Anonimen
|
Evo punce se javljam prvič in zadnjič. Da ne boste preveč verjele vsemu kar je napisano in ker tako rade komentirate odnose vaših so-dopisovalk, bom navedel nekaj dejstev, zaradi katerih se z "MissLady" ločujeva: - že pred poroko je nanjo pritiskal oče, češ da se ne sme poročiti z menoj, ker sem dan pred poroko znorel, da kaj se vtika v naju je do poroke le prišlo, ampak so njeni izkoristili vsak trenutek da me diskreditirajo in končno jim je uspelo
- danes sem izvedel da je ML že pred dvemi meseci vložila tožbo za razvezo, nedvomno tudi na podlagi odločitev, ki pazirajo iz prebiranja na tem forumu
- Miss Lady je zelo labilna oseba, zna se narediti da v svoji histeriji sama sebe pripelje do tega da bruha. Pri tem ji ne pomaga niti to da ji nekdo stoji ob strani
- MissLady je zelo agresivna oseba. Ničkolikokrat se je spravila na mene fizično. Npr. kot katehumen sem šel na svoj krst z modrico na očesu
- Večkrat sem jo moral miriti tako, da sem jo spravil na tla in držal dokler se ni umirila. Potem so me obiskovali policaji, ker sta njena mami in očka, potem ko jim je jamrala poklicala policijo, da se spravljam nanjo
- Ta vzorec agresivnosti je prinnesla od doma. Doma sta starša fizično obračunavala eden z drugim. Še hujše pa je to, da se je enkrat celo njena mami spravila name. Toliko o tem. Presodite same
- Večkrat sem poizkušal, da bi se rešila iz tega, ker sama nisva bila očitno sposobna reševati sva šla do Dr. Ruglja, pa klical sem na Betanio pa ni hotela iti, dobila je napotnico za PBB pa ni hotela iti
- Vedno je skupni imenovalec njena družina, ki si vedno jemlje pravico, da se vmešava
- Njen oče je sam diabetik, zelo prekomerno težak, do te mere, da se brez bergel ne more več gibati in še to samo par metrov, zato si je podredil družino do te mere, da se bojijo misliti sami s svojo glavo.
- Nihče od otrok ni naredil srednje šole, on jih podpira v tem, da jih potem lahko manipulira
Odšel sem, ko se je na Veliko četrtek spet spravila name. Nisem hotel več gledati nasilja, še manj pa da bi to doživljal najin Erazem. Zato vam polagam na srce. Ne več dajati nasvetov, če ne poznate celotne zgodbe. Vam povem nadaljevanje. Naredila bo vse, da bom po ločitvi čim bolj trpel. Njen očka ji bo pomagal in jo inštruiral. Ampak to je že druga zgodba. Tako prvič in zadnjič LP
|