|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
31.5.2007 11:16:28   
Nenya
Ti mrožek od Nenye, a bi nam ti zaupal svoje ime, ali pa nick, da te bomo lahko imenovale? Zaenkrat ti bom rekla še kar Nenyin ŽSuser posted image  

Lahko mi rečete kar Rok, če se vam to bolj dopade. Mi je pa Nenya ŽS ravno tako OK.

Pri ločevalni dieti je dejansko vsa fora v načinu prehranjevanja. Med samim hujšanjem ne stradaš, temveč ješ dokaj normalno, če se za hujšanje to sploh lahko reče. Zato je tudi procent tistih, ki se ponovno zredijo po koncu diete manjši kot pri ostalih dietah. Jaz osebno bi sicer rabil redilno dieto, saj mi ravno tako vse kar pade skozi.

Glede Nenye nimam pretirano dobrih novic. Dvakrat so ji odvzeli kri in ugotovili povišan C-reaktivni protein, ki je ene vrste nespecifičen pokazatelj vnetja in to lahko vodi v prezgodnji porod. Problem je v tem, da se ji vrednost povečuje. Ima tudi mejne vrednosti levkocitov in povečano število bakterije Lactobacillus spp., katero sicer štejejo med ˝dobre˝bakterije saj vzdržuje ugoden pH sluznice.  Ne vem pa kaj pomeni, če je le-ta pretirano povečana.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
31.5.2007 11:32:59   
eya
Barba, čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela, da si dobila službo, super. A gre to slučajno za firmo Oikos?

Rok, bomo držale pesti še močneje, da Nenya zdrži še kak teden! A sta za spol vprašala (se ne spomnim, da bi Nenya kaj pisala o tem)? Kaj pa ime-a že imate izbranega?

Joj, ne mi o dietahuser posted image  Barba ne beri naslednjih par stavkovuser posted image ... Sem ravno pojedla tri vrstice tavelike Milkine čokolade s piškotom. Sva bila z malim v Mullerju in sem mogla še malo sladkarij nabavituser posted image  Samo mi je kar malo slabouser posted image  Slaba vest, verjetnouser posted image  Drugače pa tudi moja mami zdaj hujša po ločevalni dieti... Montignac in ločevalna temeljita v bistvu na istih principih-ne smeš mešat beljakovin in ogljikovih hidratov, s tem, da moraš pri Montignacu še črtat živila z visokoim glikemičnim indeksom (to so v glavnem ta slabi ogljikovi hidrati...). No, zdaj tukaj nekaj pametujem, pa še na nobeni dieti nisem nikoli bilauser posted image  Ampak vsi okrog mene nonstop nekaj hujšajouser posted image  Meni se pa ne da bit na dieti, rajši malo več migam...
Ankica, tudi meni je všeč slinček od Kristine, pa ful je simpatična fotkauser posted image

ja, Žiga tudi obožuje, če ga malo ugriznem v prst ali roko... Pa itak same lumparije so mu všečuser posted image

Maychika, kje se pa ti potepaš, da se nič ne oglasiš?

Mojčika, Žiga še pol minute ne stoji, potem pa že klecne... Pa mu tudi vsi okoli govorijo..."Ja, ja, kar naenkrat bo shodil"user posted image  In to govorijo že par mesecev, me že prav zabavauser posted image user posted image user posted image

A barva oči se še lahko spremeni? Sem mislila, da je to že ta prava barvauser posted image Ima pa take lepe modre, pa ne vem po komu, mi2 imava sicer oba nek moder odtenek, a ne tako lepuser posted image

Pokora, uživajte na morju, izkoristite dopust, koliko se bo dalo.  

Sva pa v BTCju srečala Valy in njenega Vita (je majček), naju je prepoznala... Menda ste v nosečnosti bolj čvekale, zdaj nas pa še včasih prebere. Jaz se je ne spomnim, ker sem v nosečnosti bolj malo tu čvekala...

Lep dan!

< Sporočilo je popravil eya -- 31.5.2007 11:36:03 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
31.5.2007 12:04:40   
alička
Prebila sem se čez službeno elektronsko pošto in si zdajle privoščila zasluženo malico user posted image .

Barba, čestitke za službo! user posted image user posted image user posted image

Rok, držim pesti, zdržite  še malo. Skoraj vsak dan gledam vaš ticker kako daleč ste že z nosečnostjo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
31.5.2007 13:05:24   
Nenya
Sva že vprašala vendar ne vem, če smem povedat.user posted image user posted image Ime imava samo eno, ki pa nama ni preveč všečuser posted image ,tako da se poskušava domislit česa drugega. Že pri Mini sva bila brez domišlije, saj je bilo to edino ime, ki sva se ga domislilauser posted image user posted image .

Z Nenyo sva razmišlala, da njeno stanje mogoče ni tako resno kot se zdiuser posted image user posted image . CRP je mogoče povišan zato, ker je povišan Lact. spp., upam da se ne motiva.

Hvala z vse lepe želje

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
31.5.2007 13:26:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Barba, čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Sem ful vesela, da si dobila službo, super. A gre to slučajno za firmo Oikos?

Točno to sem hotela vprašat user posted image user posted image .  Sem videla razpis, pa sem imela nekje v glavi, da se zaključi 4. junija user posted image .  Ker to bilo ravno nekaj zame, varstvo okolja. Pa še ena sošolka s faksa dela tam. Barba, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Rok, mogoče pa ta CRP ni nič hudega. Kolikor vem, je kar normalno, da so te vrednosti med nosečnostjo povišane. Hormoni, kaj češ...

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
31.5.2007 13:47:22   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Kakšne besede sem mu sedaj po telefonu namenila, si lahko samo misliteuser posted image user posted image user posted image

verjetno....hvala ker si pospravil stanovanje ...?!?user posted image

ja zvezdica...ker tebi je res treba hujšat user posted image user posted image user posted image

ooo barba....novica...čestitke to je pa bilo nenadno...upam, da ti bo všeč

mi tud razgrajamo na milijon načinov....od tega, da grize moje lase, se meče vznak na postelji, do aviončkov, žgečkanja, vohanja podplatov in omedlevanja od smradu....mah vse.

mojčika. sem opazila da imate tako posteljnino kot mi....tiste medvedke. iz Quelleja ane. mi smo kar vse tri barve naročili in so naši frajli tiste čebelice in medvedki ful všeč.

marelica....ti pa kar kmetijski popis kaj. naša mami ga bo tudi delala, trenutno pa je še na tem stanovanjskem. samo skače okrog kot da bi ji bilo v službi dolgčas in hoče še popoldne malo zaposlitve. mah....špara. bi rada šla na operacijo oči. to pa ni tko poceni.

nenya...mina je pa pravi mali termitek, če tako stopnice gloda. hi hi hi.
aja, kar se tiče interneta. če vas skrbijo impulzi pa naj se priklopi toliko da se stran naloži in pol odklopi in prebere. če pa bo pisala odgovore, pa naj napiše v wordu, se priklopi in objavi. najceneje.
če pa ne boste šli v internet pa ponujam svojo zbirko divx filmov, ki jih je ziher čez 300, izbira je, niso pa najnovejši. je pa veliko tudi dobrih filmov vmes. mislim da imam tudi nekaj nadaljevank (southpark, angel....nisem ziher). če imate kak prigram na računalniku, da lahko gleda filme, jih lahko prideš iskat. se itak ne mudi za vrnit, ker jih mi niti ne gledamo. če pa nimate programa, pa ga lahko naloži moj mož. samo računalnik pa mora imeti eno določeno zmogljivost. pa ji kupiš slušalke in bo.

jaz tudi nisem vedela, da je otroški dodatek večji, če je otrok doma. a to pol lahko zahtevaš ali kako? daš novo vlogo ali kaj?

pokora....morja smo ti fouš fouš fouš...ampak nas tolaži, da bomo tudi sami enkrat šli...

za nenyo pa še vedno stiskamo pesti, da čim dlje zdrži. res si vse želimo še enega zdravega otročka , ki bo delal aprilčkom družbo...

no eya...tudi ti moraš vsaj 10 kg dol spravit glede na postavo user posted image user posted image  tko kot zvezdica

meni gre pa na živce, ker za našo pa vsi govorijo, ja zakaj še ne hodi, zdej bi pa že mogla itd itd....pa vsi bi ji hojico kupovali in mi grejo vsi po vrsti že na živce. kakšen še namigne, da se mi ne ukvarjamo z njo dovolj v tej smeri user posted image user posted image user posted image

sva pa opazila, da če jo imava v posteljici da se igra, se kar dostikrat za ograjco prime in gor vleče. sem se odločila da jo bom imela vsak dan nekaj časa not, pa naj pogrunta, da se lahko digne na kolena in pol še na nogice.

zdaj mi gre pa na živce to, da se takoj ko jo dam spat vsede. še preden jo pokrijem. in pol imamo cirkuse po eno uro. zdaj vas zastopim, ko ste razlagale. hi hi

lepo bodite. grem malo ležat preden se frajla zbudi. včeraj je spala tri ure, tko da sem še jaz eno urco odspala. ma je pasalo.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
31.5.2007 13:48:06   
maychika
uuuu jejhata sem bla čvekava

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
31.5.2007 14:28:37   
barba
Ja, eya ta firma. user posted image

Ankica – sej 2 nova so pa menda že vzeli za redno. Mogoče še kerga vzamejo, mal povprašaj. user posted image  Jst bom neki časa še preko študenta, pol se bomo pa naprej zmenil. Men je OK, sej je nek treba začet.user posted image

Maychika - kdaj se bova zmenile za hlače? Se boš mogla kmal spomnt - dokler mam še višek časa. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 31.5.2007 14:29:32 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
31.5.2007 14:53:50   
miaxxx
Oh te diete... jaz bi rabila kakšno redilno!!! Sem tako suha, da je že grdo, pa si nič ne morem. Jem lahko kar hočem in kolikor hočem... pa gre vse čez user posted image  Eni mi pravijo, da sem lahko srečna, meni pa bi bilo veliko ljubše, če bi me bilo več skupaj. Ampak kaj naj... brezveze...

Prav tako so brezvezni vsi, ki dajejo komentarje, kako bi ta pa ta otrok že mogel shoditi. Res za take jaz nimam besed. Naš sam sploh še ne stoji, razen parkrat po par sekund... pa kaj... Jaz vem, da se razvija s takim tempom, kot je pač sposoben in nobenemu in res nobenemu ne pustim, da ga sprehaja za rokice... pustim pa, da hodi ob Tomy-evi igrači in eno samokolnico ima zunaj, s katero tudi včasih malo raca naokoli. Otrok bo shodil, ko bo zato zrel... o tem je bilo zelo veliko debat že na med.over.net in enostavno ne razumem ljudi, ki že pri enem letu primerjajo otroke med sabo... češ ta pa hodi un pa ne... mislim, saj ni čudno, da se delajo hude primerjave tudi potem v šoli in seveda kasneje v življenju. In to se meni ne zdi prav. Jaz sem ful ponosna na svojega lumpa, pa če bo shodil pri 14, 15, 16 mesecih... kakorkoli, ko bo star 30 let to ne bo imelo nobenega pomena. Joooj, sem se kar malo razhudila, ampak res me jezi no... koliko je hudega na svetu, a zdaj naj bi si pa s tem živce kravžljali.

Ankica, Kristina ima res hud slinček! Meni bi ga blo kar škoda uporabljat.

Barba ČESTITAM za službo! Super res!

Dajte mi povedat katere ribe lahko jedo tamali in na kakšen način pripravljene?

Mojčika si pa mogla bit brzinska danes zjutraj. Hi, hi se tudi to zgodi. Ampak možek je najbrž samo dobro hotel... potem jih je pa poslušal...

Nenya oz. Rok - no jaz pa tudi kar naprej gledam koliko še imate do konca. In držim pesti, da zdržita čim dlje!!! Tamalo pa kar popokaj na morje - po mojem se bosta imela super! Jaz našega zdej ful ful veliko puščam z atijem, ker se mi zdi tako prav. In me nikoli ne skrbi, ker vem da ko je sam z njim, da se čist ok rihtata. Če sem pa jaz zraven, potem se pač ne trudi tolko, ker sem itak jaz tam... Pa, ko si napisal, da je nista tako preveč navezala nase... se mi je kar nasmešek na obrazu razlezel, ker tudi midva delava tako, da ni čist odvisen od naju... da ga lahko dam tudi komu drugemu, da ga puščam v varstvu brez problema... nekak se mi zdi to zdrav odnos. So pa tudi otroci različni in so eni pač bolj drugi pa manj prilimani na starše.

Nč, bom nehala čvekat... se beremo, pišemo.

Lep dan!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
31.5.2007 15:35:27   
Nenya
Maychika, hvala za ponudbo divx filmov. Zaenkrat sicer ne bo treba, ker imava kar nekaj filmov tudi sama, če pa bo kriza pa se slišimo.

Najprej moram ugotovit, kaj je narobe s TV tunerjem, potem ji bom prinesel nazaj laptop v porodnišnico. Takrat bo tudi lažje, ker mi ne bo treba printat komentarjev na forumu saj jih bom lahko shranil na USB.

Tele debate glede tega, kdaj otrok shodi sem tudi meni zdijo malo smešne. Spomnil sem se namreč na eno družinsko prijateljico iz Primorske, ki je bila čisto obupana, ker ni mogla otroka vpisat v željeni vrtec. Trdila je, da če ga ne vpišeš v pravi vrtec, ne bo mogel it v pravo osnovno šolo, da ne govorimo o srednji šoli itd. Očitno nekateri ljudje nimajo dovolj pravih problemov, da si morajo delat imaginarne.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
31.5.2007 15:54:47   
eya
O Oikosu pa tudi sama razmišljam, da bi oddala prošnjo. Saj v bistvu bi jo, samo sem slišala par slabih stvariuser posted image  Mah, ampak te slabe stvari sem itak slišala iz 10. roke, po moje, tako da ne vem čisto, kaj je na tem... Drugače imajo pa tudi dobro spletno stran, Barba-si lahko že prej dobro ogledaš svoje nove sodelavce.

Nam pa niti ne težijo s tem, zakaj še ne hodi...samo vsi govorijo, da bo zdaj-zdaj shodiluser posted image  Samo mora biti pa res bedno, da ti nekdo reče, da se ti ne trudiš dovolj, da bi mali shodiluser posted image user posted image

Maychika, kaj Prison break, 2. sezono, imaš tudi kje? Saj veš, kako gre to-si ponudila prst, zdaj ti bom pa roko odgriznilauser posted image  A drugače bi to dolgo vlekla z mule-ker telebajske nam je vleklo 4 dni (3 epizode). Glede vloge za otr. dodatek-načeloma imaš 15 dni 8se mi zdi), da se pritožiš na odločbo, ti si verjetno že marca oddala? Ne vem, če se da še kasneje kaj uredituser posted image  Najbolje, da greš ali pa pokličešš na CSD.

A se samo meni zdi, ali je res, da zadnje dni ful čvekamo na aprilkahuser posted image ?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
31.5.2007 15:57:02   
miaxxx
Očitno nekateri ljudje nimajo dovolj pravih problemov, da si morajo delat imaginarne.

Se podpišem pod tole izjavo!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
31.5.2007 19:26:46   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: eya
A se samo meni zdi, ali je res, da zadnje dni ful čvekamo na aprilkahuser posted image ?

Ja, res je. Čvekate, da sem vas komaj skozi prebrala.user posted image  
Jaz imam pa vedno manj časa. Zdaj ko je Katarina prehlajena se mi zdi, da skozi za njenim nosom skačem in brišem svečke. Blazno!!! Poleg tega je čisto neješča, poje res komaj kako žličko česarkoli in seveda spet premalo pije.user posted image  Ni čudno, da ji skoraj ni treba plenic menjavat, ker itak vse skozi nos gre.user posted image  Danes je na srečo vsaj malo več spala, včeraj je bila pa prava groza. Ponoči ni in ni hotela zaspat. Za vsakim kašljem je sledil jok do onemoglosti. No, toliko o našem bednem stanju.

Tudi pri nas je ati tisti, ki večinoma afne gunca na 100 in več načinov. Jaz se z njo bolj nežno igram, ampak so ji atijeve lumparije dosti bolj všeč... ena nič za atija.user posted image

Barba, čestitke za službo!!!!!

Maychika, ne sekiraj se zaradi bednih izjav glede Tiine hoje... Jaz postanem tudi kar alergična. To, da se Tia vleče ob ograjici k višku je zelo dober znak. Se strinjam s tabo, da jo večkrat imej tako v posteljici, tudi čez dan. Mi smo naš kinderpet tudi uporabili kot stajico (ki je nimamo) in je bilo prvo, ob čemer si je upala vstat. Šele kasneje se je začela ob pohištvu vstajat, pa še takrat je morala premagat strah. Očitno bo vaša Tia tudi tak ziheraš, kar sploh ni slabo, ker ti je ne bo treba tako pazit pred padci.user posted image  Haha, no pa dobrodošla v klubu sedečih nespečihuser posted image .

Katarina se pridružuje lesokuscem. Ravno danes je glodala mizo.user posted image

Ankica, user posted image  Kristini in njenemu svetskemu slinčku.user posted image .

Pokora, le uživaj še pred koncem dopusta na Korziki. Jaz ti nisem prav nič fauš. Ko boš ti v službi, grem pa jaz v Rim.user posted image

Ati Rok, še vedno smo v mislih z vami... naj se čim bolje izteče!

Naša bolankica se že oglaša... jutri bo njeno sitnarjenje moral ati prenašat, jaz pa veselo na delo. Verjetno ne bom imela kaj dosti časa za oglašanje. Zato vam že kar zdaj zaželim lep vikend!

LP!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
31.5.2007 21:55:45   
Nenya
Uf, danes je bila pa naša Mina tako tečna da ni blo za zdržat. Že ko sem prišel domov je stalno jokcala brez razloga. Zato smo se po hitrem postopku začeli odpravljat spat. Pri slačenju me je seveda maksimalno ovirala tako da tudi moj jagodni izbor domačih smešnic ni kaj dosti pomagal. Umirila se je šele, ko sem jo dal v banjo in natočil vodo.

Po 5-10 minutnem čofotanju sem jo vzel ven in bil zato deležen glasnega protestiranja. Po moje so ostali v hiši mislili, da mi je padla na tla ali kaj podobnega, ker se je tako glasno drla.

Sledilo je telefoniranje mamici, kar ji tudi ni bilo všeč, tako da je iz kljubovanja nekajkrat vrgla telefon po tleh. Šele ko sem odšel iz sobe, ko ni imela komu za protestirat, je obdržala telefon v rokah, pri čemer je seveda prekinila zvezo.

Jutri ne grem v službo, zato upam, da bo boljše volje.

Lep večer želim še naprej.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
1.6.2007 0:04:10   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Pri slačenju me je seveda maksimalno ovirala tako da tudi moj jagodni izbor domačih smešnic ni kaj dosti pomagal.

drugič poskusi suhi jagodni izbor...hi hi hiuser posted image  a sem žleht

ne se sekirat...pridejo tudi taki dnevi, bo ziher še kakšen, če te to potolaži.

EYA, ja imam drugo sezono PB, mogoče moram dobit še en ali dva dela do konca sezone...bom vprašala brata....on je moj diler...zakaj vprašaš...a hočeš??? hi hi

lahko noč

zdej pa loh rečem, da sem bla danes prva tu gor...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
1.6.2007 0:05:32   
maychika
aja barba....meni je vseeno kdaj se zmeniva. če imaš kake slike od krojev ipd bi blo super videt, lahko sporočiš, če boš kdaj v Loki...js sm skor zmeri tuki.,..hi hih i

men doma smejalni plin pušča zato se samo hihitam....

ne res....se mi vidi da se mi že trena, grem spat

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
1.6.2007 8:18:07   
mojčika
No name ste pa ve zdaj, no Maychika, spustle smejalni pli, res ste me spravle v dobro voljo...

Ah Maychika, mož jih je žal slišal na drugačen način, za jutranje pospravljanje sem mu zelo hvaležna, da imam zdaj svojo kavico v miru, a ga toliko hvalim, če ga ne, sam prosi za pohvale, brez izjeme, da sem ga morala tudi malo skregat. No danes sem si kar svojo uro naštimala...

Nenya tudi jaz sem imela na koncu vsega tega preveč, vnetje tako, da je bilo groza, zdravil nisem smela, odprta sem bila za 2-3cm celo nosečnost, ležala in res malo migala, na koncu sem šla 4 dni čez in rodila s CR, ker mala ni šla skozi, so se za celo kilo zmotili, koliko bo težka, zdrži še kak teden, potem pa ti želim enak porod kot  prvo...

Rok, ženo pa le pelji na morje, bo presenečena, koliko miru bo imela, naš deklič je pol moraj prespaluser posted image , se nama je fino godilo, pa upam, da boš z nami klepetal tudi, ko se žena vrneuser posted image . Sitni dnevi, tako pač je, luna spet razsaja, poglej pa tudi na kake zobke, ti dnevi so pri nas dokaj zahtevni, ji ni nič prav, nekaj bi rada, pa si premisli.... včeraj se je res prav tepla po ličkih....

Miaxxx imaš prav, te primerjave so res absurdne, no z mojo mamo se pozitivno hecava, ker so reakcije MM res fantastične, jo vprašam, kako je velika in gre na kolena in dvigne rokiceuser posted image , čeraj je plazila po betonu, nato se je vsedla, božala kolena, dvigovala hlače in govorila avavav, ter zelo grdo pogledovala svoja rdeča kolenauser posted image

Zadnje dni se pa mi oblačimo v hlače 68, kaj sem ugotovila, da imamo polno omaro 3/4 hlač, ki smo jih dali stran, ker so naša kolena že tako boga, si ne upam umisliti kratkih hlač, pa sem ji dala te male gor in je prav frajerskauser posted image

Barba superca, sem vesela zateuser posted image , uspešen delovni dan ti želimuser posted image

Zdaj pa vas tudi jaz rabim, držite pesti zame en teden, potem vam bom povedala zakajuser posted image

Očke imamo mi temne od rojstva in take tudi ostajajo...

No zdaj pa naložim še nekaj fotk in bom malo popestrila stranuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
1.6.2007 8:34:43   
mojčika
No malo kasneje, album ne dela

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
1.6.2007 8:55:07   
Nenya
Se zelo na kratko oglašam. Bom opazoval, če so kakšni zobki, saj  je tudi danes bolj tko tko. Zjutraj je ponavadi ni problem previjat, saj je zelo mirna, no danes je bilo drugače. user posted image Ravno odpenjal sem ji spalno vrečo in se mi je pognala z glavo naprej iz previjalne mize v globino dobre pol metra. Še sreča, da sem jo držal za nogo, tako da mi je potem bingljala iz sušilnega stroja, groza.

OK., moram  it, ker mi meče CD-je na tla, aja pa kartušo od tiskalnika ima v ustih, joooj.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
1.6.2007 9:27:18   
livia
Barba, superca za službo. Mi večkrat z OIKOSom sodelujemo. Mogoče, se pa kje službeno srečava.

Eya, sem vprašala varuško, pa pravi, da ne, da ima 2 dost. Sorry.

Mi smo včeraj dobili odgovor od še zadnjega vrtca, in smo bili sprejeti. Zdaj sem pa ful v dilemi, ker ne vem, kaj naj naredim. Ta vrtec mi je sicer ful odročen, pa še selimo se in nam je totalno iz poti. Najraje bi jo pustila kar pri tej varuški. Ful bi jo rada dala v vrtec zraven moje službe, a smo 60 v čakalnici. Zdi se mi bedno jo dajat zdaj v ta vrtec, potem pa čez kako leto spet prepisat. Po mojem je to šo za otroka. Kaj ve mislite?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
1.6.2007 9:32:26   
mojčika
JAz bi jo definitivno pustila tam, kjer je, saj se je ravno navadila, potem pa je tudi dobro, da v vrtec, v katerega bo šla, tam tudi ostane do šole... Meni take spremembe nič ne dišijo...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
1.6.2007 12:43:16   
eya
Oj!

Mali je (kot ponavadi zadnje tedne) že od 6ih pokonci, skoz v pogonu, pa je šele zdaj zaspal, oz. se še uspava-pa bi bil še kar pokonci, če ga ne bi nesla v posteljico.

Marelica, pridno popisuj. Namesto tebe bi se pa lahko tvoj kaj oglasil na rr, če je že prevezl tvojo vlogo danesuser posted image

Barba, ti pa poročaj, kako je bilo na uvajanju...

Maychika, ja bi imela PB, ampak ne še zdaj, dokler je še prva sezona na sporedu. Potem kasneje mogoče, pa če bom sploh imela časuser posted image  Ti še zatežim, a prav...

Ja, Mojčika, mi tudi pridno nosimo 3/4 hlače-lanske poletne, sploh za doma, ker so ravno fajn zaščita za kolenčka. Evo, pa držim pesti user posted image user posted image user posted image

Hi, hi Rok, sem se nasmejala vajinemu jutranju cirkusuuser posted image  Pri nas tudi dostikrat podobno zgleda.

Livia, hvala vseeno, ker si vprašala. Jaz bi tudi imela kako tako varuško, ki bi imela samo 2. Ene jih imajo po 4, pa še hrano jim zraven pripravijo. Ni mi jasno, kako sfolgajouser posted image  Glede vrtca-če je ta varuška tako fajn, bi jo jaz tudi pustila še pri njej, za vrtec in socializacijo ima tako še dovolj časa.

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
1.6.2007 12:57:38   
livia
Samo BTW, sem Neli kupila ene copatke, pa če katero zanima....
http://www.hippychick.com/

So podobni Robeezovim, samo malo ceneje.
http://www.robeez.com/EN-UK/default.htm?Lang=EN-UK&PriceCat=4&RefID=

Kupite jih lahko pa preko Urse Podvršič.
gsm: +386 (0)40 75 84 75
ursussy@gmail.com
www.mojskratek.si

Sory, ne znam naredit aktiven link.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
1.6.2007 16:02:26   
miaxxx
Livia - super za tale link. Mi imamo Robeez-ke (že druge) in so res zakon, samo dragi kot user posted image . Bom mu najbrž kar te naročila. A imajo samo te, ki so na sliki, al imajo še več motivov?

Nenya - Rok - naš je bil tud včeraj zvečer siten in ni hotel spati, kar je pri nas neobičajno. Zgleda, da jih luna daje.

No, zaenkrat samo toliko...

Lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
1.6.2007 16:10:05   
*zvezdica*
Hej hej čveke in čvekon!

Rok teb sem se dons tolk nasmejala daje noro. Si kar predstavljam kako ti je Mina visela iz sušilcauser posted image user posted image  (OK, zdej k je vse OK se lahko smejejm) pa kako s kartušo v ustih okrog letauser posted image user posted image .
Jaz malega drugje kot na tleh sploh ne morem previjat...pa še to je taka muka, da se mi kar mal meša zraven. Dobesedno se mi cel obrača v zraku in previjanje je bolj podobno sumoborbi kot pa menjavanju plenic. Zadnjič mi je brez plenice takoj skliznil v kuhinjo in se pred pečico najbolj ponosno polulal, potem pa po tem čofotal v štunfkih (pa potem seveda z "oscanimi" štunfi preletel celo stanovanje)user posted image

Livia ful so luškane teniske in copatkiuser posted image

Barba,a ati danes že delaš?

Jaz sem bla pa prejle ful vesela, ker me je klicala mentorica in sva se zmenile, da do konca junija diplomiram. Po morju ji nesem podpisat prijavnico za zagovor in pol bo stvar resna. ne morem verjet, da mi bo končno res uspel. Je blo eno obdobje, ko sem res mislila, da diplome nikol ne bom imela v rokah!user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: