digi
|
O aodry, vsaj nekdo :P No, jaz sem pa včeraj poslala mail dr. Tomažičevi, ker sem popolnoma obupana zaradi mojih hipoglikemij in mi je odgovorila in mi takoj dala navodila in v ponedeljek ji kar poročam meritve (s testiranjem).... javi mi kako kaj popravit in kar datum za kontrolo, najverjetneje me bo kar dala na senzor za neprekinjeno merjenje glukoze, ker je moje stanje zelo resno in ne vem kaj mi je sploh bilo, da sem si lagala in metala pesek v oči, da se bo to že kao porihtalo Ampak bo, bo treba naredit, kar bo treba naredit... Ščitnica - meni je odpovedala, ko sem zanosla, sedaj jemljem 4 leta euthyrox, dva dni 100, tretji dan 75.... ma ne vem če sem sploh pri sebi opazila kakšen vpliv odpovedi ščitnice, ker je to vse tako soupadalo - mislim nosečnost itd..... Je pa res, da so meni tudi tako rekli, da je sladkorna in hipotiroza autoimunska bolezen in da, ko imaš eno si običajno vrstijo.... naslednje je meni dala primer celijalkijo ali kako se že točno reče - saj veste za kaj gre.... sram me naj bo... se ne ubadam s tem dokler je nimam Nič, treba se bo malo aktivirat na tej temi, resnično, ker imam občutek da sama sebi tipkam. Aodry žal mi je zaradi službe....vem kako je, ker si pri prvem še malo lahko na horuk, pri drugem otroku pa si že zelo previden in tako je velikokrat, da odlašaš in odlašaš zaradi tega in tega, potem pa je prepozno.... zato sem pa jaz zdaj rekla sama sebi stop - cuker je treba pošlihtat in če bo septembra potem redni šiht ali ne, septembra se prične akcija ampak zgolj, če bo cuker vredu, da bo jasno Tko grem, papa