|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
8.5.2007 21:11:28   
livia
Punce, nočem biti pesimist, ma neki slabo kaže z vremenom za ta vikend.
Kaj pa če bi kar RR-jev piknik in naš piknik združili in se vsi dobili kar v Bizoviku 27.6.?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
8.5.2007 21:25:03   
mojčika
Hojla dekleta...

Ja tudi jaz slišim neke slabe napovedi, no dajmo počakat do četrtka, po pa dorečemo...

Pri nas nič novega, služba, sprehodi, kuhanje, saj MM sedaj dobi za vsak obrok zelenjavouser posted image ...

Danes smo se zopet strigli, mi je tako ljubka, ko se ji vidi čelo...

user posted image

No skratka nimam kaj dosti povedat, grem počivat, grem zjutraj z malimi v bazen, službo pa imam jutri od 8.00-19.00user posted image

Bodite lepo

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.5.2007 21:48:18   
eya
U, uboga Mojčika, pa le nimaš tako fajn urnika, a ne? No, saj bo vseeno hitro minilo, če se boste kopali... Kako to, da MM je samo zelenjavo, a so spet kaki zobki na pohodu?

Barba, tale Multi 6 je pa zdaj menda v akciji v sončkovi spletni trgovini-tukaj. Mi imamo podobnega poganjalca, tudi od Tomyja, je pa poganjalec, ki se lahko kasneje sestavi v tricikel s prikolico. nam pa kar fajn pride, ga imamo samo v stanovanju.

Lepo spite!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.5.2007 6:38:51   
miaxxx
Jutro!

Mi smo imeli včeraj posvetovalnico, podatki so: 77 cm, 9900 g. Bil je tudi cepljen in par stvari je moral pokazati. Je bil kar fajn razpoložen in pripravljen sodelovati user posted image

Flecker1 kako gre v novi službi?

Moram povedat, da smo Anžeta začeli odvajati od dude. Zaenkrat gre kar vredu. Tri večere je že zaspal brez nje... malo sicer pojokca, a po kakšni minutki kar zaspi. Če pa se ponoči zbudi, mu jo zaenkrat še damo. Gremo tako postopoma, da ni prevelik šok. Se mi zdi, da ga bom lažje zdej odvadila kot pa čez npr. eno leto... ko bo še toliko bolj navezan nanjo, pa še trmarit bo znal bolj. No bom videla, lahko pa da ne rata.

Eya - ja ta sistem vrtec in to... hm začaran krog user posted image  Upam, da ti bo uspelo poiskati kakšno ugodno varstvo za malega in kakšno mega fajn službo s super plačo!!!
Sem se pa nasmejala ob tvoji izjavi, da je bil Žiga samo trikrat pri frizerju. No naš ga bo prvič potreboval tam nekje pri treh letih.

Striženje nohtov nam gre še vedno ful s težavo. Tako, da še zmeraj na koncu strižem, ko spi. Protestira 100 na uro, ker on se želi s škarjicami igrat in pol jok in stok in užaljenost... krokodilje solze. Pri miru pa itak ne zna bit... eh saj bo sčasoma. Dokler, da mu jih še lahko v spanju, je čist vredu.

Nč, vsem skupaj želim en lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.5.2007 7:54:45   
livia
Jutro!

Danes je "kritični dan" zame. Do zdaj, od kar se začela s službo, je bila Neli zdrava 2 dni, tretji dan je bila pa že bolna. Če danes še zdrži bo rekord. Mi bodo v šihtu kar odpoved dali, če bom tolk na bolniški. user posted image  Ja, lahko meni se smejat, ker sem v javni upravi, pa vem, da se to ne bo zgodilo.
Ene se pa kar matrate s tem iskanjem službe. Žal pri nas nič ne iščejo, tako da ne morem nobeni pomagat.

