|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
12.5.2007 18:12:49   
Marelica
Pozdravljene!

Mi smo iz poroke, no saj pravzaprav smo že lep čas doma. Smo šli samo na ženinov dom in potem na uradni del k matičarju, . Jiii, sem vesela, da sem lahko spet rižka metala.user posted image

Sem vas ravno skozi prebrala... pa moram malo pokomentirat. Alička, Livia, mogoče še katera... a se skozi tako ozirate na malčkovo spanje ob določeni uri? Ker, če bi bilo pri nas tako, sigurno ne bi nikamor mogli it. Poleg tega imamo mi do Lj pravo malo potovanje in bo tamala ta dan itak čisto zmešana. Kot danes... Pač malo pospančka v avtu, potem pa tudi, ko (če) omaga v vozičku. Sitna je ponavadi samo takrat, če se res okoli nje nič zanimivega ne dogaja, jutri bo pa sigurno daleč od tega. Vem edino, da jo bo vožnja zdelala, ker celo pot itak ne bo prespala. Škoda bi bilo, no, če se samo zaradi tega ne bi spoznali, ker že tako ni lahko najt termina za vse. Sicer pa, kakor kdo... da ne bo zdaj izpadlo, da vam pamet solim.user posted image

Kako dolgo bomo na srečanju pa ne znam povedat, samo do 5h sigurno ne. Imamo še preveč vožnje nazaj.  

No, lepo se imejte in upam, da se vidimo v čimvečjem številu!user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
12.5.2007 18:41:38   
mojčika
No tudi mi smo nazaj s troj, možek v mešani trojki je zasedel 2. mestouser posted image , Pokora sem gledala in gledala, a te nisem videla, sem pa potem šla še k sestri, se vrnila, a ne našla parkirnega prostora, srečala sem Ankico in o žal lahko samo skozi okno pozdravila, potem pa sem hvala bogu srečala možeka, ker nismo našli prostora za parking v dogledni bližini, smo se kar odpravili na piknik v Kranj...

Sem pa tudi jaz ta teden bolj tiho, sem slutila kaj bo, sedaj sem zvedela, da je tisto, kar sem se bala, da bo jutri, tudi prišlo, tako da nas žal ne bouser posted image , upam, da se boste imele lepo, tako mi je hudo, a smo že tolikokrat odlagali, da se le dobite, če pa se bo kaj spremenilo do jutri, pa priletimo...

Ker sem vam dolžna pravljice, mi na ZS pošljite naslove, jih dobite ta teden, Barba ti mi pa vrečo tudi pošlji, kar po povzetju in hvala ti...

To za zdaj, sem prav malo slabe volje, a tega žal ne moremo odložiti, imejte se lepo, pa fotke prilepite....

Možek pa se je ponudil, da nam organizira piknik v Idrijski beli, res je lepo... datum še določim, julija bi pa bil, če se bi vam dalo priti...

Maychika verjetno pride...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.5.2007 18:45:20 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
12.5.2007 20:25:10   
livia
Marelica,
kar se tiče spanja, smo mi imeli z dnevnim spanjem od rojstva ful probleme. Če ti povem, da je imela obdobja, ko je cel dan spala samo 15 minut, ti je lahko jasno, da smo se ful namatrali. Do pred enim mesecem ali dvema je zaspala samo v vozičku. Pač to dnevno spanje nam ni šlo od rok. Nikoli ni čez dan spala več kot 45 minut, redko uro.
Odkar je pa pri varuški, pa lepo spi med 12 in 14 in se tega držimo tudi doma. Pa še v knjigi od Pantleyeve piše, da je ta ritem za otroka ful pomemben. Jaz vidim, da če ji ga zmešam, je vse narobe.
V bistvu če kam gremo spi v avtu, samo mi imamo do Tivolija 5 minut, tako da za jutri to odpade. Raje pa vidim, da odspi to svojo urico, uro in pol in je mir. Če bi pa spala v vozičku, bi se ziher po pol ure zbudila in bi potem hotela pozno popoldan še enkrat spat, kar smo pa že ene tri mesece ukinili in ne prakticiramo preveč.
Da pa nikamor ne gremo, pa ni čist res, ker smo kot cigani skoz nekje, samo gledamo na njen ritem. Moji starši so iz Kopra, moževi iz Dolenjske, tako da smo skoraj vsak vikend po obiskih, ali pa v hribih...

