digi
|
Hoj, sem čisto out.... No v bistvu imam v riti tretji bambus , vendar so mi pomagali, sem namreč pri koncu s semianrsko oziroma z njenim popravljanjem in upam,d a jutri zvečer, ko jo pošljem vse štima, ter da en bo treba spet kaj zraven pisat. Full bi že lahko zdavnaj končala, samo kaj ko se mi ne mudi ... No drugače pa... PDC-..... A nove stole imajo?! Mah svašta. Ma saj so bile postelje malo hecne, če nisi bil zmozgan, drugače pa zakon za smrčat.... No spet imamo eno bajto na vidiku, bomo videli kaj bo.... sploh ne mislim nikomur nič okrog razlagat, razen vam, ekr me že imajo vsi za noro.... sicer pa je napeto stanje, takod a sem začela persene jest. Mah ne vem če je ravno normalno to, vendar ok,... bo že.... Samo mislim, da bom mojega na luno poslala.... again..... ma ni tolk hudo .... še.... vendar rabi vsakih par mesecov malo pristajanja na realna tla, meni pa se tega preprosto več ne da..... Ma če ne bo kmalu bajte in svojega placa pa itak ne bo to nikamor vodlo.... Pa še danes je dal izjavo, da več ne bova imela otrok, čeprav sva se lepo pogovarjala, da še zdaj ne, da pač neham kao drugo leto s tabletami in potem počasi.... sedaj pa..... mah sem rekla, da ga ne mislim v nič silit, vendar da pa potem raje naj kar gre in nehajmo bajto iskat itd. ker jaz še bom imela definitivno otroka...... Potem pa: ja, če boš še imela otroka, potem z mano Ma brezveze.... kar na jok mi je šlo...... brezveze.... Pa res ne bi zdaj, ampak čez leto, dve pa že..... Pa ko vidim timona kako svojega dojenčka carta pa pravi moj moj, s prstom kaže, da moram tiho bit, ker dojenček spi in gre po vozek, da bi ga peljal na sprehod...... ma ne vem, po drugi strani ap si mislim: ma če sem že zdaj na koncu z živci, včasih me celo mali znervira... ne vem... morda je vsekakor bolj pa emtno,d a menjam partnerja oziroma, če bom kdaj menjala partenrja, da potem.... ne vem..... ne da se mi več vsakih par mesecov istega prenašat...... Ma slišim se kak kaka stara 20 let ožejena baka, vendar ni tako hudo, vendar to da bo pa je še samo vprapšanje časa. Če po pravici povem, včasih vzamem kak persen preden grem domov, da ne pop*****, ko vidim stareg... je pa res,d a popenim tudi mnogokrat akr za brezveze.... res.... ma k psihiatru bom mogla.... imam psihične težave.... pa to imam od doma.... ma ista sem akk moja mati ugotavljam...ne ista, vendar imam določene karakterne značilnosti iste..... jao.... ma v depresijis em.... evo pijana sem, to je to Punce ne me resno jemat, pa sorry, da sem zatežila grem še malo net prečekirat pa spat jutri pa zjutraj na šiht P.S. Kinokija in mancy, zdaj pa kako fotko s PDC-ja, kako s cajtngami v foteljih sedita