|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
15.5.2007 7:54:24   
ksenija.
Vidim, da smo zamudili super srečanje, ampak žal res ni šlo. Smo imeli smolo doma. Najprej smo bili brez inteneta. V soboto smo bili popoldan na pikniku, kjer nas je dobilo neurje. Doma nas je čakalo pravo razdejanje. Dvorišče je bilo polno listja in vej, plastične stole s terase je kar odneslo. Potem pa sva še ugotovila, da nama je strela računalnik uničla. Sedaj imava nekega starega priklopljenega. K sreči ni šel disk, tako da so vsaj podatki ostali.

Marelica, še ti javima kako in kaj z obiskom, če bo koliko toliko vreme bi mogoče prišli v četrtek ali petek, če bosta imele s Katarino čas.

PA, bolančki, upam, da se čimprej pozdravite, mi smo zaenkrat res OK, mi ful paše, ko smo zdravi in tako lepo spimo ponoči.

Toliko zankrat, pokomentiram pa še kaj mogoče zvečer ali pa jutri. Ker ta računalnik dela počasi za znoret.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.5.2007 8:13:13   
mojčika
Punce, zdaj sem se trdno odločila, da bomo imeli klobuček, se ji glavica s temi temnimi lasmi tako segreje, tiste, ki imate klobuček podaljšan na hrbet, takega bi imela, kje ste kupile, seveda pa mora biti za zavezat, sicer ne bo nič... PROSIM PROSIM

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.5.2007 8:14:11   
mojčika
A ja, še dobro jutro ob kaviciuser posted image  in fotke so vse fenomenalne...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
15.5.2007 9:46:35   
Anonimen
Ojla!

Hihi, Mojčika, si mi zbudila spomine s to sotekmovalko od tvojega moža. Jo poznam ja. 4 leta smo skupaj žulili šolske klopi, pa ne kot sošolci user posted image .
A kapico misliš tako? Bolj araski stil?

To sem kupila v Nami v Lj., ima tudi za zavezat. Kristina jo ima rada, druge kapice vlači dol, to pa ne.

Neli od Livie je v bolnici, sprejeli so ju v nedeljo, ker Neli vročina ni hotela past. Zdaj čakajo na rezultate testov, je pa Neli že boljša, živahna. Upam, da ju bodo danes spustili domov.

Ksenja, vi pa res nimate sreče s tem računalnikom. A stole ste že našli? Si jih predstavljam, kako visijo s kakšnega drevesa v sosednji vasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
15.5.2007 9:51:18   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ojla!

Hihi, Mojčika, si mi zbudila spomine s to sotekmovalko od tvojega moža. Jo poznam ja. 4 leta smo skupaj žulili šolske klopi, pa ne kot sošolci user posted image .
A kapico misliš tako? Bolj araski stil?

a, sem rekla, da jo poznaš, fejt punca, samo prej mi je bila pa strah in trepet, vse se obrne, a neuser posted image

Ja tak klobuček bi, ja...

Joj Livia, pozdravite se, mislimo na vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
15.5.2007 10:02:14   
Nenya
ja, ja je bilo super srečanje, vroče, a zabavno.
Jaz sem v službi, Mina pa v varstvu

Zgleda da bo danes en kisel dan, napoved je itak, da bo ohladitev.

Vidim da mate nekateri že nove probleme z zobki, mi mamo naše štiri že kar nekaj časa, pa nič ne kaže, da bo še kakšen nov, a ni to čudnouser posted image .

A ma katera kak predlog za nakup peskovnika, Mina je tko uživala v tivoliju, da ji bova verjetn enega kupila, al ga bo pa v.d. tast naredu, ne vem kaj je boljše. krista mi je povedala, da majo pesek v Obiju. Kanglico sva ji pa kupila včeraj.

Joj, upam da je z Neli vse OK, tele bolnice, pa v tej vročin, uf.

Mejte se fino.

Čauč

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
15.5.2007 10:52:31   
Marelica
Pozdravljene!

