|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
3.6.2008 20:12:26   
wis
Haj pupe!
Mojmu je ene 14 dni nazaj uspelo, da mu je okoli 1 ure ponoči crknil računalnik, nekaj je posvetilo in počilo, pa je bil fuč. Potem pa servis..., no pa sem nazaj.
same fajn novice, sploh Petra, čestitke, pa Digi za hišo... Mancy, ti pa pazi bolj nase, res kaj nisi jedla, če si čutla, da bo hipa. Sicer je lahko bit pameten tako, se tudi meni (pa najbrž tudi drugim) zgodi, da si rečem, saj bo še šlo malo, pol je pa too lateuser posted image .
Moje user posted image še vedno ni, ampak test je negativen, kaj pa vem ka mi je? Malo še bom počakala, pol pa grem k G, pa naj on tuhta. Ehh, sem kar sitna, je lahko tudi PMS.
Malo me še dela čaka, punce pazite nase in svoje user posted image , user posted image , večje al manjše.
Papa

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 551
4.6.2008 12:58:25   
tejka24
Živjo punce!

Mancy kolk hitro se lahko kaj zgodi... ma važno da je vse ok.

Tejka1980, midve bi se pa lahko zmenile in istočasno poskrbele za user posted image user posted image , pol bi pa skupaj na PDC-ju visele. No mogoče pa mi uspe čimprej zanosit, da bom še srečala katero od trenutnih user posted image . Midva sva čakala na junij in zdej bo čas da začnemo delat na user posted image . Bomo vidli kolk uspešni in hitri bomo user posted image .

Wis tudi meni je user posted image fuuul zamujala. Sem že mislila, da nama je ratalo predčasno, pa ni blo nč. Verjetno je zamudo povzročilo to, da sem v bolj napetem obdobju. Nekaj se menim za službo. Trenutno sem zaposlena za nedoločen čas, do sredine julija. Odpira pa se neka možnost, ampak je še vse skup tko bolj v zraku... bom šele konec junija bolj točno vedela in me vse skup mal skrbi. Idealno bi bilo, da službo dobim in bi tako imela vsaj krito bolniško in porodniški. Držte pesti, da mi uspe.

Lep pozdrav!

Mateja

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.6.2008 7:29:58   
digi
Morgen,

kuku sem na šihtu... sem še čisto jutranja, tako da ne bom nič kaj pisala sedaj, morda kasnejeuser posted image  Se grem prebujat.... Evo prvi igralci me že preganjajouser posted image

PA pa

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu tejka24)
Neposredna povezava do sporočila: 553
9.6.2008 18:50:53   
TEJKA1980
Ciao pupe!
ha, ha, Tejka24, ja dejva se zmenit, pa bova še rodile skupaj, že ki mava neke strašne podobnostiuser posted image . Ma si napisala, da imaš službo za nedoločen čas; mogoče si se zmotila... Držim pesti za novo službo! Ne boš več v šolstvu?
Digi- ma kje zdej delaš? Kako ti je?
wis-držim pesti, da ne prideuser posted image

Petra- kako je blo pri tomažički?

papa

Tejka

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.6.2008 21:34:03   
digi
No zadnji dnevi pred podpisom pogodbe se iztekajo in jaz sem vedno bolj živčna. Vsebolj vodi vse v ene brezvezne prepire in nenehne skrbi.... ampak upam,d a prihodnji teden res podpišemo pogodbo in da bomo kmalu lastniki naših lastnih 4 sten....

Kje delam?! MA "redno" (vsak dan vsak 4 ure pa tja do 8 ur delam v Foto Taboru), potem delam še na golf igrišču na recepciji (zadne cajte enkrat na mesec, zdaj pa bi mer adi tam meli non-stop), potem imam vodenja v kleti in pomagam pač ko ni drugega, med vsem tem pa še prevajam za enga odvetnika (domauser posted image ) pa še za klet kaj... v glavnem imam dovolj dela.....

Torej, Petra, kako je bilo danes?! Si v bolniški ali si bila trmasta kot bik?! Upam, da ne.

Pa Mancy, šivi so veni?!

In ostale?! Kinokija itd.?!

No jaz grem v posteljo, da lahko še sanjam o skrbeh v povezavi z bajtouser posted image

pa pa

(odgovor članu TEJKA1980)
Neposredna povezava do sporočila: 555
11.6.2008 13:33:14   
Anonimen
Evo punce se javljam prvič in zadnjič.