Eya, če boš slučajno rabila varuško..... Neli hodi k varuški Bredi na Dolgi most (Vič). Če ti odgovarja, od septembra dalje sprejme še enega otročka, ker gre en fantek v vrtec. Čuva največ dva hkrati. Mogoče gre pa tud Neli v vrtec. Če bo bog dal, da ga dobimo. Cena 3.000 SIT/dan (pač še ni prešaltala v EUR) z vso hrano vred, samo plenice prineseš.

Punce, mi smo imeli včeraj plačo in me je skoraj kap. Bi najraje šla kar takoj na porodniško nazaj. Sej delam na tem. user posted image user posted image user posted image  Sem dobila skoraj 350 EUR manj plače kot porodniške. Groza!

Včeraj sem pri kopanju videla, da je Neli zrastla prva štirka. Po navadi smo pri izraščanju zob ful slabo spali, zdaj pa sploh nič nismo vedeli, da ji kaj raste. Hecno, ne. Ker baje glih štirke povzročajo težave.

Mejte se. Grem delat, da me šefica ne ulovi na RR.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.5.2007 9:03:15   
Marelica
Dobro jutro!

Sem vas hodila redno brat, samo pisat se mi nič ni prav dalo. Najbolj sem čakala, če se kaj premika glede srečanja. No, mi v soboto tudi če bo lepo vreme res ne moremo priti, ker sem že komaj čakala kako poroko sorodnikov in te zdaj nočem zamudit. Čeprav tudi glede tega slabo kaže. Možek si je v službi nekaj poškodoval hrbet in je čisto invaliden. Če se mu ne izboljša, tako ne bomo mogli nikamor.user posted image  Pa še ob tako neugodnem času, ko ravno najbolj renovira zgornji štuk. Že sedežno sva si izbrala, se počasi selimo s postlami gor, da bo dnevna končno dnevna...samo kdo bo zdaj selil, pa še vse ni končano.user posted image  Res nimamo sreče, sem prav žalostna.

Joj, Katarina zna bit pa zadnje čase tako sitna... kar vse mora bit po njeno, čeprav se še sama ne zna izjasnit, kaj bi rada. Kar naprej s prstkom kaže predmete in seveda ji nikoli ne dam "pravega", tudi če jih v tem območju vseh zmanjka.user posted image   Ko je že ful utrujena, bi še kar kobacala naokoli, se dvigovala... zraven ji pa gre kar na jok in sitnari da joj, zraven govori AMAMAM, čerprav se je pred 5 minutami najedla... user posted image  Zdaj se že ob večini pohištva sama vstaja, pa meni po nogah vesi...malo jo še muči spuščanje nazaj v sedeče. Včasih kar več kot minuto razmišlja, kako se  bo spustila in poskuša, potem pa se res čisto previdno, previdno spusti na rito. No, meni je všeč, da je tak ziheraš, bolje kot da bi skoz padala, zgleda pa prav hecno. user posted image  Zaspi pa zadne čase skozi v kakem čudnem položaju, se vidi, da ne odneha, dokler ne omaga.user posted image

Oh, mojčika, ti imaš pa res dolg služben dan danes.user posted image

Ksenija, imaš prav, barva (fasada) je bila hiški potrebna. Ful je lepa! Nič čudnega, da že dežujejo naročila... Aja, si nekaj napisala, da bi prišli na obisk. A ta teden, al naslednji? Danes nekam grdo vreme kaže, čeprav je bila napoved boljša. Fajn bi že bilo, da bi lahko bili zunaj na sončku, je več prostora. Zalo pa le vzami zraven, saj zna bit pridna. Kako, kdaj in kaj se pa naknadno še zmeniva, najbolje na ZS ali kar po mobiju.

Zdaj pa že tako dolgo klofam pa nič pametnega nisem napisala. Katarina je na srečo omagala, še grem jaz malo v ležeče. Ne, danes res ni moj dan... očitno me vreme zdeluje.