U, lepe fotke ste naredile. Jaz pa še kar čakam na svoj star računalnik in programe, ki sem jih vajena. Saj ne smem jamrat, se je možek potrudil, da me je sploh priklopil, ampak... khm, slik tako velikega formata enostavno ne morem na RR kopirat. Bom zdaj probala dodat v album slikico ovčk, ki sem jo slikala s starim fotoaparatom, ki ima slašo ločljivost. S Katarino sva izkoristili dopoldan brez dežja in sva šli pozdravit ovčke. Joj, ampak otroke in živali je pa res težko skupaj slikat, me je skoraj minilo prej. user posted image  Mame ovce so pa prav poredne, v skupini sploh več ne vzdržijo brez podkupljanja s krekerji. Pa kako grdo z glavo butnejo mladiča, ki ni njihov. Prav nasilne znajo bit. user posted image  

Nenya, tudi mi smo obstali pri 5 zobkih, zadnji trije (zgornji) sploh celo večnost ven lezejo. Kar se pa tiče peskovnika, smo mi zaenkrat zelo zadovoljni s plastičnim. Mi je všeč, ker se pesek nikamor ne spira, pa za pokrit je. Upam samo, da ne bo po eni sezoni ali prej razpadel od UV žarkov.

O, uboga Neli! Saj se mi je že zdelo čudno, da se Livia nič ne javi. Čakam, da prinese dobre novice in da jih bodo spustili domov.

Ksenija, a v soboto ste imeli neurje? Pri nas ni nič kazalo na to, sicer smo bili pa tako zdoma. Pa smo tudi pozabili antene in električne priključke ven izštekat. Smo imeli pa srečo. V četrtek in petek imava s Katarino čas, tako da vi kar pridite!user posted image

Danes je res nekam težko vreme. Pri nas že dežuje, jaz sem pa prav neke tečne volje. Katarino sem zdaj komaj prepričala, da mi je nehala nagajat pri računalniku, pa gozdne mravlje so danes spet podivjale in nam navalile v hišo...  Bi mi zdaj res pasalo samo še v ležeče pa pol dneva prespat.

Nič, lepo se imejte! Grem zdaj slikico na RR nalagat.

O, super, Katarinci že učke skupaj vleče.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
15.5.2007 11:09:35   
Cebelica2
Ojla
no pa se po dolgem cajtu spet malo oglašam. Smo meli presojo v službi in je bila vse stranska gužva, ampak danes je bolje ker je vse skupaj za nami pa še tako slabo se nismo odrezali.
Naš tudi ful uživa ko lahko kakšno star potiska pred seboj oz. lahko kakšno stvar guga. Predvsem dedijev gugalnik to pa se mu zdi ful dober. Včeraj je pred spanjem še splezal sam na lesenega konjička in se mu je to tak fajn zdelo jaz sem pa tudi sam gledala. No zdaj mu zgoraj rine ven ta druga 2 tak, da ma zdaj že 6 zobkov. Sva pa šla včeraj na sprehod po dolgem času z vozičkom in če sva kje pred dolg cajta stala je kar ven iz vozička zlezeluser posted image ga sploh ne morem več nikjer pustit čist samega, ker kar pleza in nič se ne boji višine nima še občutka zato. Zadje čase šiba po stopnicah kot kaki veliki pa čez škarpo hoče tudi splezat je pa na enem mestu zelo visoko in se ful bojim, da mi bo enkrat čez oring padel.
Za piknik oz. srečanje pa ne morem nič obljubit ker smo na Štajerskem in se mislimo pol v nedeljo it kopat na Ptuj pa še v ponedeljek grem na faks in mamo mal gužve.
No zdaj pa smo še dež dočakali. Anže gre zjutraj z babico ven pol pa sta v tisti ta hudi vročini kar noter. Saj so ti ta mali kar revčki a jim že kaj fejst oblačite kratke stvari?

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
15.5.2007 13:37:30   
eya
Oj!

Kakšen kisel dan... Mali je pa celo do mal čez eno zdržal pokonci, zdaj bo pa ziher dve urci spal...ne vem, če ne bom šla kar zraven malouser posted image

Cebelica2, srečanje si pa žal že zamudila, je bilo to nedeljo.

Mi tudi imamo 5 zobkov, pa nič ne kaže, da bo še kak v bližnji prihodnosti.

