mojčika
|
Dobro jutro, sem ravno z bazena, sem se danes trdno odločila, da si nabavim neoprensko obleko, ker sem napol iz vode in me zebe, sem pri plavalnem klubu tako fasala dve pljučnici, če katera kaj ve, kje to nabavit v LJ, se priporočam... Blaž, hudo, si sploh ne predstavljam, mi znamo sicer s postelje dol, a takih akrobacij pa hvala bogu ne.... Livia, lepo, da ste doma, mene je tako strah kake bolnice, samo zato, ker se bojim, da ne bi dobila bolniške, meni se bi mešalo, tudi če bi bil mož naprimer lahko tam, bi se mi, on bi verjetno prej dobil bolniško, ker se o. z. lahko zmisli kaj na račun sladkorne... Mi tudi še nismo bili cepljeni ob enem letu, zadnjič je imela malo rdeče grlo, jaz pravim, da je to zato, ker jo je ,odkar sem v službi, obšlo manjše izsiljevanje z jokom, mama nosi, nosi, nosi, ko pridem domov, sicer je jok, ker ga je bilo prej tako malo, se ji je sedaj pa grlo vnelo ... Ugotavljam, da tudi MM vsak dan že bolj pove, kaj hoče in kaj ne, tudi kako malo trmo že imamo, a ne kaj hujšega, ni pa miren otrok, ne, kot brglez cel dan, a hodit noče in noče, gre samo po kolenih, dvignjena, če pa je treba pohitet, pa se spusti na roke, še potiskalček gre naprej le po kolenih, toliko se ji nasmejiva, no včeraj je prvič res samostojno stala, brez držanja in ploskala, hud napredek, če bo taka ziherašica celo življenje, ja no ja, mogoče je pa bolje. Naj še dodam, naše plenice ponoči so zelo različne, od zelo polne, do skoraj nič, verjetno še kar nekaj časa ne bomo brez, mislim pa, da se še ne mudi s tem... Tako, zdaj pospravim in počasi odidem na drugi del šihta
< Sporočilo je popravil mojčika -- 16.5.2007 9:33:12 >