Tiste, ki niste po službah, ki nimate bolančkov in drugih skrbi, naredite si lep dan!!! Ostale pa vzdržite in sanjajte o boljših časih...user posted image  

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.5.2007 11:56:28   
DeVilla
Barba - Tortica je Kraljevi mignon.  http://www.kraljevi-mignon.si/ Men imajo ful dobre tortice, pa še niso tako drage.. Imajo eno slaščičarno v Kranju mal stran od Mercatorja na Primskovem, pod tistimi bloki na levi strani..  Žabice sem dobila v Mercatorju vel od 1-2. Mal so ji prevelike, tako da jih morm skoz malo popravljat.. Sam so pa ful lepe, tako da je vredno.. jih pa nisem našla takih najlonskih nikjer drugje.. Ok, jih tud iskala nisem preveč vneto, priznam.. Če boš kej hodila po našem koncu, se pa le oglas, da gremo spet na kakšno kavo!

Za srečanje pa res bolj slabo kaže ta vikend .. Pa se mormo res nujno dobit zunaj?? KJer kukr se obrača se lahko dogovarjamo pa čakamo na vreme do julija... user posted image  Mogoče pa res ni neumno, da bi se vidl na srečanju RRa??

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.5.2007 12:29:01   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
10. mesec: 9000g, 75cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49cm 
12. mesec: 8770g, 74,5cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm

user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.5.2007 12:34:53   
Anonimen
Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image  Sem slabe volje, dopoldne nam je zamoril spodnji sosed, ki se je prišel pritožit, da preveč ropotamo. Jah, kaj naj, prepovem enoletnemu otroku, da leta sem in tja po stanovanju? Že tako ji neprestano prepovedujem metat stvari po tleh, igrava se na postelji, da se ne sliši igrač, obute ima mehke copatke, da ne ropota, ko teka sem in tja. Včasih se počutim kot diktator, ker ji neprestano govorim ne tega, ne onega.... Višek sosedovih pritožb pa je bil, ko je rekel, da smo pred dvemi dnevi ropotali ob pol enajstih zvečer. Ja, seveda da smo, Kristina je sanjala nekaj slabega in se je seveda jokala. Preden sva jo umirila.... Sem mislila, da ga bo mož kresnil okorog kepe, povedal mu je nazaj en par krepkih, sosed se je samo obrnil in šel. Verjetno se je ustrašil za svoje zdravje user posted image . Saj ne bi rekla, ko bi bili povsem neprilagojeni, ampak se resnično trudimo, da ne bi preveč ropotali in se ti en tak patron pride pritoževat. Mika me, da bi mu nesla čepke za ušesa user posted image user posted image user posted image .

Ihta - user posted image user posted image user posted image  pri nas traja zadnje tri dni. Ko ji kakšno stvar vzamem iz rok ali pa  ko ji kakšna stvar ne uspeva tako, kot si jo je zamislila, potem se začne tuljenje. Včeraj npr. ni mogla odpreti moje toaletne torbice in jo je v ihti vrgla na tla, se jokala, kot da je konec sveta, hodila sem ter tja po stanovanju in udarjala po igračkah, jih metala ob tla, udarjala po omari,... Preusmeritev pozornosti ne deluje najbolje, za minutko, potem se spet spomni, zakaj se je razburjala in jovo na novo vpitje. Tako je nekaj dni, potem je 14 dni angelček, pa spet nekaj dni slabe volje.

Ksenja, saj to ni hiška, to je že prava hiša user posted image user posted image user posted image .

Mojčika, dolga bo danes.

Eya, lahko dopolniš našo statistiko? 12 mesecev - 8800g, 75 cm. Glede vrtcev smo imeli eno debato okoli te tematike pred kakšnim letom na družini in partnerskih odnosih. Čudno, vse manj otrok pa vse manj prostora v vrtcih. Pripravljajo tudi nov zakon, po katerem bodo znižali standarde, na eno vzgojiteljico bo prišlo še več otrok kot sedaj user posted image user posted image user posted image . Že tako imajo ogromno odgovornost skrbeti za toliko malih falotov.

Grem pomivat posodo, pomivalni stroj je šel v franže user posted image user posted image user posted image , čakava na novega.