Da ne boste preveč verjele vsemu kar je napisano in ker tako rade komentirate odnose vaših so-dopisovalk, bom navedel nekaj dejstev, zaradi katerih se z "MissLady" ločujeva:
  • že pred poroko je nanjo pritiskal oče, češ da se ne sme poročiti z menoj, ker sem dan pred poroko znorel, da kaj se vtika v naju je do poroke le prišlo, ampak so njeni izkoristili vsak trenutek da me diskreditirajo in končno jim je uspelo
  • danes sem izvedel da je ML že pred dvemi meseci vložila tožbo za razvezo, nedvomno tudi na podlagi odločitev, ki pazirajo iz prebiranja na tem forumu
  • Miss Lady je zelo labilna oseba, zna se narediti da v svoji histeriji sama sebe pripelje do tega da bruha. Pri tem ji ne pomaga niti to da ji nekdo stoji ob strani
  • MissLady je zelo agresivna oseba. Ničkolikokrat se je spravila na mene fizično. Npr. kot katehumen sem šel na svoj krst z modrico na očesu
  • Večkrat sem jo moral miriti tako, da sem jo spravil na tla in držal dokler se ni umirila. Potem so me obiskovali policaji, ker sta njena mami in očka, potem ko jim je jamrala poklicala policijo, da se spravljam nanjo
  • Ta vzorec agresivnosti je prinnesla od doma. Doma sta starša fizično obračunavala eden z drugim. Še hujše pa je to, da se je enkrat celo njena mami spravila name. Toliko o tem. Presodite same
  • Večkrat sem poizkušal, da bi se rešila iz tega, ker sama nisva bila očitno sposobna reševati sva šla do Dr. Ruglja, pa klical sem na Betanio pa ni hotela iti, dobila je napotnico za PBB pa ni hotela iti
  • Vedno je skupni imenovalec njena družina, ki si vedno jemlje pravico, da se vmešava
  • Njen oče je sam diabetik, zelo prekomerno težak, do te mere, da se brez bergel ne more več gibati in še to samo par metrov, zato si je podredil družino do te mere, da se bojijo misliti sami s svojo glavo.
  • Nihče od otrok ni naredil srednje šole, on jih podpira v tem, da jih potem lahko manipulira
Odšel sem, ko se je na Veliko četrtek spet spravila name. Nisem hotel več gledati nasilja, še manj pa da bi to doživljal najin Erazem.

Zato vam polagam na srce. Ne več dajati nasvetov, če ne poznate celotne zgodbe.

Vam povem nadaljevanje. Naredila bo vse, da bom po ločitvi čim bolj trpel. Njen očka ji bo pomagal in jo inštruiral.

Ampak to je že druga zgodba.

Tako prvič in zadnjič LP

(odgovor članu digi)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
11.6.2008 16:21:58   
PETRA ZUPANČIČ
Čao ženske.

Sem bla v ponedeljek pri Tomažičevi, pa sem bila naročena ob 9., na vrsti sem bila pa ob 10.30. Dobro, da sem zjutraj jedla. Me je skoraj nazjala, zakaj že nisem na bolniški, pa sem rekla, da sem mislila, da to ona da, pa je rekla, naj grem k svoji doktorcii, da bo ona dala. Od včeraj sem uradno na bolniški. Danes sem še sodelavkam pokazala svoje delo (po naročilu šefice), pa še drug torek moram pridet, da bom še ostalim pokazala. Šefica se je kar dobro držala, sem bila bolj v strahu kaj bo.

HbA1C imam 5,7, takega nisem imela nikoli prej, me je Tomažičeva pohvalila, me je naročila čez 14 dni, pa pri Sketljevi sem se šla tudi naročit, je pa hudič, ker imam ta teden nenormalno velik cuker, imam po hrani 15, pa tudi do 18,8, pa tudi po 2 korekcijah noče dol. Edino nočni bazalec imam v redu.
Od kdaj se poveča bazalni inzulin? Od katerega meseca nosečnosti dalje?

mejte se,
Petra

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 557
12.6.2008 12:53:20   
digi
Bravo Petra!!!!!! Samo,d a je vse OK.

