mancy137
|
ojla, spet mal cajta, pa še naspat se mi je uspel sva ugotovila, da je malemu ponoč prevroče, zato je skoz neki nergal. itak je mal samo bodi oblečen, pa je blo še to zgleda preveč, sej je bla zjutri kar luža na delu, kjer je spal. tko da je zdej v sami pamperski in pokrit s pleničko, pa je ful zadovoljen a so vaši malčki tud dobil tiste mozoljčke? no, naš je kot kak pubertenik, po čelu in ličkih. sej hitro zginejo, ampak po čelu jih ima res veliko... kolk časa je trajal? sicer pa lukec pridno je in se opazno debeli v lička in dobiva podbradek kinokija, rodila sm 5 dni pred rokom, tko da niti ni blo tolk velik pred rokom, glede na lukovo velikost napram meni pa itak čist dost. no, porod pa je bil svoja zgodba, torje kako so ga sprožili. sem šla notr v pondelk, v torek dobim prvo vaginaltko za mehčanje ustja, popoldne še eno, pa nč. v sredo ponovimo postopek, še dve, pa hodim gor pa dol pa po štengah, popdaki se dogajajo, ampak nič konkretnega. v četrtek zjutrej obupajo in me spakirajo v porodno. tam predrejo mehur, ki naj bi sprožu močnejše popadake, če pa ne, pa na CR. no, k sreči je predrtje mehurja delovalo in pol smo v 6 urah končal. so se pa vse babice v porodni križale, kaj so mi tiste 4 svečke tiščal, če pač zadeve še niso ble zrele...ampak pregledi kolk sm odprta so pa tko fest bolel, da so mi kr solze tekle komej čakam, da kam gremo - sicer bo to cel projekt, ampak vseen. kam pa ve punce, kje ste kej bile oz. greste počitnikovat? papa
|