(odgovor članu DeVilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.5.2007 12:35:27   
eya
Oj!

Miaxxx, lepo, da ste začeli odvajati od dude. Jaz sem mu pa ravno včeraj kupila dve noviuser posted image  Pa bo tud treba počasi jo odvadit, upam, da ne bo šlo pretežko. Ne vem, kje sem enkrat slišala ali brala, da je najbolj fajn, če jo odvadiš do 15. mesecauser posted image

Miaxxx, kaj pa če bi Anžetu strigla nohtke, ko gleda kako risanko, ki mu je všeč? Da bi se s tem zamotil?

Livia, sta bili pa res veliko bolni, no, upam, da sta zdaj dali bolezni čez in bosta imeli nekaj časa mir. Pa hvala za info glede varuške, zdaj bom počakala še na odgovore še iz 2 drugih vrtcev, potem bomo pa videli. A ste potem nabavili obroč? Sem se spomnila, kako se reče našemu: obroč-hlačke. Pa upam, da boš kmalu sporočila, da si srečka nosečka user posted image user posted image user posted image

Uh, sosedje v blokih... Še dobro, da imamo mi v spodnjem štuku Žigovega dedka in babico, ki prizanašata njegovemu ropotanju... Je pa res glasen, še ko gre po kolenih se sliši v spodnji štuk "dum-dum-dum". Žogice-tiste skokice mu pa itak samo takrat dovolim metat, ko smo sami doma, ker tisto pa zna it na živce... Ah, Ankica, saj boste kmalu na svojem...

Lp!

< Sporočilo je popravil eya -- 9.5.2007 12:40:13 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.5.2007 14:41:43   
barba
Ojla,
tud jst sem jezna ko user posted image  in to spet zarad mentorja in moje diplome. Mater mam srečo, da je nesel diplomsko seboj v Mehiko.user posted image user posted image user posted image  Dobim jo čez 14 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image  Halo, sem mislila, da bo takrat že vse za mano.user posted image  Groza, zdej se mi je vse skupi zamaknil še skor za en mesec. Bi ga kar zadavla, če bi kej pomagal.user posted image

Zdej ko sem vam povedala, grem pa ven in na kolo živce preluftat. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.5.2007 20:25:49   
flecker1
Samo na kratko napišem, kak je bilo v novi službi.. Verjetno so vam znana firma Elkroj..No, v ponedeljek brez treme začela delovni dan, vodja in naša skupina kjer šteje 7 delavk so kul, drugače pa je velika delavnica in v njem delajo vsaj 200 delavk. Sicer pa sem zmatrana ko user posted image , ko pridem domov, na srečo takrat Melissa čaka name, ko pridem gre ona zaspat, tako da še jaz tudi malo zadremam. No saj sem predvčerajšnjim in včeraj kar počivala, danes pa je v stanovanju hrup in petje naše Vanesse, lker je bila od pon. do danes v šoli v naravi, je bilo doma brez nje tiho in mirno, seveda dolgčasno.
Melissa pa je pridna med očetovim varstvom, ko on dela popoldansko izmeno, takrat pride tašča popazit za eno uro, dokler ne pridem jaz domov. Očka je ne more prehvalit, češ da je mala pridna, pridna, pridna user posted image . Samo strah me je bilo zadnja 2 dneva, ko sem zjutraj šla delat, ni bilo kdo tu, da bi slišal Melisso, če vstane, al joče zjutraj. Pa možek je bil priden, je takrat ko sem šla, imel slab spanec, vsakič je zbujal in pogledal  če mala spi. No, jutri bo bolje, ko bo sestrica tu.
Sedaj grem počasi na kavč in počivat, in čakat na možeka ko pride po 22.uri, no upam da bom zdržala do takrat, če ne prej zaspim user posted image
Lahko nočko vsem in mirno noč vam želim

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 9.5.2007 20:28:18 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.5.2007 20:29:50   
flecker1
Pa še, MM je luškana v novi frizurci user posted image user posted image user posted image , vsi otroci ste srčkani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
10.5.2007 9:44:28   
Marelica
Dobro jutro!

Je že kaj novega okoli srečanja? Mislim, da za to nedeljo napoved ni tako slaba. Kako ste pa kaj fraj na ta dan? Mi bi lahko prišli, še možeku se izboljšuje.

Pri nas imamo v hlevčku naraščaj, malega ovčjega fantka.user posted image  Sva ga ravno včeraj z možem občudovala, kako že par ur po rojstvu veselo skače naokoli, naši škratki pa takoooo dolgo rabijo, da iz nebogljenih dojenčkov zrastejo v opotekajoče se hodavčke. Pa mama ovca si je tudi hitro opomogla po porodu, da se je šla že v breg past. Ha, pa občutno krajši čas nosijo kot človeške mamice...

Flecker, fajn da si zadovoljna v službi. Elkroj, seveda poznam. Edino na žalost ime dandanes sploh ni porok za obstoj firme. Jaz sem bila recimo prav šokirana, ko je začela Mura odpuščat delavce. Upam, da se vaši firmi obetajo lepši časi. Ti pa verjamem, da se zdelana vračaš domov... Ti želim čimveč razumevanja iz strani družinice, predvsem obeh hčerkic, da te bosta pustili malo počivat, preden se jima posvetiš.

Mojčika, kako si kaj preživela včerejšnji dan? Si bila verjetno tudi izžeta, ko si prišla domov... Ful lepa slika MM, hehe, saj, kot vedno!user posted image

Mi smo imeli včeraj pravi sršenji dan. Katarina je bila tako zelo sitna, kot še nikdar. Skoz se je bilo treba ukvarjat z njo, pa še takrat se ni mogla zjasnit, kaj bi se pravzaprav rada igrala. Če si pa samo stran pogledal, pa v taaaaaki jok, kot da se ji je zgodila največja krivica. Čisto brezveze.user posted image  Danes je občutno bolje, spet imam nazaj svojo zlato punčko.user posted image

Barba, tvoj mentor je pa res prava slika, da ti gre diplomo nest v Mehiko.user posted image user posted image  Si te kar predstavljam, kako si besna... jaz bi bila tudi na tvojem mestu. Pa kaj si hočeš...

Ankica, vašega soseda je pa tudi za poslat nekam na samotni otok, kjer bo imel pred vsemi mir. Ja, očitno je brez svojih otrok, ali se motim? Meni bi se zmešalo, da bi morala za vsak korakec in krik trepetat, da mi pride sosed na vrata. Katarina je pa sploh med tistimi najbolj glasnimi. Včasih se tako dere, da se verjetno k našim sosedom čez breg sliši.user posted image

Aha, sonček je končno pokukal izza oblakov. No, bo kar za it ven. LP!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
10.5.2007 9:55:27   
Nenya
barba, tale tvoj mentor, upam, da bo kakšno sračko fasal v Mehiki, ko ti tkole takele dela.

ne vem kaj je z našim srečanjem kot zakleto.
Čeprav je tole vreme res čudno,. Včeraj sva šla midva na sprehod pod grozečimi črnimi oblaki, pa nisva bila mokra, pol se je pa zvečer ulilo kar naenkrat. Prosm en se bo mogu odločit, al se dobimo, al ne to sob oz ned?
Pliz
Drugač se fajn mejte, pa če ne prej 27. se vidimo, upam.

Čau

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
10.5.2007 10:07:19   
Marelica
Ja, se strinjam, da se čimprej dogovorimo. Jaz glasujem za nedeljo, v soboto nam ne gre.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
10.5.2007 11:51:02   
*zvezdica*
Se vam spet mal javim po dolgem času.
Vreme je res tako negotovo, da iz danes na jutri ne veš kako bo. Hmmm, le kaj nam bo prinesel vikend. Meni je vseeno ali v soboto ali v nedeljo (čeprav v nedeljo skoraj lažje). Če pa prestavimo na naslednji vikend pa nas žal ne bo, ker imamo v soboto poroko, nedelja je pa potem itak rehabilitacijska.

