|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
1.6.2007 17:29:26   
Anonimen
Ojla, mamice in očka!

Hihi, zvezdica in Rok, sta me nasmejala s temi prigodami user posted image user posted image user posted image

Kolegica me je opozorila na dve prireditvi za otroke, prva bo v parku Tivoli v Lj naslednjo nedeljo: http://www.luninportal.si/program.php

17. junija pa bosta v muzeju v Bistri pri Vrniki gostovala Nodi in Franček:
http://www.tzs.si/dan-TZS/index.htm

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
1.6.2007 19:55:56   
mojčika
No nekaj iz našega peskovnika, smrtno resna, sem jo morala pustiti čist na miru, mama v peskovniku ni dobrodošlauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
1.6.2007 20:37:41   
Nenya
Dajte mi povedat katere ribe lahko jedo tamali in na kakšen način pripravljene?

Ko sem nazadnje peljal Mino k pediatrinji, sem jo vprašal ravno to. Rekla je, da  lahko otroci pri tej starosti jejo praktično vse, kar jemo ta stari. Edino treba je bit pazljiv pri hrani, s katero bi se lahko otrok zadušil. Posebej me je opozorila na arašide saj so zelo krušljivi in jih lahko otroci zaradi tega vdihnejo. Rekl je, da iz njenih izkušenj iz terena arašidov sploh ne bi smel dajat do ene 7. leta starosti.

Eya-
si ponudila prst, zdaj ti bom pa roko odgriznila

Enkrat sem v MGL-ju slišal zelo zanimiv stavek na to temo- Če nekomu ponudiš prst, dobiš nazaj en krvav štrcelj, hi hi

Maychika-Naslednjič bom upošteval tvoj nasvet, hi hi.

Mojčika-bomo držali pesti. Me pa malo firbec matra zakaj.

Danes smo bili z Mino pri mamici in sem ugotovil, da meni iskanje zobkov ne gre prav dobro od rok. Nenya je takoj videla, da ji rasteta dve štirici, meni še zdaj ni jasno kako, čeprav sem ji pretipal vse tam okrog. Zgleda, da je res zaradi tega tečna.
Je pa blo pa danes kar hudo, saj je Mina opoldne premalo spala. Pri mamici je bila zato že zelo utrujena, tako da je kar padala po tleh, ker ni več imela dovolj moči. Pri enem od padcev je udarila ob mizo, na katerem je TV. To je bilo joka. Ko sva šla domov, mi je celo pot tulila, tako da sem že pomislil, da je mogoče lačna. Zato sem na Jeprci ustavil in ji dal za jest kašco-pustila je samo eno žličko. Vendar ni kaj dosti pomagalo, tako da je tulila še celo pot do doma in naprej.

Danes sem se malo poigral s quoti, upam da ne bo zgledalo preveč bedasto.

Sem pa tudi jaz dal ene slikce na Internet, upam da bo delovalo. So sicer malo starejšega datuma, ker še nisem imel časa download zadnjih slikc. Če boste pozorno opazovale, boste mogoče na nekaterih opazile še eno udeleženko tega foruma.

http://www.moj-album.com/uredi/rockyfeler/7977121/

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
1.6.2007 20:38:16   
Nenya
Vidim, da se ne bom več zafrkaval s quoti. 

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
1.6.2007 20:47:24   
barba
Oj, ste načvekale.user posted image Sem mogla 2 strani prebrat. V službi na svojem računalniku še nimam interneta, tko da v službi ne morem še RRja brat.user posted image
Men je prvi delovni dan minil kot bi mignil. Sem delala do 3h in bila ob pol 4h doma. Meta me ni preveč pogrešalauser posted image (sem jo bolj jaz), itak je bil pa ati ob pol 2h že doma. S taščo se imata dopoldne prav dobro. Res mi je ratala tale služba ravno pravi čas. user posted image  Meta bo še nekje do 5.7. pri tašči v varstvu, pol bo imel pa mož »počitnice« nekje do 20.8..
Eya – dej mi zaupaj slabe stvari iz moje službe, ker me res zanima.user posted image

Ti komentarji okrog hoje men mal kri poženejo.user posted image Vsi so bli pametni ko Meta še ni sama hodila, zdej pa komentirajo ko je še bolj lesena.user posted image Tko, da ni vredno zgubljati besed, še manj pa živcev.