Za jutri bi mi tudi kar bili tam do ene 17 ali 18h. Upam, da bo vreme vsaj tako kot danes. Vsaj v Lj je bilo lepo.
Smo šli na Katarino in smo bili skoraj čist goli, tako je bilo vroče. Sem opazila, da je ful klopov, ampak jih Neli ni staknila. Jaz tud ne, zdaj morem pa še možeka pogledat.

Imejte se. Se vidimo jutri, vsaj z nekaterimi.
LP

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
12.5.2007 20:39:56   
Anonimen
Čau!

Mareica,pri nas, v nasprotju z Livio (svaka čast, res, ful te občudujem) in njeno Neli nimamo problemov, kar se tiče spanja čez dan. Včasih je bilo edino, če je zaspala bolj proti večeru, da ni hotela iti spat zvečer. Zdaj pa lahko delamo, kar hočemo, spanje ni ovira. Danes npr. je spala od 12-14-ih, potem v avtu na poti do tasta kakih 15 minut in šesedaj nazaj. Tako da to imamo res srečo.

Hehe, zdaj je bila po tv reklama za Life. Kristina je stekla do TV-ja kot Speedy Gonzales in zraven vriskala jej, jej, jej user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4054
12.5.2007 22:53:43   
Krista28
O eya, tista s pobarvanimi brisačami in krpami je pa dobrauser posted image user posted image user posted image . Veš kaj, si se vsaj spravla delatuser posted image user posted image .

Za parkirat jutri je najboljše parkirišče Tivoli. Placa dost.

Mi smo ful na knap s cajtom, zdaj ko delam.....haha  bolj malo RR in ostalih stvari .....Tempirano do minuteuser posted image user posted image user posted image  Kristjan se je super vnesu v vrtec, otroci ga imajo ful radiuser posted image user posted image . No več na srečanju.

Mi pridemo vsi 3je!! Komaj čakam da vas vidim.

Čebelica Maja, moj svak in sestra sta nabavila nov camper in ga bosta oddajala. So ga pa šele dobil, tko da zna bit frej. Če te zanima ti na ZS pošljem link on njihove strani.

Raje kar objavim, da me ven ne vrže.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
13.5.2007 7:47:37   
DeVilla
Ojla, če dobim varuško za tavečjo piko, da bo šla z mano, potem pridemo tudi me3.. Sama si ne upam z obema.. Sta čist preveč aktivni in ne bi imela čisto nič od srečanja.. user posted image  Imam pa od Barbe telefonsko, če vas bom slučajno zgrešila... Pa tak lep zelen voziček imamo z dilco za tavečjo piko.. Mene se pa itak ne da zgrešit, k totalno žarim v glavo!! user posted image

Lp, DeVilla

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
13.5.2007 9:04:41   
alička
Marelica, pri nas je do pike tako kot pri Liviji. Če tamala ne odspi v kosu 2 uri, je sitna pololdne, kar pomeni, da še enkrat zaspi, posledično, gre pozneje spat, zjutraj je pa štala, ko imamo bujenje. Ampak to  spanje nas nič ne ovira...Mi smo non stop nekje okrog. Jo pač damo spat kjer koli smo, samo parvo urico moramo ujeti (zadnjič na pikniku je spala kar na ležalniku - za tavelike, da ne bo pomote, v senčki, malo stran od nas, da je imela mir...)
Danes se je zbudila smrkava, pa kašlja, pa mal je sitkana....Upam, da se ne razvije v kaj bolj resnega user posted image .
                                           dccc 
Tole vmes je Žižin prispevek, hi hi...DAnes bi bili samo po rokahuser posted image .
KOmaj čakam fotkice!!

