ČebelicaMaja
|
Ojla! da se še jaz pofočkam po res dolgem času, saj berem redno, pisat mi pa ne znese... Če bova midve ostali v Lj., v ned. definitivno prideva, očka je namreč dobil en projekt in bo cel vikend pridno delal... sem imela planirano, da bi šli v Kranjsko Goro, pa tam v sosedni hiši nekaj vrtajo in razbijajo, tako, da še ne vem, če si želim cel dan poslušat štemanje Sicer pa zagotovo prideva... Joj Pokora...kakšne fotke...in Livia... sem vam kar malo fouš meni bi se tudi prileglo kako vandranje, pa letos ne bo šlo, ker imamo predvideno selitev, ki pa se zdi, da se kar odmika in odmika, ker tisti, ki so sedaj v stanovanju še niso končali hiše in kar vlečejo in vlečejo....skratka, vsak dan kak nov siv las, zardi in skrbi... Mi smo šli za praznike na morje in se je ful obneslo, je pikica uživala na celi črti, edino tudi spanje je bilo prvo noč katastrofa, potem je spala pa na ta pravi postelji, ker naša ZAHTEVA jogi in pika... bom prilepila utrinek...ker še ne hodimo, so bile skale, morje in kamenčki zakon tudi po vseh štirih Pokora in Livia... ste najeli Camperja ali ga imate v lasti?...če ste ga najeli bi prosila, za kak koristen nasvet ali link... me jezi tudi to, da imamo v službi kolektivni dopust ravno v najhujši sezoni...od 1-15.avgusta...sej cene še preživiš, ampak gneče ne... smo sanjali, da bi šli na Sardinijo, pa ni šans, ko nastopi njihova fera gosta (al kako se napiše) Skratka naša pupa je iz dneva v dan bolj lušna (tako kot vsi, sej vem...) hodimo še vedno ne, naslednje cepljenje in sistematski pregled imamo pa v sredo pri kar enem pediatru, ki ga sploh ne poznam in nadomešča našo P, ker je že od feb. na bolniški... me kar malo skrbi... ste ve že vse dale cepljenje čez in ni bilo kakšnih velikih težav? Sem slišala, da so bila tista mrtva cepiva, to pa naj bi bilo živo, zato tudi mora bit otrok 100% zdrav. Oh... ta kemija... mi je prejle prijatelj poslal na mail predstavitev, ko je v Braziliji umrl 10 letni deček in kaj so ugotovili=) da Coca cola light in bomboni mentos skupaj v kombinaciji tvorita eksplozivno snov in je dečku dobesedno razneslo želodec. Bom poskusila prilepit slikce; Po tem dogodku in rezultatih raziskav, pa niti Coca cola, niti Mentos ne dajeta nobenih izjav Meni Coca Cola že prej ni dišala, sedaj pa sploh ne več Predstavitev je pa namenjena ravno osveščanju javnosti. pa še mal teksta: V aprilu lani je otrok star 10 let, učenec osnovne šole Dante Alighieri iz São Paula - Brazilija, brez predhodnih zdravstvenih težav pri pouku padel v nezavest. Takoj mu je bila nudena prva pomoč, vendar je v nekaj minutah med prevozom v bolnišnico umrl. Vzrok: Napihnjen želodec in smrt zaradi zadušitve. V obdukciji je bilo ugotovljeno, da je bil vzrok za kritično stanje otroka povzročeno z zaužitjem neke snovi, katera je povzročila eksplozijo v želodcu... Steklenica Coca Cola Light in kasneje, mentolov bombon znanega Mentos- a “Vzrok otrokove smrti je bil mešanje substanc prisotnih v teh dveh prehrambenih artiklih.” S pričevanjem in praktičnimi dokazi doktorja in profesorja Alexandra B. Mergenthalera, iz kemijskega Inštituta “l’Institut USP (Francija)”, je bilo potrjeno, da sestavine, ki se nahajajo v Coca Cola “Light” znane kot Acesulfame K INS930 z mešanjem sestav in v bombonu Mentos, sprožajo za človeka smrtonosno kemijsko zmes znano kot Ta9V4. Ta zmes v zelo kratkem času proizvede in sprosti velike količine plina z visokim pritiskom - eksplozijo!!! Po tem dogodku in objavi v številnih medijih ter zgražanju javnosti giganta Coca-Cola in Mentos Ne dajeta nobenih izjav za javnost !?!. Pošlji naprej in mogoče boš komu rešil življenje.