Mr.missLady lepo, da si se oglasil in nam pojasnil zadeve, vendar ne razumem kašen smisel ima to tukaj. me damo nasvete na podlagi povedanega, ne obsojamo nikogar, saj niti nikogar osebno ne poznamo. Vsekakor vama oziroma vam želimo, da najbolje rešita/e. Vsaka zgodba pa ima vsaj dve plati!!!! Upam, da sta oba toliko pri sebi, da vesta, da imata otroka!!!! Če ima MIsslady takšne težave kot jih navajhša pa je treba veliko več, kot se samo umakniti, saj dvomim, da takšno stanje dobro vpliva na Erazma!!!!!

Misslady, Mr.Misslady in Erazem en velik user posted image  za vas...

(odgovor članu PETRA ZUPANČIČ)
Neposredna povezava do sporočila: 558
12.6.2008 12:56:29   
digi
Pa še to Mr.Misslady: ne nas obsojat, ker nobena ni rekla: Misslady loči se!!!! Vse smo menda rekle, da naj premisli in če ni rešitve itd. potem ja, če ne pa se potrudita... tako da..... Oprosti, v mojih očeh nisi postal svetnik, niti Misslady ali kdo drug..... Sami se odločate, ne me.....

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 559
12.6.2008 20:38:43   
mancy137
MrMisslady, glede na to kar si napisal, da se dogaja, pa res ne morejo biti razlog za ločitev 'nasveti' na RR! Vsekakor pa vam ne more biti lahko in vam vsem trem, zlasti zaradi malega želim, da se boste lahko čimbolj zmenili in uredili....

Petra, bravo. Če bazalce lahko primerjem z dolgodelujočim insulinom, potem začnejo po 'knjigah' rasti od 15t naprej, meni osebno pa so po 20t. se pa včasih za par dni poveča potreba, pol pa spet pada. vreme, hormoni, kaj pa jaz vem zakaj....

pri nas še vedno čakamo mizarja, baje bo drug teden res prišel, da zmontira predsobo, da lahko dokončno spraznim otroško sobico. pa da dobim previjalno mizo. tko da upam da dočakam tole še v enem kosu...sem bla kar mal šokirana, k so v pon na pdc tako dr kot sestre dajale pripombe, da sej zdej otrok je že itak tolk razvit (35t) , da je vseeno če se rodi...sej če bo prej, me ne moti, amapk ni še vse ready, hehe...

upam, da ste tudi ostale dobro. papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 560
12.6.2008 22:09:52   
TEJKA1980
MrMissLady, vse kar sta napisali moji predhodnjici je res, če pa misliš, da je tudi kakršen koli minimalni razlog za vajino ločitev v tem forumu, potem tudi s tabo ni vse v redu. To so vajini problemi! Nihče od nas ni spraševal, da nam pove, kaj se dogaja, samo spraševale smo, kako je z njo... to je vse. Ne poznamo zgodbe (no sedaj jo), in smo komnertiale le v tem smislu, da jo podpiramo, če je to njena odločitev...
Pa srečno.

Petra-čestitke! Le tako naprej!

Katere  insluine imate v pumpah? Meni so včeraj zamenjali: do sedaj sem imela Humalog, sedaj pa so mi dali Novorapid. A je Ok? Res enako deluje kot Humalog? Dali so mi ga pa zato, ker je baje boljši od Humaloga, ker naj bi se ta večkrat zamašil v podkožju, oziroma v tistem predelu, kjer imaš vstavljen kateter. Vi kej veste o tem?
Pa, pa

Tejka

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 561
13.6.2008 10:10:50   
Kinokija
Mancy, naj fante še kar malo počaka v toplem zavetju. Itak te v LJ že od 34. tedna naprej strašijo s porodom, mene tudi, sem že od nekje 36. tedna na pregled vedno prišla z kovčkom v roki. No, pa sem rodila 3 dni pred rokom.

Ko si padla v hipo, a so te zbudili z uno injekcijo al si kar sama od sebe pojedla? Joj, še zadnjič sva na PDC o tem govorili, no, ni minilo 10 dni, se ti je že zgodilo. user posted image

Daj me razveseli- je bilo spet.........ZELJE?user posted image

TEJKA80, tudi jaz imam težave z zamašitvijo Humaloga, vendar zaenkrat še vztrajam na njem.

Petra, čestitke za odličen hemoglobin in seveda prijetno nosečnost! Midve bova bolj skup noseče. Jaz sem danes 11. teden, pa ti?