Uživajte pa čim več sončka vam želim!

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
13.5.2007 9:39:29   
Anonimen
Jutro!

Mojčika, user posted image user posted image user posted image  za tvojega možka in njegova sotekmovalca. Dobro so se odrezali. Pokora, kako je šlo pa tvojemu user posted image . Dobri so, da gredo tako tečt, jaz bi izdihnila po sto metrih user posted image user posted image user posted image .

Verjetno ne bomo ves čas v Čolnarni, bomo šli še na igrišče pogledat pa v kakšno senčko pod drevesa, da ne bomo preveč kuhanim rakom podobni? A bi katera hotela mojo t. številko, č bi se slučajno zgrešili? Jo lahko pošljem na ZS. Sicer pa je tako gručo ljudi težko zgrešit, Tivoli tudi ni tako velik.

Se vidimo!

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
13.5.2007 9:58:12   
barba
Ja, škoda da nekatere ne morete prit.user posted image  Sta mi pa Nenya in Maychika odgovorili in pridejo vsi. user posted image  

Mi mamo tud sranje s spanjem podnevi. Včeraj spet ni zaspala, tako kot je prej.user posted image  Začela je v postelji vstajat in skakat, pol pe ne more spat. Sam je pa okol 5h omagala in v vozu zaspala. Bomo vidli, kako bo dons.user posted image
Mi je pa mami, ki je vzgojiteljica v vrtcu potem zvečer razlagala, da naj bi otroci vsaj do 3 let še hodili spat čez dan vsaj za 1 uro.

Se vidimo popoldne user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 13.5.2007 9:59:15 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
13.5.2007 10:35:27   
livia
NAS ŽAL NE BO NA SREČANJE! user posted image user posted image user posted image

Včeraj ob21h se je Neli zbudila in jokala kot zmešana, da jo ni bilo za ustavit, potem je od tega joka še bruhala in mislim, da smo zaspali enkrat okoli 2h in sicer tako, da je celo noč spala na meni. Jaz sem danes kot povožen traktor, ona pa ima vročino 38,9. Zdaj smo ji naredili hladno kopel in je padla na 37,2, ampak si ne upam reskirat, ker ne vem kaj ji je, pa da ne bi še na koga prenesla.
Ful je vse skupi čudno. Ponavadi ko ima toliko vročine, je en sam crtanček in spi. Zdaj se pa lepo igra, pa poje, jest sicer noče, pije pa, iz nosa nič ne teče, ne kašlja. Nimam pojma!
A kdo ve kaki so znaki za tisto šesto ali peto bolezen, kaj že je. Baje je 3 dni ful visoka vročina, potem pa izpuščaji. Lahko da je to.
Mi je hecno, ker ne zgleda, da bi bil prehlad.

Fajn se imetje danes popoldne. Kako tortico še namesto nas pojejte, pa upajmo, da se naslednjič vidimo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
13.5.2007 11:20:56   
DeVilla
Me tud pridemo!!! Dve mali piki, jaz in varuška.. user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
13.5.2007 15:29:00   
mojčika
Tako, mi smo našo obveznost dali skoz, otvoritev idrijskega balinišča, ki ga ima na čez tast, ve pa uživajte in fotke prilepiteuser posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
13.5.2007 17:23:12   
mojčika
Včeraj ob21h se je Neli zbudila in jokala kot zmešana, da jo ni bilo za ustavit, potem je od tega joka še bruhala

Tako je bilo pri nas dva dni nazaj, spet imamo naval novih zob, dvojka levo spodaj definitivno, tudi štirice so vidne, sem ji dala potem žličko Calpola in smo spali... Bogi so ti revčki, zdaj se bo začela pa še pripeka...

No upam, da sta že bolje...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
13.5.2007 19:27:53   
Marelica
Hihi, a smo mi danes prvi doma iz srečanja?user posted image  Punce, vam moram povedat, kako je Katarina skoraj celo pot prespala (2x med spanjem se je zasmejala) in se zadnjih 20 km, ko se je zbudila še skozi samo smejalauser posted image . Očitno ji je današnje srečanje več kot koristilo. Jaz sem pa zdaj res precej povožena, sploh od vročine (pri nas je občutno hladneje in take vročine mest kar nisem vajena). Smo pa v hiši našli pravo invazijo mravelj, da me je še zdaj groza.user posted image No, bom kasneje še kaj več pokomentirala in dodala v album slikice. Samo to še, da sem zelo vesela, da sem videla toliko fajn mamic in očkov s svojimi enoletniki na kupu! Super, da smo se spoznali. Žal mi je pa za vse, ki niste mogli priti!

Livia, Alička, upam, da nista vzeli moj komentar preveč kot kritiko... vem, da so si otročki  zeloooo različni in imajo vsak svoje muhe. Tudi pri nas je spanje podnevi zdaj že zelo kritično, tudi, če je skoz isti ritem. Samo sva se posebej med vikendi z možem kar nehala ozirat na to, ker smo dosti leteči. Probamo pa poskrbet za to, da se ob priložnosti lahko res v miru naspi, magari v avtu.

Livia, kako je zdaj z Neli? A jo še skozi kuha? No, pozdravite se, pa upam, da so samo kaki zobki krivi...

Grem zdaj, me Katarina rabi...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
13.5.2007 20:11:44   
barba
Ojla,
nam je blo dons zlo všeč. user posted image  Meta je bla tok zmatrana, da že spi.
Tule pa še foto utrinki:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
13.5.2007 20:24:25   
DeVilla
Ojla, me smo sicer pobegnile malo prej, ker naju je čakala velika pika in njena varuška (moževa sestrična) pri igrišču.. user posted image   Ful mi je blo fino dat znanim imenom še obraze.. Pa srečat mamice, ki se že poznamo.. Pa spoznat ponosne očete.. Naši prvoletniki so pa tako srčkani, da mi je ful žal, ker nisem imela fotoaparata sabo.. Upam, da je na kateri fotki tud naša Lucija... user posted image
Tamalidve sta bili tako zmatrani, da sem jih doma samo skopala, nafutrala in ob 19h sta že spali.. Vedela sem , da je Tivoli super in zdaj sem trdno odločena, da bomo še prišle!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
13.5.2007 21:28:50   
eya
Ojla!

Mi smo se tudi imeli lepo na srečanju. Škoda, ker nekateri niste mogli prit. Je bilo pa res fuuul vroče, si nisem mislila, da bo tako toplo (ja, lahko bi si kdaj pogledala napoveduser posted image ).

Evo, še par slikic vseh prisotnih enoletnikov, še ostale slikice pa bodo v rr albumu, bom še link dodala spodaj v podpis:

Klobučki:
user posted image

Meta:
user posted image

Tia:
user posted image

Kristina:
user posted image

Marcel:
user posted image

Katarina:
user posted image

Žiga:
user posted image

Mina:
user posted image

Lucija Maja:
user posted image

Kristjan:
user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
13.5.2007 22:00:57   
Anonimen
Ojla!

Tudi midve sva se imeli lepo, ko sva  prišli domov, smo na hitro nekaj pojedli in skupaj z očkom šli še na en sprehod. Posledično je Kristina v rekordnem času omagala od utrujenosti. Luštni so ti naši aprilčki, vsak zase nekaj posebnega. Lepo jih je videt, kako rastejo in se razvijajo.

Livia, je Neli že kaj bolje?

Mojčika, zdaj pa te moram res prit pogledat. Se bom oglasila pri tebi takrat, ko bom šla obiskat še sestrično in njeno punčko. Samo pri meni zna trajat, preden se prikažem user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem gledat, kam bomo šli na dopust.

Čau

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4068
14.5.2007 7:21:20   
mojčika
Dobro jutro, bo spet lep dan, a novim delovnim zmagam moramo naproti...

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Mojčika, zdaj pa te moram res prit pogledat. Se bom oglasila pri tebi takrat, ko bom šla obiskat še sestrično in njeno punčko. Samo pri meni zna trajat, preden se prikažem user posted image user posted image user posted image .

Čau

Te držim za besedouser posted image

Fotke so fantastičneuser posted image , midve bi bile ene redkih brez klobučka, mi ga nočem in nočemo, še sreča, da imamo laseuser posted image , upam, da to ni bilo ta zadnje srečanje...

No toliko za zajtrk, moram v trgovino...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 14.5.2007 7:23:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
14.5.2007 7:52:46   
Marelica
Dobro jutro!

Se opravičujem, ker nisem prilepila slikic... imam nekaj lepih, pa sem na "zasilnem" računalniku, ki nima programa za pomanjšanje in moram počakat, da pridem nazaj na svojega. user posted image  Barba, eya, hvala za vajine utrinke. Res so bili srčkani naši malčki, hehe, ja pa res sami klobučkarji.user posted image

Moram vam povedat, da so zdaj naše vse tri ovčke postale mamice in imamo tako na pašniku tri ljubke bele jagenjčke.user posted image Katarina zanimivo nad tamalimi ni tako navdušena. Ima raje tavelike ovce.user posted image  Jih bom pa ob priliki poslikala in prilepila slikico.

Želim vam lep dan, sploh tistim, ki ostajate doma s svojimi kratkohlačniki. Ostalim pa v službo prav tako pošiljem lep pozdrav!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
14.5.2007 12:07:46   
eya
Ojla!

No, Marelica ti kar prilimaj slikce od vaših malih jagenjčkov, si že kar msili, kako so luštni.

Mojčika, čestitam tvojemu možemu za tako super uvrstitevuser posted image user posted image user posted image  Za piknik smo pa takoj zauser posted image

Livia, ti pa sporoči, kaj je s tamalo, čisto možno, da je šesta bolezen, ali pa kaka viroza. Čudno, da je toliko bolna, ker je v varstvu s samo še enim otročkomuser posted image

Glede spanja čez dan-pri nas tudi ni problemov s tem... Če kam gremo, spi v avtu, ponavadi potem 2x po manj časa, ali pa zaspi v vozičku... Doma pa spi 1x po uro in pol.

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
14.5.2007 12:30:30   
Pokora
Joj kakšno luškano srečanje sva zamudilauser posted image  Mi je prav hudo! Saj mi smo se tudi imeli luštno, samo vseeno bi bila vesela da bi vas spoznala! Vas je bilo kar precej na kupu. Naslednjič sva pa z Nikom definitivno zraven!

Tudi nam je bilo vroče na praznovanju, ampak se nismo dali motiti. Možek je napel plahto, ker ni bilo dovolj sence, tako da se je dalo dihat. Nik je imel kar nekaj prijateljčkov na praznovanju in je bilo prav luštno. Že tretjič je upihnil 1. svečko, tako da imamo sedaj do drugega leta dovolj.user posted image Tortica je zgledala takole:
user posted image
Takole sta jo pa potem z očijem pohrustala:
user posted image
Če bi imela smisel za ročna dela tako kot na primer Ksenja, potem bi bila tortica videti super, tako se pa tolažim da je bila odličnega okusa, tako da smo kar takoj celo zmazali. Požeruhiuser posted image