Maychika – v ponedeljek ne grem v službo in se lahko dobiva v Loki na kavi. user posted image Kroje sem naročila, tko da ni problema. Še blago bo treba kupit in zašit.user posted image

Livia – vse je mogočeuser posted image user posted image user posted image

Ja, mi bi tud nosili lanske hlače pa smo jih posodili naprej.user posted image Drgač sem ji pa dost cunj v zadnjih dneh sešila.user posted image

Zvezdica – ti nisem rekla, da boš prej diplomirala kot jaz?user posted image user posted image user posted image user posted image Kar se tiče moje diplomske trenutni nevem kje se nahaja????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok – res pa lahko Meto zgrešiš. user posted image user posted image user posted image  Mi prosim pošlješ slike z mojo babuško na mejl gasperlinb@gmail.com

Se grem še mal k možu stisnit ... pravi, da ga mel zanemarjam user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
1.6.2007 21:00:59   
Nenya
Barba, slikce tvoje babuške te verjetno že čakajo v Inboxu

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
1.6.2007 22:27:52   
Krista28
Živjo punce! Eya res je da ful čvekate. Jst komi dohajam. Fajn da smo jutri doma. Sem sestro na kosilo povabla (žrebiček- njami)..haha....da vas mal podražim. Jst sem bla na dieti (ločevalni) en mesec, pol sm pa začela kr neki mutit. No ja, nazaj gor ne gre. Pri meni bi bilo treba vsaj 20kg dol sklestit, to pa ni samo dieta dovolj....gre kar za življenje....

Bravo Barba za službo, to je fajnuser posted image user posted image

Kristjan tud še ne hodi, pa okoli mene nič še ne "težijo". Ga za zdaj tud včasih mal za rokce primem ko vidim da to prosi...
Ko pa se igramo, sva pa z atijem kar na istem. Ko pa kaj dovori se pa bolj afna kot jaz.user posted image

Maychika, .....a ne....bi bla fora, da bi se te naše aprilke-suhice vrgle v eno hudo dieto... user posted image user posted image

Rok in Barba, sta se pa punci luštn mele. Luštne slike.

Mojčika, mi imamo tud tako školjkico in to je pri nas trenutno No.1 igrača.

Pri nas tud šterice na pohodu, ampak zaenkrat jih zelo vredu prenaša, pokazat pa noče nič.  Ga pa ful pogrešam (kristjana), zdaj ko sem v službi.

No, lepo spite in uživajte vikend, čeprav ne bo ravno najlepši, kar se vremena tiče.
Lepo se imejte

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
1.6.2007 22:55:11   
maychika
ojla

o današnjem dnevu oz. noči ne bi govorila, ker sem imela kar en "brakedown"...

ste me pa nasmejali danes. je prav frišno zapihalo tu gor ane.

ja barba super, se lahko dobimo. če ti odgovarja se loh dobimo okrog enajste pri homanu, lahko pa prideš tudi k meni domov, če bi ti bolj pasalo.

aja eya...mam tudi prvo sezono PB od 18 dela naprej, tko da ti loh pošljem s tem vred, pa še zadnji del druge sezone moram dol potegnit. sporoči če boš hotela.

nič grem z  možem kaj pogledat pol pa spat...pa če se bo spomnu kaj bi jedu mu bom še večerjo pripravila. je lih iz službe pršu.

lp, maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
2.6.2007 8:35:24   
mojčika
user posted image

No za kljukice, ki jih je mama prefrigano obesila na štedilnik, se je pa vredno spustit, da z obema rokama lahko mečemuser posted image

DOBRO JUTRO v deževen dan

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
2.6.2007 9:33:18   
alička
Barba super za službo. user posted image user posted image user posted image
Midva sva pa danes sama, ker je Živa prvič prespala pri babici. Sva imela vceraj zvečer en žur in sva se odločila, da je ne vlečeva s sabo, ker bi v tem primeru šla domov že ob 20h. No, Živa je spanje pri babici prenesla brez kakršnegakoi pretresa, nama je pa tudi pasal en večer off. Zdaj jo pa seveda že pogrešam...user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.6.2007 9:58:25   
Nenya
Zvezdica, če bi jo jaz previjal na tleh, bi tudi pri nas zgledalo zelo podobno. Razen zjutraj imamo v večini primerov težke sumoborbe, tako da moram bit včasih kar malce grob, če jo hočem previt.  Kadar sva oba z Nenyo doma jo kar oba previjava in jo komaj obvladava.

Si pa predstavljam, kako zgleda, ko mali pobegne in se polula na tla, hi hi hiuser posted image user posted image .

Barba, danes zvečer se tvoj možek verjetno ne bo čutil odrinjenega, saj je fuzbal od osmih naprej. Boš lahko dve uri čvekala, hi hi hi user posted image user posted image .

Livia- tole z vrtcem je težka dilema. Verjetno je to odvisno tudi od karakterja otroka. Če se težko navadi na nove ljudi jo je verjetno bolje pustit stalno v enem vrtcu.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.6.2007 10:22:15   
ČebelicaMaja
Ojla čveke!
Najprej Barbi čestitke za službo, pa user posted image  za Zvezdico in Nenyo...aja pa za Mojčiko tuduser posted image  

Mojčika, enkrat ste že pisale...ampak se ne spomnim več- kje ste nabavili mivko za peskovnik na sliki? Mi gremo naslednji teden tudi enega kupit...

livia- jaz sm ji kupila take  (http://stores.ebay.co.uk/Bambinos-Box ) in so čist enake kot Robiz, samo pol cenejše... se mi zdi, da sem preko e baya dala kakih 3500 sitkov-okrog 18 eur s poštnino vred. Smo res zadovoljni z njimi.

Še nekaj bi rada vprašala, kakšne cuclje zdaj ve uporabljate za tisti obrok mleka, ki ga še spijejo po flaški- se mi zdi, da bo počasi že pretočna duda premalo...

Sem pa tako jezna na našo varuško, ker se še ni odločila... smo bili sprejeti v dva vrtca, čakamo pa njo... enega sem že odpovedala, pri drugem imamo 6.6. podpis pogodbe, varuška nam pa 15.6.pove kako bo, ker tudi ona čaka še nekega fantka, da se mamica odloči- njega že čuva, torej smo tudi na čakalni listiuser posted image  samo me ta negotovost res nažira...

Rok, tudi mi moramo obvezno odklopit elektriko na računalniku in vsem, kjer so tipke... da ne omenjam kakšen je jok, ko reče mami NE...

Sem se pa tud jaz ustrašila zadnjič, da je pojedla kak kos plastike od ne vem kje... zdaj je namreč kot tisti seslanik NU pri telebajskih... vse pobere s tal, še naša kuža ni bila tako pridna- sva pa z možem zvečer gledala nek film, pa kokice zraven jedla, pa je očitno kaka padla pod kavč in jo je naša pika naslednji dan našla in takoj HAM pojedla... jaz panična, ona se je pa smejala- in seveda hitro popacala... joj so navihani...

Aja, smo dobili telebajske za RD, sedaj sva pa ene presnela z neta v angleščini- kolk so slovenski bolj simpatični, ni primerjave...

Pozdravček...

< Sporočilo je popravil ČebelicaMaja -- 2.6.2007 10:24:15 >

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.6.2007 10:35:38   
Krista28
Lep deževen dan vam želim. Dons je glih za cerkljat se...user posted image user posted image pa počivat. Kristjan spi, jst mam pa kavico....tko kot v starih cajtih na porodniškem.....kako paše...

ČebelicaMaja, mal se bom pred Mojčiko. Mi smo mivko v Obiju kupil Jo imajo tam, kjer so gugalnice in vrtna lesena igrala. Jo majo v žaklih naloženo, pa mal čez 3EUR stane 25kg žakelj. Mi smo dali samo enga v tako školjkico kot jo ima MM. Itak ful ven mečejo, pa bomo kasnej še dodal...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.6.2007 10:36:53   
mojčika
Tudi mi v OBI-ju, je super...

Pa kako naročate te copatke iz tujineuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.6.2007 10:52:39   
Krista28
Mojčika, a nisi ti v bloku? Kam ste pa peskovnik postavili. A ni to pri hiški. Ampak MM ima pa tako lepe laske/frizuro, da sam gledaš. Pravi cuker je.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.6.2007 11:07:12   
mojčika
http://www.moj-album.com/uredi/mnuska/5581377/?os=7572579

http://www.moj-album.com/uredi/mnuska/5581377/?os=7572649

http://www.moj-album.com/uredi/mnuska/5581377/?os=7572585

Naš pravljični vikend, dom mojega očeta

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.6.2007 11:09:14   
mojčika
No meni ne dela, če tudi vam ne, pokukajte v moj album, 2. stran, čisto spodnja vrsta fotk

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.6.2007 11:40:23   
Krista28
Tole ste pa fajn zrihtal tko. Pa MM je verjetno še bolj vesela zdaj ko greste tja, a ne?

Upam da nisi jezna na moje vprašanje. Nism nč slabga mislila, mogoče sm se mal čudn izrazla....

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.6.2007 12:18:22   
ČebelicaMaja
O super...hvala za info o mivki.