Držim pesti za Neli, da je že zdrava.

Žiga pa tudi ni maral klobučka, najprej je imel enega z elastiko, pa si ga je skoz dol dajal, zdaj ima pa takega s trakcom za zavezat, pa je doumel, da ga pač ne more dol dat in se ne pritožuje več.

Uživajte!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
15.5.2007 14:39:49   
Marelica
Evo, ovčke sem prilepila in dodala link. Kako naredite, da je link skrit pod imenom in ni treba kopirat cele povezave?user posted image

Sem probala še naše aprilčke vnest, pa mi kar linijo prekine, tako dolgo traja prenos. Tako da ne bo zaenkrat nič. Bom morala prej zmanjšat... sicer so pa tako slikice ostalih že povedale vse...

Čebelica2, kdaj prideš na Ptuj? Bi se pa lahko z nama s Ksenijo dobila! Vaš kratkohlačnik je pa res pravi plezalec. Te kar razumem, da moraš ful pazit.

Aja sem vam hotela že povedat, pa zmeraj pozabim. Katarina se mi je že drugo jutro zbudila s suho pleničko, čeprav pred spanjem popije kar običajno dozo. Potem so naprej pleničke normalno mokre čez dan. A ni malo hitro, da bi že zadrževala ponoči?user posted image  No, saj mogoče bo jutri spet druga zgodba...

Prej sem pa le lahko malo spala skupaj s Katarino. Itak je tako vreme, da ga je bolje prespat...

LP

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
15.5.2007 16:12:10   
eya
[ url=http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=18178&asortType=3&apage=1/]naše ovčke[/url]

Marelica, tole zgoraj skopiraj v profil (v podpis), potem pa zbriši presledek, ki je za oglatim oklepajem...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
15.5.2007 16:22:16   
Marelica
O, super, eya, najlepša hvala!user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
15.5.2007 20:59:41   
livia
Hojla!

Evo nas spet doma. Hvala vsem za skrb in lepe želje. Očitno so vaše misli pomagale, saj je Neli kar hitro ozdravela. Škoda, da nismo mogli na srečanje. Morem še fotke malo pogledat.

Mi smo bili dva dni na infekcijski kliniki, kjer so na koncu podali diagnozo, da gre za virozo.
Sem mislila, da je šesta bolezen, ker je imela visoko vročina, a na počutju se ji ni poznalo, potem je pa zvečer ratala čist boga in je samo ležala in stokala. Tako smo šli k dežurnemu zdravniku, ki je vzel kri in vodo. Na krvi se je pokazalo, da ima neko bakterijo, a niso znali rečt kam bo usekala (grlo, pljuča, ušesa,...), zato so nas poslali še na infekcijsko in so nas kar zadržali. Naredili par preiskav in hvala bogu ugotovili, da ni nič hujšega. Hvala bogu je Neli že naslednji dan vročina padla.
Sicer ni bila nič kaj prijetna izkušnja tole z bolnico, a morem Neli ful pohvalit. Res je bila pridna in strpna. Običajno jo med spanjem vsak šum zbudi, zdaj so pa ponoči hodile po 4 krat na noč ji merit vročino, pa jih sploh ni imela za mar. Je kar spala. Tudi zjutraj, ko so že ob 7h prinesli zajtrk in prišli postiljat, se ni dala motit in je spala do 9h. Jedla ni skoraj nič, je pa lepo pila, kar je bilo tudi najvažneje. Najhuje je bilo jo zadržat samo na postelji. Na infekcijski namreč ne smeš niti na hodnik, kaj šele kam ven, pa na tla sploh ne, igralnice tudi nimajo, tako da je bil 2 dni zdaj njen prostor 1 kvadratni meter postelje. Pa je kar zdržala, kot da bi vedela, da ne sme. Tudi tiste igle, ki ti jo dajo v zapestje si ni nič ven trgala. Tako da si res zasluži en aplavz. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj bova še vsaj do petka doma na bolniški, vmes pa moremo kontrolirat kri.  Upajmo na najboljše. Ko bom spet v službi bom pripela kako fotko iz bolnice.

Ne štekam pa kako eni starši pustijo otroke same tam. Naju so vprašali, če bom z njo in se mi je že vprašanje zdelo nesmiselno. Valda, da bom z njo. Sva pa imela srečo, da so me sprejeli kot doječo mamo in ni bilo treba plačat postelje zame. Vsaj nekaj.

Nočko vsem. Se grem malo še možeku posvetit.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
15.5.2007 21:45:55   
Pokora
Še od naju z Nikom en aplavz za Neliuser posted image user posted image user posted image . Vem kako je v bolnici lahko tečno in kako je fino če je otroček potrpežljiv!!! Je pa bolje da sta bili notri, ker nikoli ne veš kdaj se zakomplicira. Neli ti bom jaz povedala zakaj so nekateri otroci notri brez staršev. Če je otrok v bolnici, ti namreč ne pripada bolniška. Dopusta vsi vemo koliko ga imamo in če je otrok bolan ga zelo hitro porabiš. Potem ti pa ne ostane drugega kot da ga samega pustiš tamuser posted image . Reši te edino dojenje, ker potem pa dobiš bolniško. Ko sva bila mi2 z Nikom na pediatrični sem kot doječa mama dobila še vse obroke...

Je pa dones tudi Nika nekaj zvilo. Mi je čez dan spal tri ure v kosu, s5 ni pojedel nič kosila, popoldne se mi je pa zdel nekam vroč, je imel pa 38,1 temperaturo. Sva imela z možem neodložljive obveznosti popoldne, tako da sem mu dala kar svečko, ker sem ga morala dati v rejo h mojim staršem. No pa ni bilo problema, je bil čisto dobre volje. Jutri imava pa cepljenje (šele druga doza DeTaPer) in že spet ne bo cepljen. Do drugega leta bomo pa mogoče le dali skoz ta ceplenjauser posted image

Mi imamo za enkrat šele 4 zobke, so pa zgornje dvojkice že zelo napete. Pa trojkice so tudi že nekaj beleuser posted image  Ne vem, a bo kar na enkrat imel usta polna zobuser posted image

Marelica kooook lepe ovčke? Sej jih zaklenete zvečer? Le pazi, da se ne bom jaz kar na enkrat začela hvaliti da imamo novo kosilnico domauser posted image  A misliš da ne bi mogli udomačiti enega od mladičkov? V ZOOju imajo tako udomačene kozice in ovčke. Zadnjič je Nik kar plezal po njih, pa jih sploh ni motilo. Se mi zdi da so vsega hudega vajeneuser posted image

Jaz sem tudi hotela prašati kje ste kupovale klobučke. Mi smo imeli enega luškanega, pa smo ga zgubili. Sem včeraj iskala novega, pa so ali vojaški, kar mi je totalno mim, al so pa samo za punčke. Mi je prodajalka ponujala enega iz jeansa z roza rožicami in roza šivi??!!

Ksenja ornk nevihto ste vi to imeli! Si kar predstavljam lahko kako vam je bilo ko ste prišli domov in našli tako razdejanjeuser posted image

Kako gre pa kaj Maychiki? Sem na slikicah vidla da je bila na srečanju, javi se pa nič ne.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
15.5.2007 22:02:51   
Krista28
Oj zvezdica, na ZS sem ti poslala moj mail. A bi ob priliki (se ne mudi) lahko fotke poslala, kjer je Kristjan gor. če imaš seveda širokopasovni internet.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
15.5.2007 22:34:28   
ksenija.
Oh uboga Neli, je res hudo, ko imaš otroka v bolnici, smo tudi mi dali to že skozi pri Zali.

No, kaj je z računalnikom še vedno ne vema, drugače pa smo posledice neurja odpravili. Stolov k sreči nismo pri sosedovih iskali, ker so sosedi malo bolj oddaljeni od nas.

Ima pa Blaž od včeraj emo novo pogruntavščino, ki je njemu ful všeč, meni pa malo manj. Njegov kinderpet je čisto ob vznožju najine postelje in sedaj spleza na najino posteljo in se vrže v kinderpet, tako da naredi preval not, seveda isto naredi tudi iz kinderpeta na posteljo. Upam samo, da se ne bo zače metet na drugo stran na tla, me je malo strah. Tako me sedaj ponavadi kar pred vrati počaka in že trka, ko se zbudi.

Marelica meni bi odgovarjal četrtek, upam samo da bo lepo vreme.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.5.2007 8:31:58   
Marelica
Dobro jutro!

Neli, lepo, da si spet doma, zdrava!!!user posted image  Tako, izgleda, da zdaj en za drugim dajemo skozi te bolnišnične izkušnje...user posted image  Še dobro, da ni res kaj hujšega. Si ne znam predstavljat, da bi morali z malčki po več tednov campirat v bolnici. Super, Livia, da so te sprejeli kot doječo mamico. Tako si verjetno tam spala v postelji in tudi jedla zastonj? Malčkom pa res vsem en aplavz, da vzdržijo v rešetkasti postelji, sploh, če so že med plazečimi in hodečimi.user posted image  Blaž od Ksenije bi tako verjetno kar ven pobegnil user posted image . Ksenija, jaz to nič ne razumem, kako mu take akrobacije ratajo? Saj imate stranico maksimalno gor, al kako?user posted image  Kar pripravi se... ko bo velik, bo verjetno kaskader.user posted image

Aha, pol sva za jutri zmenjeni? No, saj imaš moj mobi, ti me samo kontaktiraj, da se še za uro zmeniva.

Pokora, kako pa kaj Nik? Je vročina že padla? No, s cepljenjem pa res nimate sreče.. Hihi, ja, a ti si pa res navdušena nad ovčkami. Naši malčki bodo naprodaj, ko malo zrastejo, če si kandidat za posvojitev.user posted image  Imamo 2 fantka in 1 punčko. Drugače pa, absolutno se dajo razcartat. Mi smo prvi dve ovčki kupili iz ful velike črede, kjer si jih s težavo sploh prijel, kaj šele božal. Potem smo pa dobili še eno zelo razcartano (gor spravljeno na flaško), ki je bila kot kuža. Ko so pa zrasle, je pa ona razcartana najbolj žleht, si vse preveč upa (je kot tank, ki gre skozi zid, zraven pa nič ne gleda user posted image )... ne znam si predstavljat, da bi imel odraslo ovco za ljubljenčka, kaj šele kakšnega ovna, pa tudi če so ful razcartani. Je pa verjetno tudi odvisno od prostora, ki jim je na voljo. Naše imajo dober hektar ograjenih pašnikov in se včasih prav razdivjajo. Če imaš pa skoz zaprto v majhni ogradi (npr. v ZOO), so pa res lahko čisto krotke. Sem pa zadnjič za hec eni naši ovci dala Katarino sedet na hrbet, pa ni bilo nič pritožb. Je pa še lep čas ne bom upala pustit med njimi, ker res nič ne gledajo, kam stopijo, še male ovčke dostikrat pohodijo in kam pahnejo. Nežne res niso.user posted image

Uf, sem se zdaj razpisala o ovcah. Katarina mi pa tu okoli škodo delauser posted image . Danes imava spet fizioterapije in bo spet jok, verjetno.user posted image  Greva zdaj iskat nekaj za pod zob...

Naredite si lep dan in zdravi ostanite!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.5.2007 8:56:33   
eya
Dobro jutro še od mene!

Livia, lepo, da ste doma. Mi smo bili tudi pred kakim mesecem na infekcijski z Žigom, tako da dobro poznam tiste prostore. Premaknit se pa res nikamor ven ne smeš, no, saj je logično glede na to, da gre za ful kužen prostor. Pa Žigu so ponoči merili temperaturo vsako uro...No, on je spal, mene so pa ful motil. Ampak drugo noč sem se jih pa že navadila. Najbolj sem se pa ustrašila takrat, ko je Žiga proti jutru pri meni spal, potem pa se je ena sestra nagnila čez mene, da mu je zmerila vročino... Me je skoraj kap, ko sem zagledala nekoga tik nad sabouser posted image  Sem pa jaz tudi dobila vse obroke, čeprav so včasih bili prav smešni, no. Ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe, a ne?user posted image

Blaž je pa res parvi akrobat, si niti ne predstavljam, kako zgledajo tile prevaliuser posted image

A Katarina pa kar s suho pleničko zjutraj? Vau, si sploh ne predstavljam, Žiga ima zjutraj še vedno ful težko, polulano pleničko. Mogoče boste pa lahko prej suhi. A na kahlico jo že kaj dajete? Aja, Marelica, če hočeš imeti kaj drugega napisano namesto "naše ovčke", samo tam v oklepaju to zbrišeš, pa napišeš kaj drugega...

user posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 16.5.2007 8:58:14 >

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.5.2007 9:24:57   
mojčika
Dobro jutro, sem ravno z bazena, sem se danes trdno odločila, da si nabavim neoprensko obleko, ker sem napol iz vode in me zebe, sem pri plavalnem klubu tako fasala dve pljučnici, če katera kaj ve, kje to nabavit  v LJ, se priporočam...

Blaž, hudo, si sploh ne predstavljam, mi znamo sicer s postelje dol, a takih akrobacij pa hvala bogu ne....

Livia, lepo, da ste doma, mene je tako strah kake bolnice, samo zato, ker se bojim, da ne bi dobila bolniške, meni se bi mešalo, tudi če bi bil mož naprimer lahko tam, bi se mi, on bi verjetno prej dobil bolniško, ker se o. z. lahko zmisli kaj na račun sladkorne...

Mi tudi še nismo bili cepljeni ob enem letu, zadnjič je imela malo rdeče grlo, jaz pravim, da je to zato, ker jo je ,odkar sem v službi, obšlo manjše izsiljevanje z jokom, mama nosi, nosi, nosi, ko pridem domov, sicer je jok, ker ga je bilo prej tako malo, se ji je sedaj pa grlo vnelouser posted image ... Ugotavljam, da tudi MM vsak dan že bolj pove, kaj hoče in kaj ne, tudi kako malo trmo že imamo, a ne kaj hujšega, ni pa miren otrok, ne, kot brglez cel dan, a hodit noče in noče, gre samo po kolenih, dvignjena, če pa je treba pohitet, pa se spusti na roke, še potiskalček gre naprej le po kolenih, toliko se ji nasmejiva, no včeraj je prvič res samostojno stala, brez držanja in ploskala, hud napredek, če bo taka ziherašica celo življenje, ja no ja, mogoče je pa bolje.

Naj še dodam, naše plenice ponoči so zelo različne, od zelo polne, do skoraj nič, verjetno še kar nekaj časa ne bomo brez, mislim pa, da se še ne mudi s tem...
Tako, zdaj pospravim in počasi odidem na drugi del šihtauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 16.5.2007 9:33:12 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.5.2007 10:02:11   
mojčika
Punce, ker imam ogromno pravljic in ne gredo vse na navadni CD, vam bom zapekla DVD in dodala nekaj risank, potem pa dajte same prepečt na avdio, a je prav tako, če je, jutri pošiljam naokoli, Pokora tebi pa dostavim, gremo čez vikend verjetno mimo, če boš doma, gremo na en kofečk, je prav tako?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.5.2007 10:06:19   
barba
Mojčika - rabim naslov, če hočeš vrečo user posted image

Drugače pa dober dan vsem! user posted image

Jst mal RR berem, mal šivam, Meta je pri tašči. Mi kar paše mal odmora od nje.user posted image  Zadnje čase se igrava samo še z Duplo kockami, kmetijo z živalmi. Noro! Mala uživa, oponaša živali, jih nosi in postavlja, jst sem jih pa že mal sita. user posted image  
Vsak dan je bolj viden napredek pri hoji. user posted image  Zdej veselo špancirava z eno roko in okoli vseh opor.user posted image

Plenice so ponoči pri nas še vedno na ful polne, včasih tud malo popustijo.user posted image  To me tud ne čudi saj popije čez dan malo več kot liter če je vroče, drugače malo manj.
Imava pa spet borbe s spanjem podnevi.user posted image  Včeraj se je drla, ne jokala, 45 min preden je zaspala.user posted image  Pol je spala 2 uri. user posted image  Bo treba vstrajat, drgač bi ona spala okol 5h popoldne in zvečer nikakor ne.

Grem še malo delat user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 16.5.2007 10:09:50 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.5.2007 10:20:52   
mojčika
Barba, sem ti ga že poslala

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.5.2007 12:24:18   
Pokora
Za nami je naporna noč. Nika je ful kuhalo in kuhalo. Sem mu ponoči dala dve svečki. Zjutraj je imel potem čisto malo vročine. Pred dopoldanskim spanjem mu je pa zopet narasla. Dones greva h zdravnici, sva tako ali tako naročena za cepljenje. No cepili se ne bomo, ga naj pa vsaj pogleda kaj mu je.

Marelica meni so res ovčke ful lepe in bi jo poleg goske takoj mela. Sam ne vem še kam bi jo dala. Okoli hiše imamo premalo trave - lahko jo pa, ko doma vse poje, posojam po ulici, da še pri vseh sosedih pokosi user posted image

Mojčika neopren lahko kupiš ali na Verju (v medvodeh zaviješ levo in greš proti Pirničam. To je približno en km iz glavne ceste na desni strani). Tam je firma Duem, kjer sami šivajo obleke. Mislm da imajo tudi cene precej ugodne. V Ljubljani imaš pa pod bazenom Norik Sub. Oni prodajajo potapljaško opremo, tako da majo sigurno tudi šortije.
Ta vikend in naslednji teden smo sicer nameravali jit na morje, pa zdaj ne vemo kako bo z Nikom. Če bo mali ok, gremo dol, če ne bomo doma. Samo na vem če ste pripravljeni priti, če bo Nik bolan. Drugače vas bomo pa prav veseli!!!! Bom dones popoldne kaj več vedela kaj mu je, pa sporočim.

Nikova plenica je zjutraj čisto polna in težka kot cent. Daleč od tega, da bi ponoči zadržal lulanje user posted image  Mi bomo z navajanjem še kar počakali - vse ob svojem času. Marelica, mogoče je pa Katarinin čas že prišeluser posted image

Koliko pa vaši malčki že kaj govorijo? Nik sicer uponaša razne živali, na cesti loči kužata in muco (če vidi kužata začne lajat, če vidi muco začne mjavkat), z baba mi pove da je lačen ali žejen, to je pa v glavnem vse. On sicer fuuul žlobudra in se pogovarja sam s sabo, samo ga ni za razumetuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.5.2007 13:52:06   
DeVilla
Nove mere naše Lucije: teža 8,230 kg višina pa 72 cm.. Zdravnica je rekla, da bo mejhna in suha.. user posted image  Cepile se pa nisva, ker nekaj kašlja in mora bit na Fenistilu vsaj še 4 dni... Ful se je začudila, ko je videla kako dobro že hodi..

Imejte se, moram kosilo kuhat...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.5.2007 17:43:51   
maychika
EVO MENE BABE...HI HI...
joj končno smo priklopljeni. Sicer že od ponedeljka, ampak sem vas dva dni samo brala. No zdaj se še javljam.
Pokora...hvala ker si me pogrešala. No, zdaj pa en update in komentarji še od mene.

No pa ko sem že pri tebi pokora...torta je bila tudi videti zelooo dobra. Ma mi je kar lušte nardilo. Jaz bi jo kar takoj. Sem že lačna ko user posted image ...pa čakam da pride mož iz službe in odkoraka v trgovino pol bom pa šele skuhala kaj. Eh...bo še trajalo. Se medtem nažiram super dobrih češenj. Mi jih je mami prinesla celo gajbico...po moje 5 kg, samo če bom vse pojedla, bom verjetno fasala "sračko" jhi hi kot pravi nenya. Jej sem se temu nasmejala.

Moram pohvalit našo Tio. V ponedeljek sva imeli fizioterapijo in je bila res FUUUUUUL pridna in je sodelovala in celo fizioterapevtka je vse z njo delala. Običajno je vik in krik in ji ne pusti, moram jaz delat z njo, ona pa kaže na lutki. Ma zadnjič pa se ji je smejala in sodelovala in oh in sploh. Je bila tudi pohvaljena, kako boljše nam gre. Sicer hodimo in stojimo še ne...tega se še na daleč izogiba, ma je veliko bolj fleksibilna ipd.

Ja srečanje je bilo super in ga je treba ponovit. Mojčika...mi smo kandidati za piknik. Če bo treba kaj pomagat pa lahko pridemo tudi kaj prej. Samo prvi teden julija bomo na morju. Tko da glej da ne bo takrat, ker roštiljade so pa zakon...
Marelica....hi hi, verjetno je Katarina podoživljala vse kar se je dogajalo na srečanju in se je zato smehljala. Prav fino vas je bilo videt in res lepo da ste se potrudili priti. Katarina je res frajlica in ima super lepe očke. Pa nasmejana...zabava tako kot Meta...

Aja, Barba...js se tud uštulim za hlače če loh...bi dvoje...ene dolge in ene tri četrt...a bi loh...

Čebelica in Ankica....tistole s coca colo in mentosi. Vam povem, da sem na internetu videla filmček kako mentos v trenutku reagira s coca colo. So eni mulci kolegu naštimali foro, da so skozi mentos dali sukanec in ga privili cocacoli direkt pod zamašek in ostalo odstrigli, da ni videl. In ko je tip prišel v kuhinjo po cocacolo, je bi fejst presenečen, starši pa verjetno zelooo veseli. Je odvil pokrovček in je mentos padel v kokakolo. V dveh sekundah je bla cela kuhinja od pijače. po vseh stenah in to ena ameriškla kuhinja, ki res ni majhna. Tko da čisto verjemem, da se lahko zgodi.

ankica...sosedje...hja...te zastopim, pa zastopim tudi soseda. tudi mi imamo nad glavo družino s tremi majhnimi otroci zdaj. joj...mali začne že ob šestih zjutraj po celem stanovanju laufat v ta trdih čevljih. no...vsaj ta mehke bi mu lahko obuli. res mi gre včasih na živce, čeprav vem, da je majhnim otrokom težko karkoli dopovedati. jaz sama tudi pazim, da naša ne ropota ipd. ma uni nad nami...to da tolče s pokrovko po tleh...je pa zame malo preveč. se pa res sliši, kot bi odmevalo tebi v glavi. pa ok, otroke še potrpim, ma starši imajo vsake toliko "žur" z obiski (sploh očka) in se folk dere na ves glas do enajstih zvečer ali še dlje. ma.----čudno mi je, da jim nič ne rečejo glede na to, da imajo enega 2 letnika doma in dve sedem mesečnici. halooooo. človek malo po zdravju vpraša...

ksenija....hiška je super. prav uživali bojo otroci.

nenya...ne mi o zamašenem nosu. sem kraljica tega področja. že prvič sem imela te težave in z njimi tudi glavobole, tokrat vsaj glavobolov ni (vsaj ne redno), ma spati ne morem. nič mi ne pomaga...niti fiziološka ipd. tko da sem si pač omislila otroški operil. hja...vem da ni dobro, ma ne gre drugače.
me pa fajn križ daje. to me pa vsak dan matra. groza....naj čimprej mine.

devilla....lepa tortica....in to kraljevi mignon...mmmm....imajo lepo spletno stran....hi hi hi

krista...mi smo bili lani v valkaneli in mi je blo ful všeč. imaš veliko za sprehajat se, večja mesta dokaj blizu (z avtom) ali vrsar peš.... zelo super, bi šla še letos, če ne bi pri mami v službi vseh prikolic prestavili na pag. beda...no letos bomo po vsej verjetnosti šli na pag, vendar ne v prikolico ampak na vikend od moje G. heh...bomo vidli, če ne bo na koncu vse v vodo padlo.

mojčika...saj kako družinico pa ne bo problem najti za družbo na morju. je res fajn če ima otrok družbo. ma če ne drugače se skoraj vedno tam najde kaka družba.

pa hvala za članek o hojici. super.

nič....grem zaenkrat. itak je vmes preteklo že pet ur....se je tia zbudila, mož prišel domov, smo šli v trgovino, sem skuhala, smo se nažrli in zdaj počivamo...grem kavico pit.

lepo bodite. zdaj bom itak bolj pogosto spet z vami.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?