Nasl. teden imam pregled in sem že čist živčna...

LP vsem

Aja, Mrmisslady, tvoja samozavest mora biti pa hudo pod nulo, da meniš, da je za ločitev kriv forum in celo, da čutiš potrebo to obelodanit popolnim neznacem, halo?? Porihtajta med sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 562
13.6.2008 16:58:26   
mancy137
hi kinokija, kako si? no, zadnjič na pdc pa ni bilo zeljauser posted image , amapk kumare na enak način in istega vonja&(ne)okusa...user posted image
se mi je samo za sekundo stemilo pred očmi, preden sem padla, tko da po moje sploh ni bilo to od hipe, ampak tisto, ko prehitro vstaneš in se ti stmeni pred očmi... ker se mi je v malo manj hudi varianti ponovilo parkrat že doma, če sem prehitro vstala iz postelje ali kavča. tko da zdej se moram prav kontrolirat, da delam vse bolj na easy.

men je blo pa enkrat rečen, da novorapid ni indiciran za nosečke, tko kot ne npr. lispro...ampak ajde, če se ti maši, nimaš kej..pa sej, insulin je insulin...

krasen vikend vsem! papa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.6.2008 17:33:37   
digi
Ma punce mroam povedat kako sem jeznauser posted image .... No včeraj bi naj imeli podpis pogodbe, ampak že v ponedeljek ni bilo lokacijske informacije, pa z nedelje na ponedeljek sem imela nočne more o bajti, potem pa še mojemu v poendeljek zvečer crkne nekaj na avtu, kar pride cca. 1000 eur... no danes pa me kliče agent, da je dobil LI in da ima slabo novico... treba je dat na oglasno desko (prvo je rekel, da ni treba- če bi takrat dal, bi zdaj že blo skoraj mesec mimo), no torej bo se sedaj vse zavleklo do konc avgusta..... mater tak sem jezna... vesela pa sem, da še smo vsaj v igriuser posted image user posted image

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 564
22.6.2008 9:30:48   
mancy137
tlele pa je popolno zatišje, čist počitniško...

kako ste kaj nosečke in nosečkewannabe?

jest se kar skrivam pred vročino, pokukam ven šele proti večeru..ponoč pa itak spim tako slabo, ker sploh ne najdem udobne poze..pol pa se naveličam in grem na kavč v dnevno - glej ga zlomka, tam pa lahko zaspim naprej...

mejte se!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 565
24.6.2008 10:41:52   
Kinokija
Ojla sladke!

Še živite v tej vročini?

Digi, kako je zdaj z hiško? Je skrivnost, koliko sta odštela?

Mancy, kako kaj zadnji tedni? Naspi se za 10 let user posted image

Včeraj sem imela nuhalno in je vse ok zaenkrat. Uff, mi je kar odleglo user posted image

No, pišite, kako in kaj se držite, predvsem nove nosečke in nosečke wannabe user posted image

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 566
24.6.2008 16:58:05   
mancy137
hi kinokija, sam da je vse OK! al kej v službo hodiš?

jest sem mela tud dons pregled, in je ctg pokazal že neke popadke, amapk jest ne cutm nič drgač kot ponavadi. mal špika itak skoz, križ pa tud po malem skorej vsak dan boli. res pa da je mali dons tko hiperaktiven kot že dolg ne. mi je pa sketljeva napovedala, da se zna nasl. teden že naredit, da me obdržijo notr, če se bo kaj dogajalo user posted image  , za zihr pa najkasneje čez 2 tedna.  tko da sem  pol kar  nervozna postala, in pol skoz premišljujem, al je kej hujš, al je to res mogoče že to, al voda kej odteka al me samo spet na wc , al kwa?????user posted image user posted image
najbrž pa ne bo nč narobe, če res kuferček pripravim.

upam, da imate dovolj senčke, vetriča in hladne pijače.
papa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 567
24.6.2008 20:21:40   
digi
Hoj,

ja mancy če si mela pregled in te špika itak že pa še ctg je nekaj pokazal, potem se zna zgodit, da že zibašuser posted image user posted image  Vsekakor bo kmalu.....user posted image

Kinokija super,d a je vse OKuser posted image

No hiška, to so štorije na kubik... pravnik na agenciji me je začel ene dva dni pred tem, ko sem hodla za to bajto spraševat pecal.... no in potem se je kar vslinil, ko sem prišla gor, češ da bo on vse rihtal... je pa sorry... en navaden bimbo... ma spozna se popolnoma nič, takod a vse traja... najnovejša iformacija je, da v ponedeljek podpišemo pogodbo in predpogodbo za služnost, kar pomeni po moji kmečki logiki, da prihodnjit eden dobimo ključe, ampak.... dokler jih nimam ne upam nič trditi, ker če bi imela čas, bi vam napisala kaj ej vse ta ala pravnik že zamuštral.... ampak dobro.... bom poročala....

zdaj pa grem gledat "avtika" (avte z balkona murm gledatuser posted image ).....

pa pa

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 568
24.6.2008 21:19:39   
Kinokija
Mancy, sem ti rekla, da te hočejo po 35. tednu kr vsak teden notr obržat in kuhat v tej vročini. Itak se tam nič ne dogaja, ko imajo mal več časa, ti pa dajo svečke in alo rodit.

Digi, srečno za hiško!

Služba- nič ne hodim, ker imajo ful dela in bi pomoje tko zgledal, k da sem jih prišla izzivat user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
30.6.2008 18:02:09   
digi
Ja punce kaj je zdaj to? Mancy pa ne da si že šla rodit hehhehhe? Pa glede prej ostat noter: ja zadnji mesec se zna zgodit, da si cel not, ampak ko sem bila jaz tak daleč je bila lj porodnišnica prezasedena in sem čakala od petka do četrtka tam na našega Timona.....

Zdaj pa k bistvu: DANES SMO PODPISALI POGODBO. ČEZ VIKEND DOBIMO KLJUČE!!!!!    user posted image user posted image user posted image

Tko pohvalila sem se, zdaj pa letim hitro malo nekaj naret, ker mi je otrok zaspal v avtu in sem ga dala kar v vozek in kar dalje spi.... mislim, da ne bom imela še dolgo ne spet take sreče )verjetno pa zato, ker včeraj cel dan ni spal pa še v toplicah smo biliuser posted image =

tko

pa pa

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.7.2008 10:12:29   
mancy137
hej hej, jest sm še zmeri v enem kosu. sem naročena naslednji teden v pondelk, na sprejem...itak pa vsak pove mal drgač, kolk cajta me bodo mel notr. Gin, ki nadomešča, je včeri rekla, da lahko še isti dan al pa najkasneje v torek sprožjo, tomažičeva je rekla da ene 2-3 dni traja prevajanje insulina, sestre so tud rekle, da se prvi dan še ne bo nc naredl user posted image user posted image  in tko je bolj kot ne z vsako stvarjo, k jih vprašaš. le jedilinik v pondelkih ostaja isti....user posted image user posted image

digi, bravo za hišico. kdaj se selite? ali boste mogl kej renovirat?

v glavnem, upam da bo vse skupaj šlo hitro, držte pesti. no, pa sej se kej oglasim pred dnevom D...razen če me kej ne presenetiuser posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.7.2008 13:28:59   
TEJKA1980
Alo, alo!
mancy DRŽIIIIIIM PESTI, da bo potekalo, tako kot je potrebno! In sem sigurna, da bo!
Digi - čestitam za hišo! No vidiš, pa se je le razpletlo vse.... Kul.
Jaz sem ok, cukri so boljši, sploh pa odkar sem na Novorapidu-zgleda da mi je Humalog delal probleme, ker se mi je skozi mašilo. Sedaj, na Actrapidu, pa mi lepo teče in zdrži do zadnje enote. Juhu. In to mi je svetoval dr.Janež, jaz sploh tega prej nisem vedela.
Kako ste ostale? ste že kaj na dopustih? Kako napreduje tvoja bebica Petra?
pa, pa

Tejka

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.7.2008 4:09:41   
digi
Hel,
oziroma dobro jutro ali dobro večer ali kako že. Ne morem spat. Ma ne me vprašat ali zaradi kavice, kis em jo spila zvečer na čveku ali zaradi živcev.... Iztekajo se ure pred predajo ključa in jaz še samo o bajti študiram in delam plane..... No ključ dobimo v nedeljo, torej jutri dopoldan.... Ma komaj čakam. Danes gremo že malo po shopingu (beri: lopate, motke, krampi itd....).... user posted image user posted image user posted image

No drugače..... Bila sem pri D in glej ga zlomka..... Cuker 6.9.... OK.... vendar spet so izvidi slabi zoiroma tokrat bojda kar zelo slabi..... D me ni nič kaj hotela strašit in mi rekla,da je to samo znak nekega vnetja (vendar je bila začudena, da niamm nobenih opaznih znakov), vendar mi je dala jasno vedet (čeprav samo s svojim izrazom na obrazu), da lahko gre za znae odpovedi ledvic.... Ma tam sem bila še nasmejana in se hecala, ptoem pa me je zagrabila depresija.... Ma res,da je to absolutno prehitro in malo verjetno, saj imam sladkorno od vsega začetka pod kontrolo (6,9 je namreč največ kaj mam), ampak izjeme potrjujejo pravila.... in prekleto, ne želim biti ta izjema...... Ma saj bo..... saj je samo faza (čeprav se slabi izvidi vrstijo že od začetka leta)..... Naslednji izvid bo vredu...... No če 19.9. izvidi ne bodo vredu pa bodo stvar morali bojda pod drobnogled vzet.....user posted image

Ma sem pa polno na šihtu, za faks bi mroala se zraven spravit, da lahko začnem oktobra diplomsko pisat pa se mi ne da..... Ma o dnaru en bom niti govorila....

Samo d aje moj mali sonček ok.... Ma je zdaj posrečen z nejgovim besednim zakladom.... "MImon aja aj mami. Mami moj moj. Mami nani gema am am. Mami mimon pijo pijo...."user posted image user posted image  Ma crkneš od smeha. Čeprav mi zna tudi že rečt: "Mimon ne ge:"user posted image  Pa to, ko mu rečem naj se spravi takoj not iz balkona....user posted image

Tak sem se odločla, da danes ne grem niti nazaj spat, ker se mi nič ne drema in grem kar delat za faks..... v vsakem primeru bo rezultat dober zame... če se mi zraven filozofije zdrema, se bom naspala, če ne, pa bom nekaj koristnega naredilauser posted image

ajde

pa pa

AJa Mancy?! In ostale nosečke?!

Neposredna povezava do sporočila: 573
7.7.2008 8:32:19   
mancy137
drage moje, jest še zmeri v enem kosu in veselo brcamo. no, sem se spakirala in se počasi odpravljamo. držte pesti, da me ne bodo preveč dolgo držala in da ko se bo začelo, da bi šlo hitro user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 574
8.7.2008 17:47:29   
PETRA ZUPANČIČ
Čao ženske.

Spet sem jaz tle, pridem do interneta samo, ko grem v knjižnico.
Sem bla včeraj na PDC pa so mi vzeli kri pa urin sem morala dat, pa je rekla da je preveč bakterij v urinu, pa sem morala še enkrat dat; so rekli, da mi bodo izvide poslali domov. HB imam 5,5, je rekla Tomažičeva, da je cuker kar lep, malo smo še bazalce popravile, sem bla včeraj samo jaz v naši sobi na inzulinu, ena je na tabletah ena pa uravnava cuker samo s prehrano.
user posted image  že v trebuhu skaklja, ko ga je včeraj ginekologinja nekaj žokala, je skakal, kot da bi bil na trampolinu, samo jaz še nič ne čutim, saj ni čudno, je komaj 12 tednov.
So pa včeraj naredili oba ultrazvoka (čez trebuh in vaginalno), baje da imam zareze na obeh jajčnikih. Ali mogoče katera ve, če je to kaj slabega?? Ne vem, ali naj se sekiram ali ne, dohtarce pa nisem nič vprašala.
So me pa dali v BUM skupino, imam zastonj pregled nuhalne svetline (, ker sem diabetičarka na inzulinu), pa sem včeraj dala zjutraj 2 flaški krvi pa še pol 2 flaški, pa še 2 pregleda moram imet in v neko študijo sem vključena.

A ima še katera senzor? Meni ta drži že od 19.6, pa še vedno prav kaže. Ko po treh dneh crkne, ga samo spet priključim, pa dela.

Naslednji pregled imam 29/7 ob 10, samo bom sigurno cel dan tm čakala.

Ajde, mejte se,
Petra

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

punčka?
akvalina

Katero ime se vam zdi najlepše?

Lea (27%)

Ela (42%)

Pia (31%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!