Copatke in še mnogo drugih stvari midva kupujeva z možem preko e baya- imava kar dobre izkušnje z njim- samo meni je ljubši angleški ( e bay UK), ker se ful držijo pravil- vsak kupec namreč oceni prodajalca, kar se kaže v skupni oceni (npr. 100%) , to pa je pogoj za zaupanje. Plačujem pa vedno preko pay pal-a, kjer registriraš svojo kreditno kartico, potem pa oni plačujejo naprej posameznikom- je varno in predvsem zastojn- plačilo oz. nakazilo v tujino namreč stane cca 6 eur, tko, da se kar pozna... ko se prijaviš na e bay, se ti pri določenih artiklih pokaže poštnina za Slovenijo- za tiste copatke je 5 funtov- cca 7 eur, če ne, pa vprašaš in ti pošljejo odgovor na mail. Meni je super- se pa moram kar mal brzdat, ker te tak šoping kar malo zasvojiuser posted image   

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.6.2007 12:50:09   
barba
Mi imamo lepo vreme in gremo popoldne s prijatelji v ZOO. user posted image  Imajo 1,5 meseca starejšo punko od Mete, tko da bo žurka.user posted image

Maychika – ob 12h gre Meta spat in mi je ob 11h prepozno.user posted image Prej, okrog 9h-10h ne gre? Kaj pa popoldne?

ČebelicaMaja – mi smo noro iskali mivko po vseh trgovinah (od Obija do Merkurja), ker je nikjer niso več imeli, sploh pa nam niso znali povedat kdaj jo dobijo.user posted image Tko, da smo za prvo silo kupili kar navadno mivko. Če jo kje dobiš, prosim sporoči.user posted image

Naredite si lep dan ..

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.6.2007 13:10:08   
maychika
najprej urša in maja...hvala za nalepkice user posted image

barba...lahko se zmeniva prej...ob desetih. rajši kot popoldne. če si za seveda.

jaz sem se pa za danes zmenila da bo babi Tio malo pomerkala, pa da malo sama okrog skačeva, ker se me je mala začela držat ko klop in rabim malo "pavze". Ker sem od jutra do večera z njo, če pa kam gremo, se pa itak kmalu okol obrnemo proti domu, ker ne zdrži več. Tko da sem se kar malo zagrebla za mamin čas in ji Tio predala v varstvo. Zdajle sicer še spi, mož rihta balkon, jaz pa zabušavam. sej kar ne morem verjet. ah mi je zdajle lepo. grem pogledat kak CSI...

lepo bodite

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.6.2007 20:14:55   
mojčika
Na današnji dan... naredili smo prva dva koraka, se je spustila, ker je sama sebe pretentala, je imela eno vrvico v roki, pa je mislila, da se držiuser posted image user posted image

Drugo, manjkajo nam samo še 3 zobkiuser posted image , v 10-ih dneh smo pridelali 6 zobkov

Zdaj pa sem sama in bom malo kavč poravnala in gledala tv, se pa pripravlja na grozno nevihto...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.6.2007 20:22:47 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.6.2007 20:48:10   
mojčika
iz mon-a:

Mene kar zaboli, ko vidim otroka, ki moli "roke v vis", hodi z izbočenim trebuščkom, ves iztegnjen -trebuh ven, rame nazaj- , za njim pa kot lučka ponosno sije eden od strašev (ali starih satršev), češ "glej, naš pa hodi!" Tanč ima zelo prav - otrok ne hodi, ampak ga k hoji silite VI! Kaj narediš ko otrok prileze k tebi in te zgrabi za prst? Pelješ ga do prve opore in usmeriš, da se za njo drži in hodi. Boste rekle "a ni to isto?!" Ne, ni isto!! Prvič mora koordinirati gibe rok in nog, da roke in noge premika tako, da se z rokami lovi na oporo, noge pa prestavlja, drugič so roke SPUŠČENE in mora otrok oporo ISKAT - ne hodi opora z njim in za njim, ON jo mora locirat in poštudirat, kako bo koordiniral, da ne bo ostal brez nje. Če pa ostane brez nje, mora spet naštudirat, kako se pride nazaj na vse 4 in po 4 naprej. To ni enostavno, to je zelo zapleten proces in dokler ga otrok ne osvoji, so vsa sprehanja za roke ENA VELIKA ŠKODA OTROKU. Saj 90 od 100 bo to "škodo" nekako podelalo, nekje vmes. 10 bom pustilo težje posledice, recimo ne znajo stat in skakat po eni nogi, ne znajo hodit po črti, meče jih iz smeri, obračajo stopala, "racajo". Med tistimi 90-timi pa jih je ogromno, ki ne znajo past. Vedno padejo naravnost na obraz ali pa vznak, spodrezani kot snop. Ne vedo, zakaj imajo roke. Eno in drugo je lahko zelo nevarno. Potem jih je cel kup, ki so nerodni, nestabilni tudi, ko shodijo. Hodijo "na trdo", podobno kot roboti. Potem so otorci, ki se iz stoječega položaja ne znajo vsest. Pa drugi, ki se ne znajo sami postavit pokonci. Hodijo, ko jih na noge postavijo starši, ne znajo pa ne vstat in ne sest. Vse to sem gledala v razvojni ambulanti v mesecih, ko sem jo obiskovala s sinom. Prepričalo me je v to, da sina nikoli in nikdar nisem sprehajala za roke. Sam se je na noge postavil pri 6,5 mes, vendar ga nikdar nisem sprehajala in sprehajti ga ni smel nihče drug. Ko je bilo res nujno, smo uporabili naramnice, ki otroka držijo čez prsni koš, pa še to res v skrajni sili. Tudi kasneje, ko je že sam hodil in ga je bilo potrebno držat (cesta, promet), sem uporabljala naramnice. Roko da šele sedaj, ko si ne izpahne več rame, da doseže mojo roko. Sem mu pa v stanovanju uredila cel poligon, postavila stezo iz stolov, klopc, pručk, ki se jih je lahko oprijemal in ob njih hodil. Zunaj pa je plazil tako dolgo, dokler ni znal sam it ob vozičku. Bil je umazan, zasvinjan, vendar je kljub zgodnji postavitvi pokonci in precej razvojnim problemom shodil z 10 mes in to 100% sigurno-nimamo nobenega resnega padca v evidenci - in 100% pravilno, od vsega začetka je znal vstat in se sam usest, lepo je podstavil nogo in se dvignil. Ko sva dobila ta izvid, se mi je odvalila skala od srca.

Zato vas tudi jaz v dobro vaših pikcev prosim - ne sprehajajte jih!!! Usmerjajte jih v prave gibe, vzpodbujajte jih k plazenju, nastavljajte jim opore in jih učite hoje ob njih, nikar pa jih ne vtikajte v hojice in jih ne sprehajajte za roke.

To je Tanč objavila kot "nujno" čtivo..

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.6.2007 20:49:33 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.6.2007 21:11:04   
Nenya
Se popolnoma strinjam s tekstom. Midva z Nenyo Mine nisva nikoli silila hodit, kar pa ne morem trdit za druge člane ožjega sorodstva (predvsem z moje strani). Vendar se nobenemu nikoli ne da dopovedat, da otroku lahko škodiš, če ga stalno siliš hodit.
Nekako se mi zdi, da predvsem starejši vedno mislijo, da sami najbolje vejo, kaj je dobro za tvojega otroka in ti hočejo vsilit svoje prepričanje. Takrat ko so oni vzgajali svoje otroke so bile pač drugačne doktrine, ne nujno pravilne.

No, Mini k sreči ni dosti škodilo, saj zna zelo lepo hodit in tudi zelo lepo pade, čeprav je včasih zgledala kot cirkuška akrobatka.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.6.2007 22:13:18   
miaxxx
Ja Mojčika tale post sem jaz prebrala že zelo dolgo nazaj - ko še ni bil zgoraj priliman (to je itak zdaj na novo), no in moram povedati, da je ravno to tisto kar je mene prepričalo v to, da ga nikdar in nikoli ne sprehajam in tudi drugim ne pustim. Malo preden je šel v varstvo pa sem celo sprintala in dala tašči, da si je prebrala. In moram rečt, da kar upošteva to. Tako, da se mi res zdi, da mi ta MON dostikrat ful pomaga oz. vedno se kaj novega naučim.

Našemu malemu bi res ful škodilo, če bi ga sprehajali za rokice, ker res še ful ni zrel za samostojno hojo in, če je kdo (npr. kakšen kolega) prijel tamalega za rokice, je noge kar vlekel za sabo. Pa zna korakat, ampak če čuti da ga nekdo drži, sploh ne drži svoje teže sam. Če pa se drži, recimo kavča, pa prev lepo raca okoli. Shodijo pa itak nič prej ne, tudi, če jim kao "pomagaš". Ampak moram priznat, da tega res nisem vedela, dokler si nisem prebrala tega, kar je napisala Skrbna.

MM pa bravo bravo za prve korake in seveda za poplavo zob. Mi smo do sedaj ponosni "lastniki" 6-zobega lumpa.

Peskovnik tudi nam kar dobro služi. Imamo pa kar navadno mivko.

Lp

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prihaja nova serija logopedskih Lahkonočnic
Evropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: