Medvedka
|
Aja, aodry, sploh ti nisem odgovorila na vprašanja. Torej: - pri Tomažičevi ti izmerijo pritisk, kilažo, pa kri vzamejo, da določijo KS in GHbA1c, ko prideš na pregled, s sabo prineseš jutranji urin, da izmerijo (potencialno) prisotnost beljakovin; POtem greš k Tomažičevi, ki pregleda izvide in tvoje zabeležene vrednosti KS v zvezku; po mojem bo zahtevala od tebe, da si pišeš notri vse živo - od tega, kaj si jedla, koliko ogljikovih hidratov, koliko si bila aktivna in podobne stvari. POtem se pogovorita o vodenju, težavah itd. Jaz imam z njo ful dobre izkušnje, sem ostala pri njej tudi po koncu nosečnosti. No, nekatere pa se z njo ne ujamejo - upam, da boš med tistimi, ki se. - naj te ne skrbi glede službe - tvoja pravica in dolžnost je, da si zaradi diabetesa na bolniški! - na bolniški boš od prvega dne, ko te osebni zdravnik da na bolniško pa do nastopa porodniškega dopusta, to je mesec dni pred rokom poroda - glede slabosti, ti ne znam svetovati, ker jih nisem imela - ko sem bila prvič noseča, sem si set priključevala le v ta zadnjo in občasno v stegno, ko pa sem bila noseča v drugo, sem si ga priključevala tudi v trebuh - zarodek je predaleč v trebuhu, da bi mu kanila lahko kakorkoli škodovala, poznam pa tisti občutek in te razumem, če imaš dvome... Upam, da ti bodo moji odgovori pomagali. Srečno!
|