mojčika
|
No name ste pa ve zdaj, no Maychika, spustle smejalni pli, res ste me spravle v dobro voljo... Ah Maychika, mož jih je žal slišal na drugačen način, za jutranje pospravljanje sem mu zelo hvaležna, da imam zdaj svojo kavico v miru, a ga toliko hvalim, če ga ne, sam prosi za pohvale, brez izjeme, da sem ga morala tudi malo skregat. No danes sem si kar svojo uro naštimala... Nenya tudi jaz sem imela na koncu vsega tega preveč, vnetje tako, da je bilo groza, zdravil nisem smela, odprta sem bila za 2-3cm celo nosečnost, ležala in res malo migala, na koncu sem šla 4 dni čez in rodila s CR, ker mala ni šla skozi, so se za celo kilo zmotili, koliko bo težka, zdrži še kak teden, potem pa ti želim enak porod kot prvo... Rok, ženo pa le pelji na morje, bo presenečena, koliko miru bo imela, naš deklič je pol moraj prespal , se nama je fino godilo, pa upam, da boš z nami klepetal tudi, ko se žena vrne . Sitni dnevi, tako pač je, luna spet razsaja, poglej pa tudi na kake zobke, ti dnevi so pri nas dokaj zahtevni, ji ni nič prav, nekaj bi rada, pa si premisli.... včeraj se je res prav tepla po ličkih.... Miaxxx imaš prav, te primerjave so res absurdne, no z mojo mamo se pozitivno hecava, ker so reakcije MM res fantastične, jo vprašam, kako je velika in gre na kolena in dvigne rokice , čeraj je plazila po betonu, nato se je vsedla, božala kolena, dvigovala hlače in govorila avavav, ter zelo grdo pogledovala svoja rdeča kolena Zadnje dni se pa mi oblačimo v hlače 68, kaj sem ugotovila, da imamo polno omaro 3/4 hlač, ki smo jih dali stran, ker so naša kolena že tako boga, si ne upam umisliti kratkih hlač, pa sem ji dala te male gor in je prav frajerska Barba superca, sem vesela zate , uspešen delovni dan ti želim Zdaj pa vas tudi jaz rabim, držite pesti zame en teden, potem vam bom povedala zakaj Očke imamo mi temne od rojstva in take tudi ostajajo... No zdaj pa naložim še nekaj fotk in bom malo popestrila stran