Me je pa zdajle čez vikend prav zaskrbelo. Nik namreč ni vajen pretiranega šundra. Ko smo v soboto bili na praznovanju enega rd, je bilo kar precej glasno (saj veste kakšno zna biti ko je na kupu 13 otrok). Niku to sploh ni pasalo in se sploh ni vklopil - je kar sam hotel bit, pa skos mi je ven bežal. Uzuni je bil ful priden, notr je bil pa prav siten. Ampak ta glavno je pa ponoči prišlo. Ob pol 12 se je zbudil in do 2 ni zaspal nazaj. U bistvu je zaspal, ampak čim sem se jaz premaknila je s5 začel jokat. Ob 2h sem obupala in ga prinesla h nama v posteljo. Ampak njemu ni bilo ok da je spal pri možu. Se me je moral prav tišati. Čim me ni čutil je bila zopet panika. Danes ponoči je bilo sicer bolje, ker je bil včeraj potem na domačem terenu, ampak se je vseeno ponoči ful zbujal. Me zdaj prav skrbi kako bo v varstvu. Sicer je skupinica šestih otrok, tako da sedaj upam da ni to preveč za njega.

Mojčika user posted image  za tvojega možeka!!! Sem že tam slišala da je bil drugiuser posted image  Moj možek je bil "šele" 55. Je bil najšibkejši člen, ker že od Sežane ni nič tekel. Ampak glede na to koliko jih je teklo, to sploh ni slaba uvrstitev. Je pa dober da gre sploh takole teči brez treninga. Nekaj me zanima, ali ima ta punca ki je tekla s tvojim možem slučajno sestro Vladimiro?

Livia kako je Neli? Če želiš ti pošljem sliko kako so zgledale pikice ko je Nik imel 6. otroško bolezen.

Marelica, ne vem zakaj me slikice od malih ovčk že ne čakajo???!!!!user posted image user posted image  Le hitro jih poslikaj in jih prilepi. Aja, pa pazi da vam ponoči kakšna ne zgine.user posted image  Joj kako bi jaz eno mela!!! Pa gosko zraven! Eh, sanje...

Sva šla prejle z malim po čeveljčke. Sem tako jezna da so taki mali čeveljci tako dragi. Sva kupila Cicibanove in se mi zdi da res pretiravajo s temi cenami. Sej razumem da je proizvodnja prav tako draga kot za večje čevlje, samo tukaj bi država morala kaj narediti da bi bile otroške reči bolj po gorenjcu prijazni ceni...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
14.5.2007 21:49:15   
mojčika
Mojčika za tvojega možeka!!! Sem že tam slišala da je bil drugi Moj možek je bil "šele" 55. Je bil najšibkejši člen, ker že od Sežane ni nič tekel. Ampak glede na to koliko jih je teklo, to sploh ni slaba uvrstitev. Je pa dober da gre sploh takole teči brez treninga. Nekaj me zanima, ali ima ta punca ki je tekla s tvojim možem slučajno sestro Vladimiro?

Definitivno so vsi dobri, ni kaj... Ne to ni ona, Ankica jo poznauser posted image , če se ji da brskat po rezultatih mešanih trojk, tukaj je ne bom omenjala...

Mi dobivamo zobke, MM ima težave z uspavanjem, ponoči se zbudi  joku, zaspi takoj nazaj, a vem, da je jok od bolečine, dvojka nam je danes pokukala ven...

Marelica mi kar skozi šolsko jedilnico gledamo, kako na svet prihajajo jagenjčki, so bili mali zadnjič čist navdušeni, ko smo gledali rojstvo enega, sem mislila, da se bodo kaj zgražali, pa so me prijetno presenetili...

Lahko noč punce in aprilčki

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
14.5.2007 22:34:02   
Krista28
Evo punce, še naše slikce so končno gor. Če bi pa katera hotela po mailu, pa naj kar svoj e-mail naslov pošlje pa uredimo. Te so pomanjšane.

user posted image

user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
14.5.2007 23:54:47   
*zvezdica*
Srečanje je bilo res super. Škoda, da niste vse mogle priti!
Slikce so pa na spodnjem linku...sem vas ubogala in si skreirala svoj album user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: