mojčika
|
No tudi mi smo nazaj s troj, možek v mešani trojki je zasedel 2. mesto , Pokora sem gledala in gledala, a te nisem videla, sem pa potem šla še k sestri, se vrnila, a ne našla parkirnega prostora, srečala sem Ankico in o žal lahko samo skozi okno pozdravila, potem pa sem hvala bogu srečala možeka, ker nismo našli prostora za parking v dogledni bližini, smo se kar odpravili na piknik v Kranj... Sem pa tudi jaz ta teden bolj tiho, sem slutila kaj bo, sedaj sem zvedela, da je tisto, kar sem se bala, da bo jutri, tudi prišlo, tako da nas žal ne bo , upam, da se boste imele lepo, tako mi je hudo, a smo že tolikokrat odlagali, da se le dobite, če pa se bo kaj spremenilo do jutri, pa priletimo... Ker sem vam dolžna pravljice, mi na ZS pošljite naslove, jih dobite ta teden, Barba ti mi pa vrečo tudi pošlji, kar po povzetju in hvala ti... To za zdaj, sem prav malo slabe volje, a tega žal ne moremo odložiti, imejte se lepo, pa fotke prilepite.... Možek pa se je ponudil, da nam organizira piknik v Idrijski beli, res je lepo... datum še določim, julija bi pa bil, če se bi vam dalo priti... Maychika verjetno pride...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.5.2007 18:45:20 >