Matr Barba ampak tale tvoj mentor pa je od hudičauser posted image . Jaz sem dobila včeraj nazaj popravljeno diplomo. Sem bila ful vesela, ker je rekla, da je zelo korektrno narejena in nima večjih pripomb, samo malenkosti imam za popravit. Tako da močno močno upam, da bom do poletja diplomirala. Danes se grem še z enim prfoksom na faks menit za ene stare grehe...nimam vpisane ene ocene pa me skrbi, da nima več podatkov. Upam, da se srečno izteče.

Flecker, super za tvojo službo! Samo, da si zadovoljna. Livija, upam, da ste podrli rekorduser posted image .
Mene služba totalno ob živce spravlja...dobesedno. Trenutno sem v fazi samozaničevanja, ker se počutim totalno bedno. Ves čas hodim po enih razgovorih, pa nikol ni nič dorečenga. V ponedeljek sem bila spet nekje na drugem krogu, pa naslednji teden imam nekje drugi krog...povsod kamor grem na razgovor pridem na drugi krog....potem pa vedno tooolk dolg traja, da se kaj zmislijo...jaz pa čakam ko nora. Tisti iz Kranja me še vedno nič ne pokličejo, pa smo bli že zmenjeni, da pridem delat. Sem že ene 3x klicala pa vedno dobim tajnico, ki mi ne da nobenih podatkov. Sem jezna ko samuser posted image .

MM je prava frajlica z novo frizurcouser posted image .

Trmarjenje pri nas ni nič novega. Se s časoma navadišuser posted image . Jaz ga probim preusmerit al ga pa ignoriram, pa je kmal bolš...no ja, velikart pa na žalost tud doseže svoje.

Ja, sosedje v bloku pa znajo bit predmet marsikaterga spora. Moje sožalje vsem, ki imate s tem probleme. Ankica, ti jim kar ta svoje povej. Najhujši so pa itak tisti, ki sami niso nikol imel otrok. Ne zastopjo, da otrok more mal noret...saj ni upokojenc!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
10.5.2007 14:21:24   
livia
Hojla!
Mi podiramo rekorde. Sem že 4 dni skupaj v službi, pa še nič ni bolna. Mogoče pa Pikovit pomaga.

Ankica, jaz bi sosedu zdaj še bolj butala. Zanalašč. Kreten!
Me prav ujezijo taki ljudje.

Barba, tale tvoj mentor je pa en "jebi veter", rečem jaz takim ljudem. Enkrat boš že spacala to skup, ni vrag.

Kaj čmo zdaj glede srečanja? Jutri bo treba kaj dorečt. Nam ustrezata oba dneva, čeprav bi še najraje videla, da se dobimo kar na pikniku RR, ker je za vse že poskrbljeno in smo lahko tam cel dan oz. prihajamo in odhajamo, kot nas je volja.
Povejte še druge kaj in kako.

LP

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
10.5.2007 16:56:42   
Marjana77
OJLA.Pozdravljene po dolgem času.Sem vas sicer brala za pisanje pa mi je zmanjkalo časa.Smo imeli zadnja dva tedna pri nas norišnico. Začelo se je pri Sari, ko je imela vročino in sem najprej mislila, da so krivi zobki. No, ko sem jo peljala k zdravniku so rekli, da ima virusno slinavko.Ta moja boga revica mi štiri dni ni jedla skoraj nič. Samo par žlic na dan. Je pa hvala bogu toliko pila, da ni rabla iti v bolnico. Med tem je imel sin še angino in sem se ful bala, da se mi ne naleze še tamala.Sicer angine ni dobila , je pa staknila še šesto bolezen.Tako, da je imela vsega skupaj skoraj dva tedna vročino.In pri nas je bilo za znoreti. Spali smo bolj malo, pa sitnica je bila, tako da je bilo res pestro.Je pa hvala bogu minilo in smo zdaj zdravi. Zdaj mi spi in imam res malo mira.No ko bo čas pa napišem še kaj več.Lepo se imejte vse in uživajte z vašimi user posted image  

