoste v začetku. Vse bo OK. Mora biti!

Pilotgirl - žal mi je, da se je user posted image  pokazala. Samo pozitivno naprej.

Aurora - dobre BT table imaš na netu na www.fertilityfriend.com

Pri nas pa je zdaj grozna gužva v službi, v pon in daens sem bila tam do večera. Saj bo kmalu bolje. Se s tem tolažim. Včeraj pa je bilo 1 leto od moje UPN. Vam povem, da sem v zadnjih dneh veliko mislila na svojo prehitro izgubljeno dete. Včasih razmišljam, ali sem naredila prav, da je porodu nisem hotela videti. user posted image  Kja pa vem?! Takrat mi je bilo tako hudo, tako hudo se sprijazniti s kruto resnico, da bom izgubila svojega otročička ...user posted image
    Zdaj po letu dni še zmeraj nisem zagledala magičnih user posted image user posted image . Žal. Nekako se tolažim, da bo pa morda uspelo čez poletje. Upam na najboljše.
    No, zdaj pa raje k prijetnejšim temam - V petek pa greva na koncert Il Divo!!!!!! JUHUHU!!! Januarja sva že kupila vstopnice, zdaj pa bova kmalu dočakala dan, ko bo koncert. Takrat, ko sva januraja kupila vstopnice, sem bila PREPRIČANA, da bom do koncerta že noseča, a še se to ni zgodilo. No, kakorkoli že, komaj čakam na petek in se veselim dobre glasbe in odličnih glasov in seveda krasnih fantov. Pa še v 4. vrsti sva, tako da jih bom lahko občudovala res od blizu.

Lep večer

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 4523
    12.6.2007 21:09:57   
    pilotgirl
    Špela prosm te ne glej kar takoj tko negativno,ker tko samo še poslabšaš vse skupi.Sej vem da je težko,sej na tvojem mestu bi se mi že mešalo.Sam glej pozitivno naprej.NE SME BIT NIČ NAROBE!!!!! IN TUDI NE BO BILO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Milamay)
    Neposredna povezava do sporočila: 4524
    12.6.2007 21:10:55   
    pilotgirl
    Jeeeeeeeej!Moja 500 ta objava! Sem prav taprava čveka ni kaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.