mancy137
|
hej hej, sem pogledam kar pogosto semle, ampak vedno rečem: mah, sej bom pol nekaj napisala... no, na morju je blo prav fino, morski zrak je lukca čist zlakotil (sej mi2 s atijem sva tud mela povečan apetit hehe), se je par dni ponoč kar na 2 uri zbujal in hotel jest....in smo imeli tehtanje prejšnji teden, in je pridelal že skoraj 6 kg ampak ni panike, ker se pač samo dojiva. no, luka je en dobrovoljček, ful priden in nič preveč ne joka (itak, ker mamica tko dobr poskrbi zanj ) odkar smo pa se vrnili domov, pa spi v svoji sobi in jesuper, ponoči spi v enem kosu 6,7 tudi že 8 ur tud čez dan je najdu ritem spi ene 3x po 2-3 ure. krčev k sreči nima, ma to je res tečno. mam sosedo z 1 mesec mlajšim fantkom, pa se ga sliši pozno zvečer, k ga šraufa, ubožec res sicer pa se lukec ful smeje, govori, najbol ga nasmeje AHOJ, in pol to skoz ponavlja, in ko se gleda v špegu. tud že kravce pridno pase, ful dobr dviga glavico. zdej razmišlam, da bi mal na telovadbo začela hodit. a je katera to kej prakticirala, al pa plavanje za malčke? cukri so kar ok, ni tko k med nosenostjo, res pa je da se mi ne da tko fejst pazit. ampak ni panike. nisem pa še bila na nobeni kontroli pri D, niti se še nisem naročila...kar pozabim itak pa pri skoz visim pri svojem dr, k rihtam ščitnico in hemoglobin. jem pa jem železo, pa se kar noče normalizirat. zanima me, a ste proti rotavirusu cepile svoje malčke? tolk za zdej o nas, kako pa vsakdan ostalih? kinokija, poročaj, če bo zelje že spet v akciji. papa
|