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
10.5.2007 17:32:01   
Anonimen
Kukuc

Hehe, meni se dogajajo res čudne stvari. Uspelo mi je, da sem moževe snežno bele poletne hlače prebarvala na roza (in to ne prvič user posted image user posted image ). Ok, bomo dali prat v varekino. Dam prat in ven pridejo marelične hlače user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, od kje je prišla tista marelična barva. Pa kako lepo so se pobarvale, enakomerno. Saj ne vem, naj se smejem ali jokam.

Glede srečanja bi rekla takole: saj me mika tudi RR-jev piknik v Bizviku, ampak se zna zgoditi, da če bomo še odlašale, se bomo na koncu srečali, ko bodo user posted image  imeli maturanca user posted image user posted image user posted image . Tako da sem kar za to nedeljo. Še za lokacijo povejte. Kar v ZOO ali kje drugje, kjer je več trave? Lahko pa pridete vsi k nam domov, prostora bo ravno pol kvadratnega metra na enega, potem bo pa sosed videl, kaj je ropotanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, Marjana, vi pa imate pesto user posted image . Važno, da ste zdaj vsi zdravi. Koliko časa so se Sari celile razjede?

Danes sva bili v Tivoliju v Čolnarni in na igrišču, potem sva šli še en krog in je Kristina ves čas hodila zraven vozička. Ma, je morala prehodit zihr pol kilometra pa še več bi, če se ne bi ustrašila enga strica. Imajo kondicijo ti malčki. Noge ima mišičaste kot kakšen nogometaš user posted image . Aja pa še glede hojic, me je pediatrija vprašala, če smo jo mi uporabljali, jo nismo, in je rekla,da je to edino pravilno, da imajo zaradi hojic precej problemov s poškodbami od padcev in zaradi slabše razvitih mišic. Naj kar sami odkrivajo svet, bo že prišel pravi čas.

Flecker, fajn, da ti je všeč v službi. Naj tako tudi ostane.

Barba, tvoj mentor bi pa rabil en par pospeškov v rit.

(odgovor članu Marjana77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
10.5.2007 18:46:32   
miaxxx
Ojla!

Sej nisem misla sploh nič napisat, pa me je Ankica s temi parimi pospeški v rit tako nasmejala, da sem rekla, bom pa še jaz napisala par vrstic. Res mi je fino, kadar preberem kakšne take posrečene izjave, ki mi preženejo glavobol. Bravo Ankica!!! user posted image

No pa tud ful mi je zanimivo brat o vaših malčkih, recimo kako Katarina hodi in hodi in nabira kilometre... potem Žiga kako pelje svoj voziček na sprehod, pa Meta na traktorju... in še bi lahko naštevala. Res super.
Vprašanje za tiste, katerih malčki že hodijo... kako dolgo pa traja, da je otrok recimo že bolj kot ne res dober pri hoji. Najbrž kar traja preden so res stabilni, al ne? Ker recimo naš Anže zelo malokrat hodi ob opori, ker je po štirih tako brzinski, se mu sploh ne splača trudit po dveh. Ko pa že hodi ob kavču ali ob kakšni drugi opori, pa je zeloooo zelooo previden in se mi zdi, da preden se bo spustil bo kar trajalo. In še potem bo kar trajalo preden bo res siguren vase... hi hi sem preračunala da glih tam nekje do drugega leta nekje bo shodil... user posted image  
No sej, mal se tud hecam...

Eya, pri nas striženje nohtov ob gledanju risank zaenkrat ni možen, ker jih noče gledat. V bistvu sploh ne gleda tv-ja. Rajši raca okoli in puca s koleni po tleh. Ali pa mogoče nimam pravih risank user posted image  Ah, bom že neki naštudirala...

Zvezdica upam, da se ti čimprej nasmehne kakšna fina služba!!! Kje bo pa Marcel v varstvu, če dobiš službo? Kolikor se mi zdi je Marcel kar precej navezan nate, ne? Se mi zdi, no, če te nisem zamešala s katero drugo...

Nič, pridne bodite... pa se še kaj beremo in pišemo.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
10.5.2007 20:37:53   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm 
12. mesec: 9300g, 75cm 

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12. mesec: 11510g, 82cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50cm

12. mesec: 10000g, 77cm 

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12. mesec: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

12. mesec: 10750g, 76cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12. mesec: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist) 

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5cm

user posted image eta ,  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm 
13. mesec: 10200g, 77cm

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49cm
10. mesec: 9000g, 75cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

12. mesec: 8770g, 74,5cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55cm
9. mesec: 9700g, 73,5cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600g, 53cm 

12. mesec: 9900g, 77cm

user posted image ana, 26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54cm

12. mesec: 8340g, 76cm 

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53cm
11. mesec: 11500g, 79cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

12 mesecev: 8800g, 75cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
10.5.2007 20:54:16   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: miaxxx

No pa tud ful mi je zanimivo brat o vaših malčkih, recimo kako Katarina hodi in hodi in nabira kilometre... potem Žiga kako pelje svoj voziček na sprehod, pa Meta na traktorju... in še bi lahko naštevala. Res super.

Meni je tudi fajn brat te pripetije, imam občutek, da so to naši otroci, ne vem, ne najdem prave besede. Aja, pa verjetno si mislila na Kristino, ker Katarina (od Marelice) pa še ne hodi, a ne...

Barba, ta tvoj menotr je pa res en čuden tip... jaz bi bila tudi jezna user posted image  No, upam, da so ti zdaj zadnjič prestavili in da boš še pred poletjem dipl....

Mi to nedeljo lahko pridemo, naslednjo pa ne. Če bo vreme ok- a se potem dobimo? Pa lokacija-še vedno ni dorečena?

Marelica, daj poslikaj vašega malega ovenčka... A pa samo enega imate, ali jih je več?

Zvezdica, ti si se pa resno lotila diplome, fino. Pa še mentorja imaš zgleda normalnega. Glede službe pa tudi mene malo že dajejo mešani občutki user posted image  Močno upam, da do jeseni najdem kako službo! Držim pa pesti (močno, močno), da ti uspe na naslednjem drugem krogu...user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Marjana77, ste imeli pa res zdaj vse na kupu...bo pa zdaj za nekaj časa mir, a ne...

Ankica, saj je roza menda še vedno moderna za moške? Škoda, ker nisi kar roza pustila... Jaz sem pred leti tako "tašči" vse kuhinjske krpe in brisače v roza pobarvalauser posted image  Mi smo imeli pri nas doma vedno samo svetle brisače, ki smo jih kar s kuhinjskimi krpami skupaj prali na 90... Tašča je imela pa med svetlimi brisačami še ene par rdečkastih, in sem med njenim dopustom nabasala en stroj kuhinjskih krp in brisač in dala prat na 90...vse so bile roza, joj, kako mi je bilo nerodnouser posted image , pa še nova sem bila pri bajtiuser posted image

miaxxx, pri nas Žiga rad gleda Telebajske in Backyardiganse...

Pa lepo spite!

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
10.5.2007 22:19:07   
eya
Evo, en link za nosečke, če želite majčko z napisom: Pridem septembra user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
10.5.2007 22:19:28   
*zvezdica*
Tašča je imela pa med svetlimi brisačami še ene par rdečkastih, in sem med njenim dopustom nabasala en stroj kuhinjskih krp in brisač in dala prat na 90...vse so bile roza, joj, kako mi je bilo nerodno , pa še nova sem bila pri bajti
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Eya, zdej si me pa tako nasmejalauser posted image user posted image user posted image . Si kar predstavljam kako ti je blo nerodno!user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?